DEKA lézerek és IPL

drderm_58e4cb0201a02.jpg

DEKA Motus AX

A szőrtelenítés új korszaka

A szőrtelenítő készülékek piaca nagyon összetett. Számos gyártó kínálja a készülékeit a kiélezett versenyben. Minden klinikán a legjobb ellátást próbálják nyújtani a pácienseknek, de tudnunk kell megkülönböztetni a szőrtelenítő lézerrendszerek közötti különbséget.

A különböző DEKA készülékek Európa legnagyobb lézergyártó cégének termékei. Az évtizedekre visszatekintő múlt, a fejlesztési és klinikai tapasztalatok, az európai gyártás (Firenze, Olaszország) és a forgalmazás a világ több mint 60 országában világszerte a legismertebb és legelismertebb lézerek közé emelte a DEKA készülékeket.

DEKA büszkén mutatja be az új Motus AX Alexandrit lézerrendszerét, amely Moveo technológián alapuló innovációval úttörő a lézeres szőrtelenítés területén.

Alkalmazási területek

 • Szőrtelenítés
 • Jóindulatú pigmentált elváltozások

PLUS

755 nm

Ez a hullámhossz a leghatékonyabb a lézeres szőrtelenítési eljárásokban.

Moveo Technológia

Új módszer a szőrtelenítésben. A kezelőfejet nem szpotról szpotra kell helyezgetni a kezelendő területen, hanem egy kijelölt terület felett folyamatosan kell mozgatni, miközben folyamatosan adja le a fényenergiát.

20 mm

A legnagyobb átmérőjű kezelőfej.

10

Opcionálisan több, mint 10 választható kezelőfej, melyet a lézerrendszer automatikusan felismer.

Hűtés

Integrált, kontakt bőrhűtés. Nem kell a bőr hűtéséről külön gondoskodnia.

200 felett

Integrált protokoll a Moveo Technológia alapján és standard kezelőfejekkel.

16 A

A Motus AX elektronikai igénye 16 A. A rendszer csatlakoztatható bármilyen konnektorba a klinikán vagy egy orvosi rendelőben.

Egyszerű & felhasználóbarát

A Motus AX készüléket a DEKA K+F csoportja fejlesztette ki, amelyet egyszerűség és könnyen kezelhetőség jellemez: kompakt méret, intuitív szoftver, könnyű és ergonómikus kezelőfej, kontakt bőrhűtés, mint az egész MOVEO módszer maga.

Előnyök

A befektetése gyorsan megtérül, mert páciensei elégedettsége növelni fogja bevételeit!

 

„Már évek óta használok Alexandrit lézert a klinikámon, és az a tapasztalatom, hogy ez a leghatékonyabb eszköz a szőrtelenítésre, akár a finom és világos szőrzet eltávolítására is. Nincs más rendszer vagy a hullámhosszának megfelelő más készülék, amely a pácienseimnek ugyanezt a szolgáltatás nyújtaná. Nem tagadom, hogy régebben más rendszereket használtam, melyek egyszerűbbek és olcsóbbak voltak, de nem tudták azt az eredményt produkálni, mint ez a készülék. Mióta a DEKA bevezette a MOVEO technológiát, mely a Motus AX termékben található; egy olyan tökéletes készüléket hozott létre, amely eleget tesz minden igénynek: meglepően egyszerű megtanulni a használatát és dolgozni vele. Kiváló a kezelések végeredménye, nincs több probléma a sötétebb bőrtípusok és a világos szőrszálak eltüntetésénél, nincsenek kellemetlen mellékhatások, és ezeknek köszönhetően szinte fájdalommentes a kezelés.”

Prof. Nicola Zerbinati, M.D. 
Insubria Egyetem, Bőrgyógyászati Tanszék - Varese, Olaszország

Az Alexandrit lézer új koncepciója

A Motus AX új rendszere a DEKA által tervezett MOVEO technológián alapul. A rendszer páratlan, kihasználva az Alexandrit lézer előnyeit:

Az a hullámhossz, amellyel a világos szőrzetet is lehet kezelni. Tény, hogy nincs más típusú lézer, amely képes hatékonyan egyesíteni a melaninban való tökéletes abszorpciót (755 nm), a magas csúcsteljesítménnyel (több mint 6000 W) és rövid impulzusokkal (2 ms).
A MOVEO kezelőfej segítségével el tudja távolítani a nem kívánatos szőrszálakat egy új módszerrel, mely könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb (fájdalommentes kezelés, sötétebb bőrtípusra is alkalmazható).
Ez az innovatív technológia nem terheli túl a lézerrendszert, csökkenti a költségeket és a karbantartási problémákat is.
Kompakt és hordozható.
Ár-érték arányban meglepően jó!

A Motus AX alapvetően megváltoztatta az Alexandrit lézerek egész koncepcióját.

Moveo Technológia: Egyszerűen nagyszerű!

A DEKA a lézeres szőrtelenítés terén egy rendkívüli technológiával rukkolt elő. A MOVEO nemcsak egy új termék, hanem egy új ötlet alapján 4 előnyös tulajdonságot hordoz egy készülékben: hatékonyság, gyorsaság, biztonság és egyszerűség.

A technológiai innováció hatékonysága

A lézer által kibocsátott energia hullámhossza a látható és az infravörös tartományokhoz közel esik, amelyet a bőr nagymértékben visszatükröz (ez teljesül más hullámhosszon is, pld. dióda lézer). Az alábbi grafikon a bőr fényvisszaverő képességét és melanin tartalmát mutatja különböző hullámhosszakon. Például a III.-as bőrtípus esetén a 755 nm-es Alexandrit lézer hullámhosszán a reflexió több mint 50%. A hagyományos technológiával történő kezelés során az energia nagy része tehát a bőrfelületen elveszik, amely nem használható terápiás célokra. (Ez annak köszönhető, hogy nagy a különbség a bőr és a levegő reflexiós értékei között, s a határrétegen a fény nagy része visszaverődik).

A MOVEO kezelőfej e probléma kiküszöbölésére lett tervezve. A DEKA által kifejlesztett technológia optimalizálja a lézer-bőr kapcsolatot azáltal, hogy a zafír fej a bőrrel való közvetlen érintkezéskor lecsökkenti a reflexiós indexet és a az energiaveszteséget minimalizálja.

Előnyök határok nélkül!

A DEKA az Alexandrit lézerrel való szőrtelenítésben legyőzte az akadályokat és a nehézségeket, valamennyi előnyét megtartva. A MOVEO technológia használata egyszerű, speciális bőrfelületeken is eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat, gyorsaságát pedig a 20 mm átmérőjű zafír fejnek köszönheti. A kis területen végzett ismételt mozdulatokkal fokozatosan felmelegíti a szőrtüszőket, amelyek így elpusztulnak és a páciens egy fájdalommentes és mellékhatás nélküli kezelést kap.

Multifunkciós módszer

A készülékkel végzett eljárás nagyon egyszerű:

 • A MOVEO módban a lézerrendszer a kezelőfejet automatikusan felismeri.
 • Az integrált adatbázis és a könnyen kezelhető szoftver lehetővé teszi, hogy bármely bőrtípushoz és szőrszínhez alkalmazkodva a bőrfelületet képes legyen gyorsan kezelni.
 • Az LCD kijelző megjeleníti a leadott energiát a kezelés alatt, és egy hangjelzéssel figyelmeztet, ha a kívánt végpontot elérte. Ezen a ponton lehet elkezdeni egy másik bőrfelület kezelését.
 • A kezelési időt az energiasűrűség, a villanások frekvenciája és a leadott energia határozza meg, például: egy 10 cm x 10 cm-es terület kezelése körülbelül 25 másodperc!

A Moveo technológia könnyen és gyorsan tanulható, azonnal alkalmazható és nemcsak orvosok, hanem orvosi asszisztensek és nővérek is dolgozhatnak ezzel a módszerrel.

Specifikáció

Motus AX

 

Lézerrendszer típusa

Alexandrite

Hullámhossz

755 nm

Pulzusonkénti energia mennyiség

31 J (Max.)

Lézer erősség

62 W (Max.)

Pulzálás száma

1 vagy 2

Pulzálás időtartama

2-50 ms (egyszeri pulzálás) 4-80 ms (dupla pulzálás)

Teljes pulzus hossz

2-300 ms

Ismétlési frekvencia

1-10 Hz

Kezelőfej mérete (opcionális)

5 mm, 7 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm (Moveo kezelőfejek)

Energiasűrűség

Legfeljebb 160 J/cm²

Jelzőfény

Zöld Dióda Lézer @ 532 nm < 4 mW

Emissziós kontroll

Kézi- vagy lábkapcsoló

Hűtőrendszer

Integrált Bőrhűtő Rendszer

Méretek

95 cm (H) x 51 cm (W) x 83 cm (D)

Tömeg

90 kg

Elektromos igény

230 Vac- egy fázisos- 50-60 Hz- 16 A

DEKA Motus LD

DEKA Motus LD

Fájdalom nélküli szőrtelenítés maximális komforttal, 810nm-es dióda lézerrel.

Amiben a DEKA más

A lézeres szőrtelenítés iránti érdeklődés az elmúlt években folyamatosan nőtt, mivel egyre több nő (és már férfi is) él ezzel a kezelési lehetőséggel. A növekvő igényeket strapabíró eszközökkel lehet csak kielégíteni: ebben a diódalézer jelentős szerepet foglal el, hiszen páratlan megbízhatósága, könnyű használata és hatékonysága igen versenyképessé teszi.

Miért éppen dióda lézer?

A Motus LD nevű új készülék a DEKA válasza a szőrtelenítéssel kapcsolatban felmerülő összes kérdésre. A folyamatosan növekvő ügyfélkör olyan tartós szőrtelenítést vár, amely gyors, kényelmes és hatékony is egyben. A Motus LD a legújabb generációs dióda lézer, mely kibővíti az esztétikai klinikák kezelési kínálatát.

A különböző DEKA készülékek Európa legnagyobb lézergyártó cégének termékei. Az évtizedekre visszatekintő múlt, a fejlesztési és klinikai tapasztalatok, az európai gyártás (Firenze, Olaszország) és a forgalmazás a világ több mint 60 országában világszerte a legismertebb és legelismertebb lézerek közé emelte a DEKA készülékeket.

Elég hatékony? Fájdalmas-e a kezelés?

A Motus LD kezelőfeje nagyteljesítményű 810 nm-es dióda fényforrás alkalmaz, mely a világosabb és a sötétebb bőrtípusok kezelésére is alkalmas. Az egyedi DEKA CoolWin hűtőtechnológiának köszönhetően hűvösen tartja a bőrt a kezelés alatt, ez megfelelő komfortérzetet biztosít a pácienseknek és védi a bőrt a lézer termikus károsodásától.

A Motus LD gyors, egymásutáni lézerimpulzusokat bocsát ki, amelyek mélyen a bőrbe hatolnak, hogy elérjék és szelektíven elpusztítsák a szőrtüszők regeneratív részeit.

A Motus LD készüléket lehet használni dinamikus üzemmódban is, ez a Smooth-Pulse mód, amely a kényelmes, gyors és hatékony kezelések alapja.

Alkalmazási területek

 • Szőrtelenítés
 • Akne kezelés

PLUS

7.000.000.

Garantált lézer lövésszám (vagy 2 év garancia).

Smooth-Pulse

Csökkentett energia kibocsátás, mely növeli a készülék élettartamát és elérhető maximális lövésszámát (nagyfrekvenciás üzemmódban, szőrtelenítéskor).

80%

A hagyományos kezelési idő lecsökken a Smooth-Pluse módnak köszönhetően.

CoolWin

Az integrált bőrhűtés a lézersugárhoz igazodik, így hatékonyabb a bőr védelme és kényelmesebb a kezelés.

3 legnagyszerűbb előnye

A befektetés gyors megtérülése, elégedett páciensek és növekvő ügyfélkör.

Ergonómia

A DEKA K+F csapata a Motus LD kezelőfejét ergonómikusra tervezte, így az egész napos műszak sem okoz gondot.

Könnyebb kezelőfej

Speciálisan tervezett kezelőfej, mely pólusai kiegyensúlyozottak, így a készüléket kezelő személy kevésbé fárad el a kezelés során.

 

Motus LD: a siker titka!

A növekvő ügyfélkör miatt a tartós szőrtelenítésnek gyorsnak és kényelmesnek kell lennie.

Ezért a DEKA kibővítette termék választékát az új Motus LD készülékkel, mely eltünteti a felesleges szőrszálakat. A Motus LD egy új generációs dióda lézer, amely kibővíti a piaci kínálatot és az orvosi centrumokat profitábilisabbá teszi, miközben a páciensek a legszínvonalasabb kezelést kapják.

Smooth-Pulse technológia és integrált CoolWin hűtőrendszer: siker kompromisszumok nélkül

A Motus LD egy magas színvonalú eszköz, hiszen:

 • Egy kompakt rendszer, mely könnyen hordozható, és használható több rendelőben megosztva
 • A cserélhető dióda fényforrás várható élettartama 7 millió lövésszám; mely egyedülálló a hasonló eszközök piacán
 • A Smooth-Pulse üzemmód drasztikusan lecsökkenti a kezelési időt olyan nagy területeken, mint például az alsó végtag vagy a hát. A rövid kezelési idő megnöveli az egy nap alatt elvégezhető kezelések számát, így javítja a készülék gazdaságosságát.
 • A CoolWin hűtés a Smooth-Pulse móddal kombinálva lehetővé teszi bármelyik bőrtípus biztonságos kezelését és a páciens kényelmét.

A lézeres szőrtelenítés új horizontja: hatékony, gyors, biztonságos és fájdalommentes

A Motus LD működhet hagyományos módon, nagy teljesítményen és alacsony frekvencián (ritkább villanásokkal), valamint a Smooth-Pulse üzemmódban: csökkentett teljesítménnyel és megnövelt frekvenciával (gyors felvillanásokkal, mely lehet akár másodpercént 15 is).

A lézerfény egy adott pozícióban többször áthalad a bőrön, ezzel kihasználja a hő felhalmozódási képességét, amely a szőrtüszőben végül elpusztítja a csírasejteket. A továbbított hő a bőr mélyebb rétegeibe továbbítódik, így a szőrszálak eltávolítása hatékony lesz, közben garantálja a páciens kényelmét a kisebb pillanatnyi hőterhelés miatt.

CoolWin Technológia: maximális biztonság és kényelem

A Motus LD kezelőfej végén levő zafírüveg érintkezik a bőrrel, amely homogén módon közvetíti a lézerfényt. A CoolWin technológiának köszönhetően a bőrrel kontaktusban levő zafírüveg ablak olyan alacsony hőmérsékleten van, hogy a kezelés során sem bőrpír, sem égő érzés nem tapasztalható. Ráadásul a Motus LD kezelőfej kialakítása olyan, hogy teljes mozgásszabadságot biztosít a kezelés alatt. Ez a tulajdonsága különösen előnyös, ha a Smooth-Pulse mód van kiválasztva.

CoolWin: integrált bőrhűtő technológia megnöveli a biztonságot és kényelmet.

A kezelés maximális komfortját a Motus LD ergonómikus kezelőfeje biztosítja

A Motus LD rendszer kezelőfejét a könnyű használatra tervezték. A kezelőfej tökéletesen kézbe illik, legyen az bármilyen helyzetben. Továbbá kényelmes a fogása, hogy precízebb kezelést végezhessünk a szűkebb területeken is. Végül, a kezelőfej egy speciálisan tervezett pólus ellensúllyal is rendelkezik, hogy támogassa a markolatot és csökkentse a felhasználó kezének fáradását.

Könnyű használat és könnyű delegálhatóság

A Motus LD nagyon könnyen alkalmazható. Az LCD érintő képernyő grafikus felületén minden elérhető és integrált funkció ellenőrzése könnyű, a kezelési paraméterek beállítása is egyszerű és magától értetődő. A páciensek hálásak lesznek, hiszen fájdalomcsillapítás és külön hűtőtasakok alkalmazása nélkül, kényelmes szőrtelenítésben lesz részük. Mivel a funkciók gyorsan elsajátíthatók, a kezelés könnyen delegálható asszisztensnek is.

 


Specifikáció

Motus LD

 

Lézerrendszer típusa

Nagy-teljesítményű Dióda lézer

Hullámhossz

810 +/- 10 nm

Kezelőfej mérete

10 x 10 mm

Energiasűrűség

Legfeljebb 60 J/cm²

Ismétlési frekvencia

Legfeljebb 15 Hz

Pulzálás időtartama

Max. 46 ms

Emissziós kontroll

Lábbal kapcsolható

Hűtőrendszer

Integrált Bőrhűtő Rendszer

Méretek

46.5 cm (H) x 36.5 cm (W) x 56.0 cm (D)

Tömeg

35 kg

Elektromos igény

100 Vac - 50/60 Hz - 1,200 VA 115 Vac- 50/60 Hz- 1300 VA 220-230 Vac- 50/60 Hz- 1400 VA

SmartXide Touch

SmartXide Touch

Vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek és az arc megfiatalítása egyetlen multifunkciós készülékkel.

A SmartXide Touch™ technológia egy innovatív, számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módzsernek, a DOT™ technológiának kiemelkedő a biztonságossága és hatékonysága, köszönhetően a kifejlesz­tő DEKA cégnek. A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte.  

Az idő múlása a nők intim életére is hatással van

Az idő lassú, könyörtelen múlása működési és szerkezeti vál­tozásokat okoz az egész szervezetünkön, így a nemiszervekre is hatással van. A genitáliák szöveteiben a feszesség és hidratáltság elvesz­tése a hüvely nedvességtartalmának csökkenését okozza, mely kellemetlen közérzetet, viszketést, szárazságot, levert­séget, továbbá fájdalmat eredményez az együttlét során. A genitáliák atrófiája és a kollagénrostok fokozatos csök­kenése a vagina rugalmasságának elvesztéséhez vezet, és a nyálkahártya, mely dehidratált és kevésbé erezett lesz, vékonyabbá és megereszkedetté válik. A menopauzához közeledve a nők ösztrogén szintjének megváltozása rossz komfortérzetet eredményez és általá­nos hangulatukra, valamint párkapcsolatukra is negatív ha­tással van.

Korábban a hüvely helyreállítása csak súlyosabb betegségek esetén, műtéti úton volt elképzelhető, mára azonban egyre több nő fordul orvosához, hogy a genitáliák feszességének és működésének helyreállításával javítsák az életminőséget.

Ez a lézeres minimál invazív kezelés természetes és fájda­lommentes megoldást kínál a vagina megereszke­désére és a következményes jelenségekre, az öre­gedés lelassítására és bőrfiatalításra alkalmazott arckezelésekhez hasonló módszerrel. Azok a nők, akik úgy döntenek, hogy javítani sze­retnék vaginájuk állapotát, a MonaLisa Touch™ hatására rövid időn belül visszaszerzik magabiz­tosságukat és nőiességüket, s teljesen elfelejthetik a korábban zavaró kellemetlenségeket a mindenna­pi és párkapcsolati életükben.

A MonaLisa Touch™ az első természetes hatású minimál-invazív megoldás az öregedés megfékezésére a nőgyógyá­szat területén. Ez az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát a hagyományos mű­tétek mellékhatásai nélkül.

Alkalmazási területek

MonaLisa Touch® az alábbi panaszokra nyújt megoldást:

 • a hüvely nyálkahártyájának atrófiája, lazasága
 • a hüvely nyálkahártyájának szárazsága, viszketése
 • stressz inkontinencia

A női genitáliák minimál invazív kezelésének klinikai vizsgálata:

Az „A” grafikon azt mutatja be, hogy a vaginális atrófia fő tünetei (égő érzés, viszketés, szárazság, közösülés alatti fájdalom, lazaság) az első, második és harmadik kezelés után. A hüvely szárazsága az első kezelés után a páciensek 48%-ánál, a harmadik után 76%-uknál szűnik meg. A hüvely lazasága a páciensek 90%-a szerint javult a harmadik kezelése után.

A „B” grafikon azt mutatja be, hogy a stressz inkontinencia egyes tünetei milyen mértékben csökkennek a harmadik MonaLisa Touch kezelés után. A sürgős vizelési inger a páciensek közel 70%-ánál szűnik meg, a stressz inkontinencia kezelt nők csaknem 60%-ánál csökken.

A vizsgálatot a San Raffaele kórház Nőgyógyászati osztályán végezték uro-genitális atrófiás pácienseknél. [Courtesy of S. Salvatore, M.D. - IRCCS San Raffaele Hospital. Milan, Italy]

A MONALISA TOUCH TÖRTÉNETE

2009

A DEKA bemutatja az első V2LR készüléket, mely az arcfiatalításra kifejlesztett DOT terápiát alkalmazza a vulvovaginális kezelésekhez.

2012

A DEKA együttműködik jelentős olaszországi kórházakkal, majd bemutatja a klinikai és szövettani eredményeket, melyeket a MonaLisa Touch kezelésekkel sikerült elérnie. Világelsőként klinikai vizsgálatokkal igazolja a vulvoviginális lézeres kezelés létjogosultságát.

HiScan V2LR

Elkészült a DEKA új szkennelő rendszere, melyet kifejezetten a vagina 360 fokos kezelésére lett kifejlesztve. Ezáltal lerövidül a kezelési idő.

PSD® Technológia

Az első RF gerjesztett CO2 lézerrendszer exkluzív Pulsed Shape Design technológiával. Ez maximális rugalmasságot tesz lehetővé az impulzus alakja szerint: S-impulzus, D-impulzus, H-impulzus, U-impulzus, CW üzemmód. Jelentősen bővülnek a sebészi lehetőségek a SmartXide2 készülékkel, mely az egyik leghatékonyabb, legsokoldalúbb és legnagyobb teljesítményű rendszer.

D-Impulzus

Az impulzus alakja speciálisan a hüvely nyálkahártyájának kezelésére lett kifejlesztve. Egyedülállóan hatékony behatolási képesség más CO2 és Er:YAG lézerekhez képest.

Adatbázis

Ajánlott protokollok esztétikai bőrgyógyászati és más alkalmazásokra (dermatológia, plasztikai sebészet).

Multimédia

Szemléltető képek és oktató videó is rendelkezésre áll.


A kezelés igénybe vehető itt: 
http://www.drderm.hu/portfolio-view/monalisa-touch-vagina-rejuvenacio-huvelyszukites/

DOT terápia

Forradalmi áttörés az anti-aging kezelésben

A frakcionált fototermolízis forradalmi áttörést eredményezett az anti-aging kezelések között. A DOT terápia a frakcionált fototermolízis speciális módja, melyet a DEKA a SmartXide2 DOT készülékkel valósít meg. A SmartXide Touch lézer külső női nemi szervek kezelésére kifejlesztett vulváris kézidarabja is alkalmas a DOT kezelés elvégzésére, nemcsak a vulván, hanem az arcon is.

A hagyományos szén-dioxid lézer, melyet sokáig „gold standardnak” tekintettek a ránctalanításban, egy új alkalmazási technikával, a DOT terápiával újult meg. A DOT terápia meggyőző eredményeket produkál a hagyományos CO2 lézerek mellékhatásai (hosszas gyógyulási idő, hegképződés, pigmentációs zavar) nélkül.

A HiScan DOT szkennernek köszönhetően a CO2 lézer csak bizonyos helyeken hatol a bőrbe, oszlopszerűen, mikroterületek hő általi lyukasztásával fejti ki a hatását. A kezelt mikroterületek között ez a kontrollált hőhatás azonnali szöveti feszesítést (shrinking) is eredményez, s másodlagosan stimulálja a neokollagenezis folyamatát.

A kezelt és a kezeletlen területek között a szöveti megújulás gyorsabb, hiszen a gyógyulás a kezeletlen területekből „táplálkozik”.Ezáltal jelentősen lecsökken a gyógyulási idő és a kezelés utáni bőrvörösség mértéke is.

Számos frakcionált CO2 rendszer elérhető a piacon, melyek hasonló alapelvek szerint működnek. Fontos azonban figyelembe venni azt, hogy szignifikáns technikai különbségek vannak, melyek elkerülhetetlenül befolyásolják a klinikai eredményeket. Ezek a következők:

 • a lézer teljesítménye,
 • az energialeadás stabilitása,
 • az impulzusok formája,
 • a szkennelő rendszer precizitása,
 • a szkennelési pontok egymástól való távolsága
 • a szkennelési pontok sűrűsége
 • a frakcionált fototermolízis által létrejött csatornák szélessége és mélysége
 • a koaguláció minősége és kiterjedése
 • a kezelés reprodukálhatósága (azonos beállítás mellett mindig azonos működés és szövődmény ráta) – általában a gyenge minőségű készülékeknél ez a legnagyobb probléma

Az egyedüllóan innovatív SmartPulse impulzusok

Az egyedi SmartPulse emissziós rendszer képes kontrolláltan roncsolni a szövetet, miközben maximális hatékonysággal dolgozik. A SmartPulse-nak két része van: az első szakasz a nagy teljesítményű és rendkívül rövid idejű impulzus, amely a bőr és a bőr felső rétegének gyors ablációját végzi a környező szövetek megsértése nélkül; a második része egy kis teljesítményű, hosszabb idejű impulzus, amely felmelegíti a bőr mélyebb rétegeit, azonnali általános feszesítést hozva létre és stimulálva az új kollagénrostok képződését.

A SmartSack paraméter beállításával egy vagy több impulzust állíthat be az orvos a gyors, azonos ponton történő intenzívebb behatás érdekében (1-től 5-ig). Továbbá az ablációs mélység és a szöveti stimuláció precízen ellenőrzött, alkalmazkodik a kezelt területhez, bőr speciális sajátosságaihoz és a páciens szükségleteihez (gyógyulási idő tekintetében).

A frakcionált DOT szkennelő rendszer speciális algoritmus alapján működik, intelligens szekvenciák szerint, melyek optimalizálják a szkennelési útvonalat, egyre fokozódó hőtermeléssel, miközben a környező szövet védve van. A kapott eredmények pedig természetes és harmonikus kezelés utáni mintát mutatnak.

Alkamzási területek:

 • Arc rejuvenáció
 • Szemkörnyék ránctalanítása
 • Vulva fiatalítás
 • Bőrgyógyászati sebészet
 • Plasztikai & esztétikai sebészet

HiScan DOT/RF

Az első szkennelő rendszer, amely integrálja a CO2 frakcionált lézert bipoláris rádiófrekvenciás energiaforrással.

5

SmartStack: a párologtatás mélysége, valamint a kollagén indukciót előidéző és azonnali összehúzódást okozó hőhatás a lézerimpulzusok egymás utáni leadásával 5 fokozatban állítható.

SmartTrack

Exkluzív randomizált frakcionált algoritmus a helyi hőmérséklet emelkedés optimalizálása céljából.

Több mint 2.000.000.

Kombinációs beállítási lehetőség

Termékek