Lézerek, IPL eszközök

Dr Derm ® PHD®

Dr Derm ® PHD®

IPL készülék szőrtelenítésre

Új készülékünk megalkotása során felhasználtuk a másfél évtizede alapított Dr Derm Equipment cég gyártmányfejlesztéseinek innovatív megoldásait, valamint klinikánk többezer fotodermatológiai kezelésének tapasztalatát. A vadonatúj Dr Derm® PhD® készülék új mérce a biztonságos fotoepiláció területén.

A fotoepiláció a nemkívánatos szőrszálak növekedésének fényenergia segítségével történő gátlását jelenti.  A DrDerm® PhD®készülék egy nagy energiájú fényforrás segítségével előállított pulzáló fény alkalmazására épül.

Aktív fényszűrő rendszer

Az új Dr Derm® PhD® fotoepilációs készülék ActiveWaterFiltering® technológiája a bőr felforrósodásáért, így az esetleges égési sérülésekért felelős infravörös fénytartományt kiszűri. A fényforrás előtt a zárt kezelőfejben keringetett víz a kibocsátott fényből kiszűri azokat a hullámhosszakat, melyek a vízben jól nyelődnek el. A felmelegedett hűtővizet a készülék elvezeti és ventillátorok segítségével visszahűti, majd újra a kezelőfejbe juttatja. Ennek köszönhetően maximális biztonsággal kezelhetünk, hisz a bőrt a nem kívánt infravörös sugarak nem melegítik fel.

Beállítást könnyítő kezelőprogramok

A DrDerm® PhD® készüléken a szőrszín, a bőrszín és a szőrvastagság alapján az impulzushosszt és az energiát széles határok közt lehet megválasztani: vékony szőrzet esetén rövid, vastag szőrzetre hosszabb behatási időt, világosabb bőrre nagyobb, sötétebbre kisebb teljesítményt választhatunk.

Változtatható impulzushossz, VPDL-BURST üzemmód

A legújabb VPDL-BURST technológia a szőrtüszők hatékony elpusztítását teszi lehetővé a sorozatos impulzus okozta fokozatos felmelegítés révén. A VPDL-BURST rendszernek köszönhetően a kezelés során a fény rövid idő alatt automatikusan többször villan fel, így a szőrtüszők tartós, lépésről lépésre történő felmelegítése során a hámot jobban meg tudjuk óvni, mintha egyetlen villanással juttatnánk a teljes energiát a bőrfelületre.

Az eredmény tehát fokozatosan forrósodó szőrtüsző, hatékonyan elpusztuló mátrixsejtek: korszerű fotoepiláció hegképződés és kellemetlenségek nélkül.

Cserélhető optikai szűrők

A DrDerm® PhD® készülék alapkiépítettségben egy szűrőt tartalmaz, mely cserélhető, így a készülék fejleszthető.

650nm-es szűrő: szőrtelenítés sötétebb bőrtípusokra

625nm-es szűrő: szőrtelenítés minden bőrtípusra

590nm-es szűrő: szőrtelenítés világosabb bőrtípusokra és bőrfrissítő kezelésekhez

570nm-es szűrő: bőrfrissítő kezelések világos bőrtípusokra

550nm-es szűrő: vaszkuláris és pigmentált elvátozások kezeléséhez

400nm-es szűrő: akne kezeléshez

Nagy kezelőfelület, gazdaságos működés

A DrDerm® PhD® készülék egyetlen villanással  6,2 cm2-nyi felületet képes kezelni. Tekintettel arra, hogy a kezelőfej lövésszáma 40.000-ig garantált, ezzel 24,8m2-nyi felület kezelhető összesen.

Műszaki adatok

Tápfeszültség:

220-230 V ;50 /60 Hz ;12 A

Teljesítmény:

2700 W

Működési hőmérséklet:

+10° C ÷ +30° C

Tárolási hőmérséklet:

min. 5° C / max. 40° C

Méretek:

250 (magasság) x 450 (szélesség) x 440 (mélység) mm

Hűtés:

zárt rendszerű vízhűtés

Tömeg:

23 kg

Osztály:

Class I, Type B

Védelmi fokozat:

IP20 (IEC 529) Konformitási nyilatkozattal rendelkező európai gyártmány, CE0476

Pulzushossz:

3 – 240 msec

VPDL-BURST üzemmód:

akár 5 impulzus, változtatható pulzusidővel

Ismétlési frekvencia:

0,33 Hz

Maximális energia:

40 Joule/cm2 (25x13mm-es fejjel)

Kezelőfelület:

48x13mm (6,2 cm2)

Termékek