Buffalo Filter sebészeti füstelszívók

Miért kell elszívni a sebészeti füstöt?

A sebészeti füst fizikai, kémiai és biológiai összetevőivel kapcsolatos kockázatok (melyek a rákkeltő, a mutagén, a gyulladáskeltő hatás és a fertőzésveszély) enyhítése mellett számos más ok is van: A sebészeti füst a láthatóságot korlátozza a minimálisan invazív eljárások és a sok szöveti ablációval járó beavatkozások során, ezáltal a műtéti idő meghosszabbodik és potenciálisan növeli a szövődmények kockázatát.

Több infó
ViroVac® sebészeti füst elszívó

ViroVac® sebészeti füst elszívó

A ViroVac sebészeti füst elszívó készülék az ablatív lézeres és rádiósebészeti (kauteres) kezelések közben keletkező veszélyes füstgázok elszívását szolgálja.

A ViroVac® orvosi füstelszívó készülék ideális elszívást biztosít az orvosi és ambuláns sebészeti központok számára. Összekapcsolja a testreszabható (változtatható) szűrő élettartamot, a kompakt (polcra helyezhető) kialakítást, a 3-portos szűrőt élettartam-követési technológiával.
Mindemellett ár/ érték arányban és hatékonyságban túlmutat az elvártnál.

Több infó
PlumeSafe® Turbo sebészeti füst elszívó

PlumeSafe® Turbo sebészeti füst elszívó

PlumeSafe® Turbo egy nagy teljesítményű, hordozható orvosi füstelszívó készülék, amely elegendő áramlást biztosít az esztétikai piac eszközei és a sebészi berendezések számára.

PlumeSafe® Turbo a sérüléssel járó lézeres és rádiófrekvenciás kezelések során keletkező, veszélyes anyagokat tartalmazó sebészeti füst hatékony eltávolítását szolgálja. Turbó sebességű szívóteljesítményt, interaktív LCD kijelzőt és szűrőkövetési technológiát kínál. A szűrő könnyen cserélhető az előlapon elhelyezett fészekben.

PlumeSafe® Turbo sebészeti füstelszívó készülék egyszerűen elhelyezhető egy pultra, polcra, padlóra vagy más helyre, amely kényelmessé teszi a használatát az operatív területen.

Több infó

Termékek