DEKA lézerek és IPL

DEKA Motus LD

DEKA Motus LD

Fájdalom nélküli szőrtelenítés maximális komforttal, 810nm-es dióda lézerrel.

Amiben a DEKA más

A lézeres szőrtelenítés iránti érdeklődés az elmúlt években folyamatosan nőtt, mivel egyre több nő (és már férfi is) él ezzel a kezelési lehetőséggel. A növekvő igényeket strapabíró eszközökkel lehet csak kielégíteni: ebben a diódalézer jelentős szerepet foglal el, hiszen páratlan megbízhatósága, könnyű használata és hatékonysága igen versenyképessé teszi.

Miért éppen dióda lézer?

A Motus LD nevű új készülék a DEKA válasza a szőrtelenítéssel kapcsolatban felmerülő összes kérdésre. A folyamatosan növekvő ügyfélkör olyan tartós szőrtelenítést vár, amely gyors, kényelmes és hatékony is egyben. A Motus LD a legújabb generációs dióda lézer, mely kibővíti az esztétikai klinikák kezelési kínálatát.

A különböző DEKA készülékek Európa legnagyobb lézergyártó cégének termékei. Az évtizedekre visszatekintő múlt, a fejlesztési és klinikai tapasztalatok, az európai gyártás (Firenze, Olaszország) és a forgalmazás a világ több mint 60 országában világszerte a legismertebb és legelismertebb lézerek közé emelte a DEKA készülékeket.

Elég hatékony? Fájdalmas-e a kezelés?

A Motus LD kezelőfeje nagyteljesítményű 810 nm-es dióda fényforrás alkalmaz, mely a világosabb és a sötétebb bőrtípusok kezelésére is alkalmas. Az egyedi DEKA CoolWin hűtőtechnológiának köszönhetően hűvösen tartja a bőrt a kezelés alatt, ez megfelelő komfortérzetet biztosít a pácienseknek és védi a bőrt a lézer termikus károsodásától.

A Motus LD gyors, egymásutáni lézerimpulzusokat bocsát ki, amelyek mélyen a bőrbe hatolnak, hogy elérjék és szelektíven elpusztítsák a szőrtüszők regeneratív részeit.

A Motus LD készüléket lehet használni dinamikus üzemmódban is, ez a Smooth-Pulse mód, amely a kényelmes, gyors és hatékony kezelések alapja.

Alkalmazási területek

  • Szőrtelenítés
  • Akne kezelés

PLUS

7.000.000.

Garantált lézer lövésszám (vagy 2 év garancia).

Smooth-Pulse

Csökkentett energia kibocsátás, mely növeli a készülék élettartamát és elérhető maximális lövésszámát (nagyfrekvenciás üzemmódban, szőrtelenítéskor).

80%

A hagyományos kezelési idő lecsökken a Smooth-Pluse módnak köszönhetően.

CoolWin

Az integrált bőrhűtés a lézersugárhoz igazodik, így hatékonyabb a bőr védelme és kényelmesebb a kezelés.

3 legnagyszerűbb előnye

A befektetés gyors megtérülése, elégedett páciensek és növekvő ügyfélkör.

Ergonómia

A DEKA K+F csapata a Motus LD kezelőfejét ergonómikusra tervezte, így az egész napos műszak sem okoz gondot.

Könnyebb kezelőfej

Speciálisan tervezett kezelőfej, mely pólusai kiegyensúlyozottak, így a készüléket kezelő személy kevésbé fárad el a kezelés során.

 

Motus LD: a siker titka!

A növekvő ügyfélkör miatt a tartós szőrtelenítésnek gyorsnak és kényelmesnek kell lennie.

Ezért a DEKA kibővítette termék választékát az új Motus LD készülékkel, mely eltünteti a felesleges szőrszálakat. A Motus LD egy új generációs dióda lézer, amely kibővíti a piaci kínálatot és az orvosi centrumokat profitábilisabbá teszi, miközben a páciensek a legszínvonalasabb kezelést kapják.

Smooth-Pulse technológia és integrált CoolWin hűtőrendszer: siker kompromisszumok nélkül

A Motus LD egy magas színvonalú eszköz, hiszen:

  • Egy kompakt rendszer, mely könnyen hordozható, és használható több rendelőben megosztva
  • A cserélhető dióda fényforrás várható élettartama 7 millió lövésszám; mely egyedülálló a hasonló eszközök piacán
  • A Smooth-Pulse üzemmód drasztikusan lecsökkenti a kezelési időt olyan nagy területeken, mint például az alsó végtag vagy a hát. A rövid kezelési idő megnöveli az egy nap alatt elvégezhető kezelések számát, így javítja a készülék gazdaságosságát.
  • A CoolWin hűtés a Smooth-Pulse móddal kombinálva lehetővé teszi bármelyik bőrtípus biztonságos kezelését és a páciens kényelmét.

A lézeres szőrtelenítés új horizontja: hatékony, gyors, biztonságos és fájdalommentes

A Motus LD működhet hagyományos módon, nagy teljesítményen és alacsony frekvencián (ritkább villanásokkal), valamint a Smooth-Pulse üzemmódban: csökkentett teljesítménnyel és megnövelt frekvenciával (gyors felvillanásokkal, mely lehet akár másodpercént 15 is).

A lézerfény egy adott pozícióban többször áthalad a bőrön, ezzel kihasználja a hő felhalmozódási képességét, amely a szőrtüszőben végül elpusztítja a csírasejteket. A továbbított hő a bőr mélyebb rétegeibe továbbítódik, így a szőrszálak eltávolítása hatékony lesz, közben garantálja a páciens kényelmét a kisebb pillanatnyi hőterhelés miatt.

CoolWin Technológia: maximális biztonság és kényelem

A Motus LD kezelőfej végén levő zafírüveg érintkezik a bőrrel, amely homogén módon közvetíti a lézerfényt. A CoolWin technológiának köszönhetően a bőrrel kontaktusban levő zafírüveg ablak olyan alacsony hőmérsékleten van, hogy a kezelés során sem bőrpír, sem égő érzés nem tapasztalható. Ráadásul a Motus LD kezelőfej kialakítása olyan, hogy teljes mozgásszabadságot biztosít a kezelés alatt. Ez a tulajdonsága különösen előnyös, ha a Smooth-Pulse mód van kiválasztva.

CoolWin: integrált bőrhűtő technológia megnöveli a biztonságot és kényelmet.

A kezelés maximális komfortját a Motus LD ergonómikus kezelőfeje biztosítja

A Motus LD rendszer kezelőfejét a könnyű használatra tervezték. A kezelőfej tökéletesen kézbe illik, legyen az bármilyen helyzetben. Továbbá kényelmes a fogása, hogy precízebb kezelést végezhessünk a szűkebb területeken is. Végül, a kezelőfej egy speciálisan tervezett pólus ellensúllyal is rendelkezik, hogy támogassa a markolatot és csökkentse a felhasználó kezének fáradását.

Könnyű használat és könnyű delegálhatóság

A Motus LD nagyon könnyen alkalmazható. Az LCD érintő képernyő grafikus felületén minden elérhető és integrált funkció ellenőrzése könnyű, a kezelési paraméterek beállítása is egyszerű és magától értetődő. A páciensek hálásak lesznek, hiszen fájdalomcsillapítás és külön hűtőtasakok alkalmazása nélkül, kényelmes szőrtelenítésben lesz részük. Mivel a funkciók gyorsan elsajátíthatók, a kezelés könnyen delegálható asszisztensnek is.

 


Specifikáció

Motus LD

 

Lézerrendszer típusa

Nagy-teljesítményű Dióda lézer

Hullámhossz

810 +/- 10 nm

Kezelőfej mérete

10 x 10 mm

Energiasűrűség

Legfeljebb 60 J/cm²

Ismétlési frekvencia

Legfeljebb 15 Hz

Pulzálás időtartama

Max. 46 ms

Emissziós kontroll

Lábbal kapcsolható

Hűtőrendszer

Integrált Bőrhűtő Rendszer

Méretek

46.5 cm (H) x 36.5 cm (W) x 56.0 cm (D)

Tömeg

35 kg

Elektromos igény

100 Vac - 50/60 Hz - 1,200 VA 115 Vac- 50/60 Hz- 1300 VA 220-230 Vac- 50/60 Hz- 1400 VA

Termékek