DR DERM Kozmetikai készülékek

CaVital® Duo

CaVital® Duo

A Dr Derm Equipment által kifejlesztett új CaVital® Duo készülék az alacsony frekvenciás kavitációs ultrahang, az elektroporációs (tű nélküli mezoterápia), a bipoláris és hexapoláris rádiófrekvenciás technológiát ötvözi a hatékony testkezelések érdekében.

Az eddig ismert alacsony frekvenciás kavitációs technológiával szemben a Dr Derm ismét egy újító megoldást alkalmaz, az un.MULTICRYSTALLOFU® technológiát. Ez lehetővé teszi, hogy a nagy energiájú, intenzív kavitációs hatású ultrahang hullámok kontrollált módon, csak meghatározott mélységig penetráljanak a kötőszövetbe.  A fejlesztés lehetőséget biztosít arra, hogy a kavitációs ultrahang zsírbontó hatását biztonságos módon alkalmazzuk.

CaVital®WRC készüléknél megismert Heptaflower® kezelőfej hexapoláris rádiófrekvencia alkalmazásával, a CTCRFhőmérséklet szabályzó révén ellenőrzött módon melegíti fel a zsírsejteket, így a bőrhőmérséklet állandó mérésére nincs szükség, s a kellemetlen felforrósodástól, mely az első generációs eszközökre jellemző, nem kell tartanunk. A kavitációs ultrahang a narancsbőr tüneteit okozó ún. fibroszklerotikus struktúrákat dolgozza meg, tehát a kötött cellulit kitűnő ellenszere.

Az elektroporáció elvén működő készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen

vékony és fi nom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) szúrt csatornákhoz hasonló, ám szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti-age, vitaminos, fehérítő kezelés.
rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblas tok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking” hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.

A négy eljárás szinergikus hatása karcsú alakot és feszes bőrt eredményez. CaVital® Duo kedvező ára elérhetővé teszi a legmodernebb technológiák alkalmazását a Dr Derm régi és leendő partnerei számára is.

Termékek