Egyéb kozmetikai eszközök

Bodyslim

Bodyslim

A Bodyslim egy kiváló minőségű mély- meleg terápiás termotakaró. A hőmérsékletváltozás testünkre gyakorolt pozitív hatásait aknázza ki, amely méregtelenít, erősíti az immunrendszert és kellemesen pihentet.

A Bodyslim mély- meleg terápiás termotakaróval a problémás helyeken, ahol a lerakódó méreganyagok a legtöbb kellemetlenséget okozzák – mell a csípő és láb zónái – különböző hőmérsékleten tudunk kezelni. Ebben segít az anatómiailag elkülönített három termo zóna, s így a hőre érzékeny területeket is kezelhetjük.

A speciális vezérlőegység segítségével a vendégek saját igényeik szerint tudják a hőmérsékletet beállítani. A takaró borítását egy speciális antiszeptikus anyaggal vonták be, az un. Bio-Prüf technológia alapján, mely „védett” zónát hoz létre a takaró felületén. A Bodyslim tökéletesen illeszkedik az emberi test formájához, könnyű a rögzítése.

A hőmérsékletváltozás hatására élénkül a hatóanyag bevitel, javul az immunműködés és az alak formálódik, feszesedik.

A meleg hatására javul a kötött formában lévő zsírok lebomlása, az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás. A termotakaró stimulálja a nyirokrendszer, s ezáltal az immunrendszer működését.

A mély-meleg terápia a verejtéktermelés révén a bőr salakanyagainak kiürülését eredményezi, javul a diffúzió, s hőmérséklet kollagén és rugalmas rostokra kifejtett hatása következtében feszesebbé válik a bőr. A hő hatására kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe: az emulziók, krémek, hatóanyagszérumok, pakolások eredményesebben jutnak be, mint hőhatás alkalmazása nélkül.

Hyperhidrosis

Hyperhidrosis

A csapvíz-iontoforézis élettani folyamatait elemezve a Dr Derm cég egy olyan készüléket fejlesztett ki, amellyel minden beteg számára akár rendelőintézteben, akár otthon is, a lehető legegyszerűbben elvégezhető a kezelés.

A Hyperhidrosis készülék két, egymástól elkülönített víztartályt tartalmaz, amelyek a két kéz vagy a két láb kezelésére szolgálnak. A csapvízzel történő feltöltés és a készülék üzembe helyezése után a készülék automatikusan 10 percig működik. A bekapcsolás után Önnek csak az áram intenzitását kell a kívánt értékre beállítani, és a kezelés alatt az egyéni áramérzet függvényében korrigálni.

A terápia első fázisában heti 3-5 kezelés javasolt, alkalmanként 10-20 perc. A verejtékezés csökkenésével ezek ritkithatóak. A látványos eredmények eléréséhez rendeszeres kezelés szükségeltetik, melyek időszakosan szüneteltethetőek.

Ellenjavallat

Nem végezhető kezelés a kezelendő területet érintő bőrbetegség esetén, lázas betegség esetén, nagyfokú visszértágulat fölött, trombózis utáni állapotban, olyan testrészen, amelyben fémtárgy (izületprotézis, csontszeg) van, valamint pacemaker (beépített szívritmus szabályzó) esetén és terhesség alatt.

Termékek