SCITON lézerek és BBL

Sciton Joule

Sciton Joule

Moduláris , multifunkciós lézer platform, esztétikai és sebészeti alkalmazásra

A Sciton Joule rendszerével lehet a legszélesebb körű esztétikai és sebészeti beavatkozásokat elvégezni, mely az egyszerű, egy modullal szerelt változattól a több modulos verzióig kapható. Ez a világ első OptiPlex technológiával felszerelt készüléke, amelyen egyszerre található csuklós karos, optikai szálas, és Broadband Light-tal operáló fénytovábbító rendszer.

Egyedülálló választás. Gyors megtérülés

  • Profitábilis, kedvelt beavatkozásokat lehet a Joule rendszerrel elvégezni, így maximalizálni lehet a befektetés megtérülését
  • Kombinálhatja a rendszert a ProLipo PLUS és ProFractional-XC platformokkal, hogy a legújabb és legkedveltebb kezeléseket is elvégezhesse

Vásároljon a mának. Fejlesszen a holnapnak.

  • Válasszon egyet vagy akár kilencet az elérhető modulok közül és alakítsa ki gépét egyéni igényeinek és a mai követelményeknek megfelelően
  • A Joule rendszer kész a fejlődésre. A jövő elvárásai szerint a Sciton folyamatosan a legfrissebb modulokat bocsátja ki, mellyel később fejlesztheti Joule rendszerét

Több profit, kevesebb helyszükséglet

  • A készülékházban az Ön választása szerinti minden lézertípus és fényforrás elfér
  • A JOULE kezelési menüje egyszerű használatot biztosít még az összetettebb rendszereknél is

Neves minőség. Páratlanul hosszú élettartam

  • A garancia ideje alatti korlátlan lövésszám és az egyszerű fejlesztés biztosítja, hogy a rendszere nem avul el
  • Csak az egyedülálló minőségi kialakításnak köszönhető, hogy a Sciton által valaha eladott rendszerek 95%-át még a ma is használják

A Sciton áttörése az Optiplex technológia. A valóban egységes "multiplex" technológiával felszerelt JOULE egyedi, kombinált és szekvenciális pulzus formájában is képes az adott hullámhosszokat továbbítani.

Csuklós kar

ProFractional terápia – Profractional-XC™    I   ProFractional™

A Sciton ProFractional terápiákkal hihetetlen eredményeket érhet el, a felépülési idő minimalizálása mellett. Az ablatív kezeléseket követő többhetes gyógyulási idő már a múlté. A frakcionált bőrfiatalításnál a tervezetten létrehozott „lyukasztás” az új sejtek megjelenése révén a bőrszerkezet megújulását garantálja. Az optimális koaguláció beállításával a bőr azonnal feszesebbé válik, a kollagén állomány megújul.

 

Contour TRL™    I    MicroLaserPeel®  I   NanoLaserPeel® 

A felületi hámlasztástól a mélyhámlasztásig az egyedi Contour Tunable Resurfacing Laser kivételesen szép végeredményt tesz elérhetővé. A páciensek különböző igényeinek megfelelő széles körű beállítási lehetőségekkel, az állítható termális hatás segítségével, a finomtól a drámai beavatkozásig, kiválóan egyenletes bőrfelületet produkálhat. A telecentrikus szkenner a bőrfelületettel nem érintkezik, az ideális fókusztávolságot lézeres méréssel, távtartó nélkül képes biztosítani.

 

ClearScan™

1064nm-es Nd:YAG lézer, mely hatásos megoldást kínál a tartós szőrtelenítésre, és az összes látható vaszkuláris lézió kezelésére. A ClearScan a Sciton gold-standard technológiája minden bőrtípusra. A bőrhűtéssel kombinált non-szekvenciális szkenner megóvja az egymás melletti területeket a túlhevüléstől, miközben a felület gyors és egyenletes kezelését garantálja.

 

ThermaScan™

ThermaScan minden bőrtípust, még a napbarnítottat is felfrissíti. A Thermascan egy 1319nm-es non-ablatív infralézer, mely hatékonyan és precízen kezeli a ráncokat, acnét, acnés hegeket, és minden "valamilyen módon roncsolódott" bőrszerkezetet.

 

diVa™

Vagina falának megújítása egyedülálló Hybrid lézer és szkenner segítségével. Az ablatív 2940nm finom behatása a nyálkahártya megújulását, az 1470nm-es non-ablatív lézer pedig a kollégéntermelést és a falszerkezet megerősödését indukálja.

 

Optikai szál

ProLipo PLUS™

Figyelemre méltó eredményeket adó alakformáló eszköz. A ProLipo PLUS a Sciton professzionális megoldása a lézer asszisztált lipolízishez (LAL). Az ultranagy teljesítményű, összetett hullámhosszúságú (1064nm + 1319nm) lézer feloldja  a nemkívánatos zsírt, emellett koagulációt vált ki, ami feszesebb bőrt és vékonyabb alakot eredményez.

 

PRO-V™

Hihetetlen precizitással, minimális fájdalommal, duzzanattal és bevérzéssel kezeli a véna elváltozásokat. A megbízható eredmény mellett kényelmesebb kezelést nyújt a Pro-V 1319nm-es endovaszkuláris lézeres ablációs egysége, mely a vénakoagulálást szolgáló egyedülálló kontrollal rendelkezik.

 

BBL

BBL™

Az egyszerűen sokoldalú kezelőfejjel és a cserélhető filterekkel ellátott BBL egy széleskörű fototerápiás rendszer, mely tartós szőrtelenítésre, akne, pigmentált és vaszkuláris léziók kezelésére használható. Elegáns design, felülmúlhatatlan lámpa élettartam, sokoldalú felhasználási lehetőségek jellemzi ezt a kiváló minőségű terméket. Az intelligens szűrők széles skálája biztosítja a problémának megfelelő ideális fényhullámhosszt.

 

SkinTyte™ és SkinTyte™-II.

Az infravörös pulzáló fényen alapuló SkinTyte simábbá, feszesebbé varázsolja a bőrt. A normál BBL kezelőfejet és egy "okos" szűrőt használva, a gazdaságos és innovatív megoldást kínál a dermális kollagén gyors és szelektív melegítésére, az arc, nyak, dekoltázs és a test nagyobb felületeinek kezelésére. A SkinTyte-II. jobban kontrollálható, gyorsabb kezelést garantál.

 

A KOMBINÁLT KEZELÉSEK, MELYET A GYAKORLAT VISSZAIGAZOLT:

ProFractional terápia (PF)
(Profractional vagy ProFractional-XC
MicrolaserPeel®(MLP)

MLP - 100% ablációval eltávolítja a felületi bőrelváltozásokat
PF - Frakcionált abláció a bőrszerkezet újjáépítésére és a kollagén megújítására

BroadBand Light (BBL)

BBL - Fototerápia segítségével pigment és vaszkuláris léziókat távolít el
PF - Frakcionált abláció a bőrszerkezet újjáépítésére és a kollagén megújítására

SkinTyte™ (ST)

PF - Frakcionált abláció a bőrszerkezet újjáépítésére és a kollagén megújítására
ST – Pulzáló IR fényenergia, mely fokozza a bőr feszességét és a kollagénképződést

MicroLaserPeel® Broadband light (BBL)

MLP - 100% ablációval eltávolítja a felületi bőrelváltozásokat
BBL - Fototerápia segítségével pigment és vaszkuláris léziókat távolít el

ProLipo PLUS™ (PLP) SkinTyte™ (ST)

PLP - Lézer asszisztált lipolízis, mely feloldja a nemkívánt zsírt, és koagulálja a szöveteket
ST – Pulzáló IR fényenergia, mely fokozza a bőr feszességét és a kollagénképződést

Broadband light (BBL) SkinTyte™ (ST)

BBL - Fototerápia segítségével pigment és vaszkuláris léziókat távolít el
ST – Pulzáló IR fényenergia, mely fokozza a bőr feszességét és a kollagénképződést

 

  CSUKLÓS KAR OPTIKAI SZÁL BBL
Modul ProFractional™ 
Profractional-XC™
Contour
TRL™
ThermaScan™ ClearScan™ ProLipo
PLUS™
PRO-V™ BBL™ SkinTyte™
Hullámhossz (nm) 2940
Er:YAG
2940
Er:YAG
1319
Nd:YAG
1064
Nd:YAG
1064/1319
Nd:YAG
1319
Nd:YAG
420 -1400
Dual Flash lamp
800 - 1400
Dual Flash lamp
Acne     +       +  
Acnés heg + + + +        
Endovaszkuláris abláció           +    
Lézer-asszisztált lipolízis         +      
Tartós szőrtelenítés       +     +  
Pigmentált léziók + +         +  
Hegkezelés + +   +     +  
Bőrfeszesítés + + + +       +
Bőr resurfacing   +            
Bőr textúrájának fejlesztése +   + +     +  
Teleangiectasia       +     +  
Vaszkuláris léziók       +     +  
Ráncok + + + +     + +

 

Termékek