Zimmer Aesthetic & Urology

ZLipo

ZLipo

Az álomalak elérhető

A Cryolipolysis™ innovatív módszerével lehetőség nyílik a zsírlerakódások célzott és tartós csökkentésére, non-invazív módon. A kezelés során a megcélzott zsírszövetet hosszabb időn keresztül, ellenőrzötten és biztonságosan, alacsony hőmérsékletre hűtjük. A ZLipo használata egyszerű és igen felhasználóbarát.

ZLipo – ez a megoldás működik!
 

Alkalmazási spektrum

A Cryolipolysis™ módszerét évek óta sikeresen alkalmazzák a comb, a csípő, a has és a fenék zsírlerakódásának csökkentésére. A hidegkezelés hatására a zsírszövet célzott energiaelvonása a zsírsejtek apoptózisát (sejtelhalás) eredményezi. A lebontott zsírsejteket a nyirokrendszer 10-12 hét alatt távolítja el. Mivel a környező szövetek nem olyan érzékenyek a hidegre, mint a zsírszövet, ezért a kezelés biztonságos, kíméletes és non-invazív.

Látható eredmények

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

balra: 2 kezelés után, jobbra: nem volt kezelés


Különleges szolgáltatások

A ZLipo rendszer 3-féle méretű kezelőfejjel rendelkezik, hogy a kezelendő terület méretéhez tökéletesen alkalmazkodva, fájdalommentesen tudja felszívni a bőrt a kezelőfej üregébe. A választható pulzáló vákuum fokozza a kezelés nyirokáramlásra és anyagcserére kifejtett pozitív hatásait. Az intenzitás 10 fokozatban állítható, akár a kezelés közben is. A kezelőfejről is vezérelhető a kezelés, a felületén elhelyezett gombokkal.

A nagyméretű 10,2”-os színes érintőképernyő a kezelési idő, valamint a vákuumszívás intenzitásának és módjának (folyamatos vagy pulzáló) sokoldalú állítási lehetőségeit kínálja a felhasználó számára. A kiválasztott paraméterek egyértelműen követhetőek a kijelzőn a kezelés közben is.

ZLipo & ZWave – egy „cool” kombináció

A ZLipo és a ZWave készülékkel – a Cryolipolysis™ és a lökéshullám terápia együttes alkalmazásával - tökéletes  kombinációt kínálunk a nemkívánatos zsírszövet szignifikáns eltávolítására. Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy a Cryolipolysis™ után az intenzív, fájdalommentes lökéshullámterápia nem csak fokozza a zsír eltávolítását, hanem stimulálja a nyirokrendszert és feszesíti a bőrt. A világ vezető terapeutái ezt a kombinált módszert alkalmazzák hosszú idő óta.

Termékek