CANFIELD - VISIOMED DERMATOSZKÓPOK

Optima

Optima

Vizsgáló nagyító a gyors klinikai analízishez vagy a mélyreható dermatológiai vizsgálatokhoz. A maximalizált látómezővel és színmegőrző megvilágítással az Optima vizsgáló nagyító az optimális segítséget biztosítja a mindennapi vizsgálatokhoz.

Nagyítás a tenyerében

A 96 mikroprocesszor által szabályozott LED-ek lehetővé teszik a briliáns megvilágítást, amelynek minősége állandó marad alacsonyabb töltöttségi szint esetén is. A polarizált optikai filterekkel a bőr csillogásmentesen vizsgálható. Emellett UV fénnyel is rendelkezik a fluoreszcens analízisek elvégzéséhez (Optima 3 az 1-ben modell).

Világításmódok

Nem polarizált mód

A világos, teljes spektrumú megvilágítás lehetővé teszi a bőr felszínének klinikai értékelését. Emellett a fényt akár csak az egyik oldalról is be lehet állítani, amelynek alkalmazásával láthatóvá válnak a bőr texturális és topográfiai tulajdonságai is.

Keresztpolarizált mód

Megszünteti a felület visszatükröződését, ezzel lehetővé téve, hogy a bőr alatti pigmentált struktúrák és mintázatok is láthatóvá váljanak.

UVA/Woods light

A 365/385 nm hullámhosszúságú világítás lehetővé teszi a Woods lámpának megfelelő vizsgálatot a felszíni pigmentáció és az autofluoreszcencia értékeléséhez.

Optima modellek

 

Optima 3 az 1-ben

Optima nappali fény

Nem polarizált mód

Keresztpolarizált mód

Oldalirányú fény

UVA/Woods light

 

 

Dupla töltőállomás a Luminis és Optima dermatoszkópokhoz.

Technikai részletek és elvárások

Mi van a dobozban?

  • Optima
  • USB kábel

Optima méret és súly:

  • 290mm x 140 mm, 360g

Akkumulátor

  • Beépített tölthető lítium-ion akkumulátor
  • Töltés USB kábellel

Letölthető prospektus

Termékek