CANFIELD - VISIOMED DERMATOSZKÓPOK

VISIOMED D200 <sup>EVO</sup>

VISIOMED D200 EVO

Dermatoszkópos képrögzítés

Minőséget, rugalmasságot és hatékonyságot kínál egyetlen kézi eszközben a VISIOMED D200 EVO  nagyfelbontású dermatoszkóp. A beépített nappali fény, valamint UV megvilágítás, a 15-200x-os nagyítás és a HD minőségű képrögzítés révén a VISIOMED D200EVO mindent biztosít Önnek, amire a bőr vizsgálata során szüksége lehet.

Több infó
HairMetrix

HairMetrix

Az első mesterséges intelligencia-vezérelt non-invazív hajvizsgálat.

Ehhez a teljesen automatizált valós idejű analízishez nincs szükség a hajszálak kitépésére, lehetővé teszi a hajnövekedés analízisét és a megfelelő kezelési tervek elkészítését, valamint az objektív eredménykövetést (előtte-utána állapot) és a fotódokumentációt, amelyet könnyen bemutathatunk a páciensnek.

Több infó
Luminis

Luminis

Dermoszkópia újradefiniálva

A legmagasabb minőségű német optika az újonnan fejlesztett elektronikus vezérléssel párosítva briliáns standard képminőséget biztosít, egyszerű használattal és páciensbarát vizsgálati távolsággal.

Több infó
Optima

Optima

Vizsgáló nagyító a gyors klinikai analízishez vagy a mélyreható dermatológiai vizsgálatokhoz. A maximalizált látómezővel és színmegőrző megvilágítással az Optima vizsgáló nagyító az optimális segítséget biztosítja a mindennapi vizsgálatokhoz.

Több infó

Termékek