DR DERM Kozmetikai készülékek

CaVital WRC® testkezelőgép 6 technológiával: unipoláris és multipoláris rádiófrekvencia (RF), fókuszált ultrahang és pulzáló vákuum
// Testkezelés

CaVital WRC® testkezelőgép 6 technológiával: unipoláris és multipoláris rádiófrekvencia (RF), fókuszált ultrahang és pulzáló vákuum

A CaVital® WRC magyar fejlesztésű és gyártású készülék 6 fejlett technológia segítségével, összesen 9 kezelőfejjel hatékonyan és gyorsan tudja orvosolni a túlsúly okozta zsírfelesleget, a narancsbőrt, a szülés vagy fogyás után előforduló megereszkedett bőrszerkezetet. A CaVital® WRC – vel végzett alakformáló kezelések egyes plasztikai sebészeti beavatkozások alternatívái. A biztonságos és hatékony eredményeket a beépített különböző páciensvédelmi rendszereknek, a kijelzőn látható hőmérséklet ellenőrzésének köszönhetjük. A rádiófrekvenciás kezelőfejeken kerámia elektródákat használunk, nincs allergiát kiváltó fém alkatrész, s nincs kellemetlen áramérzet sem.

A Dr Derm Equipment 25 éves kozmetikai készülékgyártó tapasztalataira épülő, szakorvosi háttérrel kifejlesztett komplex alakformáló rendszer. A Dr Derm a világpiacon elsőként vezette be a bőrhőmérséklet mérésen alapuló automatikus rádiófrekvenciás vezérlést, valamint a pulzáló vákuummal kombinált rádiófrekvenciás és ultrahangos kezelőfejeket. A készüléknek azóta sok külföldön gyártott versenytársa akadt - némelyik megtévesztésig hasonló módon működik - de kiváló ár/érték aránya miatt a CaVital® WRC készülék megőrizte hazai piacvezető szerepét.

A CaVital® WRC készülék első verziója 2008-ban jelent meg, azóta Európa és a Közel-Kelet (Egyesült Arab Emirátusok, Egyiptom, Szaúd-Arábia, Kuwait) számos klinikáján és kozmetikájában sikerrel alkalmazzák. A CaVital® WRC a testkezelés 3 sikeres technológiáját: a pulzáló vákuumot, a rádiófrekvenciát és az ultrahangot kombináltan alkalmazza. A CaVital® WRC számos páciensvédelmi megoldást a világon elsőként vezetett be, így a kezelőfej alatti bőr hőmérsékletének folyamatos kontrollját, mely tökéletesen biztonságossá teszi a rádiófrekvenciás kezelést. A kerámia kezelőfejek megóvják a kezelt pácienst a fém elektródák okozta allergiától és a kezelőfejek korróziója sem fordulhat elő. A készülék legfrissebb verziója 2018-ban jelent meg.

6 hatás, 6 technológia

zsír elfolyósítás és detox kezelés

 • unipoláris rádiófrekvenciával

bőrfeszesítés és testformálás

 • hexapoláris rádiófrekvenciával

bőrkisimítás

 • bipoláris rádiófrekvenciával és vákuummal

nyirokmasszázs

 • pulzáló vákuummal

cellulit feltörés

 • kavitációs ultrahanggal

zsírmobilizálás

 • magas frekvenciájú kavitációs ultrahanggal és vákuummal (HIFU)
Több infó

VITÁLTERÁPIA -  A DR DERM TESTKEZELÉSI KONCEPCIÓJA 

A Dr Derm Equipment komplex alakformáló rendszerének kifejlesztése során a test alakjának természetes módon történő átformálását tűztük ki célul. Az új készülék az élettani működések intenzív befolyásolásán keresztül mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal látványos és tartós eredmény érhető el. A készülék jól bevált szépségipari módszereket a legmagasabb technikai színvonalon vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékony tudja befolyásolni.

A vitálterápia célja az anyagcsere folyamatok ideális arányú élénkítése, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása mellett. Ez a finomra hangolt odafigyelés garantálja Önnek a szervezet minimális megterhelése mellett elérhető maximális sikert.

A BŰVÖS BETŰSZÓ: W.R.C.

A bűvös betűszó a készülékben felhasznált technológiákra utal, melyek szinergikus együttműködése többet nyújt, mint a hasonló technológiákra épülő önálló egységek. A W jelentése: VITÁLTERÁPIA VÁKUUMMAL, az R a RÁDIÓFREKVENCIA sokoldalú alkalmazására utal, a C CAVITÁCIÓS ULTRAHANG megjelölése. A Dr Derm Equipment a készülékhez olyan speciális kezelőfejeket fejlesztett ki, melyek szintén megelőzték korukat! A készülék vákuum segítségével a lefedett bőrfelületet a kezelőfejben kialakított üregbe – a köpölyözéshez hasonló módon - felszívja, így a bőr alatti zsírszövetet oldalirányból tudja ultrahanggal vagy rádiófrekvenciával kereszttűzbe venni. Ez a technológia az érzékeny hasi szervek feletti kezelést is biztonságossá teszi, hiszen a rádiófrekvencia vagy az ultrahang nem irányul közvetlenül a has felé.

W, mint WAVING (hullámzás)

A Dr Derm Equipment évtizedek óta gyárt vákuumterápiás készüléket. A vákuummasszázs a pangó szövetközötti folyadékot (nyirok) a nyirokcsomók felé vezeti, s ezzel tehermentesíti a szöveteket, csökkenti az ödémát. Bár a biztonságos kezelés érdekében bevezetett vacucontrol® automatika által elkerülhetővé vált a szövetek megnyújtása, a konstans vákuum alkalmazását lassúnak és a kezelő személyzet számára megterhelőnek ítéltük. Így ergonómiai meggondolások alapján a kezelést dinamizáló pulzáló vákuum alkalmazása mellett döntöttünk.  

Az állítható hullámzású negatív nyomás kíméletesen bánik a bőrrel, s a vákuumszívás gyengülő fázisában a kezelőfej könnyen siklik a bőrfelületen. A készülékbe programozott vákuumerősséget a vacucontrol® automatika állandó szinten tartja, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani.

A pulzáló vákuum beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok és a felszabadított zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40-70-szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyirokértörzseken keresztül a véráramba jut, végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és salakanyagokat. A narancsbőr egyik fiziológiai tényezője, szövetközti ödéma tehát a CaVital® WRC készülékkel végzett vitálterápiás vákuummasszázs során természetesen úton távozik a szervezetből.

R, mint RESHAPING (újraformálás)

A CaVital® WRC készülék a rádiófrekvencia felhasználásának két eltérő módszerét: a mélyreható monopoláris kezelést és a felületes hatású multipoláris kezelést egyaránt kínálja. 

A rádiófrekvencia egyik alkalmazása a nagy felületű, monopoláris HeptaFlowerRF L fejjel történő SeptoDetox® rádiófrekvenciás kezelés. A kerámia kezelőfejen elhelyezett hét pólus rádiófrekvenciás árama a mélyebb rétegek elérését célozza és sikeresen veszi fel a harcot a cellulit egyik legfontosabb oka, a szeptumok elsalakosodása ellen. A SeptoDetox® révén, a súlyfelesleggel küzdő pácienseken látványos alakformáló hatást érhetünk el. A nagyméretű kezelőfej 7 elektródája egyidejűleg nagy felület lefedését biztosítja, s a lefedett felületet annak minden pontján intenzíven kezeli, ezáltal garantálja a konkurens készülékekhez képest rövid kezelési időt.

A hexapoláris HeptaFlowerRF L kezelőfej használata során a dermalis rétegekben és a kötőszövetben kifejtett hatásra fókuszálunk. A felületes problémákra használatos kezelőfejjel, a szövetek felmelegítése révén a kollagén rostokat megfeszítjük, s az azonnali „shrinking” hatással a szövetek megnyúlása ellensúlyozható. A termális hatás új kollagénrostok képződését is stimulálja, mely a rostok denzitásának javulásával hosszú távon javítja a bőrszerkezetet. A két rádiófrekvenciás technológia együttes alkalmazása újraformálja a női testet.

A hexapoláris HeptaFlowerRF S kezelőfej megkönnyíti a kisebb felületek, pl. kar kezelését, mert átmérője annak görbületéhez alkalmazkodik, s kitűnően siklik a felületen.

Innovatív megoldás a HeptaFlowerRF kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a CaVital® WRC készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Continuous Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a hámot meg lehet óvni a túlzott felmelegedéstől, így a kezelés során más készülékekre jellemző kellemetlenségektől. A CTCRF révén a kezelés sokkal gyorsabban elvégezhető, mint azokkal a rádiófrekvenciás eszközökkel, ahol a bőr hőmérsékletét infravörös hőmérővel folyamatosan ellenőrizni kell.

A  WRF6® kezelőfej belsejében elhelyezett 6 kerámia elektróda működése bipoláris technológián alapul, így a  vákuum által a  kezelőfejbe szippantott bőrrétegek a rádiófrekvenciás hullámok kereszttüzébe kerülnek, s ott egyedülállóan hatékony módon, fókuszáltan hatnak a  kiemelt szövetrétegekre. Mivel a megfeszített bőr ereiből a vér kiürül, a rádiófrekvenciás kezelés a véredényeket megkíméli. A kezelés során szinergikusan hat a rádiófrekvencia melegítő és a vákuum feszesítő hatása, mely a fibroblasztokat aktiválja. A vákuum a rádiófrekvencia által felszabadított salakanyagok és a zsír távozását már a szövetközti térbe jutásuk pillanatában megindítja.

Az elszállított anyagcseretermékek a szövetközti folyadéktereket kitöltő nyirokkal együtt természetes úton távoznak a kezelt szövetekből, így a vitálterápia alapelve, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása itt is megvalósul.

C, mint CONTOUR (testkörvonal)

A harmadik alkalmazott technológia az ultrahanghullámok kavitációs hatásán alapuló, zsírszövet „megsemmisítő” technológiát helyezi a középpontba. A CaVital® WRC készülék a klasszikus középfrekvenciás kavitációs ultrahang helyett az optimalizált magasfrekvenciás ultrahangot használja, mely nem okoz a fülben kellemetlen hanghatásokat. A kavitációs ultrahang a zsírsejtek vékony falának felszakadását, ezáltal a felesleges lipidek intracellularis térbe kerülését segíti elő. A fókuszált ultrahang elengedhetetlenül fontos a megfelelő testkontúr kialakításában.

FocuSonic® kezelőfej különleges kiképzésének köszönhetően egyesíti a fókuszált ultrahang és a kavitációs technológia előnyeit: a kézidarab vákuumterében elhelyezett 5 ultrahangforrás közvetlenül a kezelendő területre fókuszál. A kezelés során a negatív nyomás felszívja a bőrt, s a kiemelt szövetrészek az ultrahanghullámok kereszttüzébe kerülnek. A kavitációs hanghullámok a zsírsejtek rupturálódását, így a zsír mobilizálását eredményezik.

Az ultrahanggal egyidejűleg használt vákuumszívás elindítja a mobilizált zsír távozását a szövet közötti térből, így a zsír és a salakanyagok nem panganak tovább a problémás területen. Az ultrahang mechanikai rezgései által megindított folyadékáramlást a vákuumhatás teszi folyamatossá.

Ugyancsak új fejlesztés a kavitációs tulajdonságú modulált ultrahanggal működő, síkfelületű MultiCrystalLOFU® kezelőfej. A több kisebb felületű hangforrásnak köszönhetően a nagy energiájú, intenzív ultrahanghullámok kontrollált módon, csak meghatározott mélységig penetrálnak a kötőszövetbe.

A CDM® folyamatos kontaktusellenőrzés révén az ultrahang csak akkor hagyja el a hangforrásokat, amikor a bőrrel megfelelő kontaktusba kerül. Ezzel a megoldással biztosítható a megfelelő ultrahang dózis bevitele és csökkenthető a hangforrás felmelegedése. A CDM® így a kezelőfej és a készülék hosszú élettartamának garanciája.

A kezelésekről
Valamennyi kezelés fájdalommentes. A legtöbb esetben már az első alkalmat követően centiméterekben mérhető az eredmény. A számos technológiának és kezelőfejnek köszönhetően teljesen személyre szabott kezelési protokoll szerint dolgozunk.

Zsír elfolyósítás és detoxifikáció
A tömöttebb, vastagabb zsírréteg elfolyósítása és a méregtelenítés unipoláris rádiófrekvenciával történik. Kizárólag az unipoláris rádiófrekvencia képes csökkenteni a testzsír mennyiségét és formálni az alakot. A 7x-es hatású Heptaflower® kezelőfej hatékony a bőr mélyebb régióiban, a kívánt energiát ideális módon juttatja a nagyobb felületekre.

Bőrfeszesítés és testformálás
A petyhüdt, laza, lógó, megereszkedett bőrt a leghatékonyabban a 6x-os hatású hexapoláris rádiófrekvenciás kezelőfejekkel lehet kezelni. A rádiófrekvenciás áram a felső rétegeket érinti, de a hatása nagyon intenzív, a kezelés végén azonnal látható az eredmény. A nagyobb felületekre a nagyobb, míg a kisebb, ívelt felületek kezelésére (pl.: felkar) a kisebb kezelőfej az ideális.

Bőrkisimítás
A hason lévő bőr kisimítása a legbiztonságosabb a vákuummal kombinált bipoláris rádiófrekvenciás kezelőfejjel. A vákummal felszívott szövetmennyiséget kezeljük, így a hason, a lágy szervek közelében is teljesen biztonságos a rádiófrekvenciával végzett feszesítés.

Cellulit feltörés
A cellulit, narancsbőr feltörését a kavitációs ultrahangos kezelőfej végzi.

Zsírmobilizálás
A zsír feloldása és a zsírmobilizálás a magas frekvenciájú kavitációs ultrahanggal kombinált vákuumos kezelőfejjel történik. A kezelőfej pulzáló vákuum segítségével felszívja a kezelendő bőrfelületet és kavitációs ultrahanggal kezeli azt. Az eredmény: csökken a zsírszövet mennyisége, javul a kötött cellulit.

Nyirokmasszázs
A leghatékonyabb eredményhez a kezelés végén nyirokmasszázs szükséges. Ezt a pulzáló vákuumos kezelőfejekkel, a nyirokutak mentén lehet elvégezni. Ez a technológia csökkenti az ödémát, mely nemcsak körfogat csökkenésben és súlycsökkenésben nyilvánul meg, hanem mérsékli a cellulit legfontosabb okát, a szeptumok elsalakosodását is.

Néhány CaVital WRC felhasználó referencia:

Forma Bontó Medical
Flamingó alakformáló
MonSalon kozmetika
Bene Szilvi rehabilitációs és művészeti terapeuta
Hermina hidegterápiás központ

Magazin megjelenések

HVG
 

Celluloderm® 2000 interferenciás izomstimulátor készülék
// Testkezelés

Celluloderm® 2000 interferenciás izomstimulátor készülék

A celluloderm®2000-4RC készülék működése a reumatológiai, ideggyógyászati és orvosi rehabilitációs kezelésekben már évek óta alkalmazott interferenciás áram terápiás hatásán alapul. Az orvosi és kozmetikai tapasztalatok birtokában az interferenciás áram jól ismert élettani hatásait különböző kezelési célokra használhatjuk.

A sejtek anyagcsere működésének serkentésére, a nyirokáramlás élénkítésére, az izomzat erősítésére, a zsírszövet tömegének csökkentésére, a fájdalomérző idegvégződések ingerlékenységének csökkentésére, a bőr és a szövetek revitalizálására és megújítására külön programok állnak a rendelkezésünkre.

Több infó

celluloderm®2000-4RC készülék 2 párhuzamos testtáj - összesen 4 terület - kezelését teszi lehetővé 16 elektródájának köszönhetően. A korábbi készülékhez képest növelt csatornaszám segítségével nagyobb területeket tudunk egy időpontban párhuzamosan kezelni.

A készülék által kínált 40 kezelőprogram közül az alapprogramoknál a készülék az adott hatás eléréséhez legmegfelelőbb frekvenciatartományt megadja, ám a kezelési időt és a kimenő áram intenzitását változtathatjuk. Acelluloderm®2000-4 RC azonban nagy bonyolultságú összetett kezeléseket is képes elvégezni. Csak kiválasztjuk a program nevét pl: Wellness, Fitness, Cellulite vagy lipolízis és már zajlik is a választható időtartamú izomerősítő és bőrfeszesítő program, a narancsbőr kezelés, vagy a zsíroldó program. A készülék felhasználási területeinek csak az Ön képzelete szabhat gátat!

Az Önök igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki az RC távirányítót melynek segítségével vendége a kezelőágyról gyorsan és hatékonyan szabályozhatja az egyes csatornák áramerősségét.  A távirányítón található start/stop gombbal vendége le is állíthatja a kezelést, ha a beállított áramerősséget kellemetlennek érzi.

A készülék könnyű és hatékony működtetéséhez több fajta elektródát is használhat. A testkezelésekhez tépőzáras bandázsszalagokkal rögzíthető puha gumielektródákat adunk, melyeknél az áramvezető-képességet vékony rétegben felvitt géllel biztosítjuk.

Ha a vendég saját elektródával való kezelést szeretne, vagy olyan bőrfelületet kívánunk kezelni, ahol a gumielektródák nem férnek el megfelelően, akkor az öntapadós elektródákat ajánljuk. Ezek – vékony anyaguknak és kis méretüknek köszönhetően - jól követik a bőr felszínének egyenetlenségeit.Az arcra különösen kisméretű öntapadós elektródáink vannak, melyek erős tapadósképességük révén biztonságosan a bőrön maradnak.

Celluloderm készüléket alkalmazó országos ismertségű referenciáink:
NATURMED HOTEL CARBONA & THERMAL SPA****, HÉVÍZ
SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****, SÁRVÁR 

A Spirit Hotel videója a kezelésről.

Magazionokban:
Marie Claire
Well & Fit

Kisebb szalonok, ahol a celluloderm készüléket használják:
Chez Catherine Salon & Beauté
Rózsakert Medical Center Dr Bajnok Éva obezitológus-endokrinológus
Akupunktúrás Komplementer Medicina rendelő
Kolibri alakformálás
Nagyerdei szépségszalon
Beauty & Soul Szépség-Egészség Központ
Biolife biokozmetika
Babilon szalon
Magyarországi SPA hotelek
 

VacuFlex® 2000 vákuummasszázs páciensvédelemmel
// Testkezelés

VacuFlex® 2000 vákuummasszázs páciensvédelemmel

vacuflex®2000 készülékkel a narancsbőr kezelésében elterjedt vákuummasszázs és köpölyözés, a feszült, merev izmok lazítása mellett a szemkörüli táskák csökkentése, valamint a belső szervekhez kapcsolódó reflexzónák stimulációja is elvégezhető.

Több infó

A vákuum kozmetikai hatásai:

 • A zsírdepók mobilizálása
 • A nyirokáramlás javulása
 • A lokális vérkeringés javulása
 • Az anyagcsere megélénkülése
 • A sejtek oxigénfelvételének növekedése
 • Az immunrendszer stimulációja
 • Analgetikus (fájdalomcsillapító) hatás
 • Belső szervi stimuláció a reflexzónák révén
 • Spazmusok, izomgörcsök oldása

vacuflex®2000 nemcsak műszaki felépítésében, hanem szolgáltatásaiban is megkülönböztetett figyelmet érdemel. Az alapfelszereltséghez tartozó vákuummasszázs és cellulitterápiás készlet univerzális testkezelő kézidarabot tartalmaz 3 különböző méretű üvegillesztékkel, valamint gyorscsatlakozó csövet az easy-contact aljzathoz. A készletben továbbá 2 arckezelő kézidarab és elosztócső is található a két kézzel párhuzamosan történő arckezelésekhez. Az arc- és a test vákuumasszázs kezelésén túl különböző reflexterápiás programok is szolgálják a teljeskörű kezelési koncepciót a kiegészítésként vásárolható reflexterápiás készlet segítségével. 

vacuflex®2000 készülék a szívóerőt a kezelés során folyamatosan ellenőrzi, s az előlapon kiválasztott teljesítménynek megfelelően beállítja. A vákuum állandóan kontrollált teljesítménye a biztosíték arra, hogy Ön mindig a testtájnak megfelelő vákuummal fog dolgozni. A vacucontrol® garantálja az eredményes, kellemetlenségektől mentes kezelést, hogy vendége maradéktalanul elégedett legyen.

Néhány vacuflex referencia:
Kolibri alakformálás

Mezoforte Multi Laser
// Arckezelés

Mezoforte Multi Laser

A Mezoforte® Multi Laser készülék a valódi hatóanyag- csatornák keletkezésével járó elektroporáció mellett az ultrahang, az iontoforézis és a lézer, valamint a bipoláris rádiófrekvencia és a krioterápia alkalmazásának a lehetőségét kínálja. Az új iMeso® kezelőfej innovatív kialakítása révén az elektro poráció és az iontoforézis egyidejűleg végezhető. A ma legkorszerűbb hatóanyag-beviteli módszerek együttes használata felülmúlja az egyszerűbb, egyetlen technológiát kínáló eszközökben rejlő lehetőségeket.

Több infó

Öt kezelőfej, öt különböző eljárás

1. Ultrahangos hatóanyag-bevitel
Az innovatív CDM® kontaktus ellenőrző automatika révén nemcsak az ultrahangdózist garantálja, hanem az ultrahangos kezeléshez nem megfelelő kezelőanyagra is figyelmeztet.

2. Elektroporáció + iontoforézis
Az iontoforézis és az elektroporáció esetleges szinergikus hatását vizsgáló tanulmány megállapította, hogy az elektroporáció alkalmazása többszörösére képes növelni az iontoforézis hatékonyságát.

3. Hideg (szoft) lézer
A koherens fénynyaláb hatására a sejtek megújulási ciklusa lerövidül. Ez a károsodott sejtcsoportok vagy sejtrétegek gyorsabb pótlását eredményezi, legyen szó valamilyen bőrbetegségről, vagy egy kozmetikai kezelés során megsértett (lecsiszolt, lehámlasztott) bőrfelületről. A Dr Derm által 2005-ben bevezetett „lézerultrahangos kezelőfej” a mikrodermabráziós kezelés során megsértett bőrfelület gyors regenerálásában jeleskedik.

4. Rádiófrekvenciás kezelés
A Dr Derm rádiófrekvenciás kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fi broblasztok működését. A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez. Ez a rádiófrekvenciás kezelés vendégek számára is azonnal látható eredményének magyarázata.
Innovatív megoldás a kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a szaruréteget megóvja a túlzott felmelegítéstől, így alapvetően különbözik a hőmérséklet ellenőrzésre nem képes készülékektől.

5. Krioterápia
Az arc rádiófrekvenciás kezelése után a CryoTyteRF® kezelőfej által közvetített hideghatás a maradék hő felesleges mélységi és oldalirányú terjedését akadályozza meg a felmelegített szövetekben. A CryoTyteRF® csökkenti a bőr kivörösödését, s helyreállítja a rádiófrekvenciás hőhatások által felfokozott anyagcsere aktivitását a bőr felszíni rétegeiben.

Mezoforte® Duo Plus
// Arckezelés

Mezoforte® Duo Plus

A Dr Derm Equipment által kifejlesztett Mezoforte ® Duo az elektroporációs kezelés mellett már arcfeszesítő RF kezelésre is lehetőséget nyújt. Így két technológiát kínálunk egy készülékben. A MEZOFORTE® Duo a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis®  és rádiófrekvenciás kezelést kínálja.

Több infó

Az elektroporáció elvén működő készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és fi nom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) szúrt csatornákhoz hasonló, ám szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti-age, vitaminos, fehérítő kezelés.
rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblas tok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking” hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.

A Dr Derm Equipment által fejlesztett új MEZOFORTE® Duo készülék egyik kezelőfeje a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis® kezelést kínálja. A kezelés során a bőr szinte beszippantja a felületére felvitt aktív molekulákat. A MEZOFORTE® Duo mezoforézis® kezelőfeje arc és testkezelő programokat egyaránt kínál. A MEZOFORTE® Duo rádiófrekvenciás kezelőfejével az arcbőr látványos feszesítését végezhetjük biztonságos módon. A bőr túlmelegedését a kezelőgépnél a Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) technológia biztosítja, mely segítségével a készülék egy szenzor által folyamatosan kontrolálja a bőr hőmérsékletét, így szükségtelen a kissé nehézkes „hőmérős” ellenőrzés.

Dr Derm Vario
// Arckezelés

Dr Derm Vario

kiforrott Dr Derm® technológiákat ötvöztük egyetlen multifunkcionális készülékben.
Az új Dr Derm® Vario készülék lehetőséget ad arra, hogy a Dr Derm által alkalmazott klasszikus, kiforrott technológiákat megújult formában, továbbfejlesztve, a megszokott, azaz kiváló minőségben használhassa.

Több infó

A készülék a gépparkunk többi készülékéhez hasonlóan moduláris rendszerű, a "Plug & Treat" technológiát alkalmazza, amely azt jelenti, hogy egyetlen kábel kapcsolódik a kezelőgéphez, amely felismeri a hozzácsatlakoztatott kezelőfejet.

 • Felhasználóbarát készülék
 • Hosszú életű kezelőgép
 • „Elnyűhetetlen” kezelőfejek
 • Esztétikus, ergonomikus megjelenés
 • Moduláris rendszer
 • Harmonizál a többi készülékkel
 • Egységes géppark


A készülékhez tartozó modulok elnevezése a megfelelő klasszikus készülékek után történt. A készülék bármilyen összeállításban megvásárolható, minimum két modul választása szükséges, maximum 6 modul választható. Később, akár évek múlva is bővíthető, újabb modulok vásárlásával.

8 féle modul

1. Sonoderm® : ultrahang

2. Sonoderm® lézerultrahang

3. Microderm® : iontoforézis és mikromasszázs

4. Thermoderm® : bőrvasaló (hideg-meleg terápia)

5. Viosoft®: vio

6. HF-Heat® : fűtött vio

7. BRH® : vörös és kék fény terápia

8. HSR® : hősokk terápia


Akár 10 funkció:

1. Ultrahang

2. Lézerultrahang

3. Iontoforézis

4. Mikromasszázs

5. Hideg - Melegterápia

6. Hatóanyagcsapda

7. Nagyfrekvenciás modul

8. Fűtött nagyfrekvenciás modul

9. Vörös- és kékfény-terápia

10. Hő sokk terápia

A vízoldékony, töltéssel rendelkező anyagok bejuttatására a mai napig az egyik legismertebben alkalmazható klasszikus eszközök az iontoforézis elvén működő, direkt áramhatást alkalmazó készülékek. A hagyományos galvánárammal kezelt bőrfelületen azonban  az erek kitágulnak, megélénkül a vérkeringés, mely pl. a rozáceásoknál hosszú ideig fennálló bőrvörösséget eredményezhet. A galván áramnak azonban számos más mellékhatása is van: a sejtekben ionvándorlást okoz, amely kibillenteni a bőr sejtjeit normál ionegyensú-lyukból, és megváltoztatja töltésüket, ezáltal csökkenti a hatóanyagok bejutását, a galvánáram ezen kívül a bőr pH-értékének eltolódásához is vezet. A Dr Derm cég a galvánáram jó tulajdonságait megőrizve egy új áramformát fejlesztett ki, melynek segítségével elkerülhetőek a galvánáramnál megismert mellékhatások. Az új áramforma az autopolar®, amely az egyen-áram módosított változata, egy speciális, komputerrel vezérelt áramforma. Az autopolar® áram helyreállítja a sejtek eredeti töltését, ezáltal hatékonyabbá teszi az iontoforézist, valamint megakadályozza a kivörösödést és a pH-eltolódást. E speciális áramformát amicroderm® iontoforézis és mikromasszázsmodulba építettük be, melyben különböző kezelőprogramok nyújtanak lehetőséget a rezgő kezelőfejekkel végezhető speciális masszázs és a finom áramformák kombinációjára. A kozmetikusok legkedveltebb kezelése a mikromasszázs és az iontoforézis kombinációjára épülő, 3 fázisú „mikroforézis” program, melynek fázisai: nyirokáramlás serkentés, hatóanyag bevitel és  élénkítés, reflexpont masszázs.

Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. A kozmetikai és bőrgyógyász szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását, s ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos korszerű kezelési módokat. Az eljárás elve, hogy az ultrahangos kezelőfejben található rezgő membrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is. A készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere.A Dr Dermsonoderm® ultrahangos modul egy kontaktus ellenőrző automa-tikával felszerelt,  amely a bőr és a kezelőfej közötti érintkezés megszűnése esetén csipogó hanggal figyelmeztet. Ez az úgynevezett CDM®- automatika, mely kontrollálja az ultrahang bőrbe jutását és védi a kezelőfejet a felmelegedéstől.A Dr Derm ultrahangos modul  kontaktus ellenőrző automatikája révén csak a kezeléssel telt hasznos időt méri, így  ún. valós időszámlálás történik.

sonoderm® lézerultrahangos modul kialakításakor a vörös fény és a soft lézer biostimu-lációs hatásai az ultrahanggal szinergiában a bőr szerkezetének átépülését eredményezi, így tartós eredményt érhetünk el.

VioSoft® egy különleges műszaki megoldásokat tartalmazó nagyfrekvenciás modul.  Bár a vio-kezelés az egyik legrégebbi elektrokozmetikai eljárás, a  Dr Derm a  világpiacon is egyedülálló páciensvédelme révén egészen új perspektívákat nyit. A  VioSoft® technológiai újdonság lényege az, hogy a kezelőfejet a bőrtől eltávolítva az áramerősség lecsökken, így a bőrhöz közelítéskor nem jelentkezik a hagyományos vio készülékeknél tapasztalható kellemetlen áramütésérzés („áthúzás”). Az áramerősség csak a bőrhöz érintés utáni pillanatok-ban erősödik fel, így a páciens számára a kezelés sokkal kellemesebb lesz, miközben a kívánt hatások (javuló vérellátás, ózonos fertőtlenítés) teljes mértékben bekövetkeznek.

HF-Heat®  kialakításakor a nagyfrekvenciás kezelőfejet fűtő egységgel látjuk el, így a kezeléssel elősegítjük a hatóanyag bevitelt is.

thermoderm® bőrvasaló és hatóanyagcsapda modul  a Dr Derm  hatóanyag bevitelére szolgáló technológiák egyik slágere. A bőrvasaló a hőhatás bőrfelszínre és sejtekre gyakorolt effektusát aknázza ki. A hő hatására az erek és pórusok kitágulnak, a mikrokeringés megélénkül. A biokémiai folyamatok az enzimek magasabb hőmérsékleten történő intenzívebb működése miatt élénkül meg, így a bőr rövid kezelési idő után készen áll a hatóanyagok befogadására. Különösen ajánljuk a készülék használatát olyan természetes, zsírban oldódó kozmetikai készítmények alkalmazásánál, melyek magas lipid tartalmúak (krémmaszkok), illetve kevesebb emulgeátort tartalmaznak, így szobahőmérsékleten rigidebb állagúak (pl. natúrkozmetikumok). A thermoderm® kezelés eredményeként a bőr kisimul, feszesebbé válik. A felmelegítést követő gyors lehűtés a pórusok beszűkülését és a hatóanyag- csatornák lezárását idézi elő. Ez a hatóanyagcsapda- effektus biztosítja a hatóanyagok tartósabb hatását. Különösen a kivörösödésre hajlamos érzékeny bőr reagál jól a hidegkezelésre, a hűtés hatására a szabad idegvégződések ingerlékenysége csökken, a fájdalom – ingerküszöb emelkedik.

Tudományos vizsgálatok  birtokában fejlesztettük ki a BRH® (Blue-Red-Heat) modult, mely az ideális 400-430nm  fénytartomány közötti kék fényt és a 660nm-es vörös fényt egyidejűleg, közvetlenül a bőrfelszínen képes kibocsátani, ezzel megfelelő intenzitást ér el a bőr mélyebb rétegeiben is. A fénykezelés közben a bőrrel érintkező kezelőfelületet egy hő elem az általunk megadott hőmérséklet értékre melegíti. Tekintettel arra a tényre, hogy az enzimek magasabb hőmérsékleten intenzívebben működnek, a melegítéssel a bőr sejtjeinek, valamint a gyulladásban szerepet játszó baktériumoknak az anyagcseréjét magasabb aktivitásra ösztönözzük. A BRH® modullal végzett kezelés során a kék és vörös fény, valamint a sejtek melegítésének hatására a gyulladás mérséklődik, a baktériumok száma csökken, a bőr regenerálódása felgyorsul. A modult a  hármas hatás –a  hő, a kék és vörös fény – eredménye képpen az öregedő, fáradt bőr anyagcseréjének élénkítésére, a kötőszöveti rostok regenerálására,  feszesítésre és fiatalításra is használhatjuk.

HSR® modulban alkalmazott hirtelen felmelegítés hatására a faggyúmirigyekben szaporodó P. acnes baktériumok genetikai állományáról speciális fehérjék kezdenek átíródni. Ezek az ún. hő shock proteinek, melyek végül a baktériumok önpusztulását idézik elő. A HSR kezelőszondát rövid ideig kell a kezelendő pattanáson tartani, s ezalatt olyan magas hőmérsékletet közöl a bőrrel, mely beindítja a fehérjék képződését és ezzel a kórokozók pusztulását. A hőközlés impulzusokban történik, a környező bőrrétegek károsodásának elkerülése végett. A készülék HSR kezelőprogramjai a szükséges hőmennyiséget automatikusan  adagolják, s minden újabb pattanás kiválasztására hangjelzés hívja fel a figyelmet.

Mezoforte® RF-TS
// Arc- és testkezelés

Mezoforte® RF-TS

A rádiófrekvencia alkalmazása arc és testkezelések során napjaink legkeresettebb és leghatékonyabb kezelési eljárásai közé tartozik. A Dr Derm Equipment egy új rádiófrekvenciás arc- és testkezelő géppel lepte meg partnereit.

A Mezoforte® RF-TS készüléket négy különböző rádiófrekvenciás kezelőfejjel forgalmazzuk a leghatékonyabb kezelések elérése érdekében. A rádiófrekvencia használatakor az energia egyenletes területen felmelegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A bőr túlmelegedését a Mezoforte® RF-TS kezelőgépnél a Computerized Temperature Control of Radiofrequency(CTCRF) technológia biztosítja.

Több infó

A tapasztalatok szerint az unipoláris készülékek látványos hatásokkal rendelkeznek a vastag zsírszövetre ható testkezelések terén, illetve a mélységi hatást megkívánó beavatkozásokban. Ugyanakkor a kettő vagy több aktív pólussal szerelt kezelőfejek jól látható azonnali hatást garantálnak a felületes kezeléseknél, így pld. az arc ránctalanításánál, illetve a kevésbé vastag zsírszövet bontásánál. A Mezoforte® RF-TS egy kézenfekvő megoldást kínál: mindkét technológiát – az unipoláris és a bipoláris, illetve hexapoláris – alkalmazza! Az arc ránctalanításához bipoláris, felületes hatást igénylő testkezeléshez a hexapoláris kezelőfejet használjuk. Ekkor a rádióhullámok a kezelőfejbe épített két, illetve hatszor kettő pólus között áramlanak, így elsősorban a hámot és az irha felső részét érik el, biztosítva a bőr felületének megújulását. Az intenzív testkezeléshez viszont az unipoláris kezelőfejet javasoljuk E módszernél a rádióhullámok akadálytalanul hatolnak a mélyebb szövetekbe, hiszen az áramkör az aktív és a távolabb elhelyezett passzív elektróda között áramlik.

A salakanyagok eltávozásának fokozására javasolt, hogy a rádiófrekvenciás kezelést kombináljuk vákuum kezeléssel, tekercseléssel, esetleg szaunával.

Dermabrasion Digital
// Arckezelés

Dermabrasion Digital

A mikrodermabrázió: kontrollált mechanikai peeling.

Tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásai miatt alkalmazzuk a bőr hibáinak csökkentésére.
A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy cső rendszeren keresztül visszajutnak a készülék gyűjtőtartályába.

Több infó

A kezelés hatására a bőr apróbb hibái láthatóan javulnak, intenzíven csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége pedig javul. A DrDerm kezelőgép család megújult tagja, a Dermabrasion Digital bővelkedik technikai bravúrokban: ilyen a teljes körű programozhatóság és a nyomógombos vezérlés, az automata tisztító és duguláselhárító rendszer, a módosított szűrő technológia vagy a beépíthető ultrahangos modul. A készülékkel a bőr felső, elöregedett sejtjeinek eltávolítását könnyed mozdulatokkal végezhetjük, hiszen a vacucontrol® automatika gondoskodik a bőr megnyújtása és túlszívása nélküli biztonságos és komfortos kezelésrol. A bőr minimális kivörösödés mellett azonnal friss és üde lesz.


A megújított vezérlőtechnika nagyfokú kezelésbiztonságot nyújt, így minimálisra csökkent a meghibásodások lehetősége. A Dermabrasion Digital olyan, mint egy mai családi autó: szép vonalvezetése szemet gyönyörködtető, működése megbízható, komfortos, és biztonságos.

Bodyslim
//

Bodyslim

A Bodyslim egy kiváló minőségű mély- meleg terápiás termotakaró. A hőmérsékletváltozás testünkre gyakorolt pozitív hatásait aknázza ki, amely méregtelenít, erősíti az immunrendszert és kellemesen pihentet.

Több infó

A Bodyslim mély- meleg terápiás termotakaróval a problémás helyeken, ahol a lerakódó méreganyagok a legtöbb kellemetlenséget okozzák – mell a csípő és láb zónái – különböző hőmérsékleten tudunk kezelni. Ebben segít az anatómiailag elkülönített három termo zóna, s így a hőre érzékeny területeket is kezelhetjük.

A speciális vezérlőegység segítségével a vendégek saját igényeik szerint tudják a hőmérsékletet beállítani. A takaró borítását egy speciális antiszeptikus anyaggal vonták be, az un. Bio-Prüf technológia alapján, mely „védett” zónát hoz létre a takaró felületén. A Bodyslim tökéletesen illeszkedik az emberi test formájához, könnyű a rögzítése.

A hőmérsékletváltozás hatására élénkül a hatóanyag bevitel, javul az immunműködés és az alak formálódik, feszesedik.

A meleg hatására javul a kötött formában lévő zsírok lebomlása, az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás. A termotakaró stimulálja a nyirokrendszer, s ezáltal az immunrendszer működését.

A mély-meleg terápia a verejtéktermelés révén a bőr salakanyagainak kiürülését eredményezi, javul a diffúzió, s hőmérséklet kollagén és rugalmas rostokra kifejtett hatása következtében feszesebbé válik a bőr. A hő hatására kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe: az emulziók, krémek, hatóanyagszérumok, pakolások eredményesebben jutnak be, mint hőhatás alkalmazása nélkül.

Termékek