DR DERM Kozmetikai készülékek

Mezoforte Multi Laser
// Arckezelés

Mezoforte Multi Laser

BŐRFIATALÍTÓ KÉSZÜLÉK A KOZMETIKAI IPAR LEGINNOVATÍVABB TECHNOLÓGIÁIVAL

A Mezoforte® Multi Laser készülék a valódi hatóanyag- csatornák keletkezésével járó elektroporáció mellett az ultrahang, az iontoforézis és a lézer, valamint a bipoláris rádiófrekvencia és a krioterápia alkalmazásának a lehetőségét kínálja. Az új iMeso® kezelőfej innovatív kialakítása révén az elektro poráció és az iontoforézis egyidejűleg végezhető. A ma legkorszerűbb hatóanyag-beviteli módszerek együttes használata felülmúlja az egyszerűbb, egyetlen technológiát kínáló eszközökben rejlő lehetőségeket.

Több infó

Öt kezelőfej, hét különböző eljárás

Ultrahangos hatóanyag-bevitel

A Dr Derm Equipment 1994-től napjainkig számos újdonságot vezetett be az elektrokozmetika, ezen belül a hatóanyag bevitel területén. A cég elévülhetetlen érdemei közé tartozik, hogy több mint ezer hazai kozmetika jutott a legkorszerűbb technikai vívmányokkal felszerelt sonoderm ultrahangos készülékek valamelyikéhez, mely az innovatív CDM kontaktus ellenőrző automatika révén nemcsak az ultrahangdózist garantálja, hanem az ultrahangos kezeléshez nem megfelelő kezelőanyagra is figyelmeztet.

Az ultrahangos kezelés során a szaruréteg sejtjeit rögzítő kötések lazulnak fel, emellett az ultrahang más fiziko-kémiai hatásai is elősegítik a hatóanyag penetrációját. A Dr Derm által alkalmazott modulált ultrahang hullámok a hám túlzott felmelegedését képesek megelőzni, így a kezelés semmilyen kellemetlen érzettel nem jár.

Iontoforézis

A bőr elektromos hatásra való feltöltődését, így az iontoforézis hatékonyságát csökkentő ioneltolódást gátolja a Dr Derm másik, ma már elektrokozmetikai tankönyvekben is szereplő innovációja, az autopolar automatika. A hagyományos galvánáramos kezeléshez képest komfortosabbnak és eredményesebbnek bizonyuló módszert a vízben oldódó, ionosan disszociáló hatóanyagok tekintetében ma a legjobb megoldásnak tartjuk. A kezelés során egy módosított egyenáramot használunk, melynek polaritása szabályos időközönként, rövid időre megfordul, így billentve helyre az eltolódott ionegyensúlyt. Az autopolar áramforma révén elkerülhetővé válik az iontoforézishez hagyományosan használt galvánáram minden mellékhatása: a bőr kivörösödése, a viszketés, a kellemetlen áramérzet, a pH-eltolódás és a hatóanyagok bejutását korlátozó ioneltolódás.

Elektroporáció

Az elektroporációt először az orvosi praxisban, elsősorban hatóanyag-kutatási területen alkalmazták. A tű nélküli mezoterápiaként is említett módszer később a kozmetikákban is megjelent.  A Dr Derm Equipment előrejelzései szerint a módszer a 21. század elektrokozmetikáját éppúgy meg fogja reformálni, mint az ultrahang a 90-es évek derekán. A Dr Derm Equipment által 2008-ban bemutatott Mezoforte család minden készüléke kínálja az elektroporáción alapuló, tű nélküli mezoterápiás kezelés lehetőségét. A lipidbarrier elektromágneses hatásra létrejövő sztatikus feltöltődése valódi hatóanyagcsatornák kialakulását eredményezi. A hám védőrétegének ellenállását ilyen módon leküzdve, az eddiginél nagyobb méretű molekulák bejuttatása is lehetővé válik, miközben a penetrációs mélység is megnő.

Iontoforézis + Elektroporáció

Az iontoforézis és az elektroporáció szinergikus hatását vizsgáló tanulmány megállapította, hogy az elektroporáció alkalmazása többszörösére képes növelni az iontoforézis hatékonyságát. Az LHRH hormonnal végzett vizsgálatok azt bizonyították, hogy az iontoforézis kezelést megelőzően adott elektroporációs áramimpulzus 5-10-szeresére fokozta az iontoforézissel bejuttatható anyag mennyiségét. Az elektroporáció hatására csökken a bőr elektromos ellenállása, valamint a barrier méret-szelektivitása is, ezért nagyobb molekulák, kisebb áramerősségű iontoforézis segítségével vihetők a bőr mélyebb rétegeibe.
A Dr Derm által kifejlesztett iMeso kezelőfej az elektroporációt és az autopolar iontoforézist egyidejűleg alkalmazza a legjobb hatóanyag bevitel érdekében. Az elektroporáció új pórusokat nyit a bőrön, melyeken keresztül az iontorofézis bevezeti a polaritással rendelkező hatóanyagokat. Mezoterápiás ampullák, elektroporációra kifejlesztett orvosi tisztaságú anyagok, steril injekciós készítények (NCTF, Skinboosters hilauronsav, vitaminkomplexek) egyaránt bejuttathatók az iMeso kezelőfejjel - így a bőrtápláló, hidratáló hatás tűs szúrások nélkül valósulhat meg! 
 
Hideg (szoft) lézer
Az alacsony teljesítményű lézerek emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatásának hazai felfedezésétől napjainkig már fél évszázad telt el. A szoft, vagy más néven hideg lézer a bőrgyógyászati sebkezeléstől, a fogászati és nőgyógyászati alkalmazáson keresztül, a lézerakupunktúráig számos területen bizonyított. A koherens fénynyaláb hatására a sejtek megújulási ciklusa lerövidül. Ez a károsodott sejtcsoportok vagy sejtrétegek gyorsabb pótlását eredményezi, legyen szó valamilyen bőrbetegségről, vagy egy kozmetikai kezelés során megsértett (lecsiszolt, lehámlasztott) bőrfelületről. A Dr Derm által 2005-ben bevezetett „lézerultrahangos kezelőfej” a mikrodermabráziós kezelés során megsértett bőrfelület gyors regenerálásában jeleskedik. 

A lézer által közölt nagy energiamennyiség az ATP szintjének emelkedését váltja ki. A sejtek energiatároló vegyületének megszaporodása a kezelt szövet energiatartalékát növeli, így az energiaigényes sejtmegújulási és védekezési folyamatok akadálytalanul mehetnek végbe. Gyorsabb gyógyulás, a napról napra történő hámosodás még olyan sebfelszíneken is feltűnően felgyorsul, amely a korábbiakban reakcióra képtelen terápiarezisztens területnek bizonyult. Az ödéma- és gyulladáscsökkentő hatás a bőr feszülésének megszűnésében, a vörösség enyhülésében nyilvánul meg. Az endogén fájdalomcsillapító hatás (az endorfinszint növekedése révén) nemcsak a komfortérzetet javítja, hanem a sebgyógyulás pszichológiai tényezőit is támogatja.

Rádiófrekvenciás kezelés
A Dr Derm rádiófrekvenciás kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését. A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez. Ez a rádiófrekvenciás kezelés vendégek számára is azonnal látható eredményének magyarázata.

A bipoláris kialakítás révén a kezelés az arc zsírszövetére, mely a bőr alápárnázottságát adja, nincs hatással. Az egypólusú (mono- vagy unipoláris) eszközök zsírszövetre kifejtett fogyasztó hatása, mely az arc volumenvesztését okozza, a Dr Derm rádiófrekvenciás arckezelései során ismeretlen fogalom. Innovatív megoldás a kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a szaruréteget megóvja a túlzott felmelegítéstől, így alapvetően különbözik a hőmérséklet ellenőrzésre nem képes készülékektől.

Krioterápia
Az arc rádiófrekvenciás kezelése után a CryoTyteRF® kezelőfej által közvetített hideghatás a maradék hő felesleges mélységi és oldalirányú terjedését akadályozza meg a felmelegített szövetekben. A CryoTyteRF neuroimmunológiai hatásai közül a szabad idegvégződések ingerlékenységének csökkenése, a fájdalom-ingerküszöb emelkedése, valamint az endorfinok azonnali felszabadulása a kozmetikai praxisban is hasznosítható előnyöket (viszketés- és fájdalomcsökkentő hatás) jelent. A CryoTyteRF® csökkenti a bőr kivörösödését, s helyreállítja a rádiófrekvenciás hőhatások által felfokozott anyagcsere aktivitását a bőr felszíni rétegeiben.

Mezoforte® Duo Plus
// Arckezelés

Mezoforte® Duo Plus

A Dr Derm Equipment által kifejlesztett Mezoforte ® Duo az elektroporációs kezelés mellett már arcfeszesítő RF kezelésre is lehetőséget nyújt. Így két technológiát kínálunk egy készülékben. A MEZOFORTE® Duo a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis®  és rádiófrekvenciás kezelést kínálja.

Több infó

Az elektroporáció elvén működő készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és fi nom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) szúrt csatornákhoz hasonló, ám szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon penetrál a bőrbe összehasonlítva más felszívódást növelő módszerekkel. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti-age, vitaminos, fehérítő kezelés.
rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblas tok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking” hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.

A Dr Derm Equipment által fejlesztett új MEZOFORTE® Duo készülék egyik kezelőfeje a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis® kezelést kínálja. A kezelés során a bőr szinte beszippantja a felületére felvitt aktív molekulákat. A MEZOFORTE® Duo mezoforézis® kezelőfeje arc és testkezelő programokat egyaránt kínál. A MEZOFORTE® Duo rádiófrekvenciás kezelőfejével az arcbőr látványos feszesítését végezhetjük biztonságos módon. A bőr túlmelegedését a kezelőgépnél a Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) technológia biztosítja, mely segítségével a készülék egy szenzor által folyamatosan kontrolálja a bőr hőmérsékletét, így szükségtelen a kissé nehézkes „hőmérős” ellenőrzés.

Dr Derm Vario
// Arckezelés

Dr Derm Vario

kiforrott Dr Derm® technológiákat ötvöztük egyetlen multifunkcionális készülékben.
Az új Dr Derm® Vario készülék lehetőséget ad arra, hogy a Dr Derm által alkalmazott klasszikus, kiforrott technológiákat megújult formában, továbbfejlesztve, a megszokott, azaz kiváló minőségben használhassa.

Több infó

A készülék a gépparkunk többi készülékéhez hasonlóan moduláris rendszerű, a "Plug & Treat" technológiát alkalmazza, amely azt jelenti, hogy egyetlen kábel kapcsolódik a kezelőgéphez, amely felismeri a hozzácsatlakoztatott kezelőfejet.

  • Felhasználóbarát készülék
  • Hosszú életű kezelőgép
  • „Elnyűhetetlen” kezelőfejek
  • Esztétikus, ergonomikus megjelenés
  • Moduláris rendszer
  • Harmonizál a többi készülékkel
  • Egységes géppark


A készülékhez tartozó modulok elnevezése a megfelelő klasszikus készülékek után történt. A készülék bármilyen összeállításban megvásárolható, minimum két modul választása szükséges, maximum 6 modul választható. Később, akár évek múlva is bővíthető, újabb modulok vásárlásával.

8 féle modul

1. Sonoderm® : ultrahang

2. Sonoderm® lézerultrahang

3. Microderm® : iontoforézis és mikromasszázs

4. Thermoderm® : bőrvasaló (hideg-meleg terápia)

5. Viosoft®: vio

6. HF-Heat® : fűtött vio

7. BRH® : vörös és kék fény terápia

8. HSR® : hősokk terápia


Akár 10 funkció:

1. Ultrahang

2. Lézerultrahang

3. Iontoforézis

4. Mikromasszázs

5. Hideg - Melegterápia

6. Hatóanyagcsapda

7. Nagyfrekvenciás modul

8. Fűtött nagyfrekvenciás modul

9. Vörös- és kékfény-terápia

10. Hő sokk terápia

A vízoldékony, töltéssel rendelkező anyagok bejuttatására a mai napig az egyik legismertebben alkalmazható klasszikus eszközök az iontoforézis elvén működő, direkt áramhatást alkalmazó készülékek. A hagyományos galvánárammal kezelt bőrfelületen azonban  az erek kitágulnak, megélénkül a vérkeringés, mely pl. a rozáceásoknál hosszú ideig fennálló bőrvörösséget eredményezhet. A galván áramnak azonban számos más mellékhatása is van: a sejtekben ionvándorlást okoz, amely kibillenteni a bőr sejtjeit normál ionegyensú-lyukból, és megváltoztatja töltésüket, ezáltal csökkenti a hatóanyagok bejutását, a galvánáram ezen kívül a bőr pH-értékének eltolódásához is vezet. A Dr Derm cég a galvánáram jó tulajdonságait megőrizve egy új áramformát fejlesztett ki, melynek segítségével elkerülhetőek a galvánáramnál megismert mellékhatások. Az új áramforma az autopolar®, amely az egyen-áram módosított változata, egy speciális, komputerrel vezérelt áramforma. Az autopolar® áram helyreállítja a sejtek eredeti töltését, ezáltal hatékonyabbá teszi az iontoforézist, valamint megakadályozza a kivörösödést és a pH-eltolódást. E speciális áramformát amicroderm® iontoforézis és mikromasszázsmodulba építettük be, melyben különböző kezelőprogramok nyújtanak lehetőséget a rezgő kezelőfejekkel végezhető speciális masszázs és a finom áramformák kombinációjára. A kozmetikusok legkedveltebb kezelése a mikromasszázs és az iontoforézis kombinációjára épülő, 3 fázisú „mikroforézis” program, melynek fázisai: nyirokáramlás serkentés, hatóanyag bevitel és  élénkítés, reflexpont masszázs.

Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. A kozmetikai és bőrgyógyász szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását, s ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos korszerű kezelési módokat. Az eljárás elve, hogy az ultrahangos kezelőfejben található rezgő membrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is. A készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere.A Dr Dermsonoderm® ultrahangos modul egy kontaktus ellenőrző automa-tikával felszerelt,  amely a bőr és a kezelőfej közötti érintkezés megszűnése esetén csipogó hanggal figyelmeztet. Ez az úgynevezett CDM®- automatika, mely kontrollálja az ultrahang bőrbe jutását és védi a kezelőfejet a felmelegedéstől.A Dr Derm ultrahangos modul  kontaktus ellenőrző automatikája révén csak a kezeléssel telt hasznos időt méri, így  ún. valós időszámlálás történik.

sonoderm® lézerultrahangos modul kialakításakor a vörös fény és a soft lézer biostimu-lációs hatásai az ultrahanggal szinergiában a bőr szerkezetének átépülését eredményezi, így tartós eredményt érhetünk el.

VioSoft® egy különleges műszaki megoldásokat tartalmazó nagyfrekvenciás modul.  Bár a vio-kezelés az egyik legrégebbi elektrokozmetikai eljárás, a  Dr Derm a  világpiacon is egyedülálló páciensvédelme révén egészen új perspektívákat nyit. A  VioSoft® technológiai újdonság lényege az, hogy a kezelőfejet a bőrtől eltávolítva az áramerősség lecsökken, így a bőrhöz közelítéskor nem jelentkezik a hagyományos vio készülékeknél tapasztalható kellemetlen áramütésérzés („áthúzás”). Az áramerősség csak a bőrhöz érintés utáni pillanatok-ban erősödik fel, így a páciens számára a kezelés sokkal kellemesebb lesz, miközben a kívánt hatások (javuló vérellátás, ózonos fertőtlenítés) teljes mértékben bekövetkeznek.

HF-Heat®  kialakításakor a nagyfrekvenciás kezelőfejet fűtő egységgel látjuk el, így a kezeléssel elősegítjük a hatóanyag bevitelt is.

thermoderm® bőrvasaló és hatóanyagcsapda modul  a Dr Derm  hatóanyag bevitelére szolgáló technológiák egyik slágere. A bőrvasaló a hőhatás bőrfelszínre és sejtekre gyakorolt effektusát aknázza ki. A hő hatására az erek és pórusok kitágulnak, a mikrokeringés megélénkül. A biokémiai folyamatok az enzimek magasabb hőmérsékleten történő intenzívebb működése miatt élénkül meg, így a bőr rövid kezelési idő után készen áll a hatóanyagok befogadására. Különösen ajánljuk a készülék használatát olyan természetes, zsírban oldódó kozmetikai készítmények alkalmazásánál, melyek magas lipid tartalmúak (krémmaszkok), illetve kevesebb emulgeátort tartalmaznak, így szobahőmérsékleten rigidebb állagúak (pl. natúrkozmetikumok). A thermoderm® kezelés eredményeként a bőr kisimul, feszesebbé válik. A felmelegítést követő gyors lehűtés a pórusok beszűkülését és a hatóanyag- csatornák lezárását idézi elő. Ez a hatóanyagcsapda- effektus biztosítja a hatóanyagok tartósabb hatását. Különösen a kivörösödésre hajlamos érzékeny bőr reagál jól a hidegkezelésre, a hűtés hatására a szabad idegvégződések ingerlékenysége csökken, a fájdalom – ingerküszöb emelkedik.

Tudományos vizsgálatok  birtokában fejlesztettük ki a BRH® (Blue-Red-Heat) modult, mely az ideális 400-430nm  fénytartomány közötti kék fényt és a 660nm-es vörös fényt egyidejűleg, közvetlenül a bőrfelszínen képes kibocsátani, ezzel megfelelő intenzitást ér el a bőr mélyebb rétegeiben is. A fénykezelés közben a bőrrel érintkező kezelőfelületet egy hő elem az általunk megadott hőmérséklet értékre melegíti. Tekintettel arra a tényre, hogy az enzimek magasabb hőmérsékleten intenzívebben működnek, a melegítéssel a bőr sejtjeinek, valamint a gyulladásban szerepet játszó baktériumoknak az anyagcseréjét magasabb aktivitásra ösztönözzük. A BRH® modullal végzett kezelés során a kék és vörös fény, valamint a sejtek melegítésének hatására a gyulladás mérséklődik, a baktériumok száma csökken, a bőr regenerálódása felgyorsul. A modult a  hármas hatás –a  hő, a kék és vörös fény – eredménye képpen az öregedő, fáradt bőr anyagcseréjének élénkítésére, a kötőszöveti rostok regenerálására,  feszesítésre és fiatalításra is használhatjuk.

HSR® modulban alkalmazott hirtelen felmelegítés hatására a faggyúmirigyekben szaporodó P. acnes baktériumok genetikai állományáról speciális fehérjék kezdenek átíródni. Ezek az ún. hő shock proteinek, melyek végül a baktériumok önpusztulását idézik elő. A HSR kezelőszondát rövid ideig kell a kezelendő pattanáson tartani, s ezalatt olyan magas hőmérsékletet közöl a bőrrel, mely beindítja a fehérjék képződését és ezzel a kórokozók pusztulását. A hőközlés impulzusokban történik, a környező bőrrétegek károsodásának elkerülése végett. A készülék HSR kezelőprogramjai a szükséges hőmennyiséget automatikusan  adagolják, s minden újabb pattanás kiválasztására hangjelzés hívja fel a figyelmet.

Mezoforte® RF-TS
// Arc- és testkezelés

Mezoforte® RF-TS

A rádiófrekvencia alkalmazása arc és testkezelések során napjaink legkeresettebb és leghatékonyabb kezelési eljárásai közé tartozik. A Dr Derm Equipment egy új rádiófrekvenciás arc- és testkezelő géppel lepte meg partnereit.

A Mezoforte® RF-TS készüléket négy különböző rádiófrekvenciás kezelőfejjel forgalmazzuk a leghatékonyabb kezelések elérése érdekében. A rádiófrekvencia használatakor az energia egyenletes területen felmelegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A bőr túlmelegedését a Mezoforte® RF-TS kezelőgépnél a Computerized Temperature Control of Radiofrequency(CTCRF) technológia biztosítja.

Több infó

A tapasztalatok szerint az unipoláris készülékek látványos hatásokkal rendelkeznek a vastag zsírszövetre ható testkezelések terén, illetve a mélységi hatást megkívánó beavatkozásokban. Ugyanakkor a kettő vagy több aktív pólussal szerelt kezelőfejek jól látható azonnali hatást garantálnak a felületes kezeléseknél, így pld. az arc ránctalanításánál, illetve a kevésbé vastag zsírszövet bontásánál. A Mezoforte® RF-TS egy kézenfekvő megoldást kínál: mindkét technológiát – az unipoláris és a bipoláris, illetve hexapoláris – alkalmazza! Az arc ránctalanításához bipoláris, felületes hatást igénylő testkezeléshez a hexapoláris kezelőfejet használjuk. Ekkor a rádióhullámok a kezelőfejbe épített két, illetve hatszor kettő pólus között áramlanak, így elsősorban a hámot és az irha felső részét érik el, biztosítva a bőr felületének megújulását. Az intenzív testkezeléshez viszont az unipoláris kezelőfejet javasoljuk E módszernél a rádióhullámok akadálytalanul hatolnak a mélyebb szövetekbe, hiszen az áramkör az aktív és a távolabb elhelyezett passzív elektróda között áramlik.

A salakanyagok eltávozásának fokozására javasolt, hogy a rádiófrekvenciás kezelést kombináljuk vákuum kezeléssel, tekercseléssel, esetleg szaunával.

Dermabrasion Digital
// Arckezelés

Dermabrasion Digital

A mikrodermabrázió: kontrollált mechanikai peeling.

Tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásai miatt alkalmazzuk a bőr hibáinak csökkentésére.
A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy cső rendszeren keresztül visszajutnak a készülék gyűjtőtartályába.

Több infó

A kezelés hatására a bőr apróbb hibái láthatóan javulnak, intenzíven csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége pedig javul. A DrDerm kezelőgép család megújult tagja, a Dermabrasion Digital bővelkedik technikai bravúrokban: ilyen a teljes körű programozhatóság és a nyomógombos vezérlés, az automata tisztító és duguláselhárító rendszer, a módosított szűrő technológia vagy a beépíthető ultrahangos modul. A készülékkel a bőr felső, elöregedett sejtjeinek eltávolítását könnyed mozdulatokkal végezhetjük, hiszen a vacucontrol® automatika gondoskodik a bőr megnyújtása és túlszívása nélküli biztonságos és komfortos kezelésrol. A bőr minimális kivörösödés mellett azonnal friss és üde lesz.


A megújított vezérlőtechnika nagyfokú kezelésbiztonságot nyújt, így minimálisra csökkent a meghibásodások lehetősége. A Dermabrasion Digital olyan, mint egy mai családi autó: szép vonalvezetése szemet gyönyörködtető, működése megbízható, komfortos, és biztonságos.

Bodyslim
// Testkezelés

Bodyslim

A Bodyslim egy kiváló minőségű mély- meleg terápiás termotakaró. A hőmérsékletváltozás testünkre gyakorolt pozitív hatásait aknázza ki, amely méregtelenít, erősíti az immunrendszert és kellemesen pihentet.

Több infó

A Bodyslim mély- meleg terápiás termotakaróval a problémás helyeken, ahol a lerakódó méreganyagok a legtöbb kellemetlenséget okozzák – mell a csípő és láb zónái – különböző hőmérsékleten tudunk kezelni. Ebben segít az anatómiailag elkülönített három termo zóna, s így a hőre érzékeny területeket is kezelhetjük.

A speciális vezérlőegység segítségével a vendégek saját igényeik szerint tudják a hőmérsékletet beállítani. A takaró borítását egy speciális antiszeptikus anyaggal vonták be, az un. Bio-Prüf technológia alapján, mely „védett” zónát hoz létre a takaró felületén. A Bodyslim tökéletesen illeszkedik az emberi test formájához, könnyű a rögzítése.

A hőmérsékletváltozás hatására élénkül a hatóanyag bevitel, javul az immunműködés és az alak formálódik, feszesedik.

A meleg hatására javul a kötött formában lévő zsírok lebomlása, az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás. A termotakaró stimulálja a nyirokrendszer, s ezáltal az immunrendszer működését.

A mély-meleg terápia a verejtéktermelés révén a bőr salakanyagainak kiürülését eredményezi, javul a diffúzió, s hőmérséklet kollagén és rugalmas rostokra kifejtett hatása következtében feszesebbé válik a bőr. A hő hatására kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe: az emulziók, krémek, hatóanyagszérumok, pakolások eredményesebben jutnak be, mint hőhatás alkalmazása nélkül.

Termékek