DR DERM Kozmetikai készülékek

Dermabrasion Digital

Dermabrasion Digital

A mikrodermabrázió: kontrollált mechanikai peeling.

Tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásai miatt alkalmazzuk a bőr hibáinak csökkentésére.
A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy cső rendszeren keresztül visszajutnak a készülék gyűjtőtartályába.

A kezelés hatására a bőr apróbb hibái láthatóan javulnak, intenzíven csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége pedig javul. A DrDerm kezelőgép család megújult tagja, a Dermabrasion Digital bővelkedik technikai bravúrokban: ilyen a teljes körű programozhatóság és a nyomógombos vezérlés, az automata tisztító és duguláselhárító rendszer, a módosított szűrő technológia vagy a beépíthető ultrahangos modul. A készülékkel a bőr felső, elöregedett sejtjeinek eltávolítását könnyed mozdulatokkal végezhetjük, hiszen a vacucontrol® automatika gondoskodik a bőr megnyújtása és túlszívása nélküli biztonságos és komfortos kezelésrol. A bőr minimális kivörösödés mellett azonnal friss és üde lesz.


A megújított vezérlőtechnika nagyfokú kezelésbiztonságot nyújt, így minimálisra csökkent a meghibásodások lehetősége. A Dermabrasion Digital olyan, mint egy mai családi autó: szép vonalvezetése szemet gyönyörködtető, működése megbízható, komfortos, és biztonságos.

Termékek