CANFIELD vizuális diagnosztika

Visia képrögzítő és vizuális diagnosztikai rendszer

Visia képrögzítő és vizuális diagnosztikai rendszer

Forradalmasítja a bőrdiagnosztikai konzultációt

Az új, 7. generációs VISIA® rendszer jelentősen jobb képi élményeket kínál az esztétikai és bőrápolási konzultáció során. Az újonnan tervezett fényképező modul az arc körül akadálymentesen forog, leegyszerűsítve a képalkotási folyamatot, miközben nagyobb kényelmet biztosít az ügyfélnek. A 3 irányból készült nagyfelbontású, csillogásmentes felvételekhez polarizált fényt, a bőrfelületi porfirin kimutatásához UV-megvilágítást használ. A frissített szoftver gyorsabb felvételkészítést tesz lehetővé, automatikus bőrtípus-besorolással, kifinomult arcbőr elemzéssel és még sok más szolgáltatással. A Visia rendszert a többszáz felhasználó évtizedes tapasztalata, a technológiai kifinomultság, a magas műszaki színvonal (értékes optikai elemek, nagyfelbontású kamera, egyedülálló szoftver) emeli a konkurens készülékek fölé. Hasonlítsa össze a versenytársak képminőségét, a Visia fotóinak pixelmentes nagyíthatóságával és torzításmentes megjelenítésével! 

Több infó
IntelliStudio®

IntelliStudio®

Gyors, kényelmes és konzekvens, stúdió minőségű fényképezés - dermatoszkóppal kiegészítve anyajegy térképezéshez

Teljesen automatizált megoldás klinikai képek készítéséhez orvosi és esztétikai rendelőkben.

  • 50 MegaPixel felbontású kamera a részletgazdag képekért
  • Automatizált testtérkép készítés
  • Stúdió minőségű, nem polarizált és kereszt polarizált fényképezés - csillogásmentes, nagyfelbontású fotók
  • Esztétikai kezelések előtti állapot dokumentációjához bármely arc, test, végtag felületéről készíthető felvétel 
  • Video felvevő képesség LED világítással - legyen saját social media stúdiója! 
  • Visiomed D200evo digitális dermatoszkóppal magas színvonalú anyajegy térképezés, elemzés, tárolás és összehasonlítás DermaGraphix szoftverrel, mesterséges intelligencia felhasználásával. A teljes test anyajegytérképezés és a mesterséges intelligenciával támogatott anyajegyszűrés részletes leírása a linken érhető el.
Több infó
REVEAL Imager

REVEAL Imager

Értékesítsen egyszerűen

A REVEAL Imager világosan megmutatja ügyfelének, milyen különbség van az aktuális állapota és a vágyott  gyönyörű megjelenése között: napfény károsodás, pigmentált foltok, értágulatok, stb. Nagyítsa fel a Reveal nagyfelbontású képét, hogy megvizsgálja a ráncokat megdöbbentő részletességgel. Kezelés ajánlásait adja oda kinyomtatva ügyfeleinek.

Több infó
Vectra H2

Vectra H2

3D képrögzítés és animáció arcra, mellre és testre

A VECTRA H2 kézi képalkotó rendszer klinikai minőségű 3D képalkotást nyújt bármely rendelő számára. Precíziós optikát kínál a nagy felbontású 3D-s képekhez, egy intuitív, könnyű és egyszerűen kezelhető képrögzítési rendszerben. Ideális az arcesztétikai kezelésekhez (volumenpótlás) és műtétekhez (face lifting, orrplasztika), valamint a testen végzett leggyakoribb plasztikai beavatkozásokhoz (mell augmentáció, mellfelvarrás, zsírleszívás). Kitűnő minőségű klinikai dokumentáció a kezelések előtti állapot rögzítéséhez és az eredmény bemutatásához, tudoimányos közleményekhez vagy előadásokhoz. A nemzetközi kongresszusokon látott előadások tökéletes minőségű dokumentációja a legtöbb esetben Canfield Vectra rendszerrel készült.

 

Több infó
MIRROR

MIRROR

Orvosi Képalkotó Szoftver

A MIRROR szoftver egy standard páciens képalkotó alkalmazás, amellyel bővítheti rendelője lehetőségeit.  A MIRROR lehetővé teszi, hogy maximalizálja a betegekről készült képek aktuális felhasználásának lehetőségeit.

Több infó

Termékek