CANFIELD vizuális diagnosztika

Visia

Visia

Forradalmasítja a bőrdiagnosztikai konzultációt

Az új, 7. generációs VISIA® rendszer jelentősen jobb képi élményeket kínál az esztétikai és bőrápolási konzultáció során. Az újonnan tervezett fényképező modul az arc körül akadálymentesen forog, leegyszerűsítve a képalkotási folyamatot, miközben nagyobb kényelmet biztosít az ügyfélnek. A frissített szoftver gyorsabb felvételkészítést tesz lehetővé, automatikus bőrtípus-besorolással, kifinomult arcbőr elemzéssel és még sok más szolgáltatással.

Több infó
IntelliStudio®

IntelliStudio®

Gyors, kényelmes és konzekvens, stúdió minőségű fényképezés

Teljesen automatizált megoldás klinikai képek készítéséhez orvosi és esztétikai rendelőkben.

  • 50 MegaPixel felbontású kamera a részletgazdag képekért
  • Automatizált testtérkép
  • Stúdió minőségű, nem polarizált és kereszt polarizált fényképezés
  • Video felvevő képesség LED világítással
Több infó
REVEAL Imager

REVEAL Imager

Értékesítsen egyszerűen

A REVEAL Imager világosan megmutatja ügyfelének, milyen különbség van az aktuális állapota és a vágyott  gyönyörű megjelenése között: napfény károsodás, pigmentált foltok, értágulatok, stb. Nagyítsa fel a Reveal nagyfelbontású képét, hogy megvizsgálja a ráncokat megdöbbentő részletességgel. Kezelés ajánlásait adja oda kinyomtatva ügyfeleinek.

Több infó
Vectra H1

Vectra H1

3D-s arcesztétikai dokumentáció és tervezés

A VECTRA H1 kézi képalkotó rendszer klinikai minőségű 3D képalkotást nyújt bármely rendelő számára. Precíziós optikát kínál a nagy felbontású 3D-s képekhez, egy intuitív, könnyű és egyszerűen kezelhető képrögzítési rendszerben. Ideális az arc-esztétikához, a klinikai dokumentációhoz és még sok minden máshoz. Teljesen integrált beépített vakuval és vezetőfénnyel rendelkezik, így a VECTRA H1 készen áll a használatra, minimális betanítással.

Több infó
MIRROR

MIRROR

Orvosi Képalkotó Szoftver

A MIRROR szoftver egy standard páciens képalkotó alkalmazás, amellyel bővítheti rendelője lehetőségeit.  A MIRROR lehetővé teszi, hogy maximalizálja a betegekről készült képek aktuális felhasználásának lehetőségeit.

Több infó

Termékek