CANFIELD vizuális diagnosztika

IntelliStudio®

IntelliStudio®

Gyors, kényelmes és konzekvens, stúdió minőségű fényképezés

Teljesen automatizált megoldás klinikai képek készítéséhez orvosi és esztétikai rendelőkben.

  • 50 MegaPixel felbontású kamera a részletgazdag képekért
  • Automatizált testtérkép
  • Stúdió minőségű, nem polarizált és kereszt polarizált fényképezés
  • Video felvevő képesség LED világítással

Kiváló minőségű képek minden felhasználótól

Az arc fényképezésétől a teljes test fotózásáig, a Canfield IntelliStudio végigvezeti a felhasználót a teljes képrögzítési folyamaton

A stúdió minőségű világítás és az intelligens működés kombinálásával az IntelliStudio megkönnyíti a fényképezést, így reprodukálható arc- és testfotókat készít nem polarizált és polarizált világítással. A motoros, programozható emelőszerkezet mindig azonos magasságot biztosít, amely a Canfield MatchPose® képrögzítő és management megoldással tökéletesen regisztrálja az előtte és utána képeket.

Emellett az IntelliStudio  - újdonságként - video készítést is kínál LED világítással, beleértve a felvétel készítést, a visszajátszást, a nagyítást (zoom), ezáltal full HD élő videó dermatoszkópiát biztosít.

Emelje rendelője színvonalát az új Canfield IntelliStudio-val
 

KERESZT POLARIZÁLT VILÁGÍTÁS

A kereszt polarizált világítás kiküszöböli a fénylő és csillogó visszaverődéseket, ezáltal javítja a bőrstruktúra láthatóságát.

 

NEM POLARIZÁLT VILÁGÍTÁS

A stúdió-minőségű világítást saját Xenon vakukkal biztosítja, mely a bőr fényképezéséhez van kalibrálva és kiegyensúlyozva. Felfedi a bőr tulajdonságait, miközben megtartja az esztétikus megjelenést és csökkenti az árnyékokat.

 

AUTOMATIKUS ARC FELISMERŐ

A szoftver automatikusan felismeri a páciens arcát, beállítja a kamera magasságát a gyors és reprodukálható pozícionálás érdekében.

 

VIDEOFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE

Videofelvétel készítése LED világítással, beleértve a rögzítést, lejátszást és zoom funkciókat.

 

50MP KAMERA

Az 50 megapixeles DSLR fényképezőgép maximalizálja a képminőséget, automatikus fókuszt és motoros programozható zoom vezérlést biztosít a képélesség és a reprodukálható fotók érdekében.

 

MOTORIZÁLT PROGRAMOZHATÓ EMELŐ

A motoros, programozható emelőszerkezet biztosítja a megismételhető kamera pozíciókat és az egyenletes megvilágítást a reprodukálható képekhez, és automatikus testtérkép móddal gyorsan képes rögzíteni tetőtől talpig fényképeket.

 

MATCHPOSE®

Az élő video előnézet a beépített pozícionálóval képes biztosítani a tökéletes előtte-utána képeket, függetlenül attól, hogy azok különböző időpontokban készülnek.

 

INTELLISTAGE™

360 fokos felvétel sorozat könnyen készíthető az automatizált IntelliStage forgótalp segítségével. Az ergonomikus kialakítású felület kényelmes elfordulást biztosít a vakuk villanása után automatikusan, vagy távirányítóval vezérelve, elkerülve ezzel a páciens kamera előtti bizonytalan mozgását. 

 

CANFIELD CARE® ELÉRHETŐ

Canfield Care® szerződéssel korlátlan technikai támogatás, hardvergarancia, webinar képzések, szoftverfrissítések és ViewMyConsult hozzáférés.

 

HIPAA MEGFELELÉS

A Canfield Imaging Systems minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy olyan szoftvereket fejlesszen ki, amelyek könnyen integrálhatók a HIPAA-kompatibilis rendelőkbe és segítenek ügyfeleinknek a HIPAA-nak való megfelelésben.

Termékek