Rólunk

PIACVEZETŐ GYÁRTÓ A SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN

Dr Derm Equipment

A Dr Derm Equipment márka 1994 óta létezik. Ekkor történt, hogy cégünk vezetője, Dr Varju Gábor bőrgyógyász az első hazai elektrokozmetikai ultrahang készülék fejlesztését és gyártását elindította. A SonoDerm készülék csaknem ezer példányban kelt el, ezzel kivívta piacvezető szerepét és máig tartó elismertségét Magyarországon.

A Dr Derm Equipment már ekkor megfogalmazta az elektrokozmetika helyét a szépségipar palettáján: „A kozmetikumokkal történő arcápolás és a test formálása hatékonyabbá tehető elektromosság, mágnesesség, vagy fény egyidejű, vagy kombinált alkalmazásával. Ezek az elektrofiziológiai megoldások a bőr működését sejtszinten képesek befolyásolni, így az építő és lebontó folyamatok közötti egyensúly megváltoztatásával a szervezet működését áthangolják. A bőr élettanának ismeretén alapuló gyártmányfejlesztések és ezen eszközök szakemberek által irányított felhasználása magasfokú esztétikai igények kielégítését teszi lehetővé.”

Az elektrofiziológiai készülékek gyártóinak talán legjobban ismert hazai képviselôje, a Derm Equipment több, mint húszéves fennállása óta a legkorszerűbb kezelési módszereket ergonómiailag tökéletesített eszközökkel valósítja meg. A nemzetközi kozmetikai szektorban az  elsők között alkalmaz könnyített kezelőfejeket, mely a kozmetikus munkáját könnyedebbé, kezének igénybevételét minimálissá teszi. A Dr Derm Equipment piacvezető szerepét a vásárlók véleménye alapján a könnyű kezelhetőség, a látványos eredmények és a megbízható működés alapozza meg.

Cégünk különös figyelmet fordít a világpiaci trendekre, eszközeit nemzetközi hírnevű bőrgyógyász szakemberek javaslatai alapján fejlesztik tovább, így azok itthon és a külpiacokon egyaránt sikeresek. Az első külpiaci ismertséget a német Heitland GmbH saját nevével forgalmazott ultrahangos készülékek hozták meg, melyeket Németországban 1994-től értékesítettek. Később a közel-keleti piac nyílt meg a készülékek előtt: Egyiptomban a CaVital WRC multifunkciós testkezelő gép, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emirátusokban a Dermabrasion Professional és Digital mikrodermabráziós gép aratott sikert. Újabban a Mezoforte készülékcsalád (Mezoforte Duo és Mezoforte RF-TS) a távol-keleti Hong Kong piacán mérettetik meg, illetve rövidesen egy szélesebb portfóliót kínál a Dr Derm készülékeiből az egyik legnagyobb német kozmetikai cég.

A Dr Derm Equipment palettáján az összes kozmetikai alapkészülék megtalálható - gőzölő, hatóanyag bevitelt segítő berendezések (ultrahang, iontoforézis, termoforézis, elektroporáció), izomtornáztató és vákuummasszázs gépek, rádiófrekvenciás arc- és testfeszesítő rendszerek - így egy arckozmetikai kabin vagy testkezelő helyiség teljes eszközigénye magas színvonalon, az import eszközök aránál alacsonyabb bekerülési értéken megoldható.

A Dr Derm Equipment thalasso készüléket (mélymeleg takaró, water massage készülékek és hydroxeur kádak), valamint diagnosztikai eszközöket is forgalmaz, hogy kínálatát teljessé és ezáltal sokoldalúvá tegye.

Dr Derm kozmetikai gépek...

A cég fejlesztései a piac többi szereplője számára is iránymutatók, vagyis számos újdonság a Dr Derm készülékeiben jelenik meg először a világon! A Dr Derm vezette be először a kezelésbiztonságot garantáló CDM kontaktusellenőrzést 1994-ben, az iontoforézist hatékonyabbá tevő új, autopolar áramformát 1996-ban, a nagyfrekvenciás kezelés kellemetlenségeit kiküszöbölő viosoft automatikát 1997-ben, a bőr megterhelését megakadályozó vacucontrol automatikát 1998-ban – utóbbit minden vákuumot használó készülékében a mai napig alkalmazza. Így garantáltan túlszívás nélkül, elegáns kézmozdulatokkal peelingezhető a bőr a Dermabrasion Digital készülékkel, s bevérzések nélküli nyirokmasszázst kínál a CaVital WRC pulzáló vákuummal, ultrahanggal és rádiófrekvenciával működő testkezelő gép.

A Dr Derm Equipment fejlesztette ki a teljes körűen programozható ultrahangos készüléket 2000-ben, mely az előre programozott kezelési paraméterei révén a kozmetikusok körében azonnal kedvelt lett. A Dr Derm fejlesztése a máig sikeres lézerultrahangos kezelőfej 2005 óta (jelenleg a Dr Derm Vario készülék része). 2008-tól a rádiófrekvenciás kezeléshez kötődő fejlesztések indultak el: a Dr Derm készülékeiben jelent meg a világon elsőként a bőrfelületi hőmérséklet folyamatos ellenőrzésén alapuló CTCRF automatika, mely a készülék teljesítményét leszabályozza, mielőtt a bőr túlhevülne. E technika garantálja az égetés mentes RF kezeléseket az arcon és a testen egyaránt. A valós hőmérsékletről a készülék kijelzője folyamatosan tájékoztatja a felhasználót (RTS = Real-time Temperature on Screen). A cégünk által használt porcelán kezelőfejek a bőrön semmilyen allergiás reakciót sem idéznek elő, szemben a fém elektródákkal bíró olcsó kezelőfejekkel. Hiszen egy dermatológus nem engedheti meg, hogy készülékei allergiás folyamatok indukálásával, bőrbetegségek elindítójaként szerepeljenek!

A Dr Derm Equipment kezelőgépei az európai kozmetikák elvárásainak megfelelő legmagasabb színvonalat képviselik. Az EU direktíváinak megfelelő, ISO által minősített gyártás, a biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő felépítés a készülékek megbízható minőségének és hosszú élettartamának biztosítéka.

...és a hatóanyagok életre kelnek

A Dr Derm Equipment közreműködésével évek óta folynak kutatások a Szegedi Egyetem Gyógyszertechnológiai Intézetében. Tudomásunk szerint cégünk az egyetlen, kozmetikai gépeket forgalmazó hazai vállalat, amelynek a készülékeit tudományos kutatóintézetben vizsgálták, s hatékonyságát nemzetközi szaklapokban publikált eredmények támasztják alá. Így a Dr Derm Equipment hatóanyagbeviteli módszerének, a pulzáló elektromágneses téren alapuló elektroporációnak és a Mezoforte készülékcsaládnak a hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.
 
A weboldalon részletezett, a Dr Derm által kidolgozott elektrokozmetikai módszerek a kozmetikai - növényi, tengeri, szintetikus vagy nanotechnológiai - hatóanyagok biológiai hasznosulását erősítik, így bármely szépségápolási koncepció szerves részét képezhetik.

 

CÉGADATOK

Dr Derm Equipment Kft.

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-309038
Adószám: 115 77 690 - 2 - 41
EU-s adószám: HU 115 77 690

Székhely:
1026 Budapest Fillér utca 33.

Telephely:
1024 Budapest Fény u. 2.

Telefon: (+36) 1 316 65 00
Mobil: (+36) 70 428 3862

Termékekre való érdeklődés az „Ajánlatkérés” menüpont alatt lehetséges.

Termékek