Rólunk

Az első hazai medical SPA-tól az önálló klinikáig
 

Csaknem 30 évvel ezelőtt, 1991-ben Dr Varju Gábor bőrgyógyász létrehozta az első hazai medical SPA-t, amivel megelőzte az USÁ-ban később kialakuló világpiaci trendet. Kecskemét elegáns szecessziós épülettömbjében, az evangélikus egyház által kezelt Luther udvarban bőrgyógyászati magánrendelőt nyitott, melyet arc- és testkezelő kozmetikai kabinokkal egészített ki. Az impozáns váróban elhelyezett recepciós pult mögött ott sorakoztak az eladásra szánt lakossági termékek, konkurenciát teremtve a drogériákban és a patikákban kapható kozmetikumoknak, egyúttal megtörve a kozmetikák korábbi gyakorlatát, miszerint kezelésre szánt kabin kiszerelésű termékekből mértek ki különféle tégelyekbe az otthoni felhasználáshoz. A lakossági termékek értékesítése akkoriban még teljesen szokatlannak számított, de Dr Varju Gábor felismerte, hogy nemcsak a kozmetikai kezelések, hanem a bőrgyógyászati terápia is hatásosabbnak bizonyul az otthoni ápolásra javasolt termékek együttes használatával.

A szépségszalon napi szintű szakmai felügyelete kiváló információforrásként szolgált Dr Varju Gábor számára, hogy a bőrgyógyászat és a kozmetika határterületeit alaposan megismerhesse. A napi rutin részét képezte a kozmetikában kezelt pattanásos bőrű vendégek felügyelete, szükség esetén az orvosi terápia bevezetése éppúgy, mint a ránctalanító kezelésekre érkező hölgyek számára nyújtott bőrápolási tanácsadás. Ez biztosított szilárd alapot az 1998-ban megnyitott esztétikai irányultságú budai rendelőnek, amely a legújabb lézer és energialapú készülékek, izgalmas bőrfiatalító technológiák primer műhelyeként mutatkozott be a szépülni vágyó közönségnek. 15 évvel később a rendelő a Rózsadomb főutcájának nevezett Fillér utcára költözött, egy önálló villaépület emeleti szintjére, ahol a működés részére a legmagasabb színvonalú infrastruktúra, a páciensek számára pedig a diszkréció és a nyugalom maximálisan biztosított. A két exkluzív rendelő és a diagnosztikai szoba mellett a különböző kezeléstípusokra dedikált kezelőhelyiségek (bőrfiatalítás és arcfeltöltés, érkezelések, kisműtétek és vagina rejuvenáció, teljes test anyajegy-térképezés, testkezelések) biztosítják a zavartalan munkát még akkor is, ha egy időben több orvos rendel. Az épület földszintjén egynapos sebészeti egységet is kialakítottak, ahol az arc és a test helyreállításának operatív módszerei (szemhéjplasztika, arcplasztika, mellplasztika) kiegészültek a legújabb lézeres eljárásokkal (lézeres zsírleszívás, altatásban végzett lézeres mélyhámlasztás). Így a Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet szolgáltatáspalettájáról aligha hiányzik valami.

Az önálló klinikaiépületben egy tréningtermet is kialakítottak a kezelések iránt érdeklődő orvos kollégák, befektetők és az ott dolgozó munkatársak képzésére. 2018-ban az amerikai Sciton lézergyártó cég Dr Varju Gábor meghívására az I. European Sciton Users Meeting helyszínéül Budapestet választotta, s a gyakorlati képzés a Dr Derm klinikán valósult meg. Ezen kívül az amerikai Cynosure, az olasz DEKA és a német Zimmer Aesthetic, egynapos szimpóziumok keretében, nemzetközi trénerei segítségével mutatta be legújabb, a klinikán bevezetésre kerülő  termékeit.


Kezelőgépek a bőrgyógyász szakértelmével


Dr Varju Gábor saját kozmetikai szalonjának elindításakor azzal szembesült, hogy a hazai kínálatból hiányoznak a magas színvonalú, megbízható kozmetikai gépek. Ezért mérnök barátaival kozmetikai gépcsalád fejlesztésébe kezdett, melynek első tagja a SonoDerm ultrahangos készülék volt. Ez a fizikoterápiás gyakorlatban már régóta sikeresen használt kezelési módszert ültette át a kozmetikai gyakorlatba. Bár kezdetben az új technológiának kifejezett ellenzői voltak, később a SonoDerm készülék ezer példányban kelt el, s ezzel kivívta a Dr Derm Equipment piacvezető szerepét és máig tartó elismertségét Magyarországon.

A cég vezetője már ekkor megfogalmazta a Dr Derm Equipment filozófiáját: „A kozmetikumokkal történő arcápolás és a test formálása hatékonyabbá tehető elektromosság, mágnesesség, vagy fény egyidejű, vagy kombinált alkalmazásával. Ezek az elektrofiziológiai megoldások a bőr működését sejtszinten képesek befolyásolni, így az építő és lebontó folyamatok közötti egyensúly megváltoztatásával a szervezet működését áthangolják. A bőr élettanának ismeretén alapuló gyártmányfejlesztések és ezen eszközök szakemberek által irányított felhasználása magasfokú esztétikai igények kielégítését teszi lehetővé.”

A cég fejlesztései a piac többi szereplője számára is iránymutatók, hiszen számos újdonság a Dr Derm készülékeiben jelent meg először a világpiacon. A Dr Derm vezette be elsőként az ultrahangos kezelés biztonságát garantáló CDM® kontaktusellenőrzést 1994-ben, az iontoforézist hatékonyabbá tevő új, autopolar áramformát 1996-ban, a nagyfrekvenciás kezelés kellemetlenségeit kiküszöbölő viosoft® automatikát 1997-ben. A bőr megterhelését megakadályozó vacucontrol® automatika 1998-ban a vacuflex vákuummasszázs készülékben jelent meg, később minden, vákuumot használó Dr Derm készülékbe beépítették. Így garantáltan túlszívás nélkül, elegáns kézmozdulatokkal peelingezhető a bőr a Dermabrasion Digital készülékkel, s bevérzések nélküli nyirokmasszázst kínál a CaVital WRC pulzáló vákuummal, ultrahanggal és rádiófrekvenciával működő testkezelő gép.

A Dr Derm Equipment fejlesztette ki az első, teljes körűen szoftveresen vezérelt kozmetikai ultrahangos készüléket 2000-ben, mely az előre programozott kezelési paraméterei révén a kozmetikusok körében azonnal kedveltté vált. A Dr Derm fejlesztése a máig sikeres lézerultrahangos kezelőfej (szoft lézer és ultrahang), mely 2005-ben a dermabráziós készülék részeként jelent meg, jelenleg a Vario készülékhez rendelhető. Mára a Dr Derm Vario lett a bevált kezelési módszerek modulárisan bővíthető tárháza, az induló kozmetikák ideális eszköze.  

2008-tól a rádiófrekvenciás kezeléshez kötődő fejlesztések indultak el: a Dr Derm készülékeiben jelent meg a világon elsőként a bőrfelületi hőmérséklet folyamatos ellenőrzésén alapuló CTCRF automatika, mely a készülék teljesítményét leszabályozza, mielőtt a bőr túlhevülne. E technika garantálja az égetésmentes RF kezeléseket az arcon és a testen egyaránt. A valós hőmérsékletről a készülék kijelzője folyamatosan tájékoztatja a felhasználót (Real Time Temperature on Screen). A Dr Derm Equipment által használt porcelán kezelőfejek a bőrön semmilyen allergiás reakciót sem idéznek elő, ezzel elkerülik a fém elektródákkal működő olcsó készülékek gyakori problémáit.

A Dr Derm Equipment az ultrahangos technológia bevezetésének sikerét 20 évvel később megismételte a Mezoforte elektroporációs készülékek bemutatásával. Az új módszer minden eddiginél hatékonyabban juttatja a hatóanyagokat a bőrbe, s különösen eredményes a nagyobb molekulaméretű hatóanyagok (pld. hialuronsav) esetében. A pulzáló árammal kombinált elektroporációs kezelőfej, az iMeso® pedig a poláros (ionosan disszociáló) hatóanyagok bejuttatásában nyújt kivételes lehetőséget, hiszen a két módszer együttes alkalmazása eredményesebb, mint az elektroporáció vagy az iontoforézis önmagában.   

A Dr Derm Equipment közreműködésével évek óta folynak kutatások a Szegedi Egyetem Gyógyszertechnológiai Intézetében. A Dr Derm az egyetlen, kozmetikai gépek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó hazai vállalat, amelynek a készülékeit tudományos kutatóintézetben vizsgálják, s hatékonyságát nemzetközi szaklapokban publikált eredmények támasztják alá. Így a Dr Derm Equipment hatóanyagbeviteli módszerének, a pulzáló elektromágneses téren alapuló elektroporációnak és a Mezoforte készülékcsaládnak a hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.

A Dr Derm Equipment kezelőgépei az európai kozmetikák elvárásainak megfelelő legmagasabb színvonalat képviselik. Az EU direktíváinak megfelelő, ISO által minősített gyártás, a biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő felépítés a készülékek megbízható minőségének és hosszú élettartamának biztosítéka. A Dr Derm Equipment készülékei hazai munkaerő igénybevételével, itthon kifejlesztett és gyártott fődarabokból, készülékházból, elektronikai panelekből és kezelőfejekből, Magyarországon készülnek. A vásárlók megkérdezésével gyűjtött tapasztalatok szerint a Dr Derm kezelőgépek hatékonyak, biztonságosak és hosszú élettartamúak.


A világpiac meghatározó gyártóit képviseljük


A Dr Derm Equipment saját fejlesztésű eszközei közül a Fit4Surgery rádiófrekvenciás kés és koagulátor mára a hazai bőrgyógyászati rendelők közel felében megtalálható. Ez ugyan a rendelő alapfelszereltségének része, de nem lenne kielégítő a kínálat a világpiac meghatározó gyártóinak készülékei nélkül. A Dr Derm Equipment Kft. import üzletága szerteágazó, de nagyon tudatosan, Dr Varju Gábor szakmai irányelveinek megfelelően, évről évre bővült az elmúlt 2 évtizedben. A képviselt termékek bármilyen kezelési cél megvalósítására többféle opciót is kínálnak, s biztonsággal állíthatjuk, hogy egy megfelelő alapterületű helyiségből klinikát tudunk varázsolni akár 2 hónap alatt.

MI TRÉNINGET IS ADUNK

A mai orvosi lézerkészülékek használata egyre egyszerűbb, hiszen az intuitív szoftverek – feleletválasztásos kérdéssor segítségével - végigvezetik a felhasználót a beállításokon, mégsem lehet megfelelő képzettség nélkül munkába kezdeni. Cégünk többévtizedes forgalmazói múltja hatalmas oktatási tapasztalattal párosul, hiszen minden új felhasználó végzettsége és gyakorlata szerint vehet részt elméleti és gyakorlati képzéseinken, megteremtve ezzel azt a kezelési rutint, mely a biztonságos beavatkozások előfeltétele. A testkezelőgépeket és a szőrtelenítő eszközöket a referencia klinikánkon testkezeléssel foglalkozó, így nagy tapasztalattal rendelkező kozmetikus munkatársunk, a MonaLisaTouch vagina rejuvenációs kezelést képzett szülésznőnk, a fiatalító eljárásokat, érkezeléseket, tetoválás eltávolítást és más lézeres esztétikai beavatkozásokat a nemzetközi tréningtapasztalatokkal is bíró bőrgyógyász szakorvosaink tanítják be. Nincs szükség arra, hogy az új vásárló az adott készüléket már korábban használó kollégáknál „kilincseljen” egy kis tudásért, vagy nemzetközi konferenciákon „csipegesse össze” a készülék alkalmazásához szükséges tudnivalókat. Minden oktatással foglalkozó munkatársunk kellően motivált ahhoz, hogy az új készüléktulajdonos bátran vegye kezébe a Dr Derm Equipment Kft.-től vásárolt eszközt, azzal szakmai és üzleti sikereket érjen el, mely visszaigazolja a helyes döntést. Hiszen cégünk - a készülékválasztástól a beüzemelésen és tréningen át, a szerviz és alkatrészellátásig - a hosszú távú együttműködés híve.

Keresse a #mitréningetisadunk hashtaget a social mediában!

A készülékeket a vevő telephelyére történő szállítás után a helyszínen üzemeljük be, s a megvásárolt készülékkel tartjuk a tréninget, a klinika dolgozóin vagy páciensein bemutatva a készülék kifogástalan működését. A használat során évente egy alkalommal a készülék és a kezelőfejek átvizsgálását, valamint a készülék hűtőrendszerének felöltését és a vízszűrő cseréjét szoktuk elvégezni. Amennyiben meghibásodás adódik, szervizmérnökünk a helyszínen méri fel a hibát, s az esetek túlnyomó részében a helyszínen meg is javítja a készüléket. A garanciális és a garanciaidőn túli javítás általában raktáron levő alkatrészekkel történik, ritkább alkatrészek meghibásodása esetén a beszerzés a beszállítóktól függően néhány napot, esetleg hetet vehet igénybe. Az általunk forgalmazott készülékek magas minősége okán cserekészülékre az elmúlt 20 évben nem merült fel igény, ezért ez nálunk nem rutinmegoldás. Tapasztalatunk szerint ott kínálnak cserekészüléket, ahol a meghibásodások gyakorisága és a javítás rendszeres elhúzódása ezt indokolttá teszi, vagy a készülékhez kapcsolódó szolgáltatás más, olcsóbb eszközzel helyettesíthető. Egy komoly MR, vagy CT gépnél sem jön szóba a „cserekészülék”, hanem a forgalmazó a megfelelő alkatrészellátással és szervizzel biztosítja az üzemképes állapotot.
 

Cynosure-Palomar orvosi lézerek forgalmazása és Ellman radiosebészeti eszközök forgalmazása, USA

Az első Cynosure pulzáló festéklézert Dr Varju Gábor 2001-ben saját rendelőjében állította szolgálatba, s a kedvező tapasztalatoknak köszönhetően cége a Cynosure orvosi lézerek hazai forgalmazását is megkezdte. A Szegedi Egyetem Bőrgyógyászati és Allergológia Klinikája 2005 óta használja a Cynosure  - két vaszkuláris lézer fényét szekvenciálisan adagolni képes - Cynergy MultiPlex készülékét, mellyel számos tudományos vizsgálatot végeztek, s publikáltak. Ugyanez az orvosi lézer teljesít szolgálatot a Pécsi Egyetem Bőrklinikáján és a budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinikán. A Duna Medical Center a Cynosure által felvásárolt amerikai orvosi lézer gyártó, a Palomar modulárisan bővíthető ICON rendszerét állította szolgálatba 2017-ben. Nagy munkabírása tette ismertté a Cynosure kombinált Alexandrit + Nd:YAG lézerét, az Elite készülék sorozatot, melynek legújabb képviselője a Skintel melaninmérővel kombinált, megemelt teljesítményű Elite iQ. Az Ellman cég felvásárlásával a világpiac vezető rádiósebészeti márkája is a Cynosure csoporthoz került, így a radiosebészeti készülékek és az egyedülállóan széles elektródaválaszték forgalmazását is cégünk látja el.

Kiemelt referenciák:
Szegedi Egyetem Bőrgyógyászati és Allergológia Klinika
, Szeged
Pécsi Egyetem Bőrgyógyászati és Allergológia Klinika, Pécs
Semmelweis Egyetem Tűzoltói utcai Gyermekklinika, Budapest
Duna Medical Center, Budapest
Lumena Lézerközpont, Győr
Szent-Márton Járóbetegközpont, Pannonhalma
Medicover Aesthetics, Budapest 
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Budapest

Bővebben a Cynosure orvosi lézerekről:
https://www.drderm.net/cynosure-palomar-lezerek


DEKA orvosi lézerek forgalmazása, Olaszország

Európa legnagyobb orvosi lézergyártó cégét 1991-ben alapították, ma a világ 120 országába exportál. A cég CO2 lézer portfóliója igen széles, köszönhetően az eszközök felhasználóbarát, precíz működésének és kiemelkedő megbízhatóságának. A széndioxid lézerek szívét, a rádiófrekvenciával gerjesztett, CO2 gázzal töltött rezonátort saját laboratóriumukban állítják elő. A DEKA elsőként fejlesztett ki szkennert a frakcionált CO2 lézeres kezeléshez, s elsőként vezette be a vagina rejuvenáció lézeres módszerét, a máig piacvezető MonaLisa Touch kezelést. A DEKA használta a Neodymium:YAG lézert először szőrtelenítés céljára, s jelenleg talán a legszélesebb szőrtelenítő kínálattal rendelkezik az orvosi lézercégek közül, hiszen egyaránt alkalmaznak Alexandrit, Nd:YAG és dióda lézert, különböző teljesítményű konfigurációkban (Synchro Replay, Motus AX, Motus AY, AGAIN, Luxea). Dr Varju Gábor 2004-ben vásárolta az első DEKA IPL és Q-kapcsolt lézer készüléket, s ezután kezdte meg a DEKA készülékek forgalmazását, mely az utóbbi években kiemelkedő sikereket könyvelhetett el: 7 új lézerklinika teljeskörű berendezésére, valamint számos rendelő DEKA orvosi lézerekkel és alakformáló készülékekkel való felszerelésére került sor.

Kiemelt referenciák:
Porta Bella Vita klinika, Pécs
Feketesas klinika, Szeged
Esztétikai Lézercentrum, Kecskemét
Skinethic Aesthetic Clinic, Budapest
Dermart Buda klinika, Budapest
Elysia lézercentrum, Győr
Lumena Lézerközpont, Győr
Medolis Medical Center & Medolis Derma, Debrecen 
Elite Clinic, Debrecen
Garaderma rendelő, Dunaharaszti
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Budapest

Bővebben a DEKA orvosi lézerekről
https://www.drderm.net/deka-lezerek-es-ipl

 

Zimmer Aesthetic alakformáló készülékek forgalmazása, Németország

50 éve gyárt fizikoterápiás eszközöket a németországi Zimmer Medical. Legismertebb készülékük a Cryo5 és Cryo6 (újabb nevén Z-Cryo) hideglevegős bőrhűtő rendszer, melyből eddig 45.000 darabot érétékesítettek. A területen szerzett tapasztalatok megalapozták az esztétikai divízió elindítását, mely a Z-Wave lökéshullám terápiás és a Z-Lipo Cryolipolysis™ (zsírfagyasztó) készülékkel nagy szeletet hasít ki a világszerte növekvőben levő testkezelések piacából. Világújdonság a GentlePro készülék, mely az erektilis diszfunkció gyógyszer nélküli megoldására kínál alternatívát. A készülékek intuitív szoftvere bármely kezelési szituációban könnyed tájékozódást és gyors kezelésindítást garantál. A nagy vendégforgalomra tervezett műszaki tartalom kiemelkedően szép megjelenéssel párosul, így a Zimmer Aesthetic kezelőgépei a szalon vevőcsalogató díszei is egyben.

Kiemelt referenciák:
Dermart Buda klinika, Budapest
Porta Bella Vita klinika, Pécs
Dr Pellion Szilvia bőrgyógyászata, Budapest
Medolis Medical Center & Medolis Derma, Debrecen 
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Budapest    

Bővebben a Zimmer Aesthetic készülékekről
https://www.drderm.net/zimmer-aesthetic-urology


Canfield-Visiomed 2D és 3D vizuális diagnosztikai eszközök forgalmazása, USA / Németország

Az esztétikai gyógyászatot érintő számos probléma megértésében és a kezelések tervezésében nyújt egyedülállóan hasznos megoldást a Canfield portfóliója. Bőrgyógyászok körében legismertebb eszköze az eddig 7 generációt megélt Visia kétdimenziós arcelemző rendszer, mely saját fejlesztésű RBX szoftvere segítségével a vörös és barna színkomponenseket (hemoglobin és melanin) külön-külön képes elemezni. A polarizált fénnyel készült natív felvételek csillogásmentes, nagy felbontású képet eredményeznek, mely dinamikus vagy egymás mellé helyezett összehasonlító elemzésre is lehetőséget nyújt. A Visia UV-fényforrása segít megkülönböztetni a felületi pigmentációt a dermális (mély) pigmentációtól, így a megfelelő kezelés kiválasztásában esszenciális jelentőségű. Az UV-megvilágítás segítségével megfigyelhetjük a P. acnes baktérium által termelt porfirin mennyiségét is a bőrfelszínen, a fluoreszkáló foltok intenzitásának követésével a gyógyszeres vagy külsődleges kezelés sikerességére is következtethetünk. A Vectra rendszer a testkezelések előtti állapotfelmérésben nyújt egyedülálló segítséget. A készülék csupán 2 beállításból, szinkronizált kamerákkal több felvételt készít, melyet a szoftver egyetlen körbejárható 3-dimenziós képpé „varr össze”. A készülék egyidejűleg megadja a test körfogatait is, így a mérőszalagos mérés már a múlté. A plasztikai sebészetben a mellplasztika tervezését segíti, hiszen a készülékben elérhető a világpiac csaknem összes implantátumának modellje, így a Vectra rendszer a páciensről készült fotót felhasználva, a megfelelő helyre beillesztve sziluettképként megjeleníti a kiválasztott implantátumot, illetve ruha nélküli vagy fürdőruhás fotón mutatja meg, hogyan fog az mutatni a páciens saját bőrében.

A Canfield egyesült Németország egyik leginnovatívabb dermatoszkóp gyártó cégével, a Visomeddel, így e területen is számos újdonsággal jelent meg. Egyedülállóan valósághű, nagy felbontású képet ad a Visiomed 2000 EVO dermatoszkóp, mely a hozzá tartozó képkezelő szoftverrel képes kiszolgálni egy anyajegyvizsgálatra specializált rendelő igényeit. Magasabb szintű ellátást biztosít az IntelliStudio rendszer: az automatikusan vezérelt lifttel ellátott nagyfelbontású kamera, a forgószőnyegen álló páciensről, 4 irányból, 4 magasságban felvételeket készít, majd e felvételekkel nem látható részek (talpak, kezek stb ) rögzítésére kerül sor. A Visiomed EVO dermatoszkóppal készült felvételeket a rendszer a testképekhez rendeli, így a követés és a műtétre kijelölt anyajegyek felkeresése egyértelmű és hibamentes lesz.
 

Kiemelt referenciák:
Szent Rókus Kórház Bőrgyógyászata, Budapest  
New Face plasztikai sebészet, Dr Rezek Ödön
, Budapest 
Dermart Buda klinika
, Budapest
Premium Dermal SPA esztétikai központ (Spirit Hotel Thermal SPA), Sárvár 
Vanity Szépségközpont, Miskolc
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Budapest

Bővebben a Canfield vizuális diagnosztikai eszközökről (link)
https://www.drderm.net/canfield-vizualis-diagnosztika

Bővebben a Canfield-Visiomed dermatoszkópokról (link)
https://www.drderm.net/canfield-visiomed-dermatoszkopok


Lemi - Brusaferri vizsgáló- és kezelőágyak forgalmazása, Olaszország

Az olasz design és az értékállóság ötvözete. A Lemi kezelőágyak hosszú élettartamukról, magas színvonalú gyártási minőségükről és ergonómiailag kifinomult felépítésükről ismertek a nemzetközi piacon. Orvosi célra fogászat, esztétikai rendelő, fül-orr-gégészet és nőgyógyászat számára gyártanak vizsgálóágyakat és kezelőszékeket, emellett hosszantartó infúziós kezelésekhez (onkológia, művese állomás), valamint hajbeültető központok igényeinek megfelelő kezelőágyakat is készítenek. Igen széles a különböző kozmetikai kezeléseket kiszolgáló kezelőágy és masszázságy, valamint pedikűrös szék kínálatuk is. A kezelőágyak műbőr borítása kifejezetten e célra van kifejlesztve, széles színválasztékkal, kitűnő minőségben. A talp kiképzése kis helyigényű, nem akadályozza a kezelőt munka közben (3-féle színben rendelhető). Az ágyak stabilitása kiváló, nem billeg nagyobb súlyú páciens esetén sem. A 180 vagy 360 fokos forgathatóság kis helyen sokoldalú felhasználást tesz lehetővé (nem az eszközöket kell mozgatni az ágy körül). A kiegészítő kínálat (sebészeti kartartó, rozsdamentes tálca, papírtekercs tartó, anatómiás matrac, karfa, fűthető matrac stb.) hozzáadásával a kezelőágyak egyedi igényekre hangolhatók.       

A kozmetikai szalonoknak és rendelőknek szánt Lemi 2, Lemi 3, Lemi 4, Tesera és Lemi Med ágyak mellett széles választékban rendelhető az exkluzív kialakítású Dreamed sorozat. A fül-orr-gégészet, szemészet és fogászat legmagasabb igényeit kielégítő Dreamed ágyak egyik különlegessége a teljesen behajtható lábrész, melynek köszönhetően az alapállásban levő ágy kényelmes beülést biztosít idősebb páciensek számára is. A legtöbb kezelőágy karfa nélküli vagy karfás változatban érhető el, illetve elhelyezhető az oldalsó tartósín, melyen anatómiai kartartó, illetve combtartó rögzíthető az orvosi kezelésekhez.

Különleges felhasználásra lett kifejlesztve a Hemo vérvételi ágy sorozat és a KE-TREAT, mely a hosszantartó kemoterápiás kezelések alatt biztosít megnyugtató pozíciót a páciensnek. Hajbeültető stúdió igényei szerint alakították ki a Lemi Hair Tech ágyat, mely kétféle fejtartóval rendelhető és párnázatának köszönhetően az időigényes beavatkozás alatt is kényelmes marad.

A nőgyógyászati rendelők két leggyakoribb funkcióját szolgálja ki a hidraulikus Hydrogyno és a teljesen elektromos Gyno vizsgáló- és kezelőágy: a kivehető lábrész kitűnő hozzáférést biztosít nőgyógyászati beavatkozások során, ugyanakkor a visszahelyezett lábrésszel hasi ultrahangos vizsgálathoz sík fekvőfelületet ad.

Egyedülállóan nagy az osztott lábrészű pedikűrös székek, lábápoló ágyak kínálata, mely a széles formai és színválaszték révén a szépségszalon belsőépítészeti kialakításához hangolható.
 
Lemi a világ egyik legismertebb kezelőágy gyártója. A beépített alkatrészek és a kárpit magas minőségének köszönhetően a felhasználót nem éri csalódás. A kialakítás és a működés pontosan megtervezett, az ergonómia a Lemi-nél nem reklámszlogen. A Lemi ágyak lába nem akadályozza a kezelőt az ágy megközelítésében, nincsenek kiálló részek, melyekben a kezelő minduntalan elakadna vagy megsérülne, a motorok gyorsan és halkan mozgatják a szerkezetet.
A gyártó is meg van győződve a magas színvonalú termékeinek minőségbiztosításáról, ezért ad egyedülállóan hosszú garanciális időt a szerkezetre (10 év), a matracra (5 év) és a motorokra (2 év).


Kiemelt referenciák:
Hunguest Hotel Pelion
, Tapolca
Lumena Lézerközpont, Győr
Dr Irinyi Beatrix esztétikai bőrgyógyászata, Debrecen
Premium Dermal SPA esztétikai központ (Spirit Hotel Thermal SPA), Sárvár
Dr Secret Magánklinika, Dr Erdődi Balázs szülész-nőgyógyász, Debrecen
Viktoria Beauty, Dunaszeg
Skinethic Aesthetic Clinic, Budapest
L33 Medical Nőgyógyászati Centrum, Budaörs
MikroMikoMed Lboratórium, Budapest
Waberer's Medical Center, Budapest 
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Budapest

Bővebben a Lemi kozmetikai és orvosi kezelőágyakról
https://www.drderm.net/lemi-kozmetikai-es-orvosi-kezeloagyak

Bővebben a Lemi lábápoló székekről, pedikűrös ágyakról
https://www.drderm.net/lemi-labapolo-szekek-pedikuros-agyak

Bővebben a Lemi nőgyógyászati vizsgálóágyakról
https://www.drderm.net/lemi-nogyogyaszati-vizsgaloagyak

Bővebben a Lemi SPA kezelőágyakról, masszázságyakról
https://www.drderm.net/lemi-spa-kezeloagyak-masszazsagyak

Bővebben a Lemi orvosi, kozmetikai és pedikűrös munkaszékekről
https://www.drderm.net/lemi-orvosi-kozmetikai-es-pedikuros-munkaszekek


Courage-Khazaka fizikai paramétereket mérő diagnosztikai eszközök forgalmazása, Németország

A bőr fizikai paramétereinek mérésére szolgáló tudományos eszközök kifejlesztője és gyártója az 1986-ban alapított német cég. A márka az elmúlt 35 év alatt piacvezetővé vált és e szerepét megőrizve a világ 70 országába exportál. Egyetlen cég sem kínál ilyen széles körű mérési lehetőségeket e területen, s a tudományos közleményekben a Courage-Khazaka készülékek szerepelnek a leggyakrabban, mint a választott metódus. Az elismert mérési módszerek referenciaként szolgálnak az összehasonlító tanulmányokban is. Mérhető a hidratáció mértéke (Corneometer®), a bőr és a haj színe (Skin-Colorimeter®) és melanintartalma (Mexameter®), a transzepidermális vízvesztés (Tewameter®), a rugalmasság (Cutometer®), a bőr szilárdsága (Indentometer), súrlódása (Frictiometer) és ragyogása (Skin-Glossymeter®), a felületi faggyútartalom (Sebumeter®), a bőr pH-értéke (Skin-pH-meter) és hőmérséklete (Skin-Thermometer). A bőr mikrotopográfiája sokféle paraméterrel jellemezhető: simaság (SEsm), érdesség (Ser), hámlás (SEsc), ráncosság (SEw), számszerű meghatározására UV-kamerás in-vivo vizsgálat végezhető.  

Különböző számú mérőszondát képesek fogadni a Multi-Probe-Center tudományos készülékek (MPA), melyek megvásárolhatóak akár egyetlen szondával, s később bővíthetők a csatlakozók számáig. Vannak olyan eszközök, melyek egy vagy két funkcióra specializáltak, s további – szabadon választott – szondák csatlakoztathatóak hozzájuk.

Külön terméksort képviselnek a marketing diagnosztikai eszközök, melyek a tudományos vizsgálatokban használt módszereket leegyszerűsítve, felhasználóbarát módon, kozmetikák, fodrászatok és kozmetikumeladással foglalkozó drogériák, gyógyszertárak részére kínálják. A termékpromóciók kitűnő eszköze, egyes multinacionális cégek (pld. Loreal) százas vagy ezres nagyságrendben használják a cég készülékeit az új termékeik világpiacra történő bevezetésekor.

A C+K szondákkal történő mérés gyors és pontos, a mérések nem igényelnek fogyóanyagot (kivéve a speciális mérőpapírok használatát a faggyútartalom és a hámlás kamerás meghatározásához).


Kiemelt referenciák:

Szegedi Egyetem Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézete, Szeged
Pécsi Egyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klnika, Pécs
Egis Gyógyszergyár Zrt, Budapest
Dr Szabó Magdolna bőrgyógyász, Kaposvár
Naturmed Hotel Carbona Beauty részleg, Hévíz
Spirit Hotel Thermal SPA Beauty részleg, Sárvár
Hotel Füred Beauty részleg, Balatonfüred
Vintage Beauty, Budapest
Calista Beauty and More, Szigetszentmiklós
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Budapest


Bővebben a Courage-Khazaka diagnosztikai eszközökről:
https://www.drderm.net/courage-khazaka-diagnosztikai-gepek

 

 

 

Termékek