DEKA lézerek és IPL

DEKA Motus AX

DEKA Motus AX

Alexandrit lézer minden bőrtípusra

A szőrtelenítő készülékek piaca nagyon összetett. Számos gyártó kínálja a készülékeit a kiélezett versenyben. Minden szépségszalonban és esztétikai klinikán a legjobb ellátást próbálják nyújtani a pácienseknek, de a készülék kiválasztásakor szakmai alapon kell megkülönböztetnünk a szőrtelenítő lézerrendszereket, s nem szabad hinni az egyoldalú tájékoztatásnak, a hangzatos, ugyanakkor gyakran hamis állításoknak.

A különböző DEKA készülékek Európa legnagyobb lézergyártó cégének termékei. Az évtizedekre visszatekintő múlt, a fejlesztési és klinikai tapasztalatok, az európai gyártás (Firenze, Olaszország) és a forgalmazás a világ több mint 60 országában világszerte a legismertebb és legelismertebb lézerek közé emelte a DEKA készülékeket.

DEKA büszkén mutatja be az új Motus AX Alexandrit lézerrendszerét, amely Moveo technológián alapuló innovációval úttörő a lézeres szőrtelenítés területén.

Több infó
RedTouch

RedTouch

Sérülés nélküli bőrmegújítás kollagénspecifikus vörös lézerrel

Elsősorban a bőr non-ablatív fotorejuvenációjára, az arc ráncainak csökkentésére, jóindulatú pigmentált elváltozások halványítására és a bőrszerkezet meggyengülésének enyhítésére 

Több infó
DEKA Luxea lézer és IPL platform: bővíthető rendszer

DEKA Luxea lézer és IPL platform: bővíthető rendszer

„All-in-One” platform határtalan lehetőségekkel

A Luxea egy bővíthető moduláris rendszer, mely pulzáló fényt (IPL), különböző lézereket és rádiófrekvenciát használ esztétikai és bőrgyógyászati problémák széles körének megoldására. Vaszkuláris (éreredetű) és pigmentált bőrelváltozások, pattanásos bőr és az általa okozott hegek, a bőr öregedésének tünetei, ráncok, napfény okozta és hormonális eredetű foltok kezelése mellett szőrtelenítésre és tetoválás eltávolításra.

Több infó
Smartxide Punto

Smartxide Punto

Tapasztalat és innováció: a nyerő páros!

A DEKA a frakcionált CO2  lézereinek köszönhetően úttörővé vált a bőr fotorejuvenációja terén. 2004-ben a SmartXide DOT készülék a DOT terápiával a CO2 lézerek új generációjának nyitott utat. A DEKA most bemutatja az eredeti berendezés legújabb,  továbbfejlesztett  változatát,  melyben  összekapcsolja
a legmagasabb szintű technikai megoldásokat és a legfejlet- tebb RF-CO2 lézerforrást. Ezzel létrehozta a SmartXide Punto rendszert: az esztétikai gyógyászatra és a bőrsebészetre ter- vezett új lézer konfigurációt!

Több infó
MOTUS AY

MOTUS AY

Alexandrite 755nm & Nd: YAG 1064nm

Az esztétikai orvoslás és a bőrgyógyászat számára

Az FDA engedélyével rendelkező DEKA  „fájdalommentes” lézer:

A hatékonyságra figyelő szakember számára... és a „fájdalommentest” választó ügyfél számára. A Motus AX rendszer alapján sikerült egy új, még teljesebb terméket készíteni, amely radikálisan átalakítja a lézeres szőrtelenítés világát. A Motus AY egy Nd:YAG lézerforrással egészíti ki elődjének technológiai újítását és kiszélesíti a lehetséges kezelések spektrumát. Nem csak a lézeres szőrtelenítés és a pigmentált elváltozások, de az erek kezelésével is kielégíthetők a páciensek egyre magasabb igényei. Egyedülálló rendszer – kompakt, hatékony és biztonságos – semmihez sem fogható minőség és ár aránnyal.

Több infó
DEKA Onda

DEKA Onda

Coolwaves™ a testkontúr alakítás forradalma. Intelligens és továbbfejlesztett mikrohullám, amely minden ponton hatékony: lokális zsírbontás (lipolízis), bőrfeszesítés, narancsbőr (cellulit) kezelés

A DEKA mikrohullám nem csak intelligens. De kellemesen hűs is!

A DEKA egy újabb áttörést jelenő technológiai innovációval állt elő: az ONDA, az egyetlen Coolwaves™, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, hatékonyan, valamint nem invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódást.

A DEKA K+F részlege kifejlesztett egy intelligens kezelőfejet, amely az elektromágneses mezőt a zsírsejtek felé tereli, azokat szétrombolja, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot és kényelmet biztosítva a páciens számára. A mikrohullámok a korábbi alakformáló készülékeknél megismert rádiófrekvenciásval (RF) szemben hatékonyabban hasznosulnak a zsírszövetben. 

Több infó
DEKA Synchro Repla:Y

DEKA Synchro Repla:Y

Az első 5 Hz-es Alexandrit lézer.
Moveo technológiával most még gyorsabb!

A DEKA a jövőt megelőzve bemutatta a leggyorsabb és legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézert, amelyet valaha is kifejlesztettek! A leggyorsabb, mert magasabb, mint 5 Hz frekvenciával dolgozik az exkluzív Moveo technológiát használva és 3 Hz-en a tradicionális (szpotról szpotra) technikával, miközben a versenytársaknál a standard frekvencia 2 Hz maradt! A legnagyobb teljesítményű lézer, mert eléri a 125 Wattot, ami legalább 25%-kal meghaladja bármely, a piacon található készülék teljesítményét! A szpotméret pedig 24mm-re nőtt, így a 20mm-es szpotméretű gépekhez képest 44%-kal, a 18mm-eshez képest pedig 78%-kal nagyobb felületet kezel minden egyes villanással. Az Alexandrit lézerforrás képes impulzushullámokat szállítani 2 ms alatt is, egészen 0,2 ms-ig. Ez egy másik hihetetlen előny a bőrfi atalításnál és a pigmentált léziók kezelésében.

Több infó
DEKA Synchro QS4 (Q-kapcsolt Nd:YAG lézer)

DEKA Synchro QS4 (Q-kapcsolt Nd:YAG lézer)

Maximális eredmény és biztonság a tetoválás eltávolításban és a pigmentált léziók kezelésében nagy teljesítményű Q-kapcsolt Nd:YAG lézerrel

A DEKA Synchro QS4 1064nm-es és 532nm-es kettős hullámhosszú Q-kapcsolt Nd:YAG lézer alkalmazási területe: 

  • Multikolor tetoválás
  • Dermális és epidermális jóindulatú pigmentált elváltozások
  • Öregségi foltok (szoláris lentigók)
  • Ránctalanítás
  • Aknés hegek
  • Szőrtelenítés: finom vellus szőrzet
  • Carbon Peel
Több infó
SmartXide Touch

SmartXide Touch

Vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek és az arc megfiatalítása egyetlen multifunkciós készülékkel.

A SmartXide Touch™ technológia egy innovatív, számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módzsernek, a DOT™ technológiának kiemelkedő a biztonságossága és hatékonysága, köszönhetően a kifejlesz­tő DEKA cégnek. A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte.  

Több infó
SmartXide Dot

SmartXide Dot

Forradalmi áttörés az anti-aging kezelésben

A frakcionált fototermolízis forradalmi áttörést eredményezett az anti-aging kezelések között. A DEKA a világpiacon meghatározó szereplő a CO2 lézerek fejlesztésében és gyártásában. A CO2 lézerek központi részét, a széndioxid gázzal töltött, rádiófrekvenciával gerjesztett üvegcsövet a NASA biztonsági körülményeihez hasonló környezetben, egy műtő tisztaságú laboratóriumban gyártják. Ezen alkatrészek hosszú élettartama a garancia arra, hogy a SmartXide lézerek megbízhatósága egyedülálló. A DOT terápia a frakcionált fototermolízis speciális módja, melyet a DEKA a SmartXide DOT készülékkel valósít meg. 

Több infó
Minisilk FT

Minisilk FT

DEKA pulzáló fényű készülék: kompakt, hordozható és rendkívül sokoldalú

A Minisilk FT a pulzáló fényű készülékek gyártásában élen járó DEKA cég legújabb, FT kezelőfejét kapta meg, mely az e területen elvárt hatékonyságot és biztonságot egyedülálló módon ötvözi. A kezelőfej nem egyetlen hullámhossz-tartományban képes kezelni, hanem cserélhető szűrői révén 5 különböző fényspektrumot választhatunk, a kezelendő probléma és a bőrtípus függvényében. A nagy méretű kezelő felület hűtött, így az epidermis – még nagyobb energiasűrűség használata esetén - sem ég meg.

Több infó
Synchro VasQ

Synchro VasQ

A festéklézer evolúciója az új RightLight technológiával: a tökéletes vaszkuláris lézer és a célzott pulzáló fény kombinációja.

Nagyszerű innováció a festéklézerek világában

A Synchro VasQ készülék egy új festéklézer a DEKA-tól, amellyel a vaszkuláris léziók széles köre kezelhető, továbbá alkalmas a pikkelysömör, a vírusos szemölcsök, a hegek és az akné kezelésére is.

Több infó

Termékek