DEKA lézerek és IPL

DEKA Synchro Repla:Y

DEKA Synchro Repla:Y

Az első 5 Hz-es Alexandrit lézer.
Moveo technológiával most még gyorsabb!

A DEKA a jövőt megelőzve bemutatta a leggyorsabb és legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézert, amelyet valaha is kifejlesztettek! A leggyorsabb, mert magasabb, mint 5 Hz frekvenciával dolgozik az exkluzív Moveo technológiát használva és 3 Hz-en a tradicionális (szpotról szpotra) technikával, miközben a versenytársaknál a standard frekvencia 2 Hz maradt! A legnagyobb teljesítményű lézer, mert eléri a 125 Wattot, ami legalább 25%-kal meghaladja bármely, a piacon található készülék teljesítményét! A szpotméret pedig 24mm-re nőtt, így a 20mm-es szpotméretű gépekhez képest 44%-kal, a 18mm-eshez képest pedig 78%-kal nagyobb felületet kezel minden egyes villanással. Az Alexandrit lézerforrás képes impulzushullámokat szállítani 2 ms alatt is, egészen 0,2 ms-ig. Ez egy másik hihetetlen előny a bőrfi atalításnál és a pigmentált léziók kezelésében.

Több infó

„Több, mint 15 éve dolgozom bőrgyógyászati lézerekkel és a Synchro REPLA:Y készüléket már több éve alkalmazom a rendelőmben. Korábban KTP lézert használtam az éreredetű elváltozásokra és dióda lézert a szőrtelenítésekhez. Határozottan állítom, hogy a többféle hullámhossz szélesebb körű alkalmazást tesz lehetővé: az Alexandrit és a Nd:YAG hullámhossz kiegészíti egymást, ha minden bőrtípust és a lebarnult bőrt is szeretnénk gyorsan és biztonságosan szőrteleníteni. A felszíni heliodermatitis és vaszkuláris elváltozások a pulzáló fényű FT kezelőfejjel is könnyedén kezelhetők.

Végül, azt gondolom, hogy a Synchro REPLA:Y egy elengedhetetlen eszköz, ha a legszélesebb körben szeretnénk szőrtelenítést kínálni, hiszen páratlan a teljesítményszintje, sebessége és szpotmérete. A Synchro REPLA:Y rugalmassága lehetővé teszi számomra, hogy a betegek minden igényét kielégítsem és egyidejűleg bővítsem a praxisom kínálatát.”

Marc Patarin, M.D. Bőrgyógyász – Challans, Franciország
 

A világ legnagyobb teljesítményű szőrtelenítő rendszere

A Synchro REPLA:Y egy úttörő lézer platform, amely maximálisan biztonságos kezelési lehetőséget kínál minden páciensnek, az Alexandrit vagy a nagy teljesítményű Nd:YAG lézert alkalmazva és az opcionálisan megvásárolható DEKA FT IPL lámpával kombinálva. A Synchro REPLA:Y lehetővé teszi az orvosok számára, hogy az összes rendelkezésre álló fényforrást számos alkalmazásbanhasználják (elsősorban szőrtelenítésre, éreredetű problémákra,pigmentált elváltozások kezelésére és bőrfi atalításra). Az előre programozottmenü ebben óriási segítséget nyújt!

A Synchro REPLA:Y egy nagy teherbírású készülék, mely kifejezetten alkalmas nagy energiakibocsátásra és magas frekvencián történő működésre, ezzel a leghatékonyabb és leggyorsabb szőrtelenítés elérésére. Röviden, a világ legnagyobb globális szőrtelenítő lézerrendszere a sebesség és a teljesítmény szempontjából!

A DEKA folyamatosan törekszik arra, hogy eleget tegyen technikai és klinikai innovációk iránti elkötelezettségének.

Synchro REPLA:Y’s PLUS

5 Hz munka frekvencia

 A világ legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézere, amely még gyorsabb a Moveo technológiának köszönhetően. Továbbá a hagyományos szőrtelenítés módban a hihetetlen 3Hz-es ismétlési frekvenciával dolgozik, míg a szokásos működési frekvencia a versenytársaknál még mindig 2 Hz! Nagy sebesség a gyorsabb kezeléshez.

125 W

Nagyobb teljesítményű Alexandrit lézer a magasabb energiasűrűség eléréséhez, 3 Hz-ig terjedő ismétlési frekvenciával. Legalább 25%-kal erősebb, mint bármely más rendszer a piacon!

180 W

Az új Nd:YAG lézer teljesítménye is nagyobb: 40%-kal erősebb, mint a piacon évő bármely más rendszer!

24 mm

A legnagyobb spot méret az Alexandrit és az Nd:YAG lézernél egyaránt használható.

12+1

Válasszon több, mint 12 kezelőfej közül (testreszabott összeállítás) a Moveo kezelőfejen kívül.

4

A lézerforrások különböző típusai érhetők el: Alexandrit lézer; hosszú pulzusú Nd:YAG (stardard kibocsátású) lézer; rövid pulzusú Nd:YAG (magas csúcsteljesítményű) lézer; FT pulzáló fény akár 10-féle változtatható filterrel.

1

Az első és egyetlen Alexandrit lézer, mely frakcionált pulzusú fénykibocsátással rendelkezik.

300 felett

Az előre programozott menüből elérhető bőrgyógyászati és esztétikai sebészeti protokollok megkönnyítik még a kezdő lézeresek munkáját is.

Hűtés

Választhatja a beépített kontakt bőrhűtést a MOVEO lézer és a pulzáló fényű kezelőfejekhez, vagy a külső hideglevegős hűtést speciális DEKA adapterrel.

Erős, gyors, komplett: lézer platform valódi specialistáknak

A Synchro REPLA:Y jelenleg a legnagyobb teljesítményű (125 W) és leggyorsabb (5 Hz) Alexandrit lézer, együtt a DEKA páratlan Nd: YAG lézerével (180 W - 24 mm spot méret).
A Synchro REPLA:Y négy különböző konfi gurációt kínál a klinikák igényeire szabva. Mindegyik elérhető a korszakalkotó Moveo technológiával.

Synchro REPLA:Y Excellium lézerek

A Synchro REPLA:Y széria két legnagyobb teljesítményű rendszere:

 • Excellium 3.4, a világ legnagyobb teljesítményű szőrtelenítő rendszere, mely egy hihetetlen lézer platformot kínál a leggyorsabb Alexandrit lézerrel (3 Hz-es tradicionális, 5 Hz-es Moveo) és a legnagyobb (180 W-os) Nd:YAG lézerrel.
 • Excellium HP, a legújabb Synchro HP verzió, egy 180W-os Nd:YAG lézer hihetetlen pulzus karakterisztikával. Mindkét rendszer sokféle kezelőfejjel képes dolgozni, a 2,5 mm-estől (csak Nd:YAG) a 24 mm-esig, valamint a szabadalmaztatott Moveo kezelőfejjel is. Testreszabható kezelési paraméterek, illeszkedve a páciens klinikai igényeihez és bármilyen bőrtípushoz. Korlátlan érkezelési és szőrtelenítési lehetőségek minden bőrtípusra.

Synchro REPLA:Y Premium lézerek

Ez a két új Premium konfi guráció a legnagyobb teljesítményű Alexandrit forrást (125 W) kínálja, kisebb (70 Wattos) Nd:YAG lézer opcióval:

 • Premium 2.4.2 egy kombinált rendszer a legnagyobb teljesítményű Alexandrit forrással (125W, 3 Hz/5 Hz), mely egy 70 W-os Nd:YAG lézerrel van egybeépítve. Minden felhasználónak maximális kényelmet nyújt, akár szőrtelenítésről, eredményes érkezelésekről, bőrfi atalításról vagy bőrgyógyászati alkalmazásokról (hegek, körömgomba, verruca) legyen szó.
 • Premium 1.4.2 rendszer a legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézert (125W, 3 Hz/ 5 Hz) kínálja Nd:YAG lézer nélkül, szőrtelenítéshez és pigmentfoltok eltávolításához.

Könnyű használat: egyetlen érintéssel elérhető a protokoll adatbázisból Bevált klinikai protokollokat tartalmaz a kezeléseket átfogó széleskörű adatbázis. A kezelési beállítások, melyek dermatológusok és kutatók által lettek validálva, a kezelést végző szakember számára a megfelelő paramétereket adják meg. Ilyen módon, az adatbázis segíti a professzionális felhasználókat a leghatékonyabb kezelési paraméterek gyors és biztonságos kiválasztásában.

Moveo technológia: egyszerűen nagyszerű!

A zafír kezelővéggel ellátott Moveo kezelőfej a DEKA Kutatás-Fejlesztési csapatának munkája, ez ma az orvosi lézeres szőrtelenítés legforradalmibb alkalmazása.

Az ötlet négy alapvető elképzelésre épül:

A technológiai innováció hatékonysága

A Moveo kezelőfej mind az Alexandrit, mind a Nd:YAG lézerhez rendelkezésre áll, de a 755 nm jelzi rendkívüli innovációs értékét. A lézerrendszer által kibocsátott energia látható és közeli infravörös hullámhossza nagymértékben visszaverődik a bőrfelszínről. A szomszédos grafi kon a fényvisszaverődést mutatja a bőrfelszínről, különböző hullámhossznál és eltérő melanin tartalom mellett. A 755 nm-es Alexandrit lézer fényének visszaverődése alacsony melanin tartalom (8%) mellett (III-as fototípus) 50% fölötti! Ez azt jelenti, hogy a kezelés során jelentős mennyiségben vész el a terápiás célokra használt energia. Az ok, hogy jelentős eltérés van a bőr és a környező levegő visszaverődési képessége között. A Moveo kezelőfejet e probléma megoldására tervezték. A DEKA által kifejlesztett technológia zafír kezelővéget alkalmaz, amely eddig soha nem látott hatékonysággal drasztikus mértékben képes lecsökkenteni a bőrről visszaverődő energia mennyiségét.

Csak előnyök – korlátlanul!

A DEKA megoldotta a szőreltávolítás terén a hagyományos Alexandrit lézer korlátait és nehézségeit, de megtartotta minden előnyös tulajdonságát. A Moveo technológia egyszerű, sima mozdulatokat tesz lehetővé. A 20 mm zafír kezelőfej- vég mérete miatt még speciális területeken is képes eltüntetni a nemkívánatos szőrszálakat. A kis területeken megismételt mozdulatokra a szőrszál létfontosságú részei fokozatosan felmelegednek, majd elpusztulnak, a páciens számára mindez teljesen fájdalommentesen és mellékhatások, égető érzés vagy elszíneződés nélkül.

Klinikai esetek

Alexandrit lézer – Moveo technológia. A kezelés előtt és másfél hónappal egy kezelés után. Tisztán felismerhető a kezelt terület (szőrtelen) a kezeletlen tetoválással határolt területtől (szőrrel).
P. Bonan, M.D. és M. Troiano, M.D. – Firenze, Olaszország
 

Nd:YAG lézer – Moveo technológia. Kezelés előtt és két hónappal egy kezelés után.
P. Bonan, M.D. és M. Troiano, M.D. – Firenze, Olaszország
 


Pigmentfoltok - Alexandrit lézer
M. Patarin, M.D. – Challans, Franciaország
 


Nd:YAG lézer és FT pulzáló fény éreredetű elváltozásokra.
M. Patarin, M.D. – Challans, Franciaország
 


FT pulzáló fény melasma kezelésére zőrtelenítés).
M. Patarin, M.D. – Challans, Franciaország
 

 

Synchro REPLA:Y pulzáló fényű FT kezelőfejjel

A sokoldalú FT lámpa bármikor hozzáadható a rendszerhez, növelve a felhasználó lehetőségeit a felületes ér- és pigmentált elváltozások kezelésében. Az FT lámpa nagy kezelési területet (6,3 cm2) fed le, amely 4°C-ra lehűthető. A speciális szűrők gyorsan cserélhetők, melyet az 5 rendelkezésre álló közül választhat ki, a fényemissziót az adott kezeléshez és a beteg fototípusához állíthatja be (akne, erek / rozácea, pigmentáció, szőrtelenítés).

Műszaki adatok

Alexandrit lézer modul

Nd:YAG lézer modul

 

Modelek

Premium 1.4.2 és 2.4.2; Excellium 3.4

Premium 2.4.2

Excellium 3.4 és HP

Lézer típus

Alexandrit

Nd:YAG

Hullámhossz

755 nm

1064 nm

Energia/impulzus

63,5 J (max.)

70 J (max.)

120 J (max.)

Lézer energia

125 W (max.)

70 W

180 W

Pulzustartam

0,2 - 50 ms között (egy impulzus)
0,4 - 80 ms között (iker impulzus)

0,2 - 10 ms között (Magas tetőzésű mód)
2 - 30 ms között (Standard mód)

0,2 - 10 ms között (Magas tetőzésű mód)
2 - 50 ms között (Standard mód)

Szünet impulzusok között

 

10 - 125 ms között

Teljes impulzus hossz

0,2 - 376 ms

0,2 - 260 ms között (Magas tetőzésű mód)
2 - 280 ms között (Standard mód)

0,2 - 260 ms között (Magas tetőzésű mód)
2 - 300 ms között (Standard mód)

Impulzusszám

1, 2

3 fölött

Ismétlési frekvencia

10 Hz fölött

0,3 - 10 Hz között

Spot méret (választható)

5 - 24 mm között; Moveo kezelőfej
(Testreszabható választás)

2,5 - 20 mm között; Moveo kezelőfej
(Testreszabható választás)

2,5 - 24 mm között; Moveo kezelőfej
(Testreszabható választás)

Energiasűrűség

2 - 250 J/cm3

1400 J/cm3 fölött

1500 J/cm3 fölött

Páratlan kezelési sebesség!

Az új Synchro REPLA:Y a leggyorsabb kezelést kínálja a piacon.

A „kezelési sebesség” definíciója itt annyit jelent, hogy egy perc alatt a szőrtelenítő rendszer mekkora felszínt képes lefedni. A grafikon a kezelések gyorsasága közötti különbséget illusztrálja a REPLA:Y rendszer Alexandrit lézerének rögzített energiasűrűségével, a konkurens készülékekkel összehasonlítva. Viszonyításként a konkurens eszköz által lefedett területet 100%-nak véve (zöld oszlopok), a REPLA:Y Alexandrit (kék oszlopok) mindig nagyobb területet kezelm kb. 20% -tól (a 18 mm-es spot méretű kezelőfejet használva) akár 70% -ig (21 mm-es szpotméretű fejjel). Annak érdekében, hogy jobban megértsük a kezelési sebesség fontosságát, vegyük figyelembe, hogy az alsó végtag átlagos felülete 3 000 cm2!

Technikai adatok

Moveo kezelőfej

 

Lézer típus

Alexandrit (ajánlott)
Nd:YAG szintén alkalmas

Hulláhossz

755 nm (ajánlott) & 1064 nm

Energiasűrűség

8 J/cm2 fölött

Frekvencia

10 Hz fölött

Impulzus sturktúra

3 egyszerű impulzus: Soft, Medium, High

Zafírfej átmérő

20 mm

Szofver

Integrált klinikai adatbázis

Lézerkezelőfej hűtése

Inegrált bőrhűtő rendszer

Súly

közel 280 g

 

FT pulzáló fény kezelőfej

Forrás

Xe lámpa

Emissziós spektrum

500 - 680 nm & 850 - 1200 nm; 520 -1200 nm;
550 - 1200 nm; 600 - 1200 nm; 650 - 1200 nm

Energia/impulzus

156 J (max.)

Pulzustartam

3 - 20 ms között (egy impulzus)
3- 8 ms között (több impulzus)

Szünet impulzusok között

5 -50 ms között

Teljes impulzus hossz

3 - 124 ms között

Impulzusszám

3 fölött

Ismétlési idő

2 sec. (min.)

Kezelhető terület

48 x 13 mm (6,2 cm2), 23 x 13 mm (3,0 cm2)
 - választható

Energiasűrűség

25 J/cm2 fölött

Bőrhűtés

Integrált zafír hűtés

 
 

Általános rendszer specifikációk

Modellek

Premium 2.4.2 és 1.4.2
Excellium 3.4 és HP

Célzú sugár

Zöld dióda lézer @532 nm - 4 mW

Kibocsátásvezérlés

Kézi vagy lábkapcsoló

Lézer kezelőfej hűtés

Integrált bőrhűtés

Protokoll adatbázis

300 fölött

Méretek

120 (H) cm x 49 (W) cm x 100 (D) cm

Súly

150 kg

Szükséges elektromos áram

230 VAC - egy fázisú
50/60 Hz; 32 A

DEKA Synchro Qs4

DEKA Synchro Qs4

Maximális eredmény és biztonság a többszínű tetoválás eltávolításában és a pigmentált léziók kezelésében

 • Multikolor tetoválás
 • Dermális és epidermális jóindulatú pigmentált elváltozások
 • Öregségi foltok (szoláris lentigók)
 • Ránctalanítás
 • Aknés hegek
 • Szőrtelenítés: finom vellus szőrzet
 • Carbon Peel
Több infó

Négy hullámhossz egy rendszerben.
Egyik szín sem képes ellenállni!

A tetoválás egyre népszerűbb (különösen a nyugati országokban), főleg a fiatal felnőttek körében. Emellett viszont a tetoválás eltávolítás iránti igény is jelentősen emelkedett az elmúlt években, így releváns orvosi problémává vált. A Q-kapcsolt lézerek megérkezésével a tetoválások eltávolítása könnyebb és sikeresebb lett, így napjainkban a legjobb megoldást jelenti bármilyen típusú exogén pigmentációra (professzio nális, amatőr, kozmetikai és traumás eredetű). A Q-kapcsolt lézert sikeresen alkalmazzuk jóindulatú pigmentált elváltozások kezelésére is (öregségi foltok, szeplők, Ota, Ito vagy Hori névuszok).

"A pácienseim manapság biztonságos és non-invazív kezelésekről érdeklődnek és a DEKA ezt az irányt képviseli. A Synchro QS4 kiváló eredményeket képes elérni, a páciens számára szinte teljesen kockázatmentesen. Az elérhető négy különböző hullámhossznak köszönhetően hatékonyan tudok kezelni bármilyen színű festékanyagot. A sokféle szpotméret lehetővé teszi a mély és összetett tetoválások eltávolítását, a fény impulzus homogenitásának köszönhetően. A Synchro QS4 az összetett eseteknél is sikeres kezelést kínál hipopigmentáció vagy atrófiás szövetelváltozás kialakulása nélkül."

Prof. Giovanni Cannarozzo, M.D.
Lézeres Bőrgyógyászat, Római Egyetem,
Tor Vergata, Olaszország

 

A célunk: biztonságos eredmények mellékhatások nélkül

A Synchro QS4 rendszer a DEKA új fejlesztésű Q-kapcsolt Nd:YAG lézere tetoválások, dermális és epidermális jóindulatú pigmentált elváltozások kezelésére és a carbon laser peel szakszerű végrehajtására (e kozmetikai kezelésre növekvő igény mutatkozik világszerte). A Synchro QS4 optimális eredményeket és teljes biztonságot kínál a felhasználók részére.

A tetoválások és a pigmentált léziók igen sokfélék. Minden kezelt személy másképpen reagál a lézeres kezelésekre, mert az eredményességet számos tényező befolyásolja: kor, bőrtípus, szokások (napozás, dohányzás, bőrápolás), a tetoválás anatómiai elhelyezkedése és a festék mennyisége, annak rétegződése, kémiai összetétele és a pigment mélysége. Alapvető lenne, hogy tetoválás eltávolítást csak olyan eszközzel végezzünk, mely sokoldalúságot, rugalmasságot és biztonságot kínál, megfelelő hullámhosszal és optimalizált energiasűrűséggel bármilyen típusú pigmenthez. A végeredmény mindezen feltételek természetes következménye.

A többszínű tetoválás eredményes eltávolítására a Synchro QS4 a legújabb Q-kapcsolt lézer generációt veti be, 4 különböző kezelési hullámhosszal: 1064 nm-es Nd:YAG, 532 nm-es Nd:YAG, valamint az opcionális 585 nm és 650 nm (polimer festék kezelőfejjel). A tetoválópigment színe határozza meg, melyik szelektív hullámhossz a leghatékonyabb az adott tetoválás eltávolítására. A célunk, hogy egy olyan optimalizált készüléket adjunk a felhasználó kezébe, mely a tetoválások és a jóindulatú pigmentált léziók kezelését teljes biztonsággal, a hegképződés és a depigmentáció kockázatát minimálisra csökkentve legyen képes megvalósítani.

Fejlett technológia: kompromisszum nélküli sokoldalúság

Négyzet alakú szpot és tökéletes nyaláb homogenitás: maximális hatékonyság teljes ellenőrzés mellett

A Synchro QS4 lézer fontos tulajdonsága, hogy négyzet alakú szpotot használ. A négyzetes szpot tűnik a legjobbnak a maximális hatékonyság elérésére a pigmentált léziók eltávolítása és a tetoválás kezelés során, hiszen az egész területet képes lefedni átfedések (ezáltal túlzott energiabevitel), illetve kezeletlen területek nélkül. Az innovatív optikai rendszer minden egyes szpoton belül homogenitást biztosít. A homogén pulzus karakterisztika az egész kontakt területen egyenletes energialeadást eredményez, így elkerülhető a kezelt pigmentált lézió foltos feltisztulása vagy hegesedése.

Rugalmasan választható és optimalizált

A DEKA Synchro QS4 készülékre változatos szpotméret kínálat jellemző (2x2 mm – 2,5x2,5 mm – 4x4 mm – 5,5x5,5 mm – 6x6 mm), amely nagyfokú flexibilitást biztosít a bőrtípustól és a lézió mélységétől függően. A terület növelésével mélyebb rétegek érhetők el, a kisebb fejjel pedig a felületes pigmentet távolíthatjuk el, a környező szövetek védelme mellett. Minden egyes szpotméretre jellemző egy adott fókusztávolság, amellyel az optimális energiát a megfelelő mélységbe szállíthatjuk.

Műszaki adatok

Lézer Q-kapcsolt Nd:YAG
Hullámhossz 1064 nm
532 nm
585 nm (opcionális)
650 nm (opcionális)
Pulzustartam 6 ns
Max. energia @ 1064 nm 1,6 J
Max. ismétlési frekvencia @ 532 / 1064 nm 20 Hz
Négyzetes szpot méret 1064 / 532 nm 2,0x2,0 mm
2,5x2,5 mm
4,0x4,0 mm
5,5x5,5 mm
6,0x6,0 mm
Négyzetes szpot méret 585 / 650 nm 2,5x2,5 mm
Szükséges elektromos áram 100 – 115 V (50-60 Hz)
220 – 230 V (50 Hz) 1,6 kVA
Méretek és tömeg 132 (Magasság) x 48 (Szélesség) x 80 (Mélység) cm, 90 kg

 

Smartxide Punto

Smartxide Punto

Tapasztalat és innováció: a nyerő páros!

A DEKA a frakcionált CO2  lézereinek köszönhetően úttörővé vált a bőr fotorejuvenációja terén. 2004-ben a SmartXide DOT készülék a DOT terápiával a CO2 lézerek új generációjának nyitott utat. A DEKA most bemutatja az eredeti berendezés legújabb,  továbbfejlesztett  változatát,  melyben  összekapcsolja
a legmagasabb szintű technikai megoldásokat és a legfejlet- tebb RF-CO2 lézerforrást. Ezzel létrehozta a SmartXide Punto rendszert: az esztétikai gyógyászatra és a bőrsebészetre ter- vezett új lézer konfigurációt!

Több infó

PSD® Technológia: Sokoldalúság – megalkuvás nélkül


A DEKA, fejlett orvosi lézer rendszerek világszinten vezető képviselője, most kifejlesztette a kivételes PSD® technológiával (impulzus görbe design) ellátott RF-CO2 lézerforrást, amivel eddig el nem érhető felhasználási szintet tud biztosítani a bőrgyógyászati alkalmazásokhoz. Az egyes impulzusok időtartamának, energiájának és a teljesítménygörbe lefutásának teljes mértékű ellenőrzése a SmartPulse (SP), DEKAPulse (DP) és a HighPulse (HP) meghatározásával a legjobb megoldást kínálja a bőr rejuvenációhoz és a sebészeti kezelésekhez. A PSD® technológia hangolni tudja az abláció (sérülés) és a koaguláció (hőhatás) mértékét, akár szabad kézi, akár frakcionált szkennelési módozatban.

Abláció: A teljesítménygörbe első részében a magas csúcsteljesítményt rendkívül gyorsan bocsátja ki, így a vízben kevésbé gazdag epidermisz és legfelső bőrrétegek azonnali ablációját okozza.

Hőhatás: A gyors vaporizációt követően a CO2 lézer energiáját kisebb teljesítménnyel, időben elnyújtva jut a bőrbe, mely hővé alakul és mélyen behatol a vízben gazdag dermiszbe. Ennek azonnali hatása a szövetek összezsugorodása (shrinking) és a direkt sejtstimuláció az új kollagén termelésének megindítására. Ez a terápiás hatás eléri a felszíni rétegeket és a mélyebb szöveteket, az alkalmazás teljes ellenőrzése mellett, minimális hőkárosodással és a beteg számára rendkívül kedvező gyors felépüléssel.

Egyértelmű előnyök az orvos és a páciens számára

A teljesítménygörbe meghatározásával a beteg igényei szerint igazítható a gyógyulási idő, hiszen az abláció és a hő okozta denaturáció hangolható. A meghatározott impulzus-görbék (SP, DP, HP) ismert tulajdonságai révén számos kezelést minimálisan invazív módon, gyorsabb felépülési idővel és kiváló eredményeket garantálva tudunk kínálni.

SmartXide Punto PLUS

 • HiScan DOT: Szkenner rendszer DOT terápiához sterilizálható távtartóval.
 • PSD® Technológia: RF-CO2 lézer rendszer az egyedi Pulse Shape Design technológiával. A teljesítménygörbe jellege maximális rugalmassággal változtatható. Az S-pulzus, D-pulzus, H-pulzus és a CW módozat jelentősen megnöveli a SmartXide Punto készülék sebészeti képességeit.
 • SmartStack: 5 fokozatú vaporizációs mélység kontrollált hőhatás mellett, az egy pontra leadott impulzusok számának megadásával
 • Spray (Permetezés) módozat: Pszeudorandom szkennelési módozat biztosítja a „természetesebb” hatást
 • 7: A szkennelési formák: DOT, vonal, háromszögletű, téglalap, hatszög ellipszis és kör alakú. A kiválasztott forma mérete és oldalaránya is állítható.
 • Adatbázis: Integrált protokollok az esztétikai kezelésekre kidolgozva: az indikációs terület és a bőr jellemzői alapján standard kezelési paramétereket kínál a készülék, melyek biztonsággal alkalmazhatók.

Az orvos lehetőségei bővülnek és a páciens életminősége javul

A teljesítmény, az impulzus formája, a DOT-ok közötti távolság, a tartózkodási idő, a SmartStack szintje, a szkennelési módozatok, a kezelt terület alakja és mérete: e paramétereket lehet egyénileg személyre szabni a beteg igényei és a tervezett gyógyulási idő alapján.

SmartStack funkcó: a vaporáziós mélység és a hőhatás maximális precizitású ellenőrzése

A kezelőorvos a lézer energiáját egyetlen impulzussal, vagy több egymást követő (1-5) felosztott - mindig ugyanarra a pontra irányított - impulzussal juttathatja a bőrbe. A SmartStack sorozatimpulzus csökkenti a bőrön ütött lyuk (DOT) kiszélesedését, amit egyetlen nagyenergiájú impulzus okozna. Emiatt a SmartXide Punto biztonságosabb és hatásosabb, mint más, sorozatimpulzus leadására nem alkalmas ablatív hatású lézerek. Az eredmény: rövidebb gyógyulási idő és jobb komfortérzet.

A hőhatás ellenőrzése: A SmartStack szintjének emelése lehetővé teszi, hogy a felosztott impulzusok között lehűljenek a szövetek, így csökken a hő okozta károsodás és a nemkívánatos mellékhatások kockázata, különösen az érzékeny területeken és a sötétebb vagy az ázsiai fototípusba tartozó páciensek esetében.


A vaporizáció mélységének pontos beállítása: A SmartXide Punto nagyobb ablációs mélység beállítása esetén is képes megakadályozni a bőr erős vérzését és az ebből adódó hosszú felépülési időt, pld. a hegek kezelésénél.

A SmartXide Puntoval a legösszetettebb problémák is kezelhetők, mint a hegesedés, a felületi pigmentáció vagy a mély ráncok. Az érzékeny területeket (nyakat, szemhéjat) vagy akár a nagy PIH (posztinflammációs hiperpigmentáció) kockázatú bőrt – amit jelenleg nem tartanak megoldhatónak – is sikeresebben és biztonságosabban lehet kezelni.

 • 7 különböző szkennelési forma a nagyobb kezelési pontosság és a sokoldalúság érdekében (DOT, vonalszerű, háromszögletű, téglalap, hatszög, ellipszis és kör alakú), melyek egyszerűen választhatók a HiScan DOT szkenner gombjaival.
 • Az új Spray (permetezéses) módozattal a kezelendő terület pszeudo-random lefedése végezhető. Ezzel egységes, homogén bőr stimuláció érhető el, a bőr textúrájának természetesebb esztétikai eredményével.
 • A SmartTrack algoritmust a kezelés utáni felépülés gyorsítása céljából fejlesztették ki, optimalizálva a terület szkennelését, minimálisra csökkentve helyi hőmérséklet-emelkedést.

Egyszerű megoldás az esztétikai gyógyászat és a bőrsebészet számára

A SmartXide Punto lézerrendszer lehetőséget nyújt minden működési paraméter pontos megválasztására, ezért az esztétikai és bőrsebészeti kezelések széles körét a leghatékonyabb módon lehet vele elvégezni, egyúttal felgyorsítva a páciens beavatkozást követő felépülését is. A SmartXide Punto ideális az érzékeny területek kezelésére, mint nyak és dekoltázs, és különösen alkalmas a minimálisan invazív szemkörnyéki liftinghez is. A DEKA a CO2 lézerekkel megjelenésük óta foglalkozik, így szerzett többévtizedes tapasztalata kiváló eredményeket garantál.

Az új HiScan DOT egységen három gomb található, amellyel a kezelendő terület alakjához és méretéhez igazítható a szkennelés. A páciens bőrével közvetlenül érintkező két távtartó sterilizálható, ez a maximális biztonságot garantálja a különböző pácienseken végzett kezelések során.


Műszaki adatok

SMARTXIDE PUNTO 50 W modell

Lézer típus:

CO  RF ­ PSD® 2

Hullámhossz:

10.6 µm

Kibocsátási sugár:

TEM00

Kibocsátási mód:

CW ­ SP ­ DP ­ HP

CW Teljesítmény:

0.5 ­től

30 W­ig

50 W­ig

SP Teljesítmény:

0.1 – től

12 W­ig

15 W­ig

DP Teljesítmény:

0.2 –től

12 W­ig

15 W­ig

HP Teljesítmény:

0.1 ­től

4 W­ig

8 W­ig

Lézersugár továbbítása:

7 tükrös csuklós kar (titánium)

Célzó sugár:

Lézer dióda @ 635 nm ­ 1 mW ­ Állítható intenzitás 1% és 100% között ­ Diode OFF (dióda kikapcsolva) a lézerezés alatt (DOWL beállítás).

Belső adatbázis:

Gyárilag tárolt protokoll, USB­vel frissíthető. Egyéni felhasználói protokoll mentésének lehetősége.

Kontroll Panel:

Széles színes LCD érintőképernyő (8.4”)

Kiegészítők:

HiScan DOT szkenner rendszer. Többféle kezelőfej (opcionális)

Szükséges elektromos áram:

100 ­ 230 Vac (automatikus kiválasztás) 1,200 VA ­ 50/60 Hz

Méretek és súly:

122 (H) x 42 (W) x 54 (D) cm ­ 62 kg

 

 

MOTUS AY

MOTUS AY

Alexandrite 755nm & Nd: YAG 1064nm

Az esztétikai orvoslás és a bőrgyógyászat számára

Az FDA engedélyével rendelkező DEKA  „fájdalommentes” lézer:

A hatékonyságra figyelő szakember számára... és a „fájdalommentest” választó ügyfél számára. A Motus AX rendszer alapján sikerült egy új, még teljesebb terméket készíteni, amely radikálisan átalakítja a lézeres szőrtelenítés világát. A Motus AY egy Nd:YAG lézerforrással egészíti ki elődjének technológiai újítását és kiszélesíti a lehetséges kezelések spektrumát. Nem csak a lézeres szőrtelenítés és a pigmentált elváltozások, de az erek kezelésével is kielégíthetők a páciensek egyre magasabb igényei. Egyedülálló rendszer – kompakt, hatékony és biztonságos – semmihez sem fogható minőség és ár aránnyal.

Több infó

Egy teljesen új lézeres koncepció

A Motus AY a DEKA új rendszere, a Motus AX Alexandrite lézer továbbfejlesztése. A rendszer semmihez sem hasonlítható: rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal, hiszen ezt már a Nd:YAG lézer forrással is felszerelték.

 • A finom és vékony szőrszálak kezelésére az Alex hullámhossz a leghatékonyabb. Semmilyen más típusú lézer nem képes összekapcsolni a hatékony melanin abszorpciót (755 nm-en), a magas csúcsteljesítményt (több mint 6 000 W-ot) és a rövid impulzushossz kiválasztásának lehetőségét (2 ms-ig).
 • A 1,064 nm-es Nd:YAG forrás teszi teljessé a rendszert egy olyan hullámhosszal, amely mélyen behatol a bőrbe és hatékony érkezelést tesz lehetővé, nem csak az arcon, hanem a lábszáron is, ahol az erek nehezebben érhetők el.
 • A Moveo kezelőfej (mind az Alexhez, mind a Nd:YAG-hoz rendelkezésre áll) új módszerének segítségével könnyebben, gyorsabban, biztonságosabban, fájdalom nélkül távolítható el a nem-kívánatos szőrzet.
 • Az innovatív technológia megkíméli a lézerrendszer szívét, csökkenti a költségeket és a karbantartási problémákat.
 • Kompakt, hordozható rendszer meglepően alacsony költségekkel!

Motus AY’s PLUS

 • 755 nm: A szőr eltávolítására az egységesen elismert leghatékonyabb hullámhossz.
 • 1064 nm: Az Nd:YAG az egytelen hullámhossz, amely sikeresen tudja kezelni a nagy és mély ereket is, mint pl. a lábon lévő hajszálértágulatokat; mindezt azzal éri el, hogy összekapcsolja az alacsony melanin abszorpciót a hatékony hemoglobin abszorpcióval, valamint, a magas csúcsteljesítmény mellett képes az impulzus-hosszt a kezelés igénye szerint modulálni.
 • Moveo Technológia: A szőreltávolítás új korszaka
 • 11: Egy automata felismerő rendszerrel a lézerforráshoz akár tizenegy kezelőfej közül választhat (személyre szabott választás).
 • Hűtés: Integrált bőrhűtő rendszer
 • 200 fölött:Integrált protokollok a Moveo technológiához és a szabványos kezelőfejekhez kidolgozva.
 • 16 A: A Motus AY áramellátását 16 A-ben korlátozták. A rendszert a klinikán vagy az orvosi helységben bármely szokásos csatlakozóaljzatba csatlakoztathatja.
 • Egyszerű & felhasználóbarát: A Motus AY teljes mértékben a DEKA K&F csapatának a tervezése; egyszerű és irányítható, kompakt méretű, intuitív szoftver, kontakt-hűtéssel, könnyű és ergonomikus kezelőfejjel ellátott és a teljes Moveo módszert biztosítja.
 • Kiváló előnyök: A beruházás gyors megtérülése (ROI) és a páciensek maximális elégedettsége már önmagában is javítja üzletmenetét!

Moveo Technológia: Egyszerűen nagyszerű!

A zafír kezelővéggel ellátott Moveo kezelőfej a DEKA K+F csapatának a tervezése és az orvosi lézeres szőrtelenítés legforradalmibb alkalmazása. Az ötlet négy alapvető elképzelésre épül:

 • hatékonyság
 • gyorsaság
 • biztonság
 • egyszerűség


A technológiai innováció hatékonysága

A Moveo kezelőfej mind az Alexhez, mind a Nd:YAG-hoz rendelkezésre áll, de a 755 nm jelzi rendkívüli innovációs értékét. A lézerek által kibocsátott energia a látható és közeli infravörös tartományban visszaverődik a bőrön. Az oldalsó grafikon a bőr visszaverődését mutatja különböző hullámhossz és eltérő melanin tartalom mellett. Látható, hogy a 755 nm Alexandrin lézer hullámhossz visszaverődése alacsony (8%) melanin tartalomnál (III. fototípus) 50% fölötti. Ez azt jelenti, hogy a kezelés során jelentős mennyiségben vész el a terápiás célokra használt energia. Az ok az, hogy jelentős eltérés van a bőr és a környező levegő visszaverődési képessége között. A Moveo kezelőfejet e probléma feloldására tervezték. A DEKA által kifejlesztett technológia zafír kezelővéget alkalmaz, amely eddig soha nem látott hatékonysággal drasztikus mértékben képes lecsökkenteni a bőrön visszaverődő energia mennyiségét.

Csak előnyök – korlátlanul!

A DEKA feloldotta a szőreltávolítás terén a hagyományos Alexandrit korlátait és nehézségeit, de megtartotta minden előnyös tulajdonságát. A Moveo technológia egyszerű, sima mozdulatokat tesz lehetővé. A 20 mm zafír kezelőfej-vég mérete miatt még speciális területeken is képes eltüntetni a nemkívánatos szőrszálakat. A kis területeken megismételt mozdulatokra a szőrszál létfontosságú részei fokozatosan felmelegednek, majd elpusztulnak, a páciens számára mindez teljesen fájdalommentesen és mellékhatások, égető érzés vagy elszíneződés nélkül történik.

Műszaki adatok

Lézer Típusa    Alexandrit   Nd:YAG
Hullámhossz   755 nm 1064 nm
Energia/impulzus  31 J (max.) 63 J (max.)
Lézer energia 62 W (max.) 94 W (max.)
Impulzusszám  1,2 1,2, 3
Teljes impulzus hossz: 2 - 300 ms között 0,2 - 300 ms között
Ismétlési Frekvencia  1 - 10 Hz között 0,3 - 10 Hz között
Spot Méret (választható)

2,5 mm, 5 mm, 7 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm;
Moveo kezelőfej

Energiasűrűség  200 J/cm2 -ig 600 J/cm2 -ig
Célzó sugár Zöld dióda lézer @ 532 nm - <4 mW
Kibocsátásvezérlés  Kézi vagy lábkapcsoló
Lézer kezelőfej hűtés Integrált bőrhűtés
Méretek és súly  90 (M) cm x 51 (Sz) cm x 83 (H) cm; 90 Kg
Szükséges elektromos áram 230 Vac - egyfázisú - 50/60 Hz - 16 A

 

 

Onda

Onda

Coolwaves™ a testkontúr alakítás forradalma Intelligens és továbbfejlesztett mikrohullám, amely minden ponton hatékony

A DEKA mikrohullám nem csak intelligens. De kellemesen hűs is!

A DEKA egy újabb áttörést jelenő technológiai innovációval állt elő: az ONDA, az egyetlen Coolwaves™, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, hatékonyan, valamint nem invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódást.

A DEKA K+F részlege kifejlesztett egy intelligens kezelőfejet (a kezelőfej jelenleg van szabadalmaztatás alatt), amely az elektromágneses mezőt a zsírsejtek felé tereli, azokat szétrombolja, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot és kényelmet biztosít a páciens számára.

Több infó

Az első testkontúr formálási rendszer, mely minden ponton hatékony

A DEKA új mikrohullám forrásának kifejlesztésével egy nem invazív rendszer született, amely mégis hatékonyan képes korrigálni a szépséghibákat a testkontúr formálása során:

 • Helyi zsírlerakódás: A Coolwaves™ hullám mélyen behatol a bőrbe, szétrombolja a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat ezután egy fiziológiai metabolikus folyamat tünteti el (makrofág lipolízis). A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljesen biztonságosan, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.
 • Cellulitisz: A kisebb kezelőfej hatékonyan célozza meg a kötőszöveti septumot kifejlettebb cellulitisznél a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancsbőr” hatás esetében).
 • Bőrfeszesítés: Az ONDA rendszer speciális mikrohullámaira a dermisben a kollagénszálak azonnal összehúzódnak és új kollagén termelését ösztönzik. Ezzel a szövet kompaktabb és tónusosabb lesz.

Onda’s PLUS

 • Coolwaves™:  Az ONDA az egyetlen rendszer, amely speciális mikrohullámok alkalmazásával biztonságosan célozza meg
 • a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket.
 • All-in-one megoldás: Egyetlen, hatékony megoldás a helyi zsírlerakódás, a cellulitisz és a megereszkedett bőr ellen.
 • Intelligens kezelőfejek: A LED visszajelzők révén az intelligens kezelőfejek (szabadalmaztatás alatt) intuitív módon segítik a kezelőt az eljárás során; ezzel biztosítható, hogy a kezelés egyszerre biztonságos és hatékony is legyen.
 • A bőr hűtése:  Integrált rendszer a bőr hűtésére
 • Egyszerű & felhasználó-barát: A DEKA K+F csapatának fejlesztőmunkájával az ONDA ergonomikus, vonzó külsőt kapott, kompakt felépítésű, modern vonalú eszköz lett; a kezelőt az intuitív szoftver segíti a kezelés alatt és a hűtött, ergonomikus kezelőfej biztosítja, hogy a kezelést megfelelően végezze. Jelzéssel figyelmezteti a kezelést végző szakembert, ha az eljárás bármelyik elemét helytelenül végezné.
 • Kiváló előnyök: A beruházás gyors megtérülése (ROI) és a páciensek maximális elégedettsége már önmagában is növeli a vállalkozása sikereit.

Különleges tervezésű intelligens kezelőfejek: mély hatású és felületes.

Az ONDA kezelőfej belső mechanikáját úgy tervezték, hogy a Coolwaves™ hullámot ellenőrzötten, az energiát kizárólag a szükséges területre irányítva bocsássa ki (pl. a helyi zsírlerakódás esetében a bőr alatti zsírszöveti lebenykékre), ezzel védve a környező szöveteket. A két kezelőfej által kifejtett hatás mélysége különböző, hisz mindegyiket más testfelületre vagy más szépséghiba korrekciójára tervezték.

Coolwaves™: egy újfajta energia-felfogás

A mikrohullámok az elektromágneses hullámok nagy családjába tartoznak [1 - 300 GHz frekvencia sáv]. Sok területen használják a mindennapi életben, így a gyógyászatban is, diagnosztika vagy kezelési célokra. De a mikrohullámok nem egyformák. Egyetlen eszköz sem tudja a mikrohullámot úgy kibocsátani, ahogy az ONDA rendszer intelligens kezelőfeje! A mikrohullámot elnyelő molekulák vibrálnak és rezegni kezdenek, ami felmelegíti a molekulákat tartalmazó közeget.

Az ONDA rendszer kezelőfeje 2,45 GHz-en gerjeszt mikrohullámokat; ezt a frekvenciát elsősorban a zsírmolekulák nyelik el, nem a vízmolekulák. Mivel az epidermisz és a dermis rengeteg vizet tartalmaz, de zsírt nem, a vezetőképessége sokkal jobb, mint a hipodermiszé. Amikor a Coolwaves™ a bőrbe hatol, úgy megy át a felső rétegeken, hogy azokat nem melegíti fel túlzottan (a mikrohullám energiájának kb. 20%-át használja csak), és hatékonyan a szubkután zsírra koncentrálódik, amely az energia nagyobb részét (kb. 80%) szívja magába. Összevetésképp, a hagyományos rádiófrekvenciás rendszerek (0.1 - 40 MHz frekvencia tartomány) a vízmolekulák nagy abszorpciós képessége miatt csak a felszínen hatnak. Ez azt jelenti, hogy egyrészt nem képesek mélyen behatolni a testbe, hogy a zsírt kezeljék, másrészt még a bőrt is veszélyeztetik.

Coolwaves™ & intelligens kezelőfejek: A biztonság és a hatékonyság garanciája

A még nagyobb biztonság és a páciensek még nagyobb kényelme érdekében a kezelőfejen integrált hűtőrendszer is található, amely egyfajta gátként működik a Coolwaves™ energiaforrása és a bőr között. Egy olyan hő-párnát alakít ki, ami védi az epidermiszt és a dermist, de biztosítja, hogy a hullám a megcélzott zsírsejtre koncentrálva mélyen a bőrbe jusson. A Coolwaves™- ellentétben a rádiófrekvenciás rendszerekben használt elektródákkal - nem idézi elő a bőrön forró foltok kialakulását.

A): Az ONDA intelligens kezelőfejeit úgy alakították ki, hogy azokkal az energiának csak 20% kerül a dermisbe, és minden esetben kiegyenlíti a beépített hűtőrendszer, hogy kivédje a keletkezett hőhatást. Az energia fennmaradó 80%- a behatol a zsírba és aktívan hat a zsírsejtekre. (B): az RF kezelőfejjel egészen más a helyzet. A Coolwaves alkalmazásakor a bőr legkülsőbb rétegének vezetőképessége legalább 3,5-szer magasabb, mint az esztétikai gyógyászatban szokásosan használt RF rendszereknél (C grafikon). Tehát az RF energia legnagyobb része megakad az epidermiszben és a dermisben, és olyan mértékben melegíti fel ezeket a rétegeket, ami már a szöveteket is károsíthatja. Az RF energia a felszín közelben marad, nem hatol le a hipodermiszig, ahol a zsírsejtek találhatók, pedig a kezelés csak akkor hatékony, ha ezeknek a membránjait rombolja szét.

(A) ex-vivo szövet hőkamerás képe, részenként bemutatva, az ONDA kezelőfejes kezelés után. A „forró zóna” egyértelműen a bőr felső rétegei alatt van, de hideg marad és ezért kék. A mellette lévő képen (B) hasonló ex-vivo szövet, bipoláris rádiófrekvenciával való kezelés után. A bőr és az elektróda érintkezési pontján jelentkező hatás láthatóan jelentős hőmérsékletemelkedést okoz a felszínen, míg a mélyebben lévő szövetek hidegek maradnak – ami azt bizonyítja, hogy nem lehet megfelelő kezelési hőmérsékletet elérni a bőrfelszín alatti zsírrétegnél.

Szövettani és klinikai kutatások

H&E (hematoxilin-eozin festés) a humán hasi szövet szövettani képe (A): kontroll (B): A minta ugyanattól a pácienstől, közvetlenül az ONDA Coolwaves™ kezelés után készült. Ha összehasonlítjuk a két képet, látható, hogy a kontrollhoz képest a kezelt mintában az epidermiszen semmilyen elváltozás nincsen. A (B) képen a dermisben a kollagén eozinofil-szerű (rózsaszín) lett: a hő hatására a kollagén összezsugorodik vagy rugalmasabbá válik, még nagyobb eozinofiliát okoz a magasabb kollagén-koncentráció miatt, ami a felhalmozódott kollagén hatására mindig világosabb színű foltokkal jár együtt.

A humán hasi zsír hisztológiai képe (A): kontrol (10x-es nagyításban), (B): a minta ugyanattól a pácienstől, közvetlenül az ONDA Coolwaves™ kezelés után. (20x-os nagyításban). A (B) képen jól látszódnak a szétrombolt zsírsejtek és a vérerek tágulásával a kezdődő hyperaemia.

A Coolwaves™ technológiát minden alkalmazott (orvos, orvosi asszisztencia, ápolónő) gyorsan, könnyen megtanulhatja és azonnal alkalmazhatja.

Műszaki adatok

Forrás:  Mikrohullám - Coolwaves™
Frekvencia 2.45 GHz
Teljesítmény 250 W
Okos kezelőfejek
(szabadalmaztatás alatt)
Széles: Ø 6.6 cm – 35 cm2 Lapos: Ø 5.6 cm - 25 cm2
A LED vezérlőpultja intuitív segítséget ad a kezelőnek a teljes eljárás során
Kezelőfej hűtés Integrált bőrhűtés
Kibocsátásvezérlés Kézi kapcsoló
Grafikus felhasználói felület 10,4” színes kijelzős érintőképernyő
Adatbázis  Integrált kézikönyv és kezelési protokoll
Méretek 394 (sz) mm x 1075 (m) mm x 738 (h) mm
Súly < 60 Kg
Szükséges elektromos áram 100-230 Vac; 50-60 Hz; 1500 VA
DEKA Motus AX

DEKA Motus AX

A szőrtelenítés új korszaka

A szőrtelenítő készülékek piaca nagyon összetett. Számos gyártó kínálja a készülékeit a kiélezett versenyben. Minden klinikán a legjobb ellátást próbálják nyújtani a pácienseknek, de tudnunk kell megkülönböztetni a szőrtelenítő lézerrendszerek közötti különbséget.

A különböző DEKA készülékek Európa legnagyobb lézergyártó cégének termékei. Az évtizedekre visszatekintő múlt, a fejlesztési és klinikai tapasztalatok, az európai gyártás (Firenze, Olaszország) és a forgalmazás a világ több mint 60 országában világszerte a legismertebb és legelismertebb lézerek közé emelte a DEKA készülékeket.

DEKA büszkén mutatja be az új Motus AX Alexandrit lézerrendszerét, amely Moveo technológián alapuló innovációval úttörő a lézeres szőrtelenítés területén.

Több infó

Alkalmazási területek

 • Szőrtelenítés
 • Jóindulatú pigmentált elváltozások

PLUS

755 nm

Ez a hullámhossz a leghatékonyabb a lézeres szőrtelenítési eljárásokban.

Moveo Technológia

Új módszer a szőrtelenítésben. A kezelőfejet nem szpotról szpotra kell helyezgetni a kezelendő területen, hanem egy kijelölt terület felett folyamatosan kell mozgatni, miközben folyamatosan adja le a fényenergiát.

20 mm

A legnagyobb átmérőjű kezelőfej.

10

Opcionálisan több, mint 10 választható kezelőfej, melyet a lézerrendszer automatikusan felismer.

Hűtés

Integrált, kontakt bőrhűtés. Nem kell a bőr hűtéséről külön gondoskodnia.

200 felett

Integrált protokoll a Moveo Technológia alapján és standard kezelőfejekkel.

16 A

A Motus AX elektronikai igénye 16 A. A rendszer csatlakoztatható bármilyen konnektorba a klinikán vagy egy orvosi rendelőben.

Egyszerű & felhasználóbarát

A Motus AX készüléket a DEKA K+F csoportja fejlesztette ki, amelyet egyszerűség és könnyen kezelhetőség jellemez: kompakt méret, intuitív szoftver, könnyű és ergonómikus kezelőfej, kontakt bőrhűtés, mint az egész MOVEO módszer maga.

Előnyök

A befektetése gyorsan megtérül, mert páciensei elégedettsége növelni fogja bevételeit!

 

„Már évek óta használok Alexandrit lézert a klinikámon, és az a tapasztalatom, hogy ez a leghatékonyabb eszköz a szőrtelenítésre, akár a finom és világos szőrzet eltávolítására is. Nincs más rendszer vagy a hullámhosszának megfelelő más készülék, amely a pácienseimnek ugyanezt a szolgáltatás nyújtaná. Nem tagadom, hogy régebben más rendszereket használtam, melyek egyszerűbbek és olcsóbbak voltak, de nem tudták azt az eredményt produkálni, mint ez a készülék. Mióta a DEKA bevezette a MOVEO technológiát, mely a Motus AX termékben található; egy olyan tökéletes készüléket hozott létre, amely eleget tesz minden igénynek: meglepően egyszerű megtanulni a használatát és dolgozni vele. Kiváló a kezelések végeredménye, nincs több probléma a sötétebb bőrtípusok és a világos szőrszálak eltüntetésénél, nincsenek kellemetlen mellékhatások, és ezeknek köszönhetően szinte fájdalommentes a kezelés.”

Prof. Nicola Zerbinati, M.D. 
Insubria Egyetem, Bőrgyógyászati Tanszék - Varese, Olaszország

Az Alexandrit lézer új koncepciója

A Motus AX új rendszere a DEKA által tervezett MOVEO technológián alapul. A rendszer páratlan, kihasználva az Alexandrit lézer előnyeit:

Az a hullámhossz, amellyel a világos szőrzetet is lehet kezelni. Tény, hogy nincs más típusú lézer, amely képes hatékonyan egyesíteni a melaninban való tökéletes abszorpciót (755 nm), a magas csúcsteljesítménnyel (több mint 6000 W) és rövid impulzusokkal (2 ms).
A MOVEO kezelőfej segítségével el tudja távolítani a nem kívánatos szőrszálakat egy új módszerrel, mely könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb (fájdalommentes kezelés, sötétebb bőrtípusra is alkalmazható).
Ez az innovatív technológia nem terheli túl a lézerrendszert, csökkenti a költségeket és a karbantartási problémákat is.
Kompakt és hordozható.
Ár-érték arányban meglepően jó!

A Motus AX alapvetően megváltoztatta az Alexandrit lézerek egész koncepcióját.

Moveo Technológia: Egyszerűen nagyszerű!

A DEKA a lézeres szőrtelenítés terén egy rendkívüli technológiával rukkolt elő. A MOVEO nemcsak egy új termék, hanem egy új ötlet alapján 4 előnyös tulajdonságot hordoz egy készülékben: hatékonyság, gyorsaság, biztonság és egyszerűség.

A technológiai innováció hatékonysága

A lézer által kibocsátott energia hullámhossza a látható és az infravörös tartományokhoz közel esik, amelyet a bőr nagymértékben visszatükröz (ez teljesül más hullámhosszon is, pld. dióda lézer). Az alábbi grafikon a bőr fényvisszaverő képességét és melanin tartalmát mutatja különböző hullámhosszakon. Például a III.-as bőrtípus esetén a 755 nm-es Alexandrit lézer hullámhosszán a reflexió több mint 50%. A hagyományos technológiával történő kezelés során az energia nagy része tehát a bőrfelületen elveszik, amely nem használható terápiás célokra. (Ez annak köszönhető, hogy nagy a különbség a bőr és a levegő reflexiós értékei között, s a határrétegen a fény nagy része visszaverődik).

A MOVEO kezelőfej e probléma kiküszöbölésére lett tervezve. A DEKA által kifejlesztett technológia optimalizálja a lézer-bőr kapcsolatot azáltal, hogy a zafír fej a bőrrel való közvetlen érintkezéskor lecsökkenti a reflexiós indexet és a az energiaveszteséget minimalizálja.

Előnyök határok nélkül!

A DEKA az Alexandrit lézerrel való szőrtelenítésben legyőzte az akadályokat és a nehézségeket, valamennyi előnyét megtartva. A MOVEO technológia használata egyszerű, speciális bőrfelületeken is eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat, gyorsaságát pedig a 20 mm átmérőjű zafír fejnek köszönheti. A kis területen végzett ismételt mozdulatokkal fokozatosan felmelegíti a szőrtüszőket, amelyek így elpusztulnak és a páciens egy fájdalommentes és mellékhatás nélküli kezelést kap.

Multifunkciós módszer

A készülékkel végzett eljárás nagyon egyszerű:

 • A MOVEO módban a lézerrendszer a kezelőfejet automatikusan felismeri.
 • Az integrált adatbázis és a könnyen kezelhető szoftver lehetővé teszi, hogy bármely bőrtípushoz és szőrszínhez alkalmazkodva a bőrfelületet képes legyen gyorsan kezelni.
 • Az LCD kijelző megjeleníti a leadott energiát a kezelés alatt, és egy hangjelzéssel figyelmeztet, ha a kívánt végpontot elérte. Ezen a ponton lehet elkezdeni egy másik bőrfelület kezelését.
 • A kezelési időt az energiasűrűség, a villanások frekvenciája és a leadott energia határozza meg, például: egy 10 cm x 10 cm-es terület kezelése körülbelül 25 másodperc!

A Moveo technológia könnyen és gyorsan tanulható, azonnal alkalmazható és nemcsak orvosok, hanem orvosi asszisztensek és nővérek is dolgozhatnak ezzel a módszerrel.

Specifikáció

Motus AX

 

Lézerrendszer típusa

Alexandrite

Hullámhossz

755 nm

Pulzusonkénti energia mennyiség

31 J (Max.)

Lézer erősség

62 W (Max.)

Pulzálás száma

1 vagy 2

Pulzálás időtartama

2-50 ms (egyszeri pulzálás) 4-80 ms (dupla pulzálás)

Teljes pulzus hossz

2-300 ms

Ismétlési frekvencia

1-10 Hz

Kezelőfej mérete (opcionális)

5 mm, 7 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm (Moveo kezelőfejek)

Energiasűrűség

Legfeljebb 160 J/cm²

Jelzőfény

Zöld Dióda Lézer @ 532 nm < 4 mW

Emissziós kontroll

Kézi- vagy lábkapcsoló

Hűtőrendszer

Integrált Bőrhűtő Rendszer

Méretek

95 cm (H) x 51 cm (W) x 83 cm (D)

Tömeg

90 kg

Elektromos igény

230 Vac- egy fázisos- 50-60 Hz- 16 A

SmartXide Touch

SmartXide Touch

Vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek és az arc megfiatalítása egyetlen multifunkciós készülékkel.

A SmartXide Touch™ technológia egy innovatív, számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módzsernek, a DOT™ technológiának kiemelkedő a biztonságossága és hatékonysága, köszönhetően a kifejlesz­tő DEKA cégnek. A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte.  

Több infó

Az idő múlása a nők intim életére is hatással van

Az idő lassú, könyörtelen múlása működési és szerkezeti vál­tozásokat okoz az egész szervezetünkön, így a nemiszervekre is hatással van. A genitáliák szöveteiben a feszesség és hidratáltság elvesz­tése a hüvely nedvességtartalmának csökkenését okozza, mely kellemetlen közérzetet, viszketést, szárazságot, levert­séget, továbbá fájdalmat eredményez az együttlét során. A genitáliák atrófiája és a kollagénrostok fokozatos csök­kenése a vagina rugalmasságának elvesztéséhez vezet, és a nyálkahártya, mely dehidratált és kevésbé erezett lesz, vékonyabbá és megereszkedetté válik. A menopauzához közeledve a nők ösztrogén szintjének megváltozása rossz komfortérzetet eredményez és általá­nos hangulatukra, valamint párkapcsolatukra is negatív ha­tással van.

Korábban a hüvely helyreállítása csak súlyosabb betegségek esetén, műtéti úton volt elképzelhető, mára azonban egyre több nő fordul orvosához, hogy a genitáliák feszességének és működésének helyreállításával javítsák az életminőséget.

Ez a lézeres minimál invazív kezelés természetes és fájda­lommentes megoldást kínál a vagina megereszke­désére és a következményes jelenségekre, az öre­gedés lelassítására és bőrfiatalításra alkalmazott arckezelésekhez hasonló módszerrel. Azok a nők, akik úgy döntenek, hogy javítani sze­retnék vaginájuk állapotát, a MonaLisa Touch™ hatására rövid időn belül visszaszerzik magabiz­tosságukat és nőiességüket, s teljesen elfelejthetik a korábban zavaró kellemetlenségeket a mindenna­pi és párkapcsolati életükben.

A MonaLisa Touch™ az első természetes hatású minimál-invazív megoldás az öregedés megfékezésére a nőgyógyá­szat területén. Ez az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát a hagyományos mű­tétek mellékhatásai nélkül.
 

;

Alkalmazási területek

MonaLisa Touch® az alábbi panaszokra nyújt megoldást:

 • a hüvely nyálkahártyájának atrófiája, lazasága
 • a hüvely nyálkahártyájának szárazsága, viszketése
 • stressz inkontinencia

A női genitáliák minimál invazív kezelésének klinikai vizsgálata:

Az „A” grafikon azt mutatja be, hogy a vaginális atrófia fő tünetei (égő érzés, viszketés, szárazság, közösülés alatti fájdalom, lazaság) az első, második és harmadik kezelés után. A hüvely szárazsága az első kezelés után a páciensek 48%-ánál, a harmadik után 76%-uknál szűnik meg. A hüvely lazasága a páciensek 90%-a szerint javult a harmadik kezelése után.

A „B” grafikon azt mutatja be, hogy a stressz inkontinencia egyes tünetei milyen mértékben csökkennek a harmadik MonaLisa Touch kezelés után. A sürgős vizelési inger a páciensek közel 70%-ánál szűnik meg, a stressz inkontinencia kezelt nők csaknem 60%-ánál csökken.

A vizsgálatot a San Raffaele kórház Nőgyógyászati osztályán végezték uro-genitális atrófiás pácienseknél. [Courtesy of S. Salvatore, M.D. - IRCCS San Raffaele Hospital. Milan, Italy]

A MONALISA TOUCH TÖRTÉNETE

2009

A DEKA bemutatja az első V2LR készüléket, mely az arcfiatalításra kifejlesztett DOT terápiát alkalmazza a vulvovaginális kezelésekhez.

2012

A DEKA együttműködik jelentős olaszországi kórházakkal, majd bemutatja a klinikai és szövettani eredményeket, melyeket a MonaLisa Touch kezelésekkel sikerült elérnie. Világelsőként klinikai vizsgálatokkal igazolja a vulvoviginális lézeres kezelés létjogosultságát.

HiScan V2LR

Elkészült a DEKA új szkennelő rendszere, melyet kifejezetten a vagina 360 fokos kezelésére lett kifejlesztve. Ezáltal lerövidül a kezelési idő.

PSD® Technológia

Az első RF gerjesztett CO2 lézerrendszer exkluzív Pulsed Shape Design technológiával. Ez maximális rugalmasságot tesz lehetővé az impulzus alakja szerint: S-impulzus, D-impulzus, H-impulzus, U-impulzus, CW üzemmód. Jelentősen bővülnek a sebészi lehetőségek a SmartXide2 készülékkel, mely az egyik leghatékonyabb, legsokoldalúbb és legnagyobb teljesítményű rendszer.

D-Impulzus

Az impulzus alakja speciálisan a hüvely nyálkahártyájának kezelésére lett kifejlesztve. Egyedülállóan hatékony behatolási képesség más CO2 és Er:YAG lézerekhez képest.

Adatbázis

Ajánlott protokollok esztétikai bőrgyógyászati és más alkalmazásokra (dermatológia, plasztikai sebészet).

Multimédia

Szemléltető képek és oktató videó is rendelkezésre áll.


A kezelés igénybe vehető itt: 
http://www.drderm.hu/portfolio-view/monalisa-touch-vagina-rejuvenacio-huvelyszukites/

SmartXide Dot

SmartXide Dot

Forradalmi áttörés az anti-aging kezelésben

A frakcionált fototermolízis forradalmi áttörést eredményezett az anti-aging kezelések között. A DEKA a világpiacon meghatározó szereplő a CO2 lézerek fejlesztésében és gyártásában. A CO2 lézerek központi részét, a széndioxid gázzal töltött, rádiófrekvenciával gerjesztett üvegcsövet a NASA biztonsági körülményeihez hasonló környezetben, egy műtő tisztaságú laboratóriumban gyártják. Ezen alkatrészek hosszú élettartama a garancia arra, hogy a SmartXide lézerek megbízhatósága egyedülálló. A DOT terápia a frakcionált fototermolízis speciális módja, melyet a DEKA a SmartXide DOT készülékkel valósít meg. 

Több infó

DOT TERÁPIA

A hagyományos szén-dioxid lézer, melyet sokáig „gold standardnak” tekintettek a ránctalanításban, egy új alkalmazási technikával, a DOT terápiával újult meg. A DOT terápia meggyőző eredményeket produkál a hagyományos CO2 lézerek mellékhatásai (hosszas gyógyulási idő, hegképződés, pigmentációs zavar) nélkül.

A HiScan DOT szkennernek köszönhetően a DEKA CO2 lézere csak bizonyos helyeken hatol a bőrbe, oszlopszerűen, mikroterületek hő általi lyukasztásával fejti ki a hatását. A kezelt mikroterületek között ez a kontrollált hőhatás azonnali szöveti feszesítést (shrinking) is eredményez, s másodlagosan stimulálja a neokollagenezis folyamatát.

A kezelt és a kezeletlen területek között a szöveti megújulás gyorsabb, hiszen a gyógyulás a kezeletlen területekből „táplálkozik”. Ezáltal jelentősen lecsökken a gyógyulási idő és a kezelés utáni bőrvörösség mértéke is.

Számos frakcionált CO2 rendszer elérhető a piacon, melyek hasonló alapelvek szerint működnek. Sok olyan eszköz van, amelyek a költségcsökkentés okán leegyszerűsített technikai megoldásokat alkalmaznak, melyek az alacsonyszintű vagy kevésbé pontos energiabevitel révén kevésbé hatékonyak. Fontos tehát figyelembe venni azt, hogy szignifikáns technikai különbségek vannak, melyek elkerülhetetlenül befolyásolják a klinikai eredményeket. Ezek a következők:

 • a lézerforrás minősége, élettartama
 • a lézer teljesítménye,
 • az energialeadás stabilitása,
 • az impulzusok formája,
 • a fénytovábbító kar minősége, a tükrös rendszer megbízhatósága
 • a szkennelő rendszer precizitása,
 • a szkennelési pontok egymástól való távolsága,
 • a szkennelési pontok sűrűsége, ezek állíthatósága széles határok közt
 • a frakcionált fototermolízis által létrejött csatornák szélessége és mélysége
 • a koaguláció minősége és kiterjedése
 • a kezelés reprodukálhatósága (azonos beállítás mellett mindig azonos működés és szövődmény ráta) – általában a gyenge minőségű készülékeknél ez a legnagyobb probléma

A lézer okozta szövetmegújulás összefügg a frakcionált csatornák szélességével. Bizonyos csatornaszélesség alatt a szövetmegújulás mértéke csekély, a „lyukasztás” nem indít be kellő mértékű regenerációt, így a látszólag sikeresen elvégzett kezelés után a várt eredmény elmarad. Számos távol-keleti készüléken választható a lyukasztott csatorna szélessége, azonban ennek növelésével a behatolási mélység csökken, az energialeadás elégtelensége miatt.

AZ EGYEDÜLLÓAN INNOVATÍV SMARTPULSE IMPULZUSOK

Az egyedi SmartPulse emissziós rendszer képes kontrolláltan roncsolni a szövetet, miközben maximális hatékonysággal dolgozik. A SmartPulse-nak két része van: az első szakasz a nagy teljesítményű és rendkívül rövid idejű impulzus, amely a bőr és a bőr felső rétegének gyors ablációját végzi a környező szövetek megsértése nélkül; a második része egy kis teljesítményű, hosszabb idejű impulzus, amely felmelegíti a bőr mélyebb rétegeit, azonnali általános feszesítést hozva létre és stimulálva az új kollagénrostok képződését.

SmartSTACK impulzusleadás, a Skin Resurfacing-hez kifejlesztve

A SmartStack paraméter beállításával egy vagy több impulzust állíthat be az orvos a gyors, azonos ponton történő intenzívebb behatás érdekében (1-től 5-ig). Továbbá az ablációs mélység és a szöveti stimuláció precízen ellenőrzött, alkalmazkodik a kezelt területhez, bőr speciális sajátosságaihoz és a páciens szükségleteihez (gyógyulási idő tekintetében).

A SmartStack azonos pontra történő többszöri impulzusleadást jelent. Ilyenkor az abláció nem válik szélesebbé, ugyanakkor mélységi behatolása határozottabb lesz. A koagulációs zóna mérsékelt marad, nem veszélyeztetve a környező zónák épségét.

 

A SZKENNELÉS MINTÁZATA és A valódi hámlasztás

A frakcionált DOT szkennelő rendszer speciális algoritmus alapján működik, intelligens szekvenciák szerint, melyek optimalizálják a szkennelési útvonalat, egyre fokozódó hőtermeléssel, miközben a környező szövet védve van. A kapott eredmények pedig természetes és harmonikus kezelés utáni mintát mutatnak.

SmartXide DOT FRAKCIONÁLT CO2 lézerkészülék nagy sebességű DOT szkennerrel van felszerelve, 3-féle kezelési móddal: Normal, Interlaced, SmartTrack. A szkennelés mérete, mélysége és sűrűsége állítható. A 39-féle denzitás (1,7%-tól 100%-ig) igen széles beállítási lehetőséget kínál. A 100%-os beállítás valódi hámlasztást jelent, hiszen a teljes felület elpárologtatásával, egyenletesen távolítjuk el az epidermiszt. Ez lényeges különbség azokhoz a készülékekhez képest, amelyek nem képesek egyenletesen lehámlasztani a bőrt, csupán a koagulációs zóna növelésével, másodlagos nekrózis révén pusztítják el a felső bőrrétegeket. (E készülékeknél a lézer által kiváltott nekrózis alapja nem olyan egyenletes, mint a lézerrel precízen lehámlasztott felszín.)

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

 • Arc rejuvenáció
 • Kéz és más bőrterületek fiatalítása
 • Szemkörnyék ránctalanítása
 • Vulva fiatalítás
 • Plasztikai & esztétikai sebészet
DEKA Synchro FT

DEKA Synchro FT

Könnyen használható nagyszerű technológia

A Synchro FT egy rövid és hosszú pulzusú Nd:YAG lézer, a DEKA sokoldalú FT pulzáló fényű kezelőfejével kombinálva. Ez a rendszer lehetővé teszi az orvosok számára, hogy teljes körű bőrgyógyászati és esztétikai praxist indítsanak: szőrtelenítés minden bőrtípusú páciensnek, érrendszeri problémák és pigmentált léziók eltávolítása, s emellett a nélkülözhetetlen bőrfiatalítás – mind elvégezhető a Synchro FT-vel.

Több infó

Az új DEKA fejlesztéseknek köszönhetően, mint a protokoll adatbázis, az új beépített hűtési rendszer és az érintőképernyő, a kezelések még egyszerűbbek és gyorsabbak lettek. Synchro FT a DEKA technológiai kiválóságának szintézise: a márka egyedi, ismert és elismert az egész világon.

Alkalmazási területek

 • Érkezelések
 • Szőrtelenítés
 • Pigmentált léziók
 • Non-ablatív rejuvenáció 
 • Pseudofolliculitis barbae (szőrbenövés)
 • Acne

PLUS

3 Különböző fényforrás egy platformon: Nd: YAG hosszú és rövid pulzus, FT pulzáló fény (IPL).
5 Nd: YAG kezelőfej, Top-Hat Spot technológiával és automatikus felismerő rendszerrel.
5 FT pulzáló fényű kézidarab cserélhetői szűrői. Egy pillanat az átállás, hogy a kibocsátott fény alkalmazkodjon a beteg fototípusához és a kezelési célhoz.
10" Új, nagyobb, színesebb LCD érintőképernyő.
9 A fokozatok száma a hűtési rendszerben, mely a lézer kezelőfejébe van beépítve, s a bőrrel való érintkezés szabályozza.
11 A hűtési rendszer az FT pulzáló fényű kezelő fejbe is be van építve, melyet szintén a bőrrel való érintkezés szabályoz.
Több mint 300 Bőrgyógyászati és esztétikai sebészeti protokollok közül választhat, így a készülék beállítása nem okozhat gondot.


„A Synchro FT készülékkel jelentősen javult a munkám eredményessége. Úgy érzem, mintha már évek óta ezzel a technológiával dolgoznék. Az első kezeléstől kezdve a készülékbe integrált protokollokat használom, és a kezelések eredményei lenyűgözőek. Követve néhány egyszerű utasítást, minden kezelést a páciens egyéni igényeire tudok szabni.”

Prof. Piero Campolmi, MD
Dermatológiai Tanszék
Firenzei Egyetem, Olaszország
 

Egyszerű használat a protokolladatbázis segítségével

A klinikai protokollok a készülékből könnyen előhívható adatbázisban találhatóak, melyek a kezelések széles körére kiterjednek. A DEKA készülékeket használó dermatológusok és kutatók által jóváhagyott kezelési beállítások követésével a Synchro FT használói a megfelelő kezelést tudják kiválasztani. Így lehetővé válik a protokoll adatbázis felhasználása a hatékony és biztonságos kezelés érdekében. Ez különösen nagy segítséget jelent akkor, ha a kezelő még rendelkezik nagy gyakorlattal a lézeres kezelések területén.
 

Innováció és egyszerűség

Erő és precizitás dual-switch technológiával

A DEKA kétszintű energiaemissziós rendszer használatát kínálja fel az orvosoknak: Standard és High Peak. A kezelések típusa: szőrtelenítés, érkezelés és non-ablatív rejuvenáció - három alkalmazási lehetőség, mely a Dual-Switch technológia révén különösen hatékony.

Egyszerű és azonnali hozzáférés a duális repertoárból

Amennyiben az adatbázis használata nélkül kíván dolgozni, az impulzusokat egyedileg tudja kialakítani. A megfelelő beállítás azonban alapvető ismereteket és tapasztalatokat igényel. Két praktikus kulcs teszi lehetővé a pulzus tökéletes formájának beállítását érrendszeri kezelésekhez és szőrtelenítéshez az adatbázis használata nélkül. Miután beállította a fő paramétereket, az optimális impulzust specifikusan a kezelésre tudja hangolni.

Állandó energiasűrűség és bőrhűtés

A Synchro FT biztosítja az állandó energiasűrűséget a teljes spot felületén (Top Hat). Így a felhasználó teljesen biztonságosan lesz képes végezni a beavatkozást, hiszen soha nem áll fenn a páciens bőrének túlzott expozíciója, vagy nem elégséges besugárzása. A kezelőfejben beépített bőrhűtő rendszer van a biztonságos kezelés és a páciens kényelme érdekében.

Sokoldalúság a cserélhető filterekkel

Az FT pulzáló fényű kezelőfejhez cserélhető filter-rendszer tartozik. A kezelő az alkalmazás típusától vagy a páciens fototípusától függően a filter cseréje által testreszabhatja a hullámhosszt, a kezelőfej cseréje nélkül! Csak néhány pillanatot vesz igénybe bőrfiatalító kezelésről érkezelésre, vagy pigmenthalványításról szőrtelenítésre váltani.

(Kép) Az FT pulzáló fényű kezelőfej 5 cserélhető filterrel, mely a teljes hullámhossz skálát lefedi.

Finoman hangolható impulzusvezérlés

Az FT kezelőfejnél az energiamennyiség formája, hossza, késleltetése és az impulzusszám állítható, minden egyes páciens kezelési igényéhez alakítható. Az exkluzív finomhangolású impulzusvezérlés segítségével lehetővé válik minden paraméter könnyű beállítása.

Teljes kényelem az új bőrhűtő rendszerrel

A beépített kontakt bőrhűtő technológia megtalálható minden kezelőfejben. A páciens szemszögéből elengedhetetlen a bőr hűtése az egész kezelés alatt. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes és sérüléssel nem jár, a gyógyulási idő rövid és mellékhatások nélküli. Teljes komfort a páciensnek és maximális biztonság a kezelő orvosnak.

Technikai adatok

Nd:YAG Lézer modul  
Lézer típusa Nd:YAG LP&SP
Hullámhossz 1064 nm
Impulzusonkénti energiamennyiség 50 J (max) Standard módozat - LP 
35 J (max) High Peak módozat - SP
Impulzushossz 0,8-12 ms High Peak mód - SP
2-35 ms Standard mód - LP
Impuzusok közötti késleltetés 10-125 ms
Impulzus szám 1-3
Ismétlési frekvencia egyedi impulzus >10 Hz
Spot méret 2,5-5-7-10-13 mm (Felső energiasűrűség emissziós technológia és automatikus spot méret felismerő rendszer)
Energiasűrűség >700 J/cm2
Beépített bőrhűtő modul Kontakt Peltier Rendszer (4-18 °C)
Kontroll panel LCD színes érintőképernyő (10")
Lézer emissziós kontroll Láb- és kézikapcsolók
Klinikai adatbázis Integrált
Adatbázis Integrált
Fényforrás Dióda Lézer, 3 mW @ 635 nm
Elektronikai követelmények 230 Vac / 16 A (max) / 50-60 Hz
Méretek 100cmx50cmx83cm, 65 kg


 

FT pulzáló fényű kezelőfej  
Fényforrás Xe lámpa
Emissziós spektrum 500-1200 nm
520-1200 nm
550-1200 nm
600-1200 nm
650-1200 nm
Impulzusonkénti energiamennyiség 160 J (max)
Impulzushossz 3-8 ms
Impulzusok közötti késleltetés 5-50 ms
Impulzus szám 1-3
Ismétlési frekvencia 2 s (min)
Kezelt terület mérete 43 mm x 13 mm (6,2 cm2), 23 mm x 13 mm (3cm2) - opcionális
Energiasűrűség >25 J/cm2
Beépített bőrhűtő modul Kontakt Peltier Rendszer
Emissziós kontroll Láb- és kézikapcsolók

 

Minisilk FT

Minisilk FT

DEKA pulzáló fényű készülék: kompakt, hordozható és rendkívül sokoldalú

A Minisilk FT a pulzáló fényű készülékek gyártásában élen járó DEKA cég legújabb, FT kezelőfejét kapta meg, mely az e területen elvárt hatékonyságot és biztonságot egyedülálló módon ötvözi. A kezelőfej nem egyetlen hullámhossz-tartományban képes kezelni, hanem cserélhető szűrői révén 5 különböző fényspektrumot választhatunk, a kezelendő probléma és a bőrtípus függvényében. A nagy méretű kezelő felület hűtött, így az epidermis – még nagyobb energiasűrűség használata esetén - sem ég meg.

Több infó

Minisilk FT: Minden orvosi-esztétikai központ forgalmát képes növelni

A Minisilk FT készülékkel a szőrtelenítést fájdalom nélkül és hatékonyan végezhető, minden fototípusú bőrön. A sorozatos kezelések során - a szőrszálak vékonyodása miatt – a paramétereket célszerű lenne változtatni, de erre nem minden készüléknél van mód. A Minisilk FT a villanások paramétereinek megváltoztatásával alkalmazkodik a változó viszonyokhoz, így mindig a legnagyobb hatékonysággal kezelhetünk.

A DEKA FT kezelőfejének bőrrel érintkező felülete kellően széles (48mm) ahhoz, hogy lerövidítse a kezelés idejét. A nagy kezelőfelület (6,2cm2) jelentősen, akár kétszeresen meghaladja a versenytársak kezelőfejeinek méretét (3,0 cm2). Minisilk FT készüléket tehát nagyobb testfelületek kezelésére is alkalmassá tették.

Még ha nagyobb intezitás szükségeltetik is, a Minisilk FT impulzusai csak a célterületet kezelik a környező bőr megégése nélkül. A DEKA intelligens technológiái közé tartozik a cserélhető szűrőrendszer és a kezelőfejbe integrált hűtőrendszer is, amely igen praktikus a felhasználó és kényelmes a kezelt páciens számára.

Felhasználási terület

 • Szőrtelenítés
 • Vaszkuláris léziók (erek)
 • Pigmentált léziók
 • Akne kezelése
 • Fotorejuvenáció

PLUS

6 Cserélhető szűrők, különböző spektrumú fénykibocsátással. Csak egy pillanatig tart, hogy beállítsa a megfelelő fényemissziót az adott alkalmazáshoz és a páciens fototípusához.
11 Állítható szintek a kezelőfejbe integrált bőrhűtés rendszerhez.
36 liter Kompakt technológia. A Minisilk FT készülékházának csökkentett mérete könnyebb mozgatást és hordozhatóságot garantál.
2 Minden egyes szűrőnél elérhető kezelési pontméret: 48 x 13 mm (6,2 cm2) és 23 x 13 mm (3 cm2). Mostantól a különböző kezelési területeken alapuló ideális spot méret kiválasztása lehetséges.
700 gramm Könnyű és ergonomikus fogású kezelőfej, hogy keze ne fáradjon el a hosszantartó kezelések során.
Teljesítménymérő A rendszerbe beépített teljesítménymérő folyamatosan figyeli a kezelőfej megfelelő működését, így a készülék használata során mindig azonos eredményekre számíthat.

 

„Számos páciens kérdezi, hogyan tudna megszabadulni a szőrtelenítő krémektől és gyantától. Ezért elhatároztam, hogy megkeresem az igényeiknek és az én elvárásaimnak leginkább megfelelő technológiai megoldást: gyakorlatias, sokoldalú és gazdaságos eszközt. A DEKA Minisilk FT rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal: széles körű kezelési lehetőségekkel, progresszív szőrtelenítési metódussal, a páciensek elégedettségét garantáló sokoldalúsággal a fotorejuvenáció során is. Nagyon könnyen változtathatóak a szűrők, a kívánt alkalmazáshoz és a páciens fototípusához: ezért minden egyes kezelést a pácienseim valós szükségleteire összpontosítva, biztosíthatom a teljes kényelmet és a lehető legrövidebb gyógyulási időt. A kezelések sebessége kettős előnnyel jár: a pácienseim több rövid kezelés után érik el céljukat, és a rendelőm bevétele növekszik anélkül, hogy feláldoznám a kezelések biztonságát."

Prof. Giovanni Cannarozzo, MD
Bőrgyógyászati Tanszék
Firenzei Egyetem, Olaszország

„10 éve használom a DEKA Minisilket. Megbízható, kevés odafigyelést igénylő, strapabíró készülék, mérete miatt akár hordozható is. A sötét erős szőrzet eltávolítására kiválóan alkalmas, igaz, mint minden ilyen jellegű kezelés, ez is kis fájdalommal jár, de toleralható. A hónalj, arc, bikinikörnyék szőrtelenítését végzem vele, jó eredménnyel. Összességében egy jól használható készülék!”

Dr Vágó Áron, Kecskemét

Sokoldalú és felhasználó barát

A Minisilk FT a pulzáló fényű technológia fejlesztésében élen járó DEKA cég legújabb innovációit reprezentálja. Ez a rendszer felhasználóbarát szempontok szerint lett kialakítva: használata egyszerű, praktikus és hatásos.

A bőr fő kromofóráinak abszorpciós spektruma: melanin, víz és oxihemoglobin.

A Minisilk FT rendkívül kompakt és könnyű készülék, amelyet könnyedén mozgathat a kezelőhelyiségek között, vagy szállíthatja egyik munkahelyről a másikra. A kezelőfej filtereinek gyors cserélhetősége lehetővé teszi, hogy a páciens fototípusának megfelelően, a leghatékonyabb kezelést végezhessük.

A Minisilk FT készülék főként szőrtelenítő és bőrfiatalító kezelésekben bámulatosan hatásos. A páciensek azonnali látható és esztétikailag lenyűgöző eredményeket tapasztalnak kezelésről kezelésre. A pulzáló fény stimulálja az új kollagén képződését, javítja a bőr tónusát, textúráját és megjelenését. A mélyebb rétegek melegítése azonnali, természetesen feszes hatást ad a bőrnek.

A Minisilk FT készüléket a test bármely részén alkalmazhatjuk, még a kényesebb területeken is, mint az arc, a nyak, vagy a dekoltázs. A hatása már 4-5 kezelés után látható, mely az ezt követő hónapokban tovább fog javulni.

A különböző fénytartományok és a bőr rétegeinek interakciója meghatározza a filter kiválasztását a páciens fototípusának megfelelő kezeléshez.

Pigmentált léziók, kuperózis, rozácea, tág pórusok, öregségi foltok, felületes vaszkuláris léziók, telangiektázia: a Minisilk FT készülék pulzáló fénye specifikusan és célzottan képes javítani a bőrelváltozásokat.

Maximális sokoldalúság cserélhető filterekkel

A Minisilk FT egyszerű szűrőcserével oldja meg a fényspektrum változtatását, a kezelőfej körülményes cseréje, átszerelése nélkül! A szűrőcserével a kezelést végző személy a páciens fototípusához leginkább illeszkedő hullámhossz-tartományt pillanatok alatt ki tudja választani. A szűrők a fénytartomány alsó határát adják meg (500, 520, 550, 600, 650, 800 nm). A sötétebb fototípussal rendelkező páciensek is kezelhetőek.

FT pulzáló fényű kezelőfej: Kompakt, könnyű és ergonomikus: maximum komfortérzet.Gyors és biztonságos minden bőrtípuson

Frakcionált impulzus: a biztonság garantált

A Minisilk FT egyetlen villanást képes három kisebb impulzusra osztani, így a szőrtelenítés vagy a pigmentfoltok eltávolítása sötétebb bőrön is biztonságos marad. A frakcionált impulzus képessé teszi a készüléket, hogy magasabb összenergiát vigyen beenergiasűrűségen legyen használható miközben a kezelt bőrfelület ne sérüljön: a kezelő orvos kiválaszthatja az egyes impulzusok időtartamát és energiáját. A DEKA intelligens technológiája védi az egészséges bőrt és megelőzi a hőkárosodást.

6 cserélhető filter különböző emissziós spektrumokban, amely a teljes hullámhossz skálát lefedi.

A hőkárosodás kockázata kizárható

A új kontakt bőrhűtő rendszer garantálja a fájdalommentes és biztonságos beavatkozást. Az innovatív DEKA technológia révén magas energiasűrűséggel kezelhetünk, mellékhatások (tartós vörösség vagy égés) nélkül. Teljes komfort a páciensnek és maximális biztonság a kezelőorvosnak.

Optimalizált működés integrált energiamérővel

A Minisilk FT integrált energiamérő egysége garantálja az impulzusok hatékonyágát minden kezelési helyzetben. A kezelőfej helyes működését az integrált energiamérőn elvégzett egyszerű teszttel ellenőrizhetjük. Ennek az eszköznek a megalkotása tette a DEKA céget nemzetközi szinten elismert gyártóvá a pulzáló fényű készülékek piacán, hiszen ezzel garantálni tudja a mennyiségi és minőségi fényimpulzusokat, lehetővé téve az üzemeltetők számára, hogy ellenőrizzék a kibocsátott energia hatékonyságát és helyességét. A DEKA a monitorozás lehetőségét is kínálja a lámpa élettartama és működési ideje alatt, az esztétikai centrumok tulajdonosai ezáltal képesek elkerülni a jogtalan és ellenőrizetlen felhasználást.

P. Campolmi, MD – G. Canarozzo, MD - P. Bonan, MD. Firenze, Olaszország (polarizált fénnyel készült képek)  P. Campolmi, MD – G. Canarozzo, MD -P. Bonan, MD. Firenze, Olaszország (polarizált fénnyel készült képek)

 

P. Campolmi, MD – G. Canarozzo, MD - P. Bonan, MD.
Firenze, Olaszország    
A. Pulvirenti – Catania, Olaszország

 

A. Pulvirenti – Catania, Olaszország      A. Pulvirenti – Catania, Olaszország

Technikai adatok

FT pulzáló fényű kezelőfej  
Fényforrás Xe lámpa
Emissziós spektrum 500-1200 nm (500)
520-1200 nm (520)
550-1200 nm (550)
600-1200 nm (600)
650-1200 nm (650)
​800-1200 nm (SA)
Impulzusonkénti energiamennyiség 160 J (max)
Impulzushossz 3-8 ms
Impuzusok közötti késleltetés 5-50 ms
Impulzus szám 1-3
Ismétlési frekvencia 2 s (min) @Std mód
0,5 s @ Std mód
Kezelt terület mérete 43 mm x 13 mm (6,2 cm2),
23 mm x 13 mm (3cm2) - opcionális
Opcionális kezelőfej 48 mm x 17 mm
500-1200 nm-es integrált  filterrel
Energiasűrűség >25 J/cm2 @ 500; 650 filterek
>65 J/cm2 @ SA mód
Beépített bőrhűtő modul Kontakt Peltier Rendszer
(8 és 18oC között)
Emissziós kontroll Láb- és kézikapcsolók
Elektronikai követelmények 230 Vac / 10 A (max) / 50-60 Hz
Méretek 22cmx45cmx37cm, 16 kg
Synchro VasQ

Synchro VasQ

A festéklézer evolúciója az új RightLight technológiával: a tökéletes vaszkuláris lézer és a célzott pulzáló fény kombinációja.

Nagyszerű innováció a festéklézerek világában

A Synchro VasQ készülék egy új festéklézer a DEKA-tól, amellyel a vaszkuláris léziók széles köre kezelhető, továbbá alkalmas a pikkelysömör, a vírusos szemölcsök, a hegek és az akné kezelésére is.

Több infó

A Synchro VasQ készülék veszteség nélküli mikroimpulzusokban adja le az energiát, a kezelés utáni purpura csökkentése céljából. Az elérhető energiasűrűség az új technológiának köszönhetően  nagyobb, akár 12 mm-es szpotméret használatakor is. Ez javítja a terápia sikerét és a kezelés gyorsaságát - kifejezetten kiterjedtebb léziók esetén - , mindig garantálva a páciens kényelmét.

A Synchro VasQ készülékbe az innovatív RightLight festéklámpa technológia is be van beépítve. Ez egy pulzáló fényforrás speciális, a DEKA által szabadalmaztatott új kezelőfejben, melynek az emissziós karakterisztikája hasonló a festék lézerekéhez, de nagyobb a kezelési felület (6,3 cm2). Ezzel az új eszközzel a felszíni vaszkuláris léziók kezelése rövid idő alatt, bevérzések keletkezése nélkül oldható meg.

„A festéklézer a leghatékonyabb rendszer a vaszkuláris léziók, mint a tűzfoltok és a hemangiómák eltüntetéséhez. Az új Synchro VasQ rendszer a DEKA-tól nemcsak a piacon elérhető legjobb festéklézerekhez hasonlítható, hanem az új RightLight festéklámpa technológiának köszönhetően valódi újítást is bevezetett, melyet hatékonynak és fontosnak tartok a bőrgyógyászati rendelésem szempontjából.

Az új RightLight festéklámpa szűk spektrumú fényt bocsát ki, amely a festéklézer karakterisztikájához hasonló, de az energia eloszlása nagyobb felületen történik. Így, a felszíni vaszkuláris léziók kezelése, mint az erythema, poikiloderma és rozácea, sokkal gyorsabb, emellett biztonságos és maximális komfortot nyújt a pácienseknek is. Azt gondolom, hogy a festéklézer és a „festéklámpa” kombinációja kínálja a legjobb szinergiát a vaszkuláris léziók kezelésére. Manapság több új alkalmazással egészült ki a pulzáló festéklézer indikációs köre, ezáltal már pótolhatatlan eszközzé vált.”

Prof. Paolo Bonan, M.D.
Bőrgyógyászati Klinika
Firenzei Egyetem, Olaszország

Tudomány a kezünkben

Az új DEKA festéklézer, a Synchro VasQ képes versenyre kelni a legjobb rendszerekkel is, amelyek a piacon találhatóak, az erőteljesebb lézerforrásnak és az újratervezett tápegységnek köszönhetően. A Synchro VasQ új technológiai innovációk bevezetése révén 8 J energia emittálására is képes, amely megelőzi a legjobb festéklézer rendszereket is.

Több, mint egy egyszerű festéklézer

A Synchro VasQ sokkal több, mint egy egyszerű festéklézer, az alábbi előnyeinek köszönhetően:

 • Jobb az emissziós karakterisztikája 595 nm-en és képes a mélyebben fekvő és vastagabb vaszkuláris léziókat is kezelni, nemcsak a felületeseket
 • Alkalmas még felszíni pigmentált léziók, hegek, szemölcsök és pikkelysömör kezelésére is
 • Kisebb a purpura (bevérzés) előfordulása, annak köszönhetően, hogy a lézer energiája mikroimpulzusokban emittálódik.
 • Választható lézer kezelőfejek 5-12 mm szpotméretig, automatikus szpot felismerővel felszerelve.
 • Megnövelt energiasűrűség: több mint 10 J/cm2 10 mm-es kezelőfejjel.
 • RightLight festéklámpa erythrosis, poikiloderma, rozácea kezelésre, 6,3 cm2-es villanásonkénti  felülettel (5,5-ször nagyobb felület, mint a maximális terület 12 mm-es kezelőfej esetén)

A magas üzemelési költség a múlté!

Ha eddig a festékkészletek milliós költsége tartotta volna vissza a legszélesebb alkalmazási területű vaszkuláris lézer megvásárlásától, akkor most jól figyeljen! A DEKA egyedülálló üzemeltetési szerződést kínál minden új VasQ készülék vásárlónak. A készülékhez 400.000. ingyen lövést adunk! (ez 4x100.000 lövés vagy 4 év ingyenes festékbiztosítást jelent a készülékhez). A VasQ rendszerhez tehát tartozik egy speciális festékellátási program, amelyben benne foglaltatik a 400.000 lövés teljesen ingyen! 

2 2 szerves festéket tartalmazó fényforrás: festék lézer és festék lámpa RightLight technológiával.
4 4-féle lézer kezelőfej 5, 7, 10, 12 mm szpotméretekkel.
RightLight Technológia

Exkluzív és szelektív DEKA RightLight festéklámpa széles emissziós területtel a felületes léziók gyorsabb kezelése miatt.

Adatbázis Használatra kész tudásnak köszönhetően az integrált protokollok bőrgyógyászatra tervezve.
400.000. Ingyen lövések az árban foglaltatnak (vagy 4 évig ingyen lövés)1.


1: Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval a speciális program aktiválásának feltételei miatt.

Lézer kezelőfej beépített bőrhűtéssel: a teljes biztonságért és a maximális páciens kényelemért.

 

A Synchro VasQ színes érintőképernyője újra lett tervezve, így teljesen felhasználóbarát lett: minden funkció jól látható, elérhető és könnyebb a használata.

 

RightLight: Egy új megoldás a DEKA-tól a modern orvoslásban

Az új pulzáló fényű festéklámpa egy új kutatási eredmény és innováció a kezelések eredményesebbé tételében, mely a DEKA által támogatott, új metódusok kidolgozása érdekében folytatott laboratóriumi kutatások gyümölcse. Ezzel az innovatív kezelőfejjel lehetővé válik a olyan halványabb és felszínesebb erek eltüntetése is, ahol az alacsony kromofóra koncentráció miatt hagyományos festéklézerrel csak csekély eredmény érhető el.

Az új RightLight festéklámpa egy exkluzív DEKA szabadalom. A villanólámpa egy színes, fluoreszkáló folyadékba van merítve (Rhodamine 6G), ugyanolyan folyadékba, melyet a festéklézer használ a lézerfény előállításához. A lámpa által kibocsátott fényt az általa körülvevő festék oldatszűri meg, eltávolítva a bőrre veszélyes hullámhosszúságú fényt.

Ennek a rendkívüli technológiának az előnye nincs korlátozva arra, hogy csak egyszerűen megszűrje a fényt. Nemcsak kiszűri a veszélyes – és az eredmény szempontjából szükségtelen komponenseket – hanem a fluoreszcens jelenségnek köszönhetően, erősíti az előnyösebb és biztonságosabb hullámhosszok jelenlétét. Ezt a szűrő és konverziós hatást nevezik RightLight technológiának és ez egy igazi innováció a fény-alapú rendszerek között.

Az újfajta fénykibocsátás különösen jól használható a felszínes léziók kezelésénél, mint a rozácea, és az erythrosis, ahol szükség van hatékony és szelektív hatásra, valamint gyengéd műveletre egyszerre, a kezelés utáni bevérzések nélkül. A RightLight fényforrás emissziójának egyedi jellemzői lehetővé teszik a felmerülő problémák megoldását alacsonyabb target koncentráció esetén is.

Hatékonyabb fényforrás minden kezelésre

A nemzetközi tudományos irodalomban, a Synchro VasQ 595 nm-es hullámhosszát ideálisnak tartják a hemoglobin abszorpciója és a lézerfény behatolási mélysége szempontjából. A szelektivitásnak köszönhetően garantálja a környező bőr védelmét is.

Tűzfolt, Angiomák & Haemangiomák
Telangiektázia & Rozácea
Pigmentált foltok
Hipertrófiás hegek, keloidok
Atrófiás hegek
Fotorejuvenáció
Striák
Pikkelysömör
Vírusos szemölcsök

 

A festék lámpa kezelőfej az exkluzív RightLight technológiával (Elérhető kétféle kezelési felülettel: 2 cm2 vagy 6,3 cm2)

 

A hagyományos IPL és a RightLight festék lámpa emissziójának összehasonlítása. Rhodamine-t használva, a hullámhosszt konvertáljuk gyengédebb és biztonságosabb kibocsátásúra, magasabb hatékonyságot biztosítva

 

KLINIKAI ESETEK

Tűzfolt-Festék Lézer

 

Angióma-Festék Lézer

 

Rozácea-RightLight Technológia

 

Rozácea-RightLight Technológia

 

Heg-Festék Lézer

 

Pikkelysömör-Festék Lézer

 

Stria-Festék Lézer

 

TECHNIKAI ADATOK

LÉZER MODUL
Lézer típusa Festék lézer Fény sugár 4 mW @ 532 nm (Zöld)
Hullámhossz 595 nm Emissziós kontroll Láb- és kézkapcsolt
Spot méretek 5,7,10,12 mm Belső adatbázis Előre beállított protokollok, USB-ről feltötlhetőek továbbiak. Lehetőség a használt protokollok egyéni tárolására.
Opcionális spottok Távoltartó tömörített lencsékkel a pigmentált léziókra, 3 mm, 3x10 mm és 9x9 mm Kontroll panel Színes LCD érintő képernyő
Maximálisan kibocsátott energia 33 J/cm2 @ 5 mm spot méret 19 J/cm2 @ 7 mm spot méret 10 J/cm2 @ 10 mm spot méret 7 J/cm2 @ 12 mm spot méret Elektromos követelmények 230 Vac - 16 A - 50/60 Hz
Impuzusok közötti késleltetés 0,3-40 ms Méret 120 x 49 x 100 cm - 175 kg
Ismétlési frekvencia 0,2-1 Hz      

 

RIGHTLIGHT MODUL
Lámpa típusa Pulzáló Festék Lámpa RightLight Technológiával
Emissziós Spektrum 595 nm
Maximálisan kibocsátott energia 25 J/cm2
Kezelési felület 15 x 13 mm (2 cm2) 48 x 13 mm (6,3 cm2) egy opcionális mérettel: 24 x 13 mm (3,1 cm2)
Impulzushossz 2-20 ms (egyszeri), 9-66 ms (dupla), 16-124 ms (tripla)
Impulzus szám 1-3
Impuzusok közötti késleltetés 5-50 ms
Impulzus ismétlési periódus 2-6 s
Emissziós kontroll Láb- és kézkapcsolt

Termékek