DEKA lézerek és IPL

Deka Synchro AGAIN (Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer) MOVEO-val

Deka Synchro AGAIN (Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer) MOVEO-val

DEKA SYNCHRO AGAIN esztétikai és bőrgyógyászati lézer: Alexandrit és Nd:YAG lézer MOVEO és spot-by-spot szőrtelenítéshez, bőrfiatalításhoz, érkezeléshez, pigmentfolt eltávolításhoz, bőrelváltozások eltüntetéséhez

Az AGAIN egy kiemelkedő gyorsaságú, nagy teljesítményű lézer platform, mely a szőrtelenítésen túl az esztétikai orvosi alkalmazások széles körére is megoldást kínál. Egymást kitűnően kiegészítő kétféle hullámhosszra épül: 755nm-es Alexandrit lézer (az egyedüli, mely a vékony és világos szőrszálakra is hatásos) + 1064nm-es Nd:YAG lézer, melynek fénye képes a bőr mélyebb rétegeibe is behatolni.

A monacoi AMWC világkongresszuson 2022-ben "Legjobb lézer" kategóriában győztes készülék egy egyedülálló kombináció: ultragyors és nagyteljesítményű Alexandrit lézer a verhetetlen Nd:YAG lézerrel egy készülékben. A MOVEO technológia egy exkluzív megoldás a DEKA laboratóriumából: drasztikusan lecsökkenti a bőrfelületről történő fényvisszaverődést, így az energia jobban hasznosul a bőrben. A készülék korszerű felépítése gyors váltást tesz lehetővé a két hullámhossz között és sokféle kezelőfejet kínál (akár 30mm átmérőig, mely jelenleg a legnagyobb a világpiacon). Az előre programozott kezelések a kezdő felhasználóknak biztonságot, a széles határok között állítható paraméterek számos finomítási lehetőséget kínál a rutinos versenyzőknek. Fogyóanyag nélküli, gazdaságos üzemelés.

Több infó
SmartPico Q-kapcsolt és Pico Nd:YAG lézer

SmartPico Q-kapcsolt és Pico Nd:YAG lézer

SMARTPICO tetoválás eltávolítás, pigmentfolt halványítás és bőrfiatalítás 2 Gigawatt teljesítménnyel

A SmartPico az esztétikai medicina és a bőrgyógyászat kiemelkedő készüléke, hiszen 2 hullámhosszon (1064 & 532nm) pikoszekundumos, Q-kapcsolt (nanoszekundumos) és mikroszekundumos impulzusokkal, normál és frakcionált módon is képes működni. Kiemelkedő csúcsteljesítménye (2 Gigawatt) felülmúlja a világpiac lézergyártói által előállított készülékek képességeit.

Több infó
DEKA Motus AX Alexandrit lézer (6000W)

DEKA Motus AX Alexandrit lézer (6000W)

Nagy hatékonyságú és hosszú élettartalmú szőrtelenítő lézer, Európa legnagyobb lézergyártó cégétől, mely két verzióban létezik. A kozmetikusoknak gyártott MOTUS AX COSMETIC a DEKA új, BEAUTY & SPA sorozatának tagja. E készülékek kozmetikai szabványoknak megfelelően vannak bevizsgálva és kozmetikai CE megjelöléssel vannak ellátva, így nem igényelnek orvosi hátteret. Így a MOTUS AX COSMETIC készülék kozmetikai szalonokban legálisan használható, s a DEKA szabadalmát jelentő MOVEO technológia révén fájdalommentes és igen hatásos szőrtelenítést kínál. Az orvosi verzió, a MOTUS AX MEDICAL szőrtelenítő képességeiben azonos a kozmetikai készülékkel, de olyan kiegészítő funkciókat is kínál, amely orvosi hátteret igényel. A MOVEO PL modullal megvalósítható pigmentfolt halványítás egyedülállóan biztonságos módszer a napfény okozta szerzett pigmentáció halványítására. Az orvosi rendelők számára gyártott készülék az orvosi szabványok szerint van bevizsgálva és orvosi CE megjelöléssel van ellátva.

Alexandrit lézer minden bőrtípusra

A szőrtelenítő készülékek piaca nagyon összetett. Számos gyártó kínálja a készülékeit a kiélezett versenyben. Minden szépségszalonban és esztétikai klinikán a legjobb ellátást próbálják nyújtani a pácienseknek, de a készülék kiválasztásakor szakmai alapon kell megkülönböztetnünk a szőrtelenítő lézerrendszereket, s nem szabad hinni az egyoldalú tájékoztatásnak, a hangzatos, ugyanakkor gyakran hamis állításoknak.

A különböző DEKA készülékek Európa legnagyobb lézergyártó cégének termékei. Az évtizedekre visszatekintő múlt, a fejlesztési és klinikai tapasztalatok, az európai gyártás (Firenze, Olaszország) és a forgalmazás a világ több mint 120 országában világszerte a legismertebb és legelismertebb lézerek közé emelte a DEKA készülékeket.

DEKA büszkén mutatja be az új Motus AX Alexandrit lézerrendszerét, amely Moveo technológián alapuló innovációval úttörő a lézeres szőrtelenítés területén. Tény, hogy nincs más típusú lézer, amely képes ilyen hatékonyan egyesíteni a melaninban való tökéletes abszorpciót (755 nm), a magas csúcsteljesítménnyel (több mint 6000 W) és rövid impulzusokkal (2 ms). A DEKA által kifejlesztett MOVEO technológia optimalizálja a lézer-bőr kapcsolatot azáltal, hogy a hűtött zafírüveg felület a bőrrel való közvetlen érintkezése révén lecsökkenti a reflexiós indexet, azaz a visszaverődést, és ezzel az energiaveszteséget minimalizálja. Ez a dinamikus üzemmódú zafírkristály kezelőfej hűtött, így biztosítva a kezelést fájdalommentességét és garantálva vendégei maximális biztonságát.

Több infó
Luxea moduláris, bővíthető lézer és IPL rendszer

Luxea moduláris, bővíthető lézer és IPL rendszer

„All-in-One” platform határtalan lehetőségekkel: a diódalézertől a 10 fejes kombinált készülékig. Nd:YAG, Er:YAG, frakcionált Nd:YAP, Q-kapcsolt Nd:YAG és dióda lézer, különböző spektrumú IPL fejekkel: fejlessze készülékét és tanulja meg a használatát lépésről lépésre!

A Luxea egy bővíthető moduláris rendszer, mely pulzáló fényt (IPL), különböző lézereket (532nm-es KTP, 1064nm-es Nd:YAG, 1340nm-es frakcionált Nd:YAP, 2940nm-es Er:YAG, 810nm-es dióda, 532/1064nm-es Q-kapcsolt Nd:YAG), valamint rádiófrekvenciát használ esztétikai és bőrgyógyászati problémák széles körének megoldására. Vaszkuláris (éreredetű) és pigmentált bőrelváltozásokra KTP és Nd:YAG lézert, pattanásos bőr és az általa okozott hegekre, a bőr öregedésének tüneteire, ráncok kezelésére IPL-t, Er:YAG és Nd:YAP lézert, szőrtelenítésre diódalézert, tetoválás, napfény okozta és hormonális eredetű foltok eltávolítására Q-kapcsolt Nd:YAG lézert kínál. A döntés az Öné: mit választ az induláshoz és mikor, hogyan fejleszti tovább. Nincs kényszer, hogy azonnal mindent elsajátítson: a folyamatos fejlesztés mellé folyamatos tréninget is biztosítunk. 

Több infó
RedTouch bőrtömörítő lézer: hegkezelés, stria feltöltés és ránctalanítás

RedTouch bőrtömörítő lézer: hegkezelés, stria feltöltés és ránctalanítás

Sérülés nélküli bőrmegújítás kollagénspecifikus, 675nm-es vörös lézerrel. Biztonságos kezelés esztétikai rendelők, kozmetikák és hotelek SPA részlegei számára.

A DEKA firenzei kutatólaboratóriumában a lézerek biológiai hatásaiért felelős ismert kromofórák (hemoglobin, melanin, víz) mellett egy új kromofórát fedeztek fel, a kollagént. Igen, a bőr kollagénjének is van jellemző fényelnyelődési görbéje, s e szerkezeti fehérje abszorpciós tulajdonságai alapján választható hozzá ideális hullámhosszúságú lézer.

Elsősorban a bőr non-ablatív fotorejuvenációjára, az arc ráncainak csökkentésére, jóindulatú pigmentált elváltozások halványítására és a bőrszerkezet meggyengülésének enyhítésére fejlesztette ki a DEKA az első olyan lézert, mely 675nm-es hullámhosszon működik. E fényhullámhossz a bőr kollagénjében mutat kiemelt enyelődési képességét, s hatását a bőr szerkezetének kollagénstruktúráján fejti ki, ezért tekintjük a RedTouch készüléket kollagénspecifikus lézernek. 

Az új koncepció különlegesen biztonságos, könnyen elsajátítható kezelési protokollban ölt testet, így esztétikai orvoslással foglalkozó orvosok, hotelek SPA részlegeiben dolgozó szakemberek és kozmetikusok részére kínál minden eddiginél látványosabb eredménnyel járó kezelési lehetőséget. 
 

Több infó
Schwarzy mágneses izomstimulátor

Schwarzy mágneses izomstimulátor

A Schwarzy komplex megoldást kínál a helyi zsírlerakódás csökkentésére és az izomfejlesztésre. A fókuszált mágneses stimuláció (2,5 Tesla intenzitással) a fizikai aktivitáshoz hasonlóan munkavégzésre ösztönzi az izmokat. Serkenti a sejtszintű biokémiai folyamatokat, a raktározott zsírréteg felszámolása által biztosít energiát az összehúzódásokhoz. Egyidejűleg képes lehet a lerakódott lokális zsírréteg felszámolására és az izomzat tónusának növelésére, edzés és fizikai megerőltetés nélkül.

A Schwarzy egy nem-invazív eszköz speciális kezelőfejekkel és programokkal, alkalmazkodva a has, a fenék, a kar és a comb izomzatához, kiváltva annak összehúzódását, amelyet a mágneses mező által indukált elektromos ingerület hoz létre. Ez az izomösszehúzódás - felülmúlva azt a stimulációt, amelyet a páciens akaratlagosan el tud érni - kiváló eredményeket biztosít. A kezelés fájdalommentes és nem okoz kellemetlenséget, mivel a bőrön nem halad keresztül áram.

Több infó
Smartxide Punto frakcionált CO2 lézer: CoolPeel hámlasztás, DOT frakcionált kezelés

Smartxide Punto frakcionált CO2 lézer: CoolPeel hámlasztás, DOT frakcionált kezelés

Frakcionált széndioxid lézer a technológia kifejlesztőjétől: tapasztalat és innováció

Frakcionált CO2  lézereinek köszönhetően a DEKA, Európa legnagyobb lézergyártója úttörővé vált a bőr fotorejuvenációja terén. 2004-ben a DEKA kifejlesztette az első szkennert a CO2 lézeres kezeléshez, s azt ezt alkalmazó SmartXide DOT készülék a DOT frakcionált terápiával a CO2 lézerek új generációjának nyitott utat, óriási sikert aratva az Amerikai Egyesült Államokban, Ázsiában és Európában.

A DEKA most bemutatja az eredeti berendezés legújabb,  továbbfejlesztett  változatát,  melyben  összekapcsolja a legmagasabb szintű technikai megoldásokat a legfejlettebb RF-CO2 rádiófrekvenciás széndioxid lézerforrással. Az új fényforrás nem igényel kV-os magasfeszültséget a lézerfény előállításához, így az élettartama nagyságrendekkel meghosszabbodik, ugyananakkor a fényimpulzus precizitása minden eddiginél kiválóbb lesz.

A DEKA létrehozta a SmartXide Punto rendszert: az esztétikai gyógyászatra és a bőrsebészetre tervezett új lézer konfigurációt. A SPRAY üzemmódú lézersugár adagolás és a SmartStack impulzusismétlés mély behatolást és hatásos kezelést ígér, bőrfelületen maradó nyomok nélkül. A CoolPeel pedig egy "lunchtime" kezelés, gyógyulási időt nem igénylő kíméletes rejuvenáció.

Több infó
MOTUS AY Alexandrit és Nd:YAG lézer

MOTUS AY Alexandrit és Nd:YAG lézer

Szőrtelenítés, pigment halványítás, érkezelés és non-ablatív bőrfiatalítás Alexandrit 755nm & Nd: YAG 1064nm lézerrel

Az esztétikai orvoslás és a bőrgyógyászat számára

Az FDA engedélyével rendelkező DEKA fájdalommentes szőrtelenítő lézer:

A hatékonyságra figyelő szakember számára... és a „fájdalommentes kezelést” választó ügyfél számára. A Motus AX rendszer alapján sikerült egy új, még teljesebb terméket készíteni, amely radikálisan átalakítja a lézeres szőrtelenítés világát. A Motus AY egy Nd:YAG lézerforrással egészíti ki elődjének technológiai újítását és kiszélesíti a lehetséges kezelések spektrumát. Nem csak a lézeres szőrtelenítés és a pigmentált elváltozások, de az erek kezelésével és bőrfiatalítással is kielégíthetők a páciensek egyre magasabb igényei. Egyedülálló rendszer – kompakt, hatékony és biztonságos – semmihez sem fogható minőség/ár aránnyal.

Több infó
DEKA Onda testkezelő, alakformáló gép

DEKA Onda testkezelő, alakformáló gép

ONDA Coolwaves™ - a testkontúr alakítás forradalma. Intelligens vezérlésű, továbbfejlesztett mikrohullámmal működő testkezelő, alakformáló gép, amely minden ponton hatékony: lokális zsírbontás (lipolízis), bőrfeszesítés, narancsbőr (cellulit) kezelés

A DEKA ONDA mikrohullám nem csak intelligens. De kellemesen hűs is!

A DEKA egy újabb áttörést jelenő technológiai innovációval állt elő: az ONDA, az egyetlen Coolwaves™  - speciális mikrohullámot alkalmazó - rendszer, amely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, hatékonyan, valamint nem invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódást.

A DEKA K+F részlege kifejlesztett egy intelligens kezelőfejet, amely az elektromágneses mezőt a zsírsejtek felé tereli, azokat szétrombolja, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot és kényelmet biztosítva az alakformáló kezelésre érkezett páciens számára. A mikrohullámok a korábbi alakformáló készülékeknél megismert rádiófrekvenciával (RF) szemben hatékonyabban hasznosulnak a zsírszövetben. 

Több infó
DEKA Synchro Nd:YAG és Alexandrit lézer platform

DEKA Synchro Nd:YAG és Alexandrit lézer platform

Több készülékből álló sokoldalú rendszer: a világ legnagyobb teljesítményű Nd:YAG lézere (180W) érkezeléshez és szőrtelenítéshez (az érsebészek kedvence) és az első 5 Hz-es villanásszámú Alexandrit lézer, mely jelenleg a leggyorsabb, s a Moveo technológiával még fájdalommentes is!

A DEKA a jövőt megelőzve bemutatta a leggyorsabb és legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézert, amelyet valaha is kifejlesztettek! A leggyorsabb, mert magasabb, mint 5 Hz frekvenciával dolgozik az exkluzív Moveo technológiát használva és 3 Hz-en a tradicionális (szpotról szpotra) technikával, miközben a versenytársaknál a standard frekvencia 2 Hz maradt! A kifejlesztésekor a legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézer, mert eléri a 125 Wattot, ami legalább 25%-kal haladta meg bármely, a piacon található készülék teljesítményét! A szpotméret pedig 24mm-re nőtt, így a 20mm-es szpotméretű gépekhez képest 44%-kal, a 18mm-eshez képest pedig 78%-kal nagyobb felületet kezel minden egyes villanással. Az Alexandrit lézerforrás képes impulzushullámokat szállítani 2 ms alatt is, egészen 0,2 ms-ig. Ez egy másik hihetetlen előny a bőrfiatalításnál és a pigmentált léziók kezelésében.

A kombinált alkalmazással sokoldalú non-ablatív rejuvenáció valósítható meg: kollagén indukció és az értágulatok kezelése Nd:YAG lézerrel, valamint a napfény okozta foltok eltávolítása rövid pulzusú Alexandrit lézerrel - komplex bőrmegújítás sérülés és gyógyulási idő nélkül.

Több infó
DEKA Synchro QS4 (Q-kapcsolt Nd:YAG lézer)

DEKA Synchro QS4 (Q-kapcsolt Nd:YAG lézer)

Maximális eredmény és biztonság a tetoválás eltávolításban és a pigmentált léziók kezelésében nagy teljesítményű Q-kapcsolt Nd:YAG lézerrel

A DEKA Synchro QS4 1064nm-es és 532nm-es kettős hullámhosszú Q-kapcsolt Nd:YAG lézer alkalmazási területe: 

  • Multikolor tetoválás
  • Dermális és epidermális jóindulatú pigmentált elváltozások
  • Öregségi foltok (szoláris lentigók)
  • Ránctalanítás
  • Aknés hegek
  • Szőrtelenítés: finom vellus szőrzet
  • Carbon Peel
Több infó
SmartXide Touch CO2 - MonaLisa Touch intim lézer, DOT FRAKCIONÁLT BŐRFIATALÍTÁS OPCIÓVAL

SmartXide Touch CO2 - MonaLisa Touch intim lézer, DOT FRAKCIONÁLT BŐRFIATALÍTÁS OPCIÓVAL

MonaLisa Touch vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek halványítása és intim fiatalítás egyetlen multifunkciós készülékkel. Kiegészítő HiScan DOT-RF szkennerrel: rádiófrekvenciával kombinált frakcionált széndioxid lézeres kezelés az arc, a nyak és a dekoltázs területére, bőrfiatalítás céljára, hegekre és striákra.

A SmartXide Touch™ számos területen innovatív technológiát és egyedülálló fejlesztéseket kínál.  A SmartXide TouchTM lézerkészülék lelke egy számítógép vezérelt, rádiófrekvenciával gerjesztett CO2 lézer fényforrás, melyet a DEKA firenzei laboratóriumában fejlesztettek ki és magas minőségi standardoknak megfelelve gyártanak. A felismerés, hogy a frakcionált CO2 lézer a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat, valamint felfrissíti a kezelt rétegekben a sejtállományt, széleskörű elismertséget hozott a technológiának. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módszer, a DOT™ frakcionált kezelés kiemelkedő a biztonságosságú és hatékonyságú, a DEKA cég számos újításának köszönhetően. A DEKA fejlesztette ki a világon az első CO2 lézer szkennert, valamint számos, a lézersugár karakterisztikáját befolyásoló új technológiát, mint a SmartPulse, a SmartStack, a PulseShapeDesign. 
A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte. A MonaLisa Touch kezelés minden paramétere a hüvelyfal biztonságos és hatásos kezelésére van optimalizálva, hiszen a készülék fejlesztése során egyetemi anatómiai intézettel és nőgyógyászati klinikák menopausa ambuláciáival működtek együtt. A MonaLisa Touch a tudományos folyóiratokban a legjobban publikált lézeres  vaginakezelés, melyről bizonyított, hogy a hüvelyhámon ejtett gyorsan gyógyuló finom sérülések a vaginafal valódi megújulását, a hám kiszélesedését, a sejtek glikogéntartalmának növekedését, ezáltal a lactobacillus flóra helyreállását eredményezi. Mindezek a hatások a menopausa során kialakuló ösztrogénhiányos szindróma kellemetlen tüneteit, mint a hüvelyszárazság, viszkető érzés, dyspareunia, gyakori fertőzések képes orvosolni.   

Több infó
SmartXide Dot

SmartXide Dot

Forradalmi áttörés az anti-aging kezelésben

A frakcionált fototermolízis forradalmi áttörést eredményezett az anti-aging kezelések között. A DEKA a világpiacon meghatározó szereplő a CO2 lézerek fejlesztésében és gyártásában. A CO2 lézerek központi részét, a széndioxid gázzal töltött, rádiófrekvenciával gerjesztett üvegcsövet a NASA biztonsági körülményeihez hasonló környezetben, egy műtő tisztaságú laboratóriumban gyártják. Ezen alkatrészek hosszú élettartama a garancia arra, hogy a SmartXide lézerek megbízhatósága egyedülálló. A DOT terápia a frakcionált fototermolízis speciális módja, melyet a DEKA a SmartXide DOT készülékkel valósít meg. 

Több infó
Minisilk FT széles spektrumú IPL készülék

Minisilk FT széles spektrumú IPL készülék

DEKA pulzáló fényű készülék: kompakt, hordozható és rendkívül sokoldalú. Hatásos kontakt bőrhűtéssel és 6 szűrővel.

A Minisilk FT a pulzáló fényű készülékek gyártásában élen járó DEKA cég legújabb, FT kezelőfejét kapta meg, mely az e területen elvárt hatékonyságot és biztonságot egyedülálló módon ötvözi. A kezelőfej nem egyetlen hullámhossz-tartományban képes kezelni, hanem cserélhető szűrői révén 6 különböző fényspektrumot választhatunk, a kezelendő probléma és a bőrtípus függvényében. A nagy méretű kezelő felület hűtött, így az epidermis – még nagyobb energiasűrűség használata esetén - sem ég meg.

Több infó
Synchro VasQ pulzáló festéklézer (595nm PDL)

Synchro VasQ pulzáló festéklézer (595nm PDL)

A festéklézer evolúciója: a tökéletes vaszkuláris lézer, széles pulzusidőtartománnyal és beépített kezelőprogramokkal. Legyen az bármilyen vaszkuláris malformáció (tűzfolt, éranyajegy, hemangióma), kivörösödő arcbőr, telangiektázia vagy rozácea, egyik sem tud ellenállni! A pulzáló festéklézer ezen kívül a terhességi vagy fogyási csíkok (striák), az atrófiás és a hipertórfiás hegek, keloidok, pattanásos bőr (akne), pszoriázis (pikkelysömör) kezelésében is kiváló segítőtárs. Igazi bőrgyógyászati lézer.

Nagyszerű innováció a festéklézerek világában

A Synchro VasQ egy új pulzáló festéklézer a DEKA-tól, amellyel a vaszkuláris léziók széles köre és számos bőrgyógyászati indikáció hatásosan kezelhető. A DEKA a pulzáló festéklézerek egyetlen hátrányát, a fogyóanyag felhasználás okozta többletköltséget egyedülálló programmal oldja meg: 4 évig ingyenesen biztosítja a festékkészlet cseréjét!

Több infó
DenaVe - Új vaszkuláris lézer a horizonton

DenaVe - Új vaszkuláris lézer a horizonton

A DenaVe készülék új mércét állít a vaszkuláris lézerek területén. A DenaVe az egyetlen diódalézer, mely a hemoglobin elnyelődési maximumán, az ismert 585nm-es hullámhosszon működik, és fényét üvegszáloptika, valamint nagysebességű szkenner juttatja a bőrfelszínre. Ez az összetett technológia egy olyan kompakt (hordozható) készülékben ölt testet, mely a pulzáló festéklézer – vaszkuláris kezelésekhez ideális – hullámhosszán, purpuramentesen dolgozik. A felhasználónak a pulzáló festéklézer szokásos terheivel sem kell számolni, hiszen a DenaVe nem használ fogyóanyagot és nincs nagy áramforrás igénye sem (egyszerű fali konnektorból működtethető).

Több infó

Termékek