DEKA lézerek és IPL

Deka Synchro AGAIN (Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer) MOVEO-val

Deka Synchro AGAIN (Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer) MOVEO-val

DEKA SYNCHRO AGAIN esztétikai és bőrgyógyászati lézer: Alexandrit és Nd:YAG lézer MOVEO és spot-by-spot szőrtelenítéshez, bőrfiatalításhoz, érkezeléshez, pigmentfolt eltávolításhoz, bőrelváltozások eltüntetéséhez

Az AGAIN egy kiemelkedő gyorsaságú, nagy teljesítményű lézer platform, mely a szőrtelenítésen túl az esztétikai orvosi alkalmazások széles körére is megoldást kínál. Egymást kitűnően kiegészítő kétféle hullámhosszra épül: 755nm-es Alexandrit lézer (az egyedüli, mely a vékony és világos szőrszálakra is hatásos) + 1064nm-es Nd:YAG lézer, melynek fénye képes a bőr mélyebb rétegeibe is behatolni.

A monacoi AMWC világkongresszuson 2022-ben "Legjobb lézer" kategóriában győztes készülék egy egyedülálló kombináció: ultragyors és nagyteljesítményű Alexandrit lézer a verhetetlen Nd:YAG lézerrel egy készülékben. A MOVEO technológia egy exkluzív megoldás a DEKA laboratóriumából: drasztikusan lecsökkenti a bőrfelületről történő fényvisszaverődést, így az energia jobban hasznosul a bőrben. A készülék korszerű felépítése gyors váltást tesz lehetővé a két hullámhossz között és sokféle kezelőfejet kínál (akár 30mm átmérőig, mely jelenleg a legnagyobb a világpiacon). Az előre programozott kezelések a kezdő felhasználóknak biztonságot, a széles határok között állítható paraméterek számos finomítási lehetőséget kínál a rutinos versenyzőknek. Fogyóanyag nélküli, gazdaságos üzemelés.

Az AGAIN alkalmazása:

 • Szőrtelenítés
 • Vaszkuláris kezelések
 • Jóindulatú pigmentált elváltozások
 • Sérülés nélküli (non-ablatív) rejuvenáció
 • Seprűvénák
 • Rozácea
 • Körömgomba
 • Verruca
 • Pseudofolliculitis barbae (szőrtüszőgyulladás)
   

Egy innováció a lézeres szőrtelenítés úttörőjétől

A szőrtelenítő technológiák hatalmas fejlődésen mentek keresztül az elmúlt évek alatt. A DEKA mindig e terület úttörője és innovátora maradt. A kompakt kezelőfej kialakítás az ergonómia mintapéldája: a kézben kényelmesen tartható kezelőfej befogó a különálló bőrhűtő készülékből származó hideg levegő bőrfelületre áramlását biztosítja, miközben a befogóba csúsztatott cserélhető kezelőfej észrevétlenül integrálódik a rendszerbe. A mutatóujjal vezérelt mikrokapcsoló hosszú erőkarja könnyed lenyomást tesz lehetővé, hogy ne fáradjon el a kezünk még hosszabb kezelések során sem. A távtartó a kezelőfej lencserendszerének fókuszpontjához van optimalizálva, így a leadott energia hasznosulása, hot spot létrejötte nélkül egyenletes és biztonságos.  

 

Az AGAIN egy rugalmas, kettős hullámhosszú rendszer, mellyel megbízható, reprodukálható és költséghatékony kezelések végezhetők. Széles alkalmazási körben kínál kitűnő eredményeket, a magas színvonalú technológiai támogatásnak köszönhetően.

Az AGAIN alacsony üzemelési költségeket és kiváló megtérülést biztosít.

 • 2 hullámhossz egyetlen gombnyomással
 • 16 különböző kezelőfej közül választhat (single spot és MOVEO)
 • Különböző szpotméretek 2,5-től 30mm-ig, így könnyen alkalmazkodhat a kezelési célhoz: 
  • seprűvéna kezeléshez és rozáceához 1064nm és 2,5 vagy 5mm-es szpot, vagy MOVEO VL
  • bőrfiatalításhoz 1064nm és 7, 10 vagy 12mm-es szpot, vagy MOVEO SR 
  • szőrtelenítéshez 755nm vagy 1064nm és szpotméretek 12-től 30mm-ig, vagy MOVEO HR
  • pigmentfoltok eltávolításához 755nm és 5, 7, 10 mm-es szpot, vagy MOVEO PL
 • Automatikus kézidarab felismerő rendszer
 • Ergonomikus kezelőfej befogó a hideglevegős bőrhűtéshez
 • Új! 30mm-es szpotméret, a világpiac legnagyobb szőrtelenítő kezelőfeje

 

A MOVEO innováció

A Moveo kezelőfejek drasztikusan lecsökkentik a lézerfény bőrfelületről történő visszaverődését a kontakt kezelőfej révén. A nagy sebességgel alkalmazott alacsonyabb energiasűrűség a mélyben adekvát hatást vált ki anélkül, hogy a felette levő rétegek felmelegednének, vagy a kezelés fájdalommal járna. A DEKA által kizárólagosan alkalmazott új technológia 4-féle kezelőfejben ölt testet.Fókuszban a szőrtelenítés

A MOVEO HR alkalmazása során a hűtött zafírkristályban végződő kontakt kezelőfej többször halad át a kezelendő felületen. A készülék a Fitzpatrick bőrtípus, a kezelendő testtáj, a szőrszál vastagsága és színe alapján kalkulálja a leadandó energiát, amit a kezelés közben a készülék számol és jelzi, amennyiben azt bejuttattuk és a szőrszálak fokozatos felmelegítése megtörtént. A kezelési paramétereket, mint a pulzusidő és energiasűrűség szintén a készülék adja meg, így már az első perctől maximális biztonságban dolgozhatunk. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes és mellékhatások jelentkezésére sem kell számítani. A MOVEO szőrtelenítés a nyári időszakban és lebarnult, vagy szoláriumozott bőrön is alkalmazható, hiszen a lézerenergia bevitele nagyon kíméletes. 
 Fókuszban a pigmentált elváltozások

Az új MOVEO PL a napfénykárosodás következményeként, a bőr öregedésének részjelenségeként megjelenő felületes pigmentfoltok progresszív felmelegítésén alapul. A hűtött zafírkristály kezelőfejjel folyamatosan tologatjuk az érintett bőrfelszín felett, s energiát nagyon kíméletesen juttatja be a készülék. A MOVEO PL technológia nagyon homogén hatást garantál, hiszen nem foltról foltra (spot-by-spot) dolgozunk, hanem a teljes érintett felületet egyeneletesen kezeljük. Egyedülálló hatékonyság és komfort, egyenletes eredmény a bőr zavaró elszíneződése nélkül.
 Fókuszban a bőrfiatalítás

Bár a hosszú pulzusú Nd:YAG lézer non-ablatív bőrfiatalító hatása régóta ismert, még sohasem volt ilyen kellemes a kezelés! A MOVEO SR kezelőfejjel a bőr irharétegének fokozatos felmelegítése valójában egy kíméletes multipass kezelés, melynek során a hűtött zafírkristály a bőrfelületen siklik, s minden négyzetcentiméterre azonos hatást fejt ki. A bevitt lézerenergia anélkül stimulálja az irharéteget és eredményezi új kollagénrostok képződését (neocollagenezis), hogy a bőrfelületen ez kellemetlen érzetet okozna. A MOVEO SR megreformálta a világon a legszélesebb körben alkalmazott non-ablatív (sérülés nélküli) bőrfiatalítást.Fókuszban a vaszkuláris léziók

A MOVEO VL az éreredetű elváltozások esetén biztosít fájdalommentes kezelést a visszaverődésmentes energiafelhasználás révén. A hűtött zafírkristályban végződő kezelőfejen keresztül a lézer fénye egyenletesen éri a bőrt, így a hatás nagyon homogén lesz. A MOVEO VL fő alkalmazása a felületes érhálózat okozta bőrvörösség kezelése, a rozácea és az éreredetű vaszkuláris malformációk (tűzfolt) kezelése. 

A készülék megrendelése előtt mérje fel vendégköre igényeit és egyeztesse az Ön által kiválasztandó opcionális MOVEO kezelőfejeket! A MOVEO kezelőfejekkel a későbbiekben is bővíteni tudja készülékét, ugyanis ha kezdetben legalább egyet ezek közül megvásárolt, akkor a készüléke elő van készítve ezek fogadására.


A moveoGlo kezelés

Korábban a lézerek nagyenergiájú fénysugara egyetlen villanással juttatta be a kezelendő területre a hatékonysághoz szükséges teljes energiát, s annak egy része feleslegesen melegítette a felsőbb rétegeket. Ez a behatás kellemetlen érzetet keltett, különösen akkor, ha sokféle problémát kellett egyidejűleg, a teljes arcfelszínen kezelni.

A DEKA szabadalma, a Moveo technológia drasztikusan lecsökkenti a fényenergia veszteségét a bőrrel szorosan érintkező kontakt kezelőfej révén. A hűtött zafírkristály folyamatosan siklik a bőrön, s rajta keresztül nagy sebességgel alacsonyabb energiasűrűségű fény hatol a mély rétegekbe. A MOVEO technológiának köszönhetően a hatásos energiamennyiség szinte észrevétlenül éri el a célsejteket, s a bőrfelszín kellemesen hűvös marad.

A moveoGlo egyidejűleg kezeli a napfény vagy szolárium okozta károsodások minden tünetét: a bőr vörösségét, a szabálytalan pigmentációt és a kollagén elvesztését. Még soha nem volt ilyen komplex kezelési lehetőség a photoaging okozta esztétikai problémákra, hiszen sokoldalú és még fájdalommentes is.

 


Klinikai eredményekProf. Dr. Paolo Bonan & Dr. M. Troiano
Donatello Clinic, Firenze, Olaszország
jóvoltából


 

Prof. Dr. Paolo Bonan & Dr. M. Troiano
Donatello Clinic, Firenze, Olaszország
jóvoltából


 

Prof. Dr. G. Cannarozzo
Tor Vergata Egyetem, Róma, Olaszország
jóvoltából


 

Dr. Varju Gábor
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ,
Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet, Budapest

jóvoltából


 

Dr. Varju Gábor
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ,
Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet, Budapest

jóvoltából

 

A szakértő véleménye

Klinikánkon elkötelezettek vagyunk a kiváló orvosi szolgáltatások iránt, amely meghaladja a szokásos standardokat, hiszen elsődleges célunk pácienseink igényeinek kielégítése. Az AGAIN készülék rugalmassága lehetővé teszi számunkra a betegek problémáinak teljeskörű megoldását és a praxisunk sokoldalúságának további bővítését. Szilárdan meg vagyok győződve arról, hogy az egynél több hullámhossz az alkalmazási terület kiszélesedését szolgálja: az Alexandrit és az Nd:YAG kitűnő kiegészítői egymásnak, bármilyen bőrtípus vagy szőrzet kezeléséről legyen szó. A Nd:YAG lézer nagy behatolási mélysége a seprűvéna kezelésben egyértelmű előny a kisebb hullámhosszúságú vaszkuláris lézerekkel (KTP, PDL, dióda) szemben. A non-ablatív bőrfiatalítás, vagy a körömgomba és verruca kezelés nagyban javítja a készülék kihasználtságát és a befektetés megtérülését. Még olyan, korábban nehezen eltüntethető elváltozások is, mint a szuperficiális heliodermatitis*, könnyedén megoldható az új Moveo PL kezelőfejjel.    

*napfénykárosodás okozta felületes bőrtünetek, elsősorban pigment-egyenetlenség

Prof. Dr. Paolo Bonan,
bőrgyógyász
Firenze, Olaszország

 

TÖKÉLETES MEGOLDÁSOK: az AGAIN ereje

 • Nagy teljesítményű lézer
  a szpotméret széles választéka, az energiasűrűség és az ismétlési frekvencia
  rugalmas választásának lehetősége gyors és hatásos kezeléseket tesz lehetővé
 • Modern 2 az 1-ben munkaállomás
  lehetőséget nyújt a leggyakrabban kért esztétikai beavatkozások (szőrtelenítés, vaszkuláris és pigmentált elváltozások, non-ablatív fotorejuvenáció) elvégzésére
 • Minden bőrtípusra alkalmazható, Fitzpatrick I-től a VI-ig, szoláriumozott és napbarnított bőrre is
 • Gyors, biztonságos és fájdalommentes
  szőrtelenítés és a pigmentfolt halványítás a MOVEO kezelőfejekkel
 • Könnyű váltás a két hullámhossz között
  akár többféle kezelés elvégezhető egyetlen ülésben
 • A tudás a kezedben van
  könnyen elsajátítható és könnyen reprodukálható kezelések a beépített protokollok szerint, minden bőrtípusra
 • Alacsony fenntartási költségek


LETÖLTHETŐ PROSPEKTUS

 

Műszaki adatok

AGAIN

Lézer típus

755nm-es Alexandrit

1064nm-es Nd:YAG

Pulzusenergia

64 J (max.)

120 J (max.)

Lézer teljesítmény*

125 W

180 W

Pulzusidő

0,5 – 300 ms

Ismétlési frekvencia

12 Hz-ig

Szpotméret

2,5-től 30 mm-ig

Energiasűrűség

600 J/ cm2

1500 J/ cm2

Méretek

Magasság: 100, szélesség: 49, mélység 120 cm, 150kg

Elektromos csatlakozás

230V, 30A (1 fázis)

 

 

Termékek