DEKA lézerek és IPL

MOTUS AY Alexandrit és Nd:YAG lézer

MOTUS AY Alexandrit és Nd:YAG lézer

Szőrtelenítés, pigment halványítás, érkezelés és non-ablatív bőrfiatalítás Alexandrit 755nm & Nd: YAG 1064nm lézerrel

Az esztétikai orvoslás és a bőrgyógyászat számára

Az FDA engedélyével rendelkező DEKA fájdalommentes szőrtelenítő lézer:

A hatékonyságra figyelő szakember számára... és a „fájdalommentes kezelést” választó ügyfél számára. A Motus AX rendszer alapján sikerült egy új, még teljesebb terméket készíteni, amely radikálisan átalakítja a lézeres szőrtelenítés világát. A Motus AY egy Nd:YAG lézerforrással egészíti ki elődjének technológiai újítását és kiszélesíti a lehetséges kezelések spektrumát. Nem csak a lézeres szőrtelenítés és a pigmentált elváltozások, de az erek kezelésével és bőrfiatalítással is kielégíthetők a páciensek egyre magasabb igényei. Egyedülálló rendszer – kompakt, hatékony és biztonságos – semmihez sem fogható minőség/ár aránnyal.

Szőrtelenítés egy teljesen új lézeres koncepcióval

A Motus AY a DEKA új rendszere, a Motus AX Alexandrit lézer továbbfejlesztése. A rendszer semmihez sem hasonlítható: MOVEO rendszerű szőrtelenítés és különleges, dinamikus pigmentfolt kezelés (MOVEO PL), érkezelés és bőrfiatalítás Nd:YAG lézer forrással.

 • A finom és vékony szőrszálak kezelésére az Alexandrit 755nm-es hullámhossza a leghatékonyabb. Semmilyen más típusú lézer nem képes összekapcsolni a hatékony melanin abszorpciót (755 nm-en), a magas csúcsteljesítményt (több mint 6.000 W-ot) és a rövid impulzushossz kiválasztásának lehetőségét (2 ms-ig).
 • A 1,064 nm-es Nd:YAG forrás teszi teljessé a rendszert egy olyan hullámhosszal, amely mélyen behatol a bőrbe és hatékony érkezelést tesz lehetővé, nem csak az arcon, hanem a lábszáron is, ahol az erek nehezebben érhetők el.
 • A Moveo kezelőfej (mind az Alexandrithoz, mind a Nd:YAG-hoz rendelkezésre áll) új módszerének segítségével könnyebben, gyorsabban, biztonságosabban, fájdalom nélkül távolítható el a nem-kívánatos szőrzet.
 • Az innovatív technológia megkíméli a lézerrendszer szívét, a rezonátort, csökkenti a költségeket és a karbantartási problémákat.
 • Kompakt rendszer meglepően alacsony költségekkel!

Motus AY’s PLUS

 • 755 nm: A szőr eltávolítására az egységesen elismert leghatékonyabb hullámhossz.
 • 1064 nm: Az Nd:YAG az egytelen hullámhossz, amely sikeresen tudja kezelni a nagy és mély ereket is, mint pl. a lábon lévő hajszálértágulatokat; mindezt azzal éri el, hogy összekapcsolja az alacsony melanin abszorpciót a hatékony hemoglobin abszorpcióval, valamint, a magas csúcsteljesítmény mellett képes az impulzus-hosszt a kezelés igénye szerint modulálni.
 • Moveo HR: A szőreltávolítás új korszaka - nagysebességű impulzussorozatok alacsony energiasűrűséggel
 • Moveo PL: dinamikus kezelés a teljes bőrfelszín egyenletes lefedésével, a felületes pigmentfoltok eltávolítására
 • 11: Egy automata felismerő rendszerrel a lézerforráshoz akár tizenegy kezelőfej közül választhat (személyre szabott választás).
 • Hűtés: Integrált bőrhűtő rendszer
 • 200 fölött:Integrált protokollok a Moveo technológiához és a szabványos kezelőfejekhez kidolgozva.
 • 16 A: A Motus AY áramellátását 16 A-ben korlátozták. A rendszert a klinikán vagy az orvosi helységben bármely szokásos csatlakozóaljzatba csatlakoztathatja.
 • Egyszerű & felhasználóbarát: A Motus AY teljes mértékben a DEKA K&F csapatának a tervezése; egyszerű és irányítható, kompakt méretű, intuitív szoftver, kontakt-hűtéssel, könnyű és ergonomikus kezelőfejjel ellátott és a teljes Moveo módszert biztosítja.
 • Kiváló megtérülés: A beruházás gyors megtérülése (ROI) és a páciensek maximális elégedettsége már önmagában is javítja üzletmenetét!

Moveo Technológia: Egyszerűen nagyszerű!

A zafír kezelővéggel ellátott Moveo kezelőfej a DEKA K+F csapatának a tervezése és az orvosi lézeres szőrtelenítés legforradalmibb alkalmazása. Az ötlet négy alapvető elképzelésre épül:

 • hatékonyság
 • gyorsaság
 • biztonság
 • egyszerűség


A DEKA technológiai innovációja

A Moveo kezelőfej mind az Alexandrit, mind a Nd:YAG lézerhez rendelkezésre áll, de a 755 nm jelzi rendkívüli innovációs értékét. A lézerek által kibocsátott energia a látható és közeli infravörös tartományban visszaverődik a bőrön. Az oldalsó grafikon a bőr visszaverődését mutatja különböző hullámhossz és eltérő melanin tartalom mellett. Látható, hogy a 755 nm Alexandrin lézer hullámhossz visszaverődése alacsony (8%) melanin tartalomnál (III. fototípus) 50% fölötti. Ez azt jelenti, hogy a kezelés során jelentős mennyiségben vész el a terápiás célokra használt energia. Az ok az, hogy jelentős eltérés van a bőr és a környező levegő visszaverődési képessége között. A Moveo kezelőfejet e probléma feloldására tervezték. A DEKA által kifejlesztett technológia zafír kezelővéget alkalmaz, amely eddig soha nem látott hatékonysággal drasztikus mértékben képes lecsökkenteni a bőrön visszaverődő energia mennyiségét.

Csak előnyök – korlátlanul!

A DEKA feloldotta a szőreltávolítás terén a hagyományos Alexandrit korlátait és nehézségeit, de megtartotta minden előnyös tulajdonságát. A Moveo technológia egyszerű, sima mozdulatokat tesz lehetővé. A 20 mm zafír kezelőfej-vég mérete miatt még speciális területeken is képes eltüntetni a nemkívánatos szőrszálakat. A kis területeken megismételt mozdulatokra a szőrszál létfontosságú részei fokozatosan felmelegednek, majd elpusztulnak, a páciens számára mindez teljesen fájdalommentesen és mellékhatások, égető érzés vagy elszíneződés nélkül történik.

A dinamikus MOVEO technológia előnyei:

 • a kezelőfej folyamatosan mozog a bőr felett, így nem fordul elő, hogy kezeletlen területek maradnak ki, mint a szpotról szpotra történő kezelésnél
 • a kezelőfej zafírkristály végződése hűtött, így ez folyamatosan védi az epidermiszt a túlmelegedéstől
 • a kezelőfejjel való közvetlen kontaktus révén nem kell számolni azzal a veszteséggel (visszaverődéssel és szóródással), ami a hagyományos fejkialakításnál a kezelőfej-levegő, majd a levegő-bőr határfelületen létrejön
 • a lézer gyorsabban villog (3-5Hz), mint a hagyományos szpotról szpotra kezelésnél (1-2Hz), így azonos területet több villanás ér
 • a fentieknek köszönhetően kisebb villanásonkénti energia is elegendő (7-8 J/cm2)
 • a kisebb villanásonkénti energia miatt a fájdalomérzet drasztikusan lecsökken
 • a kisebb energiasűrűség lehetővé teszi a sötétebb bőrtípusok (Fitzpatrick III-VI.) Alexandrit lézerrel történő kezelését is
 • tehát a MOVEO technikával biztonságosabban, egyenletesebben és fájdalommentesen kezelhetünk, minden bőrtípuson!

Egyedülálló partnerség

Cégünk több, mint 25 éve foglalkozik kozmetikai és orvosi eszközök forgalmazásával, üzembe helyezésével, alkatrészellátásával és szervízével. Az értékesített eszközök használatára vonatkozó gyakorlati tudnivalókat és a hatásmechanizmus megértéséhez szükséges elméleti információkat a telepítés helyén, az Ön szalonjában oktatjuk. 

Letölthető prospektus

 

 

 

Műszaki adatok

Lézer Típusa    Alexandrit   Nd:YAG
Hullámhossz   755 nm 1064 nm
Energia/impulzus  31 J (max.) 63 J (max.)
Lézer energia 62 W (max.) 94 W (max.)
Impulzusszám  1,2 1,2, 3
Teljes impulzus hossz: 2 - 300 ms között 0,2 - 300 ms között
Ismétlési Frekvencia  1 - 10 Hz között 0,3 - 10 Hz között
Spot Méret (választható)

2,5 mm, 5 mm, 7 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm;
Moveo kezelőfej

Energiasűrűség  200 J/cm2 -ig 600 J/cm2 -ig
Célzó sugár Zöld dióda lézer @ 532 nm - <4 mW
Kibocsátásvezérlés  Kézi vagy lábkapcsoló
Lézer kezelőfej hűtés Integrált bőrhűtés
Méretek és súly  90 (M) cm x 51 (Sz) cm x 83 (H) cm; 90 Kg
Szükséges elektromos áram 230 Vac - egyfázisú - 50/60 Hz - 16 A

 

 

Termékek