DEKA lézerek és IPL

SmartPico Q-kapcsolt és Pico Nd:YAG lézer

SmartPico Q-kapcsolt és Pico Nd:YAG lézer

SMARTPICO tetoválás eltávolítás, pigmentfolt halványítás és bőrfiatalítás 2 Gigawatt teljesítménnyel

A SmartPico az esztétikai medicina és a bőrgyógyászat kiemelkedő készüléke, hiszen 2 hullámhosszon (1064 & 532nm) pikoszekundumos, Q-kapcsolt (nanoszekundumos) és mikroszekundumos impulzusokkal, normál és frakcionált módon is képes működni. Kiemelkedő csúcsteljesítménye (2 Gigawatt) felülmúlja a világpiac lézergyártói által előállított készülékek képességeit.

A SMARTPICO alkalmazása:

 • Fotorejuvenáció             
 • Bőrtonizálás
 • Benignus pigmentált elváltozások           
 • Carbon Peel
 • Tetoválás eltávolítás      
 • Hegkezelés 


Fő elvek

A DEKA új lézere, a SmartPICO két fényhullámhosszon: 532 és 1064nm-en kínál pikoszekundumos és nanoszekundumos emissziót. Az energiát OptiPulse (kettőzött) és PhotoThermal (rövid pulzusú) üzemmódban is képes leadni.

A 13 különböző formájú és méretű kezelőfejjel (ezek egy része opcionális) és a különböző módozatokkal a SmartPICO flexibilitása megkérdőjelezhetetlen: az öregedés okozta bőrelváltozások kezelésében - mint a dyschromia, a pigmentált léziók, a melasma, a posztinflammatórikus hyperpigmentáció (PIH) és a tetoválások - sokoldalú megoldást kínál, minimális kontraindikáció mellett.

Miért válaszd a SMARTPICO-t?

Maximális flexibilitás a kezelések során, a különböző alakú és méretű szpotoknak, a sokoldalú kibocsátási karakterisztikának köszönhetően.

Minimalizált gyógyulási idő és szövődmény

Nagy hatékonyság a magas energiaszintnek köszönhetően (2 GigaWatt teljesítmény)

Kompromisszum nélküli változatosság

A SmartPico a lézerfényt különböző profilú és méretű kezelőfejeken keresztül továbbítja a bőrre. Létezik hagyományos (kerek), egymáshoz könnyedén illeszthető négyzetes, illetve frakcionált kezelőfej is, tökéletesen alkalmazkodva a kezelendő problémához.

A kerek szpotot biztosító fejek használhatók a körülírt pigmentált léziókra (szeplők, öregségi foltok), valamint a diffúz pigmentációt csökkentő arckezelésekhez (májfoltok esetén). A négyzetes szpot a tetoválás eltávolításhoz ideális. A kerek és a négyzetes szpot mellett is megvalósul a cilinderszerű (flat top) energiaeloszlás, amely az egyenletes, „hot spot” nélküli, biztonságos kezelések záloga.

FLAT TOP lézersugár

A kezelőfej méretétől és formájától függetlenül, a SmartPICO innovatív optikai rendszere teljes energia homogenitást biztosít. A homogén pulzus karakterisztika az egész kontakt területen, szpotról szpotra egyenletes energialeadást eredményez, így elkerülhető a kezelt pigmentált lézió foltos feltisztulása vagy hegesedése. 

A négyzetes kezelőfej a legmegfelelőbb a tetoválás eltávolításhoz, mert a felesleges átfedés elkerülhető.

A kör alakú szpot kisebb pigmentfoltokra és arckezeléshez ideális.

 

DEKA Peel

A DEKA új, egyedileg tervezett peeling kezelőfeje lehetőséget ad a carbon peel bőrtisztító és bőrfiatalító kezelésekre, melyek ma a legkeresettebb kozmetikai kezelések közé tartoznak. A DEKA Peel kombinálható a SmartPICO rövid pulzusú Nd:YAG kollagénindukciós kezeléssel, a még teljesebb non-ablatív bőrmegújító hatás érdekében.  

Smart rejuvenáció

A frakcionált kezelőfejek (8 és 9mm-es szpotátmérővel) használhatók 1064 és 532nm-es hullámhosszon egyaránt, akár pikoszekundumos, akár nanoszakundumos (Q-kapcsolt) üzemmódban, nagy teljesítménnyel és számos beállítási lehetőség mellett, az aknés hegek és finom ráncok kezelésére.

A SmartPICO lézerimpulzusai tiszta fotoakusztikus hatást generálnak, melyek a bőrt a megfelelő mélységben elérve, szimultán módon stimulálják a kollagént és a környező intakt szöveteket.

A SmartPICO kisebb hőterhelést jelent, így nemcsak csökkenti a posztinflammatórikus hyperpigmentáció (PIH) veszélyét, hanem képes kezelni is a korábbi gyulladások, vagy más lézeres kezelések szövődményeként létrejött PIH-t.

Smart tetoválás eltávolítás     

A nanoszekundum és a pikoszekundum hosszúságú lézerimpulzusok kombinálása különösen eredményesnek bizonyul a tetoválás eltávolítás során, többlépcsős kezelésként, a tetoválás típusa és a bőr kondíciója szerint. Először a durva eltávolítás történik nanoszekundumos pulzusokkal, mely segít „szétrobbantani” a nagyobb pigmentszemcséket, majd amikor a pigment kisebb partikulumokra tört szét, a pikoszekundumos pulzus porrá alakítja azokat, s a fagocitózis folyamata könnyebben végbemegy. A SmartPICO különösen hatásos az elhalványult, terápiarezisztensnek tűnő tetoválásokra, és a mélybe penetrált szemcsék okozta szellemképszerű, GHOST tatura.

Klinikai eredmények


A.M Aste, M.D., (Olaszország) jóvoltából

P. Campione, M.D. (Olaszország) jóvoltából

 

 

P. Campione, M.D. (Olaszország) jóvoltából

 

 

DEKA klinikai fotógyűjtemény


SmartPICO a praxisban

„A SmartPICO a pikoszekundumos és nanoszekundumos technológiák és a kezelőfejek széles választéka révén képes maximalizálni a tetoválás eltávolítás, a bőrfiatalítás, az aknés hegek és a pigmentfoltok terén elérhető eredményeket. Az extrém flexibilitás segít a mellékhatások elkerülésében, így megvalósul a gyógyulási idő nélküli kezelés. Az ultrarövid impulzusok extrém nagy energiával párosulnak, így a termális hatás csökken, így minimálisra csökkent a viszketés, a vörösség, a duzzanat, vagy a környező szövetek károsodása. A SmartPICO rejuvenáció után a bőr egyenletesebb és revitalizált lesz, megújul.”

Prof. Dr. Paolo Bonan, bőrgyógyász
Firenze, Olaszország

A SMARTPICO erősségei   

 • Maximális rugalmasság az alkalmazhatóságban
 • Kezelőfejek széles választéka (szpotméret és forma)
 • Holografikus lencsék (kerek kezelőfejnél)
 • Flat Top technológia Optibeam kezelőfejekkel
 • 4-féle pulzus módozat (ns, ps, termális, dupla pulzus)
 • Tiszta fotoakusztikus hatás
 • Négyzetes, kerek és frakcionált szpot
 • Nincs felmelegedés

Letölthető prospektus

 

Műszaki adatok

Lézer hullámhossz  Nd:YAG 1064 nm  Kettőzött Nd:YAG 532 nm
PICO üzemmód
Pulzusidő
Energia (max.)
450 ps
800 mJ
370 ps
300 mJ
Q-kapcsolt üzemmód
Pulzusidő
Energia (max.)
6 ns
800 mJ
6 ns
400 mJ
Opti-Pulse (PTP) üzemmód
Pulzusidő
Energia (max.)
6 ns + 6 ns
1200 mJ
6 ns + 6 ns
450 mJ
Fototermális üzemmód
Pulzusidő
Energia (max.)
300 μs (0,3 ms)
2 J
Ismétlési frekvencia 10 Hz-ig
Lézerfény vezetése  csuklós kar, cserélhető kezelőfejekkel
Kezelőfej választék Négyzetes: 2x2; 3x3; 4x4; 5x5 mm, Kerek: 3; 4,5; 6; 7,5; 9 10,5mm,
Frakcionált: 8mm és 9mm-es nagy sűrűségű.
További kezelőfej DekaPeel kezeléshez.
Áramellátás 3,7kVA, 200-240 Vac, 50/60HZ
Méretek 548 mm (szélesség), 1118 mm (hosszúság), 1230 mm (magasság
kar nélkül), 1887 mm (magasság optikai karral együtt)
Tömeg 150 kg

 

Termékek