DEKA lézerek és IPL

DEKA Synchro QS4 (Q-kapcsolt Nd:YAG lézer)

DEKA Synchro QS4 (Q-kapcsolt Nd:YAG lézer)

Maximális eredmény és biztonság a tetoválás eltávolításban és a pigmentált léziók kezelésében nagy teljesítményű Q-kapcsolt Nd:YAG lézerrel

A DEKA Synchro QS4 1064nm-es és 532nm-es kettős hullámhosszú Q-kapcsolt Nd:YAG lézer alkalmazási területe: 

  • Multikolor tetoválás
  • Dermális és epidermális jóindulatú pigmentált elváltozások
  • Öregségi foltok (szoláris lentigók)
  • Ránctalanítás
  • Aknés hegek
  • Szőrtelenítés: finom vellus szőrzet
  • Carbon Peel

Négy hullámhossz egy rendszerben.
Egyik szín sem képes ellenállni!

A tetoválás egyre népszerűbb (különösen a nyugati országokban), főleg a fiatal felnőttek körében. Emellett viszont a tetoválás eltávolítás iránti igény is jelentősen emelkedett az elmúlt években, így releváns orvosi problémává vált. A Q-kapcsolt lézerek megérkezésével a tetoválások eltávolítása könnyebb és sikeresebb lett, így napjainkban a legjobb megoldást jelenti bármilyen típusú exogén pigmentációra (professzio nális, amatőr, kozmetikai és traumás eredetű). A Q-kapcsolt lézert sikeresen alkalmazzuk jóindulatú pigmentált elváltozások kezelésére is (öregségi foltok, szeplők, Ota, Ito vagy Hori névuszok).

"A pácienseim manapság biztonságos és non-invazív kezelésekről érdeklődnek és a DEKA ezt az irányt képviseli. A Synchro QS4 kiváló eredményeket képes elérni, a páciens számára szinte teljesen kockázatmentesen. Az elérhető négy különböző hullámhossznak köszönhetően hatékonyan tudok kezelni bármilyen színű festékanyagot. A sokféle szpotméret lehetővé teszi a mély és összetett tetoválások eltávolítását, a fény impulzus homogenitásának köszönhetően. A Synchro QS4 az összetett eseteknél is sikeres kezelést kínál hipopigmentáció vagy atrófiás szövetelváltozás kialakulása nélkül."

Prof. Giovanni Cannarozzo, M.D.
Lézeres Bőrgyógyászat, Római Egyetem,
Tor Vergata, Olaszország

 

A célunk: biztonságos eredmények mellékhatások nélkül

A Synchro QS4 rendszer a DEKA új fejlesztésű Q-kapcsolt Nd:YAG lézere tetoválások, dermális és epidermális jóindulatú pigmentált elváltozások kezelésére és a carbon laser peel szakszerű végrehajtására (e kozmetikai kezelésre növekvő igény mutatkozik világszerte). A Synchro QS4 Q-kapcsolt tetoválás eltávolító lézer optimális eredményeket és teljes biztonságot kínál a felhasználók részére.

A tetoválások és a pigmentált léziók igen sokfélék. Minden kezelt személy másképpen reagál a lézeres kezelésekre, mert az eredményességet számos tényező befolyásolja: kor, bőrtípus, szokások (napozás, dohányzás, bőrápolás), a tetoválás anatómiai elhelyezkedése és a festék mennyisége, annak rétegződése, kémiai összetétele és a pigment mélysége. Alapvető lenne, hogy tetoválás eltávolítást csak olyan eszközzel végezzünk, mely sokoldalúságot, rugalmasságot és biztonságot kínál, megfelelő hullámhosszal és optimalizált energiasűrűséggel bármilyen típusú pigmenthez. A végeredmény mindezen feltételek természetes következménye.

A többszínű tetoválás eredményes eltávolítására a Synchro QS4 a legújabb Q-kapcsolt lézer generációt veti be, 4 különböző kezelési hullámhosszal: 1064 nm-es és 532 nm-es Nd:YAG szilárdtest, valamint az opcionális 585 nm és 650 nm polimer festék kezelőfejekkel. A tetoválópigment színe határozza meg, melyik szelektív hullámhossz a leghatékonyabb az adott tetoválás eltávolítására. A célunk, hogy egy olyan optimalizált tetoválás eltávolító Q-kapcsolt lézer készüléket adjunk a felhasználó kezébe, mely a tetoválások és a jóindulatú pigmentált léziók kezelését teljes biztonsággal, a hegképződés és a depigmentáció kockázatát minimálisra csökkentve legyen képes megvalósítani.

Fejlett Q-kapcsolt lézer technológia: kompromisszum nélküli sokoldalúság

Négyzet alakú szpot és tökéletes lézernyaláb homogenitás: maximális hatékonyság teljes ellenőrzés mellett

A Synchro QS4 Q-kapcsolt lézer fontos tulajdonsága, hogy négyzet alakú szpotot használ. A négyzetes szpot tűnik a legjobbnak a maximális hatékonyság elérésére a pigmentált léziók eltávolítása és a tetoválás kezelés során, hiszen az egész területet képes lefedni átfedések (ezáltal túlzott energiabevitel), illetve kezeletlen területek nélkül. Az innovatív optikai rendszer minden egyes szpoton belül homogenitást biztosít. A homogén pulzus karakterisztika az egész kontakt területen egyenletes energialeadást eredményez, így elkerülhető a kezelt pigmentált lézió foltos feltisztulása vagy hegesedése.

Rugalmasan választható és optimalizált lézernyaláb átmérő (szpot)

A DEKA Synchro QS4 Q-kapcsolt lézer készülékre változatos szpotméret kínálat jellemző (2x2 mm – 2,5x2,5 mm – 4x4 mm – 5,5x5,5 mm – 6x6 mm), amely nagyfokú flexibilitást biztosít a bőrtípustól és a lézió mélységétől függően. A terület növelésével mélyebb rétegek érhetők el, a kisebb fejjel pedig a felületes pigmentet távolíthatjuk el, a környező szövetek védelme mellett. Minden egyes szpotméretre jellemző egy adott fókusztávolság, amellyel az optimális energiát a megfelelő mélységbe szállíthatjuk.

Cégünk több, mint 25 éve foglalkozik kozmetikai és orvosi eszközök forgalmazásával, üzembe helyezésével, alkatrészellátásával és szervízével. Az értékesített eszközök használatára vonatkozó gyakorlati tudnivalókat és a hatásmechanizmus megértéséhez szükséges elméleti információkat a telepítés helyén, az Ön szalonjában oktatjuk. 

 

Letölthető prospektus

 

 

 

A DEKA Synchro QS4 Q-kapcsolt tetoválás eltávolító lézer műszaki adatai

Lézer Q-kapcsolt Nd:YAG
Hullámhossz 1064 nm
532 nm
585 nm (opcionális)
650 nm (opcionális)
Pulzustartam 6 ns
Max. energia @ 1064 nm 1,6 J
Max. ismétlési frekvencia @ 532 / 1064 nm 20 Hz
Négyzetes szpot méret 1064 / 532 nm 2,0x2,0 mm
2,5x2,5 mm
4,0x4,0 mm
5,5x5,5 mm
6,0x6,0 mm
Négyzetes szpot méret 585 / 650 nm 2,5x2,5 mm
Szükséges elektromos áram 100 – 115 V (50-60 Hz)
220 – 230 V (50 Hz) 1,6 kVA
Méretek és tömeg 132 (Magasság) x 48 (Szélesség) x 80 (Mélység) cm, 90 kg

 

Termékek