CYNOSURE – PALOMAR lézerek

POTENZA 4 MÓDOZATÚ PRÉMIUM MIKROTŰS KÉSZÜLÉK

POTENZA 4 MÓDOZATÚ PRÉMIUM MIKROTŰS KÉSZÜLÉK

Forradalmasítja a mikrotűs RF kezelést és a hatóanyagbevitelt

A Cynosure Potenza a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést új szintre emeli. A világon az első olyan mikrotűs készülék, amely 4 módozatban képes rádiófrekvenciát előállítani. A világújdonságnak számító Tiger tip segítségével egyszerre több rétegben kezel, a Fusion tip pedig 67%-kal növeli meg a bőrre felvitt hatóanyagok bejutását. Az ultrafinom tűknek köszönhetően a kezelés fájdalommentes, csak ritkán igényel fájdalomcsillapítást. Az egytűs kézidarabbal a tisztátalanságok (pld. aknés gócok, vagy besüppedt hegek) helyi kezelésére nyílik lehetőség.

Több infó
CYNOSURE Icon lézer és IPL platform

CYNOSURE Icon lézer és IPL platform

Az ICON egy egyedülálló moduláris IPL és lézer rendszer, mely az esztétikai klinika aktuális igényei szerint bővíthető. Az érkezelésekre, pigmentfolt eltávolításra és szőrtelenítésre optimalizált OPL (továbbfejlesztett IPL) kezelőfejek alkalmazása révén sokoldalú és költséghatékony. Az ICON készülék megbízhatósága egyedülálló. Több mint 80 publikáció igazolja az Icon klinikai hatékonyságát.

Az Icon többféle lézert (frakcionált Er.Glass, Nd:YAG, Er:YAG) és Optimalizált Pulzáló Fény (OPL) technológiát foglal magában: a legnépszerűbb esztétikai kezelések sokoldalú eszköztára. Számos szabadalmaztatott innovációval és biztonsági megoldással, az Icon tökéletes megoldást kínál bármely esztétikai praxis részére. 

Több infó
Cynosure Elite iQ (Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer)

Cynosure Elite iQ (Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer)

Újszerű stílus
Nagyobb teljesítmény
Magasabb iQ

A Cynosure új Elite iQ készüléke a XXI. század legfrissebb innovációit kínálja az esztétikai lézeres kezelésben, a legkedveltebb lézerek kombinációjával. A szőrtelenítést Skintel melaninmérés után a legbiztonságosabb értékekkel végzi, Alexandrit vagy Nd:YAG lézerrel, minden bőrtípusra, még szoláriumozott és napozott bőrre is.

Az Elite iQ egy nagyon sokoldalú, két hullámhosszt (1064nm-es Nd:YAG és 755nm-es Alexandrit) kínáló esztétikai platform, mely  - a szőrtelenítéstől, az értágulatok és a pigmentfoltok kezelésén át, a bőrfiatalításig - a leggyakrabban kért esztétikai kezelések elvégzését teszi lehetővé. A 755nm-es Alexandrit lézer évtizedek óta a szőrtelenítés "GOLD STANDARD"-ja, hatékonyságában megelőzi a diódalézert és az IPL-t. Az 1064nm-es Nd:YAG lézer a sötétebb bőrtípusok kezelésében kínál elévülhetetlen előnyöket: könnyen penetrál a magas pigmenttartalmú bőrrétegeken keresztül a szőrszálakat ellátó kapillárisokig (szőrtelenítés), vagy a mélyebben fekvő vénákig (seprűvénakezelés). A Cynosure Elite készüléke volt a világ első kombinált Alexandrit - Nd:YAG lézere, mellyel lehetővé vált a fehérbőrű, világos szőrzetű Fitzpatrick I-es bőrtípustól az egyenlítői Fitzpatrick VI-os bőrtípusig mindenfajta bőrszín, emellett a napozott és szoláriumozott bőr szőrtelenítése is. Most az Elite készülékcsalád legújabb generációját mutatja be az amerikai cég: az Elite IQ minden eddiginél nagyobb teljesítményű és intelligensebb, így nagy hatékonyságú, felhasználóbarát rendszere az első pillanattól megbízható működést garantál.  

Több infó
PicoSure tetoválás eltávolítás és bőrfiatalítás

PicoSure tetoválás eltávolítás és bőrfiatalítás

Példátlan innováció a Cynosure-tól: a világon az első, picosecundum rövidségű fényimpulzusokkal működő Alexandrit lézerkészülék tetoválás és pigmentfoltok eltávolítására. Fókuszált lencsével egyedülálló bőrfiatalítási módszert is kínál.

A Picosure® a széles körben használható 755 nm-es hullámhossz mellett (kék, fekete indigó, türkiz, zöld és barna), újabban 532 nm-es hullámhosszúságú fényt is kibocsát, hogy hatékonyabban kezelje a vörös, a narancs és a sárga tetoválásokat is.

Több infó
SculpSure alakformáló lézerlipolízis készülék

SculpSure alakformáló lézerlipolízis készülék

Innovatív technológia a lézeres alakformálásban - 4db 1060nm-es folyamatos (CW) diódalézer kezelőfejjel

A SculpSure a világ első non-invazív, FDA által elismert lézeres lipolízis kezelése. A Sculpsure által előállított 1060nm-es folyamatos lézerfény (CW) minden problémás területen alkalmazható: a hason, a deréktájon, a lapockák alatt a háton, a combon, de még a toka területén is. Ez egy korszerű, kontrollált, lézerfény alapú technológia, mellyel rövid idő alatt eredmény érhető el.

Több infó

Termékek