CYNOSURE – PALOMAR lézerek

POTENZA 4 MÓDOZATÚ PRÉMIUM MIKROTŰS KÉSZÜLÉK

POTENZA 4 MÓDOZATÚ PRÉMIUM MIKROTŰS KÉSZÜLÉK

Forradalmasítja a mikrotűs RF kezelést és a hatóanyagbevitelt

A Cynosure Potenza a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést új szintre emeli. A világon az első olyan mikrotűs készülék, amely 4 módozatban képes rádiófrekvenciát előállítani. A világújdonságnak számító Tiger tip segítségével egyszerre több rétegben kezel, a Fusion tip pedig 67%-kal növeli meg a bőrre felvitt hatóanyagok bejutását. Az ultrafinom tűknek köszönhetően a kezelés fájdalommentes, csak ritkán igényel fájdalomcsillapítást. Az egytűs kézidarabbal a tisztátalanságok (pld. aknés gócok, vagy besüppedt hegek) helyi kezelésére nyílik lehetőség.

Több infó
CYNOSURE Icon lézer és IPL platform

CYNOSURE Icon lézer és IPL platform

Az ICON egy egyedülálló moduláris IPL és lézer rendszer, mely az esztétikai klinika aktuális igényei szerint bővíthető. Az érkezelésekre, pigmentfolt eltávolításra és szőrtelenítésre optimalizált OPL (továbbfejlesztett IPL) kezelőfejek alkalmazása révén sokoldalú és költséghatékony. Az ICON készülék megbízhatósága egyedülálló. Több mint 80 publikáció igazolja az Icon klinikai hatékonyságát.

Az Icon többféle lézert (frakcionált Er.Glass, Nd:YAG, Er:YAG) és Optimalizált Pulzáló Fény (OPL) technológiát foglal magában: a legnépszerűbb esztétikai kezelések sokoldalú eszköztára. Számos szabadalmaztatott innovációval és biztonsági megoldással, az Icon tökéletes megoldást kínál bármely esztétikai praxis részére. 

Több infó
Cynosure Elite iQ (Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer)

Cynosure Elite iQ (Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer)

Újszerű stílus
Nagyobb teljesítmény
Magasabb iQ

A Cynosure új Elite iQ készüléke a XXI. század legfrissebb innovációit kínálja az esztétikai lézeres kezelésben, a legkedveltebb lézerek kombinációjával. A szőrtelenítést Skintel melaninmérés után a legbiztonságosabb értékekkel végzi, Alexandrit vagy Nd:YAG lézerrel, minden bőrtípusra, még szoláriumozott és napozott bőrre is.

Az Elite iQ egy nagyon sokoldalú, két hullámhosszt (1064nm-es Nd:YAG és 755nm-es Alexandrit) kínáló esztétikai platform, mely  - a szőrtelenítéstől, az értágulatok és a pigmentfoltok kezelésén át, a bőrfiatalításig - a leggyakrabban kért esztétikai kezelések elvégzését teszi lehetővé. A 755nm-es Alexandrit lézer évtizedek óta a szőrtelenítés "GOLD STANDARD"-ja, hatékonyságában megelőzi a diódalézert és az IPL-t. Az 1064nm-es Nd:YAG lézer a sötétebb bőrtípusok kezelésében kínál elévülhetetlen előnyöket: könnyen penetrál a magas pigmenttartalmú bőrrétegeken keresztül a szőrszálakat ellátó kapillárisokig (szőrtelenítés), vagy a mélyebben fekvő vénákig (seprűvénakezelés). A Cynosure Elite készüléke volt a világ első kombinált Alexandrit - Nd:YAG lézere, mellyel lehetővé vált a fehérbőrű, világos szőrzetű Fitzpatrick I-es bőrtípustól az egyenlítői Fitzpatrick VI-os bőrtípusig mindenfajta bőrszín, emellett a napozott és szoláriumozott bőr szőrtelenítése is. Most az Elite készülékcsalád legújabb generációját mutatja be az amerikai cég: az Elite IQ minden eddiginél nagyobb teljesítményű és intelligensebb, így nagy hatékonyságú, felhasználóbarát rendszere az első pillanattól megbízható működést garantál.  

Több infó
StimSure elektromágneses izomstimulátor (EMS)

StimSure elektromágneses izomstimulátor (EMS)

Elektromágneses izomstimulátor

A Cynosure új alakformáló készüléke az izomzat fejlesztését célozza. A StimSure készülékkel végzett nagyenergiájú indukciós kezelés képes izomösszehúzódásokat létrehozni a kezelt területen anélkül, hogy a bőrre elektródákat helyeznénk. A célzott izomfejlesztés révén a páciensek néhány kezeléssel közelebb kerülnek az ideális fizikai állapothoz és a kívánt testformához. Más kezelésekkel kombinálva – mint pld. a zsírbontás különböző módozatai (zsírleszívás, non-invazív lézerlipolízis, cryolipolízis, mikrohullámú vagy rádiófrekvenciás kezelés)  – javítja a kezelés utáni eredményt és az elérhető hatást.

Több infó
Cynosure Vectus (810nm-es dióda lézer)

Cynosure Vectus (810nm-es dióda lézer)

A piac leggyorsabb szőrtelenítő diódalézer készüléke* kozmetikák, szőrtelenítő stúdiók, rendelők számára. A világon az első diódalézer, amely megkapta az amerikai FDA engedélyét a szőrtelenítésre**.

A Vectus 810nm-es diódalézer nagy felületek gyors szőrtelenítését teszi lehetővé a bőrtípusok és szőrzet fajták számos kombinációján anélkül, hogy a hatékonyság vagy páciens komfortja csökkenne. Nagy szpotméretet (23x38mm = 8,74cm2) és villanási gyakoriságot (akár 3Hz) kínál, mely egy másodperc alatt akár 26cm2-nyi bőrfelületet képes szőrteleníteni! A moving technikájú diódalézereknél, ahol a kezelőfej felülete csak 20x9mm = 1,80cm2, s a felületen többször is át kell menni, a teljes láb (egy alsó végtag) szőrtelenítési ideje kb. 40 perc. A Vectus kezelőfeje 5x nagyobb és csak egyszer kell a felületen átmenni, így a kezelési idő a tizedrésze: 4 perc!   

A Vectus kezelőfeje által leadott legnagyobb energiasűrűség 100J/cm2, a konkurens készüléknél ez csak 63 J/cm2. Szakmai szempontból fontos tisztázni, hogy nem a készülék Watt-ban megadott pillanatnyi csúcsteljesítménye határozza meg a kezelés erősségét, hanem a kezelőfej által leadott energiasűrűség! Egyébként a Vectus Photon RecyclingTM energiavisszanyerő technológiája révén a Watt-ban megadott teljesítmény többszörösen hasznosul. 

A hatékony kontakt bőrhűtés és a Skintel melaninmérő segítségével meghatározott kezelési értékek biztonságos és hatásos szőrtelenítő kezelést tesznek lehetővé, legyen a felhasználási hely egy lézerklinika, egy szépségszalon, vagy egy szőrtelenítő stúdió. A nagy kezelőfelülettel elért gyors kezelés és az amerikai minőség nagyobb vendégforgalmat és gyorsabb megtérülést garantál.

Több infó
Cynergy MultiPlex (pulzáló festéklézer & Nd:YAG)

Cynergy MultiPlex (pulzáló festéklézer & Nd:YAG)

Vaszkuláris lézerkészülék minden éreredetű elváltozás hatásos kezelésére: 585nm-es pulzáló festéklézer (PDL) és 1064nm-es Nd:YAG lézer, egyedülálló MultiPlex funkcióval

A Cynosure exkluzív technológiája, a MultiPlex szekvenciális fénykibocsátás révén a Cynergy érkezelő lézerkészülék páratlan hatékonyságú. Egyedülálló eredményei mellett a mellékhatásai elenyészőek, biztonságos és hatásos a gyermekgyógyászati alkalmazása is.1
A Cynergy kombinált pulzáló festéklézer (PDL) és Nd:YAG lézer készüléket bármilyen érprobléma kezelésére lehet alkalmazni, ide tartoznak: az arc és alsóvégtagi telangiektázia, tűzfolt, a vörös, livid és kék seprűvénák, hemangiomák, a már kialakult és kialakulóban lévő, akár 2-3mm-es visszerek, valamint az akne és a rozácea. Utóbbit a pulzáló festéklézer segítségével minden stádiumában kezelhetjük: az értágulatok megjelenése előtt a kivörösödési hajlam éppúgy csökkenthető, mint a súlyos értágulatosság, vagy a pusztulózus rozácea aktivitása.

Több infó
Cynosure Elite Plus Alexandrit és Nd:YAG lézer

Cynosure Elite Plus Alexandrit és Nd:YAG lézer

A Cynosure USA, a világ egyik legnagyobb lézergyártó cége fejlesztette ki az első Alexandrit 755nm és Nd:YAG 1064nm kombinált lézert. Azóta az Elite készülék referenciaként szolgál a konkurens gyártók számára, technológai megoldásaiban, minőségében és megbízhatóságában egyaránt. Az Elite Plus az Elite készülékcsalád igen kiforrott képviselője, ár-érték arányát tekintve a hasonló távol-keleti gyártmányokat is képes legyőzni.

Az Elite Plus egy nagyteljesítményű esztétikai lézerkészülék, mely kétféle lézer fényét egyazon optikai rendszeren keresztül vezeti a kezelőfejbe, s így a kezelendő bőrfelületre. Az Elite Plus lézer a szőrtelenítés és a visszérkezelés gold standard-jait követi, hiszen a világos bőr szőrtelenítésére Alexandrit lézert, a pigmentált bőr szőrtelenítésére és visszérkezelésre Neodymium:YAG lézert kínál. Utóbbival nemcsak az alsó végtag, hanem az arc erei is hatékonyan kezelhetőek, az epidermális pigmentfoltokat pedig egyedülállóan rövid pulzusú Alexandrit lézerrel távolíthatjuk el. A széles kezelőfej választék (3mm, 5mm, 7mm, 10mm, 12mm, 15mm, 18mm), valamint a kiegészítő Large Spot Kit (20mm, 22mm, 24mm) a készülék tartozékkészletének része, alapáron érhető el. 

Több infó
PicoSure tetoválás eltávolítás és bőrfiatalítás

PicoSure tetoválás eltávolítás és bőrfiatalítás

Példátlan innováció a Cynosure-tól: a világon az első, picosecundum rövidségű fényimpulzusokkal működő Alexandrit lézerkészülék tetoválás és pigmentfoltok eltávolítására. Fókuszált lencsével egyedülálló bőrfiatalítási módszert is kínál.

A Picosure® a széles körben használható 755 nm-es hullámhossz mellett (kék, fekete indigó, türkiz, zöld és barna), újabban 532 nm-es hullámhosszúságú fényt is kibocsát, hogy hatékonyabban kezelje a vörös, a narancs és a sárga tetoválásokat is.

Több infó
SculpSure alakformáló lézerlipolízis készülék

SculpSure alakformáló lézerlipolízis készülék

Innovatív technológia a lézeres alakformálásban - 4db 1060nm-es folyamatos (CW) diódalézer kezelőfejjel

A SculpSure a világ első non-invazív, FDA által elismert lézeres lipolízis kezelése. A Sculpsure által előállított 1060nm-es folyamatos lézerfény (CW) minden problémás területen alkalmazható: a hason, a deréktájon, a lapockák alatt a háton, a combon, de még a toka területén is. Ez egy korszerű, kontrollált, lézerfény alapú technológia, mellyel rövid idő alatt eredmény érhető el.

Több infó
Revlite SI Q-kapcsolt Nd:YAG lézer

Revlite SI Q-kapcsolt Nd:YAG lézer

A Q-kapcsolt lézer technológia Gold Standardja

Revlite® SI Q-kapcsolt Nd:YAG lézer indikációi:

  • Epidermális és dermális pigmentáció
  • Aknés hegek
  • Ráncok
  • Melasma (májfolt)
  • Tetoválás eltávolítás

A Revlite® SI az FDA (Food and Drug Administration, az USA orvostechnikai eszközöket engedélyező hivatala) engedélyével rendelkezik 1064nm hullámhosszon a dermális pigmentált elváltozások, az aknés hegek, a ráncok és a tetoválások kezelésére, 532nm-es hullámhosszon pedig az epidermális pigmentált léziók, a vaszkuláris elváltozások és a tetoválások kezelésére vonatkozóan.

Több infó

Termékek