CYNOSURE – PALOMAR lézerek

Cynosure Elite iQ (Alexandrit és Nd:YAG lézer)

Cynosure Elite iQ (Alexandrit és Nd:YAG lézer)

Újszerű stílus
Nagyobb teljesítmény
Magasabb iQ

Az Elite iQ egy nagyon sokoldalú, két hullámhosszt (1064nm-es Nd:YAG és 755nm-es Alexandrit) kínáló esztétikai platform, mely  - a bőrfiatalítástól, az érkezeléseken át, a szőrtelenítésig - a leggyakrabban kért esztétikai kezelések elvégzését teszi lehetővé.

Több infó
Cynosure Vectus (810nm-es dióda lézer)

Cynosure Vectus (810nm-es dióda lézer)

A piac leggyorsabb szőrtelenítő diódalézer készüléke*

A Vectus diódalézer nagy felületek gyors szőrtelenítését teszi lehetővé a bőrtípusok és szőrzet fajták számos kombinációján anélkül, hogy a hatékonyság vagy páciens komfortja csökkenne. Nagy szpotméretet (23x38mm, több mint 8cm2) és villanási gyakoriságot (akár 3Hz) kínál hatékony bőrhűtés mellett, a gyorsabb kezelés érdekében, amely nagyobb vendégforgalmat és gyorsabb megtérülést jelent.

Több infó
Icon lézer és IPL platform

Icon lézer és IPL platform

Az ICON egy egyedülálló moduláris IPL és lézer rendszer, mely az esztétikai klinika aktuális igényei szerint bővíthető. Több mint 80 publikáció igazolja az Icon klinikai hatékonyságát.

Az Icon többféle lézert (frakcionált Er.Glass, Nd:YAG, Er:YAG) és Optimalizált Pulzáló Fény (OPL) technológiát foglal magában: a legnépszerűbb esztétikai kezelések sokoldalú eszköztára. Számos szabadalmaztatott innovációval és biztonsági megoldással, az Icon tökéletes megoldást kínál bármely esztétikai praxis részére. 

Több infó
Cynosure Cynergy MultiPlex (PDL & Nd:YAG)

Cynosure Cynergy MultiPlex (PDL & Nd:YAG)

Vaszkuláris lézerkészülék minden éreredetű elváltozás hatásos kezelésére: 585nm-es pulzáló festéklézer (PDL) és 1064nm-es Nd:YAG lézer, egyedülálló MultiPlex funkcióval

A Cynosure exkluzív technológiája, a MultiPlex szekvenciális fénykibocsátás révén a Cynergy érkezelő lézerkészülék páratlan hatékonyságú. Egyedülálló eredményei mellett a mellékhatásai elenyészőek, biztonságos és hatásos a gyermekgyógyászati alkalmazása is.1
A Cynergy kombinált pulzáló festéklézer (PDL) és Nd:YAG lézer készüléket bármilyen érprobléma kezelésére lehet alkalmazni, ide tartoznak: az arc és alsóvégtagi telangiektázia, tűzfolt, a vörös, livid és kék seprűvénák, hemangiomák, a már kialakult és kialakulóban lévő, akár 2-3mm-es visszerek, valamint az akne és a rozácea. Utóbbit a pulzáló festéklézer segítségével minden stádiumában kezelhetjük: az értágulatok megjelenése előtt a kivörösödési hajlam éppúgy csökkenthető, mint a súlyos értágulatosság, vagy a pusztulózus rozácea aktivitása.

Több infó
PicoSure®

PicoSure®

Példátlan innováció

Picosure a széles körben használható 755 nm-es hullámhossz mellett (kék, fekete indigó, türkiz, zöld és barna), újabban 532 nm-es hullámhosszúságú fényt is kibocsát, hogy hatékonyabban kezelje a vörös, a narancs és a sárga tetoválásokat is.

Több infó
SculpSure

SculpSure

Innovatív technológia a lézeres alakformálásban

A SculpSure a világ első non-invazív, FDA által elismert lézeres lipolízis kezelése. Minden problémás területen alkalmazható: a hason, a deréktájon, a lapockák alatt a háton, a combon, de még a toka területén is. Ez egy korszerű, kontrollált, lézerfény alapú technológia, mellyel rövid idő alatt eredmény érhető el.

Több infó

Termékek