CYNOSURE – PALOMAR lézerek

POTENZA 4 MÓDOZATÚ PRÉMIUM MIKROTŰS KÉSZÜLÉK

POTENZA 4 MÓDOZATÚ PRÉMIUM MIKROTŰS KÉSZÜLÉK

Forradalmasítja a mikrotűs RF kezelést és a hatóanyagbevitelt

A Cynosure Potenza a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést új szintre emeli. A világon az első olyan mikrotűs készülék, amely 4 módozatban képes rádiófrekvenciát előállítani. A világújdonságnak számító Tiger tip segítségével egyszerre több rétegben kezel, a Fusion tip pedig 67%-kal növeli meg a bőrre felvitt hatóanyagok bejutását. Az ultrafinom tűknek köszönhetően a kezelés fájdalommentes, csak ritkán igényel fájdalomcsillapítást. Az egytűs kézidarabbal a tisztátalanságok (pld. aknés gócok, vagy besüppedt hegek) helyi kezelésére nyílik lehetőség.4 módozatú RF – minden variáció lehetséges

A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés lényege a bőr különböző rétegeiben történő stimuláló hatás, amely többféle módon valósítható meg. A Potenza készülék különlegessége, hogy a világpiacon található készülékek bármelyikére jellemző frekvenciát (1MHz, 2 MHz), illetve hatásmódot (bipoláris, monopoláris) képes előállítani. Bipoláris üzemmódban a tűk egymással képeznek zárt áramkört, ezért a hatás a kiválasztott mélységben érvényesül. Monopoláris üzemmódban a tűk felől a passzív elektróda felé, a bőr mélyére vezetjük a rádiófrekvenciás áramot, ilyenkor a hatás a bőr alatti rétegekben is érvényesül. Ezen felül a frekvencia módosításával tudjuk szabályozni a kívánt hatást: a 2 MHz felületesebben, az 1 MHz mélyebben hat.

 

Szigetelt tűk – ami jó, azt megtartjuk

A klasszikus eszközöknél megismert szigeteletlen tűk a teljes tűhosszon adják le a kezelőáramot: ilyenkor a hatás a teljes behatolási mélységen érvényesül, de hogy pontosan hol adja le a kezelőáramot a tű, meglehetősen kiszámíthatatlan, mert erősen függ a rétegek víztartalmától. A szigetelt tű csak a tű végén vezet, így a kezelőfejen beállított tűmélységgel szabályozható, hogy a készülék melyik bőrrétegben fejtse ki a hatását. A Potenza a klasszikus készülékeknél megismert szigetelt típust 16, 25 és 49 tűs kialakításban kínálja.

 

Tiger tip – a szakaszosan szigetelt tű

A szigetelt és a szigeteletlen tűk kedvező tulajdonságait ötvözi a szakaszosan szigetelt tű. A Cynosure világújdonságnak számító fejlesztése lehetővé teszi, hogy a rádiófrekvenciás hatás jól kontrollált módon, több rétegben érvényesüljön egyszerre, így szükségtelen több passzban, különböző tűmélységekkel kezelni. A tűk azonos mélységben levő szigeteletlen szakaszai egymással lépnek interakcióba, s egy adott hatásmélységben egyenletes rádiófrekvenciás mezőt alakítanak ki. A többrétegű RF látványosabb azonnali hatást, intenzívebb kollagénösszehúzódást és kollagénindukciót eredményez. A Tiger tip 16, 25 és 49 tűs kialakításban rendelhető.

 

Fusion tip – a jobb hatóanyagbejutás érdekében

A Cynosure szabadalomként bemutatott új kezelőcsúcs duplakamrás kialakítású. Vákuum segítségével felszívja a bőrt, amikor a tűk a bőrbe hatolnak, majd a tűk kihúzásakor a nyújtás révén megtágított lyukakon át a bőrre felvitt hatóanyag könnyebben penetrál. A Fusion tip alkalmazása akár 67%-kal képes megnövelni a hatóanyag bejutását, a klasszikus kezelőfej kialakítású készülékekhez képest. A Fusion tipet a kiemelt kezelési igényű területekre használjuk, látványosan javítva a bőr hidratációját és turgorát.

 

Egytűs kézidarab

Az aknés gyulladt léziókba vezetett mikrotű segítségével célzottan irányíthatjuk a rádiófrekvenciás áramot a probléma gyökeréhez. A lokális melegítő hatás felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, a keletkező hőshock proteinek szöveti helyreállító mechanizmusokra kifejtett kedvező hatása révén. A besüppedt hegek alapját rögzítő rostok subcision módszerrel történő átvágása után, az egytűs kézidarabbal olyan stimuláló hatást érhetünk el, mely szövetregeneráció révén a hegalapot megemeli, a bőrt kisimítja. A Single tip 3 tűhosszal rendelhető.

 

Sokoldalú kezelőcsúcs választék

 

A Potenza ergonómiája egyedülálló

 

A Potenza kezelőfejének kialakítása támogatja a folyamatos munkavégzést. A kezelőfej formája és kis tömege révén a kezelést végző személy keze nem fárad el olyan gyorsan, mint a korábbi készülékek robosztus fejének kézben tartása során.

Az összes kezelőcsúcs bőr felé szűkülő kialakítása és átlátszó anyaga a jobb láthatóságot, valamint a könnyed hozzáférést biztosítja, még a legeldugottabb hajlatokban és a legfinomabb barázdákban is.

A szervomotorral mozgatott ultravékony tűk finoman hatolnak a bőrbe, s a tűsebesség is állítható, így a kezelés az egyéni érzékenységhez hangolható. Még soha nem volt ilyen kellemes a mikrotűs kezelés, mint a Potenza használatakor!

 

Látható eredmények. Jobb megtérülés.

 

 

 

 

LETÖLTHETŐ PROSPEKTUS

 

Technikai adatok

RF típus  Bipoláris, monopoláris
Teljesítmény 50 Watt
Frekvencia 1 MHz, 2 MHz
Ismétlési ráta 0.5 – 3.0 sec (0.1 sec lépcsőkben)
Kezelőfejek  100-7043-001: Motoros kezelőfej
100-7043-002: AC kezelőfej
Kezelőcsúcsok Motoros kezelőfejhez
Fusion Tip 100-7043-063: CP-21
Tiger Tip 100-7043-051: S-16
100-7043-052: S-25
100-7043-053: S-49
Insulated Tip 100-7043-054: I-16
100-7043-055: I-25
100-7043-056: I-49
Single Tip  AC kezelőfejhez
100-7043-060: P1-08
100-7043-061: A1-12
100-7043-062: A1-15
Tű átmérőjex 250μm
Impulzushossz 5 – 500 ms (5 ms-os lépcsőkben)
Villamos hálózat  100-240V / 50-60Hz, 500 VA

 

 

 

Termékek