Zimmer Aesthetic & Urology

Z-Wave Pro lökéshullám terápia

Z-Wave Pro lökéshullám terápia

Lökéshullám terápia - bőrfeszítő kezelés, a narancsbőr ellenszere

A nagyenergiájú radiális lökéshullám terápia  - tudományos vizsgálatokkal igazolt módon – jelentős hatást fejt ki a bőr és a kötőszövet kollagénstruktúrájára,  valamint a vérkeringésre. Serkenti az új kollagén és rugalmas rostok képződését, így a bőr már néhány kezelés után rugalmasabb és feszesebb lesz.

Több infó
ZField Dual

ZField Dual

Újabb sikerek a non-invazív alakformálásban

A ZField Dual a Zimmer Medical esztétikai divíziójának innovatív terméke, mely az izomzat fejlesztését célozza. A ZField Dual készülékkel végzett nagyenergiájú indukciós kezelés képes izomösszehúzódásokat létrehozni a kezelt területen anélkül, hogy a bőrre elektródákat helyeznénk. A célzott izomfejlesztés révén a páciensek néhány kezeléssel közelebb kerülnek az ideális fizikai állapothoz és a kívánt testformához. Más kezelésekkel kombinálva – mint pld. a zsírbontás különböző módozatai – javítja a kezelés utáni eredményt és az elérhető hatást.

Több infó
Z-Lipo Cryolipolysis (zsírfagyasztás)

Z-Lipo Cryolipolysis (zsírfagyasztás)

Az álomalak elérhető

Élvonalbeli technológia
A Cryolipolysis™ innovatív módszerét alkalmazó Z-Lipo készülékkel lehetőség nyílik a zsírlerakódások célzott és tartós csökkentésére, non-invazív módon. A kezelés során a megcélzott zsírszövetet hosszabb időn keresztül, ellenőrzötten és biztonságosan, alacsony hőmérsékletre hűtjük.  A Z-Lipo cryolipolízis (zsírfagyasztó) készülék használata egyszerű és igen felhasználóbarát.Tudományos közlemények igazolták, hogy az eredmények szignifikánsan jobbak, amennyiben ezt a kezelést a Zimmer MedizinSysteme Z-Wave lökéshullám terápiás készülékével együtt alkalmazzák.
 

Több infó
Cryo 6 (Smartcool) &  CryoMini bőrhűtő

Cryo 6 (Smartcool) & CryoMini bőrhűtő

Zimmer Cryo6 (Smartcool) – hideg levegős bőrhűtő rendszer

A Cryo6 (Smartcool) hideg levegős bőrhűtő készülék a lézeres kezelések közben a hőkárosodás megelőzésére, valamint a fájdalom csökkentésére hivatott. Különböző bőrgyógyászati beavatkozások, injekciós kezelések során a hideg levegő időszakos anesztéziát biztosít. A Cryo6 (Smartcool) hideglevegős bőrhűtő rendszer egy nagy munkabírású kiegészítő készülék, a biztonságos kezelések előfeltétele.

Több infó

Termékek