Zimmer Aesthetic & Urology

ZWave Pro

ZWave Pro

A nagyenergiájú radiális lökéshullám terápia  - tudományos vizsgálatokkal igazolt módon – jelentős hatást fejt ki a bőr és a kötőszövet kollagénstruktúrájára,  valamint a vérkeringésre. Serkenti az új kollagén és rugalmas rostok képződését, így a bőr már néhány kezelés után rugalmasabb és feszesebb lesz.

Több infó

A ZWave Pro radiális lökéshullámainak a bőr rugalmasságának és feszességének javításán túl a kollagén regenerációjában és a zsírlebontás elősegítésében van szerepe. Így a cellulite minden stádiumában van létjogosultsága: a kitágult kötőszöveti rekeszek és a felhalmozódott zsír a lökéshullámok hatására könnyebben „mozdulnak meg”, mint kézi masszázs vagy vákuumkezelés után.

Cryolipolysis™, zsírbontó injekciók beadása, vagy más energia alapú eszköz (SculpSure diódalézer, ONDA Coolwaves mikrohullámok,) alkalmazása után a lebontott zsír eltávolításában, a nyirokáramlás beindításában van jelentős szerepe.

ZWave Pro – hogyan működik?

ZWave Pro és ZLipo – a tökéletes kombináció

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az igény az alakformálás és a bőrfeszesítés iránt, így egy mai modern praxis nem nélkülözheti a korszerű testkezelő készülékeket. Nem csak a zsírlebontó kezelések hatékonyságának növelése miatt van szükség kiegészítő terápiára: a fiziológia folyamatok megkönnyítése, a szervezet tehermentesítése éppúgy fontos szempont, mint a vendégek megnövekedett igénye a mielőbbi látványos eredmények iránt. A lökéshullámterápia fontosságát és hatékonyságát különböző klinikai vizsgálatok és felhasználói tapasztalatok támasztják alá.

 

Alkalmazási terület

A ZWave Pro lökéshullámterápia önálló kezelésként, vagy más kezeléssel kombináltan is használatos. Önálló kezelésként elsősorban a bőr és a kötőszövet minőségére fókuszálunk: a narancsbőr és a striák, valamint a kötőszövet meggyengülése, lógása (felkar, has alsó része) jelentik a fő alkalmazási területet.

Előre programozott kezelések

A programok önálló, vagy más eszközzel kombinált kezelések paramétereit adják meg a kezelendő testtáj kiválasztása után.

 • Cellulite (narancsbőr)
 • Striák
 • Kombinált kezelés Cryolipolysissel
 • Kombinált kezelés rádiófrekvenciával
 • Kombinált kezelés ultrahanggal
 • Kombinált kezelés lágylézerrel
 • Bőrfeszesítés
 • Heg esztétikusabbá tétele
 • Nyirokáramlás támogatása

Pácens- és felhasználóbarát alkalmazás

A radiális lökéshullámok bőrfeszesítésre, narancsbőrkezelésre és a kötőszövet általános állapotának javítására az alábbi előnyöket hordozzák:

 • non-invazív kezelés
 • nincs gyógyulási vagy felépülési idő
 • gyakorlatilag fájdalommentes
 • egyszerű alkalmazás
 • látható eredmények
 • változatos felhasználási lehetőségek

ZWave – látható eredmények

A nagyenergiájú radiális lökéshullámok két szakaszból állnak: egy meredek nyomásimpulzusból és egy gyengébb, elnyújtott hullámösszetevőből. A lökéshullám összepréseli a környező szöveteket és feltöri a molekulák rácsszerkezetét. Az elnyújtott hullámösszetevő a zsírszerkezetben gázbuborékok összeomlásához vezet (kavitáció), mely a nagyenergiájú sugárirányú hullámok hatására újra kitágul, ezáltal biztosítja a zsírszerkezet destabilizációját.   

 
 

Előtte

Utána

 

Előtte

Utána

 

Előtte

Utána

 

Előtte

Utána

 

Köszönhetően a ZWave Pro 39mm átmérőjű kezelőfejének, a radiális lökéshullámok közvetlenül, nagy nyomással érkeznek a szövetekbe. A lökéshullámokat egy elektromágneses mezőben mozgó acélgolyó állítja elő, tehát a hanghatás a golyó ütközésének köszönhető.

Kérdések és válaszok

Fájdalmas-e a kezelés?
Nem, éppen ellenkezőleg. A páciensek nagy része relaxáló masszázshoz hasonlítja. Nagyon kötött kötőszövet felett azonban előfordulhat érzékenység.

Milyen hosszú a kezelés?
A kezelés időtartama területenként 5-10 perc.

Mikor fogom látni az eredményeket?
A változást már 2-3 kezelés után tapasztalni fogja. A bőre puhább tapintású és feszesebb lesz. A kívánt eredmény eléréshez 6-12 kezelésre is szükség lehet, ez a kombinált kezeléseknél eltérhet.

Mennyire hosszantartó az eredmény?
Rendszeres fenntartó kezelésekkel, a testmozgásra és a kiegyensúlyozott táplálkozásra való odafigyeléssel a ZWave Pro kúra eredménye tartós.

ZField Dual

ZField Dual

Újabb sikerek a non-invazív alakformálásban

A ZField Dual a Zimmer Medical esztétikai divíziójának innovatív terméke, mely az izomzat fejlesztését célozza. A ZField Dual készülékkel végzett nagyenergiájú indukciós kezelés képes izomösszehúzódásokat létrehozni a kezelt területen anélkül, hogy a bőrre elektródákat helyeznénk. A célzott izomfejlesztés révén a páciensek néhány kezeléssel közelebb kerülnek az ideális fizikai állapothoz és a kívánt testformához. Más kezelésekkel kombinálva – mint pld. a zsírbontás különböző módozatai – javítja a kezelés utáni eredményt és az elérhető hatást.

Több infó

Elektromágneses impulzusokon alapulói izomkontrakciók

Az elektromágneses hullámok képesek a sejtekbe és a szövetekbe penetrálni, deformáció vagy károsodás nélkül aktiválni a biokémiai folyamatokat és javítani a sejtfunkciókat.  A mágneses mező stimulálja az idegsejteket is – ennek köszönhetők az izomösszehúzódások – ezáltal erősíti az izomzatot és javítja a vérkeringést.
 


Biztonságos, egyszerű és gyors

A kezelést a páciens számára kényelmes, fekvő pozícióban végezzük. A kezelés időtartama 20-40 perc. A non-invazív és gyakorlatilag fájdalommentes kezelés után a páciens azonnal folytathatja szokásos napi tevékenységét, gyógyulási idővel nem kell számolni.

A ZField Dual előnyei:

 • biztonságos alkalmazás
 • nincs felépülési idő
 • fájdalommentes
 • rövid kezelési idő
 • egyszerű használat


 


Z Field Dual, tökéletes kombináció az elégedett páciensért

A készülék két azonos méretű kezelőfejjel rendelkezik, melyeket azonos beállításokkal, szimmetrikusan tudunk használni. Egy kezelőfej önálló használata is lehetséges.

A ZField Dual kezelési protokollok

A készülék előre beállított kezelési programokat használ, mely lehetővé teszi a felhasználó számára a készülék gyors beállítását és a kezelés mielőbbi megkezdését. Ezen kívül a szoftver modern és egyszerű menü navigációja egyedi kezelési protokollok összeállítását is megengedi. Minden releváns kezelési paraméter módosítható, elmenthető és beállítható néhány érintéssel.

ZLipo

ZLipo

Az álomalak elérhető

A Cryolipolysis™ innovatív módszerével lehetőség nyílik a zsírlerakódások célzott és tartós csökkentésére, non-invazív módon. A kezelés során a megcélzott zsírszövetet hosszabb időn keresztül, ellenőrzötten és biztonságosan, alacsony hőmérsékletre hűtjük. A ZLipo használata egyszerű és igen felhasználóbarát.

Több infó

ZLipo – ez a megoldás működik!
 

Alkalmazási spektrum

A Cryolipolysis™ módszerét évek óta sikeresen alkalmazzák a comb, a csípő, a has és a fenék zsírlerakódásának csökkentésére. A hidegkezelés hatására a zsírszövet célzott energiaelvonása a zsírsejtek apoptózisát (sejtelhalás) eredményezi. A lebontott zsírsejteket a nyirokrendszer 10-12 hét alatt távolítja el. Mivel a környező szövetek nem olyan érzékenyek a hidegre, mint a zsírszövet, ezért a kezelés biztonságos, kíméletes és non-invazív.

Látható eredmények

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

kezelés előtt – 8 héttel a kezelés után

balra: 2 kezelés után, jobbra: nem volt kezelés


Különleges szolgáltatások

A ZLipo rendszer 3-féle méretű kezelőfejjel rendelkezik, hogy a kezelendő terület méretéhez tökéletesen alkalmazkodva, fájdalommentesen tudja felszívni a bőrt a kezelőfej üregébe. A választható pulzáló vákuum fokozza a kezelés nyirokáramlásra és anyagcserére kifejtett pozitív hatásait. Az intenzitás 10 fokozatban állítható, akár a kezelés közben is. A kezelőfejről is vezérelhető a kezelés, a felületén elhelyezett gombokkal.

A nagyméretű 10,2”-os színes érintőképernyő a kezelési idő, valamint a vákuumszívás intenzitásának és módjának (folyamatos vagy pulzáló) sokoldalú állítási lehetőségeit kínálja a felhasználó számára. A kiválasztott paraméterek egyértelműen követhetőek a kijelzőn a kezelés közben is.

ZLipo & ZWave – egy „cool” kombináció

A ZLipo és a ZWave készülékkel – a Cryolipolysis™ és a lökéshullám terápia együttes alkalmazásával - tökéletes  kombinációt kínálunk a nemkívánatos zsírszövet szignifikáns eltávolítására. Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy a Cryolipolysis™ után az intenzív, fájdalommentes lökéshullámterápia nem csak fokozza a zsír eltávolítását, hanem stimulálja a nyirokrendszert és feszesíti a bőrt. A világ vezető terapeutái ezt a kombinált módszert alkalmazzák hosszú idő óta.

Cryo6 & CryoMini

Cryo6 & CryoMini

Zimmer Cryo6 – valódi hideg levegő

A Cryo6 hideg levegős bőrhűtő készülék a lézeres kezelések közben a hőkárosodás megelőzésére, valamint a fájdalom csökkentésére hivatott. Különböző bőrgyógyászati beavatkozások, injekciós kezelések során a hideg levegő időszakos anesztéziát biztosít.

Több infó

A lézeres szőrtelenítés ma már nem képzelhető el bőrhűtés nélkül. A hideg levegős hűtés a kezelőfejbe integrált kontakt hűtésnél megbízhatóbb bőrvédelmet garantál, rövidebb kezelési idő mellett. A Neodymium:YAG lézerek vízben való magasfokú elnyelődése miatt az epidermisz károsodás kivédésére nélkülözhetetlen a hatékony bőrhűtés, akár érkezelést, akár szőrtelenítést végzünk!

Egyszerű használat

A nagyméretű kijelző jól áttekinthető tájékoztatást nyújt a kezelési paraméterekről. A nyomógombok egy érintésérzékeny üvegfelületbe vannak integrálva, mely könnyen kezelhető és tisztán tartható. A bekapcsolás után a készülék a standard paraméterekre áll be, tehát csak - Start! - el kell indítani a hűtést. A levegő sebessége menet közben is könnyedén szabályozható.

Az opcionális csuklós kar a készülék csövét a megfelelő felületre irányítja. A könnyű hűtőcső sokféle adapterrel tud csatlakozni a különböző gyártmányú lézerkészülékekhez (Cynosure, DEKA, Quantasystem, Lumenis, Candela, Lutronic stb.).

Gyors és hatásos

A hideg levegő a lézerkészülékhez tartozó adapter segítségével pontosan a kezelési területre irányítható. A hideg levegő – szétterjedve a bőrfelületen – a már a lézerfény felvillanása előtt is hűti a területet (előhűtés), majd a lézerrel továbbhaladva, még tovább hűti a kezelt felszínt (utóhűtés).

A készülék normál szobahőmérsékletű levegőből, szűrés és párátlanítás után, mínusz 30 C fokos hideg levegőt állít elő. Nincs eldobható alkatrész, vagy fogyóanyag! A készülék tetején található edzett üveg polcra különböző készülékek (hordozható IPL  vagy lézer, orvosi füstelszívó), vagy tartozékok (szemüvegek, adapterek) helyezhetők el.

 

Termékek