Zimmer Aesthetic & Urology

Z-Lipo Cryolipolysis (zsírfagyasztás)

Z-Lipo Cryolipolysis (zsírfagyasztás)

Az álomalak elérhető

Élvonalbeli technológia
A Cryolipolysis™ innovatív módszerét alkalmazó Z-Lipo készülékkel lehetőség nyílik a zsírlerakódások célzott és tartós csökkentésére, non-invazív módon. A kezelés során a megcélzott zsírszövetet hosszabb időn keresztül, ellenőrzötten és biztonságosan, alacsony hőmérsékletre hűtjük.  A Z-Lipo cryolipolízis (zsírfagyasztó) készülék használata egyszerű és igen felhasználóbarát.Tudományos közlemények igazolták, hogy az eredmények szignifikánsan jobbak, amennyiben ezt a kezelést a Zimmer MedizinSysteme Z-Wave lökéshullám terápiás készülékével együtt alkalmazzák.
 

Z-Lipo Cryolipolízis (zsírfagyasztás) – ez a megoldás működik!
 

A Z-Lipo alkalmazási spektruma

A Cryolipolysis™ módszerét évek óta sikeresen alkalmazzák a comb, a csípő, a has és a fenék zsírlerakódásának csökkentésére. A Z-Lipo hidegkezelés hatására a zsírszövet célzott energiaelvonása a zsírsejtek apoptózisát (sejtelhalás) eredményezi. A Z-Lipo által lebontott  zsírsejteket a nyirokrendszer 10-12 hét alatt távolítja el. Mivel a környező szövetek nem olyan érzékenyek a hidegre, mint a zsírszövet, ezért a kezelés biztonságos, kíméletes és non-invazív.

Látható eredmények Z-Lipo készülékkel

Z-Lipo kezelés előtt – 8 héttel Z-Lipo kezelés után

Z-Lipo kezelés előtt – 8 héttel Z-Lipo kezelés után

Z-Lipo kezelés előtt – 8 héttel Z-Lipo kezelés után

Z-Lipo kezelés előtt – 8 héttel Z-Lipo kezelés után

Z-Lipo kezelés előtt – 8 héttel Z-Lipo kezelés után

balra: 2x Z-Lipo kezelés után, jobbra: nem volt kezelés


A Z-lipo Cryolipolízis (zsírfagyasztó) készülék különleges szolgáltatásai

A Z-Lipo rendszer 4-féle méretű kezelőfejjel rendelkezik (3 a testre és 1 a toka területére), hogy a kezelendő terület méretéhez tökéletesen alkalmazkodva, fájdalommentesen tudja felszívni a bőrt a kezelőfej üregébe. A Z-Lipo készülék érintőképernyőjén választható pulzáló vákuum fokozza a kezelés nyirokáramlásra és anyagcserére kifejtett pozitív hatásait. A Z-Lipo készülék intenzitása 10 fokozatban állítható, akár a kezelés közben is. A kezelőfejről is vezérelhető a kezelés, a felületén elhelyezett gombokkal.

A nagyméretű 10,2”-os színes érintőképernyő a kezelési idő, valamint a vákuumszívás intenzitásának és módjának (folyamatos vagy pulzáló) sokoldalú állítási lehetőségeit kínálja a felhasználó számára. A kiválasztott paraméterek egyértelműen követhetőek a kijelzőn a kezelés közben is.

Z-Lipo Cryolipolízis és Z-Wave lökéshullám terápia – egy „cool” kombináció

A Z-Lipo és a Z-Wave készülékkel – a Cryolipolysis™ és a lökéshullám terápia együttes alkalmazásával - tökéletes  kombinációt kínálunk a nemkívánatos zsírszövet szignifikáns eltávolítására. Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy a Cryolipolysis™ után az intenzív, fájdalommentes lökéshullámterápia nem csak fokozza a zsír eltávolítását, hanem stimulálja a nyirokrendszert és feszesíti a bőrt. A világ vezető terapeutái ezt a kombinált módszert alkalmazzák hosszú idő óta.

Letölthető prospektus

 

 

Termékek