Zimmer Aesthetic & Urology

Z-Wave Pro lökéshullám terápia

Z-Wave Pro lökéshullám terápia

Lökéshullám terápia - bőrfeszítő kezelés, a narancsbőr ellenszere

A nagyenergiájú radiális lökéshullám terápia  - tudományos vizsgálatokkal igazolt módon – jelentős hatást fejt ki a bőr és a kötőszövet kollagénstruktúrájára,  valamint a vérkeringésre. Serkenti az új kollagén és rugalmas rostok képződését, így a bőr már néhány kezelés után rugalmasabb és feszesebb lesz. A Z-Wave Pro készülék önmagában, vagy bármely más testkezeléssel (cryolipolisis, zsírfagyasztás, lézerlipolízis, RF kezelés, rádiófrekvenciás zsíroldás, testpakolások) kombináltan kiemelkedő hatású. Plasztikai műtétek után segíti a tömött szövetek oldását, lerövidíti a rehahabilitációs időszakot.

A Z-Wave Pro radiális lökéshullámainak a bőr rugalmasságának és feszességének javításán túl a kollagén regenerációjában és a zsírlebontás elősegítésében van szerepe. Így a cellulite minden stádiumában van létjogosultsága: a kitágult kötőszöveti rekeszek és a felhalmozódott zsír a lökéshullámok hatására könnyebben „mozdulnak meg”, mint kézi masszázs vagy vákuumkezelés után.

Cryolipolysis™ (zsírfagyasztás), zsírbontó injekciók (Aqualyx, Belkyra, Kybella) beadása, lézeres zsírleszívás (Smartlipo, Lipolife), non-invazív energia alapú eszközök (SculpSure diódalézer, ONDA Coolwaves mikrohullámok, PowerShape-2 vagy VelaShape rádiófrekvenciás kezelés, CaVital WRC kavitációs ultrahang rádiófrekvenciával) után a lebontott zsír eltávolításában, a nyirokáramlás beindításában van jelentős szerepe.

Z-Wave Pro lökéshullám terápia – hogyan működik?

Z-Wave Pro lökéshullám terápia és Z-Lipo Cryolipolysis – a tökéletes kombináció

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az igény az alakformálás és a bőrfeszesítés iránt, így egy mai modern praxis nem nélkülözheti a korszerű testkezelő készülékeket. Nem csak a zsírlebontó kezelések hatékonyságának növelése miatt van szükség kiegészítő terápiára: a fiziológia folyamatok megkönnyítése, a szervezet tehermentesítése éppúgy fontos szempont, mint a vendégek megnövekedett igénye a mielőbbi látványos eredmények iránt. A lökéshullám terápia fontosságát és hatékonyságát különböző klinikai vizsgálatok és felhasználói tapasztalatok támasztják alá.

 

A lökéshullám terápia alkalmazási területe

A Z-Wave Pro lökéshullám terápia önálló kezelésként, vagy más kezeléssel kombináltan is használatos. Önálló kezelésként elsősorban a bőr és a kötőszövet minőségére fókuszálunk: a narancsbőr és a striák, valamint a kötőszövet meggyengülése, lógása (felkar, has alsó része) jelentik a fő indikációkat.

Előre programozott kezelések

A programok önálló, vagy más eszközzel kombinált kezelések paramétereit adják meg a kezelendő testtáj kiválasztása után.

 • Cellulite (narancsbőr)
 • Striák
 • Kombinált kezelés Cryolipolysissel
 • Kombinált kezelés rádiófrekvenciával
 • Kombinált kezelés ultrahanggal
 • Kombinált kezelés lágylézerrel
 • Bőrfeszesítés
 • Heg esztétikusabbá tétele
 • Nyirokáramlás támogatása

A Z-Wave Pro készülék páciens- és felhasználóbarát alkalmazása

A radiális lökéshullámok bőrfeszesítésre, narancsbőrkezelésre és a kötőszövet általános állapotának javítására az alábbi előnyöket hordozzák:

 • non-invazív kezelés
 • rövid kezelési idő
 • nincs gyógyulási vagy felépülési idő
 • gyakorlatilag fájdalommentes
 • egyszerű alkalmazás
 • látható eredmények
 • változatos felhasználási lehetőségek

Z-Wave Pro lökéshullám terápia – látható eredmények

A nagyenergiájú radiális lökéshullámok két szakaszból állnak: egy meredek nyomásimpulzusból és egy gyengébb, elnyújtott hullámösszetevőből. A lökéshullám összepréseli a környező szöveteket és feltöri a molekulák rácsszerkezetét. Az elnyújtott hullámösszetevő a zsírszerkezetben gázbuborékok összeomlásához vezet (kavitáció), mely a nagyenergiájú sugárirányú hullámok hatására újra kitágul, ezáltal biztosítja a zsírszerkezet destabilizációját.   

 
 

Z-Wave Pro előtt

Z-Wave Pro után

 

Z-Wave Pro előtt

Z-Wave Pro után

 

Z-Wave Pro előtt

Z-Wave Pro után

 

Z-Wave Pro előtt

Z-Wave Pro után

 

Z-Wave Pro készülék 39mm átmérőjű kezelőfejének köszönhetően a radiális lökéshullámok közvetlenül, nagy nyomással érkeznek a szövetekbe. A lökéshullámokat egy elektromágneses mezőben mozgó acélgolyó állítja elő, tehát a hanghatás a golyó ütközésének köszönhető. A kezelőfejre a gyártó által adott garancia 2.000.000 ütés, ez fejenként, kezeléstípustól függően 500 - 1600 kezelésnek felel meg (1250 - 4000 ütés/kezelés).  A készülékhez 2 db azonos értékű kezelőfej tartozik, így az elvégezhető kezelések száma ennek a duplája. A kezelőfej a 2.000.000 ütésszám elérése után figyelmezteti a felhasználót a kezelőfej cseréjének szükségességére.

Kérdések és válaszok a Z-Wave Pro lökéshullám terápiáról

Fájdalmas-e a Z-Wave Pro kezelés?
Nem, éppen ellenkezőleg. A páciensek nagy része relaxáló masszázshoz hasonlítja. Nagyon kötött kötőszövet felett azonban előfordulhat érzékenység.

Milyen hosszú a Z-Wave Pro kezelés?
A kezelés időtartama területenként 5-10 perc.

Mikor fogom látni a lökéshullám terápia eredményét?
A változást már 2-3 kezelés után tapasztalni fogja. A bőre puhább tapintású és feszesebb lesz. A kívánt eredmény eléréshez 6-12 kezelésre is szükség lehet, ez a kombinált kezeléseknél eltérhet.

Mennyire hosszantartó a Z-Wave Pro kezelés eredménye?
Rendszeres fenntartó kezelésekkel, a testmozgásra és a kiegyensúlyozott táplálkozásra való odafigyeléssel a Z-Wave Pro kúra eredménye tartós.

Termékek