Zimmer Aesthetic & Urology

Cryo 6 (Smartcool) &  CryoMini bőrhűtő

Cryo 6 (Smartcool) & CryoMini bőrhűtő

Zimmer Cryo6 (Smartcool) – hideg levegős bőrhűtő rendszer lézere kezeléshez és beavatkozás utáni fájdalomcsillapításhoz

A Cryo6 (Smartcool) hideg levegős bőrhűtő készülék a lézeres kezelések közben a hőkárosodás megelőzésére, valamint a fájdalom csökkentésére hivatott. Különböző bőrgyógyászati beavatkozások, injekciós kezelések során a hideg levegő időszakos anesztéziát biztosít. A Cryo6 (Smartcool) hideglevegős bőrhűtő rendszer egy nagy munkabírású kiegészítő készülék, a biztonságos kezelések előfeltétele.

A lézeres szőrtelenítés ma már nem képzelhető el bőrhűtés nélkül. A hideg levegős bőrhűtés a kezelőfejbe integrált kontakt hűtésnél megbízhatóbb bőrvédelmet garantál, rövidebb kezelési idő mellett. A Neodymium:YAG lézerek vízben való magasfokú elnyelődése miatt az epidermisz károsodás kivédésére nélkülözhetetlen a hatékony bőrhűtés, akár érkezelést, akár szőrtelenítést végzünk!

Egyszerű használat

A nagyméretű kijelző jól áttekinthető tájékoztatást nyújt a kezelési paraméterekről. A nyomógombok egy érintésérzékeny üvegfelületbe vannak integrálva, mely könnyen kezelhető és tisztán tartható. A bekapcsolás után a készülék a standard paraméterekre áll be, tehát csak a Start gombbal el kell indítani a hűtést. A levegő sebessége menet közben is könnyedén szabályozható.

Az opcionális csuklós kar a készülék csövét a megfelelő felületre irányítja. A könnyű hűtőcső sokféle adapterrel tud csatlakozni a különböző gyártmányú lézerkészülékekhez (Cynosure, DEKA, Quantasystem, Lumenis, Candela, Syneron, Lutronic, Cocoon Medical  stb.).

Gyors és hatásos

A hideg levegő a lézerkészülékhez tartozó adapter segítségével pontosan a kezelési területre irányítható. A hideg levegő – szétterjedve a bőrfelületen – a már a lézerfény felvillanása előtt is hűti a területet (előhűtés), majd a lézerrel továbbhaladva, még tovább hűti a kezelt felszínt (utóhűtés).

A készülék normál szobahőmérsékletű levegőből, szűrés és párátlanítás után, mínusz 30 C fokos hideg levegőt állít elő. Nincs eldobható alkatrész, vagy fogyóanyag! A készülék tetején található edzett üveg polcra különböző készülékek (hordozható IPL  vagy lézer, orvosi füstelszívó), vagy tartozékok (szemüvegek, adapterek) helyezhetők el.

 

Termékek