DEKA lézerek és IPL

DUOGlide hibrid frakcionált lézer

DUOGlide hibrid frakcionált lézer

Hangolható ablatív CO2 és non-ablatív dióda lézer

Két hullámhossz sikeres szinergiája maximális teljesítményt garantál. A forradalmian új duális lézer (10.600nm CO2  + 1540nm dióda), a DUOGlide egyedülálló az esztétikai orvoslásban és a nőgyógyászatban. A DUOGlide készülék nyerte a „Legjobb lézer és energialapú eszköz” kategória első díját 2023-ban, az AMWC esztétikai világkongresszuson, Monacoban.

A DUOGLIDE alkalmazása:

Fotorejuvenáció / Aknés hegek
Ráncok csökkentése / Szemkörnyéki lifting
Mély hegek / Égési hegek / Bőrsebészet
Vagina rejuvenáció / Kisajak plasztika
 

Fő elvek

A DuoGlide két hullámhosszt (10.600nm CO2 és 1540nm dióda) kombinál, ezzel maximalizálja a bőrgyógyászati alkalmazások sikerét. A DEKA, több mint 30 év tapasztalatát felhasználva, nemcsak egy új készüléket mutat be, hanem kiváló teljesítményű, vadonatúj ergonomikus tartozékokat is.

Az új DuoGlide rendszer egyszeri behatással képes megújítani a bőr sejtállományát és stimulálni a kollagén képződését, egyidejűleg minimalizálva a gyógyulási időt. Tökéletes megoldást kínál a legérzékenyebb területek kezelésére, mint a nyak, a dekoltázs, vagy a szemkörnyék.

Miért válaszd a DuoGlide-ot?

Győztes szinergia 2 hullámhossz között. A CO2 és az 1540nm-es diódalézer kombinációja exponenciálisan megnöveli a szövetstimuláló hatást.

Maximális hatékonyság teljes ellenőrzés mellett

Az egyedülálló PSD® (Pulse Shape Design) technológia és a SmartStack funkció a hatékonyságot és a biztonságot olyan magas szintre emeli, amely korábban nem volt elérhető.

Multidiszciplináris és flexibilis

A DuoGlide-hoz új fejlesztésű szkennerek kapcsolhatók, amelyekkel bőrgyógyászati és  nőgyógyászati problémák sorát képes kezelni. 

A TÖKÉLETES PÁROS

1540 nm: a CO2 lézer ideális partnere a lézerkezelések új korszakában

A kezelés maximális hatékonysága, a páciens komfortja és biztonsága érdekében folytatott kutatásunk két hullámhossz kiválasztásához vezetett: az egyik ablatív (10.600nm CO2), a másik non-ablatív, termális hatású (1540nm dióda).

Az 1540nm-es hullámhosszt képesek kezelni az új, miniatürizált szkennereink, amelyeket kifejezetten a széndioxid lézerrel való szinergia érdekében fejlesztettünk ki.

A két lézer fénye minden egyes ponton (DOT) egymást gyorsan követi, s ennek a szekvenciális  kibocsátásnak köszönhetően a hatás nem egyszerűen összegződik, hanem felerősödik. Így mérsékelt energiabevitel mellett ugyanolyan hatás érhető el, lerövidítve a gyógyulási időt.

Mélyebb termális hatás

A két hullámhossz együttesen jelentősebb mértékű nem koaguláló hőhatást fejt ki a szomszédos szövetekre, mint amit az ablatív fényforrás önmagában képes lenne elérni. A mélyebb és szélesebb termális hatás maximalizálja a lézer szövetstimuláló képességét, ezzel a még hatásosabb kezelés rövidebb gyógyulási idővel párosul. 

CO2 + 1540nm: ideális kombináció a valódi eredményekért

Különös figyelemmel a gyógyulási időre
A mély és egyenletes stimulációnak köszönhetően, a két hullámhossz szinergiája fokozza a sejtmegújulást, ami gyorsabb gyógyuláshoz vezet, végső soron a kezelés utáni felépülési időre van kedvező hatással.

Feszesítés és tónusfokozás
A szekvenciális kibocsátás, amikor a két lézer egymást követően éri minden egyes kezelt pont (DOT) területét, szinergikusan felerősíti a szövetösszehúzó hatást, ezzel remodellálja a meglazult szöveteket és fokozza a bőr tónusát.       

Személyre szabott fénykibocsátás
Ráncok és a bőr lazasága esetén, a szövetösszehúzó hatás fokozása érdekében, a CO2 + 1540nm szekvenciát választjuk, az erőteljesebb sejtmegújító és kollagénindukciós hatás érdekében pedig az 1540nm + CO2 kibocsátási sorrendet.   

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR - Maximális hatékonyság, pontosság és kontroll

PSD® technológia
A PSD® (Pulse Shape Design) a lézer által kibocsátott fényimpulzus formájának pontos megtervezését teszi lehetővé: a vaporizációs mélység és termális zóna mérete egymástól függetlenül állítható. A sokféle impulzus forma, mint a S-Pulse, D-Pulse, H-Pulse, U-Pulse és a CW, különböző klinikai igényekhez alkalmazkodva sokféle ablációs és stimulációs hatást tud produkálni.

SmartStack
Az ablatív behatolási mélység pontos beállításához 5 SmartStack szint választható. Az egy pontra leadott ismételt lézerimpulzusok együttes hatása jobb lesz, mintha az összes energiát egyetlen impulzusban bocsátanánk a bőrre.        

Okos szkennelés

Elszórt (spray) módozat
A raszterszerű, szabályos pontozottság helyett a szkenner a vezérlő komputer által módosított, randomnak tűnő, később a bőrön nem felismerhető mintázattal dolgozik.

A SmartTrack algoritmus révén a szkenner a pontokat egy optimalizált minta szerint hozza létre, minimalizálva a szomszédos pontok túlhevüléséből adódó kockázatot.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

Szkenner választék

A DuoGlide új fejlesztésük szkennerek egész sorát kínálja, melyeket ergonomikus forma, kis tömeg és méret, valamint könnyű csatlakoztathatóság jellemez.

µ-Scan DOT
A frakcionált kezeléshez és a tradicionális resurfacing-hez legalkalmasabb szkenner, módosítható paraméterekkel (alak, összenyomott formák, méret). A SmartStack révén akár 5x-ös energiabevitel érhető el úgy, hogy a lyukméret közben nem szélesedik ki.

 

µ-Scar 3
A mély hegek kezelésére kifejlesztett szkenner. A kezelés után jelentkező hyper- vagy hypopigmentáció rizikóját csökkenti azáltal, hogy kisebb szpotméretet használ, ami jelentős behatolási mélységet biztosít csökkentett energiabevitel mellett. A legújabb, szövettani vizsgálatokkal igazolt tudományos közlemények szerint a behatolási mélység akár 6mm, így a legmélyebben fekvő heges, kötegezett struktúrát is eléri.

 

DermaScan
A gyors 3D ablációhoz tervezett robotizálz szkenner, mely a 4” és 7” méretű sebészi fejhez csatlakoztatható. A kezelőfej mozgatása nélkül lehet rétegről rétegre vaporizálni az eltávolítandó szövetrészt. 

 

V2LR
Multidiszciplináris alkalmazást biztosít a MonaLisa Touch kezeléshez és vulva rejuvenációhoz elérhető kézidarabokkal kompatibilis új szkenner. 360 fokos (körkörös) vagy 90 fokos szkennelés révén a hüvely teljes belső felszíne, vagy annak csak egy kiválasztott sávja kezelhető. A szkenner gyorsaságának köszönhetően egy teljes vagina rejuvenációs kezelés 1-2 percig tart.

 

Klinikai eredmények

 

Műtéti heg kezelése
G. Scarcella, M.D., Verona, Olaszország
jóvoltából

 

Bőrfiatalítás
G. Varju, M.D., Budapest, Magyarország
jóvoltából

 

Szemhéj lifting
G.Varju, M.D., Budapest, Magyarország
jóvoltából

A felhasználó véleménye

„Az 1990-es évek közepe óta használok CO2 lézert. Még egyetemi hallgatóként lenyűgözött ez a fényforrás, s azóta követem a fejlődését. A DEKA készülékek igen sokoldalúak, az impulzusok különböző módozataitól kezdve a szkennelés tökéletességéig, most pedig egy új hatásmechanizmussal, az 1540nm-es hullámhossz homogén és mély termális stimulációjával kiegészülve. A két hullámhossz szinergiája, egy ablatív és egy non-ablatív komponens együttműködése a sejtmegújító hatást új szintre emeli, minimális gyógyulási idő mellett.”

Prof. Dr. Paolo Bonan, bőrgyógyász
European Society of Laser Dermatology (ESLD) főtitkár,
Europen Academy of Dermato-Venerology (EADV) lézeres munkacsoport,
Sienai Egyetem Plasztikai Sebészet, valamint
Villa Donatello Clinic, Firenze, Olaszország

"Lassan 25 éve használok ablatív lézereket és sokáig meg voltam győződve róla, hogy az Er:YAG mindenre megoldást kínál. Másfél évtizede ismerkedtem meg a DEKA CO2 lézereivel, amelyek bizonyították számomra, hogy az Er:YAG technológiát túl lehet szárnyalni. Lenyűgöző, hogy az általam sokat használt, legtökéletesebbnek tartott két CO2 lézert, a SmartXide Touch és a SmartXide Punto készülékeket a DEKA még tovább tudta fejleszteni. A DuoGlide a bőrfiatalítást új szintre emeli: a kombinált alkalmazás révén erősebb bőrfeszesítő hatás és intenzívebb kollagénképződés érhető el. Ez a gyakorlatban még látványosabb eredményeket, üdébb, feszesebb bőrt, hosszantartó eredményt jelent. Az új szkenner választék pedig a lehetőségek tárházát nyitotta meg a lézerhasználók előtt."

Dr Varju Gábor
bőrgyógyász, intézetvezető főorvos
Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Budapest

   

Letölthető prospektus

 

Műszaki adatok

DuoGlide
CO2 lézer
Lézer típus Rádiófrekvenciával gerjesztett CO2 PSD®-vel
Hullámhossz 10 600 nm
Lézeremisszió TEM00
Módozatok CW – SP (SmartPulse) – DP (DekaPulse) – HP – UP
CW teljesítmény 0,5-től 60 W-ig
SP teljesítmény 0,5-től 60 W-ig
DP teljesítmény 0,5-től 60 W-ig
HP teljesítmény 0,5-től 60 W-ig
UP teljesítmény 0,5-től 60 W-ig
Infravörös lézer
Hullámhossz 1540 nm
Lézeremisszió Cirkuláris, multimódozatú
Teljesítmény 10 W
Általános tulajdonságok
Belső adatbázis Több, mint 100 gyári protokoll, USB-vel frissíthető.
Felhasználói beállítások saját protokollként történő mentése.
Kijelző 15,6” méretű, színes LCD érintőképernyő
Tartozékok (opció) μ-Scan DOT, μ-Scar 3, Dermascan,
V2LR, sebészi kézidarabok
Méretek, tömeg 137 (magas) x 42 (mély) x 54 cm (széles), 70kg

 

Termékek