DEKA lézerek és IPL

Schwarzy mágneses izomstimulátor

Schwarzy mágneses izomstimulátor

A Schwarzy komplex megoldást kínál a helyi zsírlerakódás csökkentésére és az izomfejlesztésre. A fókuszált mágneses stimuláció (2,5 Tesla intenzitással) a fizikai aktivitáshoz hasonlóan munkavégzésre ösztönzi az izmokat. Serkenti a sejtszintű biokémiai folyamatokat, a raktározott zsírréteg felszámolása által biztosít energiát az összehúzódásokhoz. Egyidejűleg képes lehet a lerakódott lokális zsírréteg felszámolására és az izomzat tónusának növelésére, edzés és fizikai megerőltetés nélkül.

A Schwarzy egy nem-invazív eszköz speciális kezelőfejekkel és programokkal, alkalmazkodva a has, a fenék, a kar és a comb izomzatához, kiváltva annak összehúzódását, amelyet a mágneses mező által indukált elektromos ingerület hoz létre. Ez az izomösszehúzódás - felülmúlva azt a stimulációt, amelyet a páciens akaratlagosan el tud érni - kiváló eredményeket biztosít. A kezelés fájdalommentes és nem okoz kellemetlenséget, mivel a bőrön nem halad keresztül áram.

Kinek ajánlott a Schwarzy mágneses izomstimuláció?

Elsősorban tónusos és formás izomzatra vágyók számára, akik egyes izomcsoportokat nem tudnak megfelelő hatékonysággal fejleszteni. Súlyfelesleggel küzdők számára, az  elhízáshoz kapcsolódó krónikus betegségek, mint a 2-es típusú diabétesz, a  magas vérnyomás és a  szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentésére, valamint az orvosi rehabilitáció területén. A kezelés megkezdése előtt konzultáljon kezelőorvosával, trénerével, vagy a rehabilitációt vezető szakemberrel a kezelési célok és paraméterek meghatározása, az  esetleges kizáró tényezők feltárása érdekében.

Schwarzy előnyök

  • a szupramaximális mélyreható izomstimuláció erőteljes metabolikus reakciót indít el a zsírszövetben
  • a test különböző területein hatásosnak bizonyul
  • csökkenti a pre-obezitás és a hasi elhízás rizikófaktorait
  • teljesen fájdalommentes, maximálisan komfortos kezelés
  • előre beállított protokollok, egyénileg változtatható paraméterek mellett új protokollok elmentésének lehetősége
  • könnyű felhasználás, kezelőszemélyzetet csak a kezelés elindítása igényel  

Miért biztonságos?

A Schwarzy mellékhatásoktól mentes technológiát kínál az elektrofiziológiai kutatásoknak megfelelő biztonságos teljesítményérték használata és a kezelőfejbe épített hűtőrendszernek köszönhetően, ami megakadályozza a  bőr felhevülését a  kezelt területen, még magas teljesítményen is. Egyes gyártók egyáltalán nem alkalmaznak hűtést, vagy a kezelőfejet csak parányi ventillátorokkal hűtik. A DEKA, a lézergyártásban szerzett többévtizedes tapasztalatára támaszkodva olyan hűtőrendszert alkalmaz, mely keringő hűtőfolyadék révén biztosítja a kezelőfejek stabil energiaszintjét, s a folyadékot a készülékházba épített nagy teljesítményű ventillátorokkal hűti vissza. A kezelőfejek az optimálisnak tartott 2,5 Tesla teljesítményt nem lépik túl, hiszen az optimális izomkontrakcióhoz ez elegendő, s így nem okoz felesleges elektromágneses terhelést.  

Klinikai fitness

A fókuszált mágneses izomstimuláció orvosi körülmények között, esztétikai klinikákon, szakemberek irányításával zajlik. A kezelés által olyan izomcsoportokat is elérhetünk, melyek fejlesztése fizikai aktivitással is nehézségekbe ütközhet, mint a teljes hasizom, a terhesség utáni szétnyílt hasizom, a fenék izomzata, vagy a comb, a csípő, a felkar izomzata. A kezelés nők és férfiak körében egyaránt sikeresen alkalmazható, személyre szabottan, egyéni céloknak megfelelően.

A  kezelést követően enyhe izomláz előfordulhat, ám ez néhány nap alatt elmúlik. Az izomfejlesztés sosem volt még ennyire kényelmes! A páciens egyéni céljának megfelelő kezelési protokoll kiválasztása után kezdetét veszi a kezelés háton fekvő helyzetben, speciális pánttal felhelyezett kezelőfejekkel. A kezelés során előre meghatározott etapokban melegítés, összehúzódás és masszázs szekciók váltják egymást, mindez biztonságos és fájdalommentes módon.

Kombinált kezelés: mágneses izomstimuláció és Coolwaves mikrohullám

A DEKA néhány éve kifejlesztett ONDA testkezelő rendszere sikeresen alkalmazható a nemkívánatos domborulatok és a narancsbőr eltüntetése céljából. A Coolwaves mikrohullám feloldja a zsírfelesleget és szétrombolja a cellulites csomókat, a Schwarzy mágneses izomtimuláció az izomfejlesztés mellett a  feszesítésről is gondoskodik. Az eredmény formás, tónusos alak klinikai fitness keretében, edzőterem látogatása nélkül.

Klinikai vizsgálatok és vélemények

Filippo Magnini, kétszeres úszó világbajnok, valamint Alberto Cova, világbajnok és olimpiai aranyérmes futó 10 000 méteres távon - két különböző generáció két nagyszerű sportolója, ugyanazt a célt tartva szem előtt – a Schwarzyt választotta az izomzat fenntartására, erősítésére és az izomtónus javítására.

Az egyik első szakember, aki az új Schwarzy rendszert használta, Paolo Bonan professzor, a firenzei Villa Donatello klinika bőrgyógyász ​és lézersebész főorvosa, leírta az olimpiai bajnok Alberto Cova kezelésében szerzett tapasztalatait: „Cova számára stratégiai kezelést alakítottunk ki. Alberto a versenyek közötti időszakot használta fel az új Schwarzy technológia kipróbálására. Ő már több mint 60 éves, de még mindig fut, maratonokon is, ezért izomerősítő programra van szüksége, amely felkészíti az izmait a verseny során gyakran tapasztalt fáradásra. Részben a Schwarzy új technológiájának köszönhetően Cova kiváló eredményeket ért el, megerősítve az alsó végtag összes izmát, a hasat és az ágyéki területet, biztosítva a testtartás nagyobb kontrollját a verseny alatt. "- fejezte be Bonan professzor.

Alberto Cova, az 1984-es Los Angeles-i nyári olimpiai verseny 10 000 m-es győztese nagyon elégedett a Schwarzyval elért eredményekkel, amit a következőkkel kommentált: „Minden sportolónak ajánlom Schwarzyt, aki meg akarja erősíteni az izmait, de különösen mindazok számára, akik az életminőségüket szeretnék javítani.”

 

A Schwarzyt tesztelő másik szakember Dr. Massimo Gualerzi kardiológus, az olaszországi (Parma és Milánó) Longevity Suite társalapítója és tudományos igazgatója, aki Filippo Magnini tréningjét vezette. Az orvos szavai szerint: „Intézményünk küldetése a pácienseink jólétének biztosítása és az életük meghosszabbítása a legfejlettebb wellness és egészségügyi technológiák alkalmazásával. Testreszabott kezeléseinket a külső és belső szépség és egészség javítása céljából alakítottuk ki, különféle szakmai közreműködők, mint táplálkozási szakemberek és pszichológusok, valamint a legújabb generációs technológiák révén, amelyek kielégítik a nem-invazív, mégis hatékony kezelésre vágyó páciensek igényeit. "

„A Filippo Magnini számára - folytatta Dr. Gualerzi MD - kidolgoztunk egy kúrát a lezárás alatt. Filippo egy cikluson ment keresztül, amely hozzájárult formájának megőrzéséhez és izmainak erősítéséhez. A Schwarzy kétségtelenül nyerő technológiai megoldás, amely képes jelentős célok elérésére. ”- zárta gondolatait Dr. Gualerzi.

A kétszeres 100 méteres gyorsúszás világbajnoka, Filippo Magnini a következőket kommentálta: „A technológiára támaszkodni a teljesítmény javítása érdekében egyre növekvő tendencia. A kizárólag régi edzőtermi felszereléseken alapuló „régi stílusú” edzésektől az elektromos stimuláció és a mágneses tér használata felé léptünk át. Azért ajánlanám a Schwarzyt, mert számos különféle programmal rendelkezik, amelyek konkrét kezeléseket céloznak meg. Fontos megragadni a technológia adta lehetőségeket, ha folytonos fejlesztési politikát akarunk folytatni. ”

„A Filippo Magnini számára - folytatta Dr. Gualerzi MD - kidolgoztunk egy kúrát a lezárás alatt. Filippo egy kezelési cikluson ment keresztül, amely hozzájárult formájának megőrzéséhez és izmainak erősítéséhez. A Schwarzy kétségtelenül kitűnő technológiai megoldás, mellyel képesek vagyunk  szignifikáns eredmények elérésére. ”- zárta gondolatait Dr. Gualerzi.

A 100 méteres gyorsúszás kétszeres világbajnoka, Filippo Magnini a következőkkel kommentálta a Schwarzy kezelést: „A fejlett technológiára támaszkodni a teljesítmény javítása érdekében egyre növekvő trend. A kizárólag edzőtermi felszereléseken alapuló „régi stílusú” edzésektől az elektromos stimuláció és a mágneses tér használata felé mozdultunk el. Azért ajánlanám a Schwarzyt, mert számos különféle programmal rendelkezik, amelyek konkrét kezeléseket céloznak meg. Fontos megragadni a technológia adta lehetőségeket, ha nem akarunk lemaradni. ”

 

„Örömmel mutatjuk be ezt a fontos, nem invazív technológiát az izmok megerősítésére és az erőnlét megőrzésére" - mondta Paolo Salvadeo, a DEKA vezérigazgatója. „A Schwarzy egy új, teljes egészében hazai kidolgozású kezelő rendszer. Azzal a céllal fejlesztettünk ki, hogy kielégítse azoknak a férfiaknak és nőknek az egyre növekvő igényét, akik egy fejlett technológia révén, rövid kezelésekkel szeretnék megerősíteni izmaikat és átalakítani testüket. Az esztétikai orvoslás és a minimál-invazív sebészet részére biztosított lézerek vezető gyártójaként vállalatunk egyre inkább a testkezelés szegmensébe helyezi magát - először a szelektív mikrohullámokon alapuló, rendkívülien új Onda Coolwaves-szel, most pedig a Schwarzy-val, amely mellesleg tökéletesen kiegészíti az Ondát. Ismét megerősítettük elkötelezettségünket a legmodernebb megoldások kifejlesztése iránt a testápolás és a személyes jólét területén ”- fejezte be Salvadeo úr.

 

Termékek