DEKA lézerek és IPL

Synchro VasQ pulzáló festéklézer (595nm PDL)

Synchro VasQ pulzáló festéklézer (595nm PDL)

A festéklézer evolúciója: a tökéletes vaszkuláris lézer, széles pulzusidőtartománnyal és beépített kezelőprogramokkal. Legyen az bármilyen vaszkuláris malformáció (tűzfolt, éranyajegy, hemangióma), kivörösödő arcbőr, telangiektázia vagy rozácea, egyik sem tud ellenállni! A pulzáló festéklézer ezen kívül a terhességi vagy fogyási csíkok (striák), az atrófiás és a hipertórfiás hegek, keloidok, pattanásos bőr (akne), pszoriázis (pikkelysömör) kezelésében is kiváló segítőtárs. Igazi bőrgyógyászati lézer.

Nagyszerű innováció a festéklézerek világában

A Synchro VasQ egy új pulzáló festéklézer a DEKA-tól, amellyel a vaszkuláris léziók széles köre és számos bőrgyógyászati indikáció hatásosan kezelhető. A DEKA a pulzáló festéklézerek egyetlen hátrányát, a fogyóanyag felhasználás okozta többletköltséget egyedülálló programmal oldja meg: 4 évig ingyenesen biztosítja a festékkészlet cseréjét!

A Synchro VasQ készülék veszteség nélküli mikroimpulzusokban adja le az energiát, a kezelés utáni purpura csökkentése céljából. Az elérhető energiasűrűség az új technológiának köszönhetően  nagyobb, akár 12 mm-es szpotméret használatakor is. Ez javítja a terápia sikerét és a kezelés gyorsaságát - kifejezetten kiterjedtebb léziók esetén - , mindig garantálva a páciens kényelmét.

A Synchro VasQ készülékbe az innovatív RightLight festéklámpa technológia is be van beépítve. Ez egy pulzáló fényforrás speciális, a DEKA által szabadalmaztatott új kezelőfejben, melynek az emissziós karakterisztikája hasonló a festék lézerekéhez, de nagyobb a kezelési felület (6,3 cm2). Ezzel az új eszközzel a felszíni vaszkuláris léziók kezelése rövid idő alatt, bevérzések keletkezése nélkül oldható meg.

„A festéklézer a leghatékonyabb rendszer a vaszkuláris léziók, mint a tűzfoltok és a hemangiómák eltüntetéséhez. Az új Synchro VasQ rendszer a DEKA-tól nemcsak a piacon elérhető legjobb festéklézerekhez hasonlítható, hanem az új RightLight festéklámpa technológiának köszönhetően valódi újítást is bevezetett, melyet hatékonynak és fontosnak tartok a bőrgyógyászati rendelésem szempontjából.

Az új RightLight festéklámpa szűk spektrumú fényt bocsát ki, amely a festéklézer karakterisztikájához hasonló, de az energia eloszlása nagyobb felületen történik. Így, a felszíni vaszkuláris léziók kezelése, mint az erythema, poikiloderma és rozácea, sokkal gyorsabb, emellett biztonságos és maximális komfortot nyújt a pácienseknek is. Azt gondolom, hogy a festéklézer és a „festéklámpa” kombinációja kínálja a legjobb szinergiát a vaszkuláris léziók kezelésére. Manapság több új alkalmazással egészült ki a pulzáló festéklézer indikációs köre, ezáltal már pótolhatatlan eszközzé vált.”

Prof. Paolo Bonan, M.D.
Bőrgyógyászati Klinika
Firenzei Egyetem, Olaszország

Tudomány a kezünkben

Az új DEKA festéklézer, a Synchro VasQ képes versenyre kelni a legjobb rendszerekkel is, amelyek a piacon találhatóak, az erőteljesebb lézerforrásnak és az újratervezett tápegységnek köszönhetően. A Synchro VasQ új technológiai innovációk bevezetése révén 8 J energia emittálására is képes, amely megelőzi a legjobb festéklézer rendszereket is.

Több, mint egy egyszerű festéklézer

A Synchro VasQ sokkal több, mint egy egyszerű festéklézer, az alábbi előnyeinek köszönhetően:

  • Jobb az emissziós karakterisztikája 595 nm-en és képes a mélyebben fekvő és vastagabb vaszkuláris léziókat is kezelni, nemcsak a felületeseket
  • Alkalmas még felszíni pigmentált léziók, hegek, szemölcsök és pikkelysömör kezelésére is
  • Kisebb a purpura (bevérzés) előfordulása, annak köszönhetően, hogy a lézer energiája mikroimpulzusokban emittálódik.
  • Választható lézer kezelőfejek 5-12 mm szpotméretig, automatikus szpot felismerővel felszerelve.
  • Megnövelt energiasűrűség: több mint 10 J/cm2 10 mm-es kezelőfejjel.
  • RightLight festéklámpa erythrosis, poikiloderma, rozácea kezelésre, 6,3 cm2-es villanásonkénti  felülettel (5,5-ször nagyobb felület, mint a maximális terület 12 mm-es kezelőfej esetén)

A magas üzemelési költség a múlté!

Ha eddig a festékkészletek milliós költsége tartotta volna vissza a legszélesebb alkalmazási területű vaszkuláris lézer megvásárlásától, akkor most jól figyeljen! A DEKA egyedülálló üzemeltetési szerződést kínál minden új VasQ készülék vásárlónak. A készülékhez 400.000. ingyen lövést adunk! (ez 4x100.000 lövés vagy 4 év ingyenes festékbiztosítást jelent a készülékhez). A VasQ rendszerhez tehát tartozik egy speciális festékellátási program, amelyben benne foglaltatik a 400.000 lövés teljesen ingyen! 

2 2 szerves festéket tartalmazó fényforrás: festék lézer és festék lámpa RightLight technológiával.
4 4-féle lézer kezelőfej 5, 7, 10, 12 mm szpotméretekkel.
RightLight Technológia

Exkluzív és szelektív DEKA RightLight festéklámpa széles emissziós területtel a felületes léziók gyorsabb kezelése miatt.

Adatbázis Használatra kész tudásnak köszönhetően az integrált protokollok bőrgyógyászatra tervezve.
400.000. Ingyen lövések az árban foglaltatnak (vagy 4 évig ingyen lövés)1.


1: Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval a speciális program aktiválásának feltételei miatt.

Lézer kezelőfej beépített bőrhűtéssel: a teljes biztonságért és a maximális páciens kényelemért.

 

A Synchro VasQ színes érintőképernyője újra lett tervezve, így teljesen felhasználóbarát lett: minden funkció jól látható, elérhető és könnyebb a használata.

 

RightLight: Egy új megoldás a DEKA-tól a modern orvoslásban

Az új pulzáló fényű festéklámpa egy új kutatási eredmény és innováció a kezelések eredményesebbé tételében, mely a DEKA által támogatott, új metódusok kidolgozása érdekében folytatott laboratóriumi kutatások gyümölcse. Ezzel az innovatív kezelőfejjel lehetővé válik a olyan halványabb és felszínesebb erek eltüntetése is, ahol az alacsony kromofóra koncentráció miatt hagyományos festéklézerrel csak csekély eredmény érhető el.

Az új RightLight festéklámpa egy exkluzív DEKA szabadalom. A villanólámpa egy színes, fluoreszkáló folyadékba van merítve (Rhodamine 6G), ugyanolyan folyadékba, melyet a festéklézer használ a lézerfény előállításához. A lámpa által kibocsátott fényt az általa körülvevő festék oldatszűri meg, eltávolítva a bőrre veszélyes hullámhosszúságú fényt.

Ennek a rendkívüli technológiának az előnye nincs korlátozva arra, hogy csak egyszerűen megszűrje a fényt. Nemcsak kiszűri a veszélyes – és az eredmény szempontjából szükségtelen komponenseket – hanem a fluoreszcens jelenségnek köszönhetően, erősíti az előnyösebb és biztonságosabb hullámhosszok jelenlétét. Ezt a szűrő és konverziós hatást nevezik RightLight technológiának és ez egy igazi innováció a fény-alapú rendszerek között.

Az újfajta fénykibocsátás különösen jól használható a felszínes léziók kezelésénél, mint a rozácea, és az erythrosis, ahol szükség van hatékony és szelektív hatásra, valamint gyengéd műveletre egyszerre, a kezelés utáni bevérzések nélkül. A RightLight fényforrás emissziójának egyedi jellemzői lehetővé teszik a felmerülő problémák megoldását alacsonyabb target koncentráció esetén is.

Hatékonyabb fényforrás minden kezelésre

A nemzetközi tudományos irodalomban, a Synchro VasQ 595 nm-es hullámhosszát ideálisnak tartják a hemoglobin abszorpciója és a lézerfény behatolási mélysége szempontjából. A szelektivitásnak köszönhetően garantálja a környező bőr védelmét is.

Tűzfolt, Angiomák & Haemangiomák
Telangiektázia & Rozácea
Pigmentált foltok
Hipertrófiás hegek, keloidok
Atrófiás hegek
Fotorejuvenáció
Striák
Pikkelysömör
Vírusos szemölcsök

 

A festék lámpa kezelőfej az exkluzív RightLight technológiával (Elérhető kétféle kezelési felülettel: 2 cm2 vagy 6,3 cm2)

 

A hagyományos IPL és a RightLight festék lámpa emissziójának összehasonlítása. Rhodamine-t használva, a hullámhosszt konvertáljuk gyengédebb és biztonságosabb kibocsátásúra, magasabb hatékonyságot biztosítva

 

KLINIKAI ESETEK - KEZELÉS SYNCHRO VASQ PULZÁLÓ FESTÉKLÉZERREL

Tűzfolt - Synhro VasQ pulzáló festéklézer

 

Angióma - Synhro VasQ pulzáló festéklézer

 

Rozácea - Synhro VasQ pulzáló festéklézer (RightLight lámpa)

 

Rozácea - Synhro VasQ pulzáló festéklézer (RightLight lámpa)

 

Heg - Synhro VasQ pulzáló festéklézer

 

Pikkelysömör - Synhro VasQ pulzáló festéklézer

 

Striák (Striae distensae) - Synhro VasQ pulzáló festéklézer

Cégünk több, mint 25 éve foglalkozik kozmetikai és orvosi eszközök forgalmazásával, üzembe helyezésével, alkatrészellátásával és szervízével. Az értékesített eszközök használatára vonatkozó gyakorlati tudnivalókat és a hatásmechanizmus megértéséhez szükséges elméleti információkat a telepítés helyén, az Ön szalonjában oktatjuk. 

TECHNIKAI ADATOK

LÉZER MODUL
Lézer típusa Festék lézer Fény sugár 4 mW @ 532 nm (Zöld)
Hullámhossz 595 nm Emissziós kontroll Láb- és kézkapcsolt
Spot méretek 5,7,10,12 mm Belső adatbázis Előre beállított protokollok, USB-ről feltötlhetőek továbbiak. Lehetőség a használt protokollok egyéni tárolására.
Opcionális spottok Távoltartó tömörített lencsékkel a pigmentált léziókra, 3 mm, 3x10 mm és 9x9 mm Kontroll panel Színes LCD érintő képernyő
Maximálisan kibocsátott energia 33 J/cm2 @ 5 mm spot méret 19 J/cm2 @ 7 mm spot méret 10 J/cm2 @ 10 mm spot méret 7 J/cm2 @ 12 mm spot méret Elektromos követelmények 230 Vac - 16 A - 50/60 Hz
Impuzusok közötti késleltetés 0,3-40 ms Méret 120 x 49 x 100 cm - 175 kg
Ismétlési frekvencia 0,2-1 Hz      

 

RIGHTLIGHT MODUL
Lámpa típusa Pulzáló Festék Lámpa RightLight Technológiával
Emissziós Spektrum 595 nm
Maximálisan kibocsátott energia 25 J/cm2
Kezelési felület 15 x 13 mm (2 cm2) 48 x 13 mm (6,3 cm2) egy opcionális mérettel: 24 x 13 mm (3,1 cm2)
Impulzushossz 2-20 ms (egyszeri), 9-66 ms (dupla), 16-124 ms (tripla)
Impulzus szám 1-3
Impuzusok közötti késleltetés 5-50 ms
Impulzus ismétlési periódus 2-6 s
Emissziós kontroll Láb- és kézkapcsolt


LETÖLTHETŐ PROSPEKTUS 

Termékek