DEKA lézerek és IPL

Dr. ARNOLD

Dr. ARNOLD

FEJLŐDŐ KIVÁLÓSÁG

MEDENCEFENÉK REHABILITÁCIÓ,  NŐI VIZELETINKONTINENCIA,  KRÓNIKUS KISMEDENCEI FÁJDALOM SZINDRÓMA, PROSZTATA MŰTÉT UTÁNI REHABILITÁCIÓ, GENITALIS PROLAPSUS, ANOREKTÁLIS FUNKCIÓ HELYREÁLLÍTÁSA 

Kulcsfontosságú elvek

A Dr. ARNOLD szelektíven stimulálja a medencefenék izmait célzott kontrakciók és elernyedések által, melyek javítják és megelőzik a vizeletinkontinenciát és a krónikus kismedencei fájdalom szindrómát.

A stimulációt homogén profilú elektromágneses tér hozza létre (TOP FMS-TOP Flat Magnetic Stimulation), mely a kismedencei izmok stimulációjára lett optimalizálva.

Miért érdemes a Dr. ARNOLDOT választani?

Top Flat Magnetic Stimulation = Hatékonyság és kényelem

A TOP FMS technológiának köszönhetően az elektromágneses mező egyenletesen oszlik el anélkül, hogy helyenként magasabb intenzitást mutatna. Az egyenletes stimuláció jobb tolerálhatóságot és hatékonyságot biztosít.

Ergonómia mindenek előtt!

A DEKA R&D tervezte a Dr. ARNOLDOT, mely egy speciális kezelőszék, maximális kényelmet biztosítva a páciens számára, a biztonság és a hatékonyság mellett.

Számunkra a női intim egészség létfontosságú

A DEKA női intim terápiái közül a Dr. ARNOLD a megoldás a vizeletinkontinencia kezelésére és a páciens életminőségének javítására.

„Rehabilitációs” eszköz

A DR. ARNOLD egy non-invazív terápiás eszköz, amely specifikus elekromágneses mezőn keresztül (TOP FMS Technológia) kapcsolatba kerül a neuromuszkuláris egységgel. Különféle, személyre szabott protokollok révén hatást fejt ki a hipotónusos szöveteken (intenzív összehúzódásokkal, akarattól független és másképp nem kivitelezhető – amelyek stimulálják a mélyen elhelyezkedő kismedencei izmokat; illetve a hipertónusos szöveteken izomgátlást és fájdalomcsökkentést célozva).

A Dr. ARNOLD készülék használatának klinikai eredménye: a szemérem-farokcsonti izom funkciójára és a medencefenék izmainak megnövekedett tónusára fordított tudatos figyelem, a perineális izmok rehabilitációjával.

Dr. ARNOLD A nők legjobb szövetségese

A tudományos szakirodalom szerint ez a technológia biztonságosan és hatékonyan képes kezelni a medencefenéki izmok erősítésével a stressz-, a sürgősségi- vagy késztetéses- és kevert inkontinenciát a páciensek széles körében.

Csökkentek a páciensek vizeletinkontinenciájának tünetei, illetve a kismedencei fájdalom is, mely pozitívan befolyásolta az életminőségüket. A szubjektív értékelés alapján a páciensek a terápia további hatásaként fokozott szexuális elégedettségről is beszámoltak.

A Dr. ARNOLD a hipertónusos izmokra is használható és olyan páciensekre is, akik krónikus kismedencei fájdalom szindrómában szenvednek. A TOP FMS-nek és homogén eloszlatásának köszönhetően az elektromágneses stimulusok a medencefenéki izmokat lazítják el a specifikus protokollok jóvoltából.

Az ergonómia az első!

A kezelés hatékony kivitelezéséhez elengedhetetlen a páciens megfelelő pozícionálása. Ezért a DEKA egy olyan kezelőszéket alakított ki, amelynek állítható a magassága és a támlája. Ez szükséges ahhoz, hogy a kezeléshez optimális pozíciót vegyen fel a páciens, kényelmesen és ellazulva.

A nők intim egészsége és életminőségének javítása a célunk

A Dr. ARNOLD felhasználhatósága preventív hatásokkal is kibővül

  • Nőgyógyászat: genitális prolapsus megelőző terápiája
  • Urológia: vizeletinkontinenciát megelőző terápia, a húgycső támogatása és a zárómechanizmus javítása különösen erőlködéskor
  • Kolorektális: anorektális funkció helyreállítási vagy prevenciós kezelés
  • Szexuális: a szexuális életre pozitív hatással van a perineális izmok megerősítése által

A Dr. ARNOLD kiegészíti a DEKA kínálatát a női intim egészséggel. Ez a folyamat a konszolidált Mona LisaTouch® technológiával végzett vaginális atrófiakezeléssel indult, majd a Dr. ARNOLD technológiával folytatódott a vizeletinkontinencia kezelésére.

A Dr. ARNOLD technológia könnyen használható és a nőgyógyászok, urológusok, proktológusok, valamint a gyógytornászok, illetve a páciensek is nagyra értékelik, mert a kezelés a kézzelfogható előnyein túl hatékonyan csökkenti a panaszokat, fájdalommentes és felöltözve végezhető. A hosszútávú eredmények érdekében fenntartó kezelések ajánlottak.

A női vizeletinkontinencia és a krónikus kismedencei fájdalom szindróma egy globális rendellenesség

A medencefenék izmaira a változások összetett skálája hatással van a szülés utáni időszakban és az öregedés során. A medencefenék izmai nem biztosítanak elegendő támogatást a kismedence szervei számára és a kontinencia kontrollálására. Ez a medencefenék izmainak diszfunkciójához vezet, amelynek közvetlen velejárója a vizeletinkontinencia.

  • 12,4 % érintett a női populációból világszerte (körülbelül 303 millió fő)*
  • ~54.3% érintett nő szenved az életminőséget negatívan befolyásoló hatásoktól*
  • 12-15% nő szenved krónikus kismedencei fájdalom szindrómában* a globális populációból

Szakvélemények

Inkontinenciával küzdő pácienseket kezelünk és az eredmények elképesztők. Kiváló eredményeket érek el hipertónusos medencefenékizmokon, mely a páciensnek krónikus kismedencei diszkomfortot okozott. A páciensek elégedettek és boldogok; rövid idő alatt kielégítő intim élethez jutottak. A kezeléssel a medencefenék izmainak összehúzódását idézzük elő, melyet a páciens nem tud mozgatni, a kismedencei mélyizmok reedukációjával. Ezen kívül ez a technológia megelőzi a genitális és anorektális prolapszust, mely jelentősen javítja a páciens szexuális életét.”
Dr. Andrea Biondo, MD- nőgyógyász
Palermo (Olaszország)


A Dr. ARNOLD bizonyítottan hatékony és biztonságos megoldás a medencefenék állapotának helyreállítására. Ez az egyedülálló technológia a Top Flat Magnetic Stimulation alapjaira épül, mely belülről szolgálja az öregedés és egyéb sérülések okozta következmények helyreállítását, az izomzat erősítését, melyek szorosan kapcsolódnak a szexualitáshoz és az életminőséghez. Ez az egyik legfontosabb eszközöm a praxisomban.”
Dr. Pablo Gonzales, MD- nőgyógyász
Pereira (Kolumbia)


A Dr. ARNOLD medencefenék rehabilitációra használt elektromágneses szék kiváló eszköze a klinikánknak, mind önmagában való használatra, mind a Mona Lisa Touch CO2 frakcionált lézeres kezelésekkel. A klinikánkon standard használati eszközzé vált és a páciensek is nagyon elégedettek az eredményekkel.”
Dr. Antonio Posada, MD- nőgyógyász
Saltillo, Coahuila (Mexikó)

Műszaki adatok

Dr. ARNOLD
Energiaforrás Elektromágneses mező
Intenzitás 2,5 Tesla-ig
Pulzusidő 250 μs ±20%
Ismétlési frekvencia  150 Hz-ig
Fogyasztás Rendszer 100-240 V 1500VA
Szék 100-240 V 380 VA
Méretek, tömeg Rendszer paraméterei 40cm x 110cm x 70 cm (WxHxD)
Szék 77 cm x 124 cm x 77 cm (WxHxD)


Letölthető prospektus

 

 
 

 

Termékek