CANFIELD vizuális diagnosztika

Visia képrögzítő és vizuális diagnosztikai rendszer

Visia képrögzítő és vizuális diagnosztikai rendszer

Forradalmasítja a bőrdiagnosztikai konzultációt

Az új, 7. generációs VISIA® rendszer jelentősen jobb képi élményeket kínál az esztétikai és bőrápolási konzultáció során. Az újonnan tervezett fényképező modul az arc körül akadálymentesen forog, leegyszerűsítve a képalkotási folyamatot, miközben nagyobb kényelmet biztosít az ügyfélnek. A 3 irányból készült nagyfelbontású, csillogásmentes felvételekhez polarizált fényt, a bőrfelületi porfirin kimutatásához UV-megvilágítást használ. A frissített szoftver gyorsabb felvételkészítést tesz lehetővé, automatikus bőrtípus-besorolással, kifinomult arcbőr elemzéssel és még sok más szolgáltatással. A Visia rendszert a többszáz felhasználó évtizedes tapasztalata, a technológiai kifinomultság, a magas műszaki színvonal (értékes optikai elemek, nagyfelbontású kamera, egyedülálló szoftver) emeli a konkurens készülékek fölé. Hasonlítsa össze a versenytársak képminőségét, a Visia fotóinak pixelmentes nagyíthatóságával és torzításmentes megjelenítésével! 

Könnyedén elkészített, kiváló minőségű, standardizált arcfotók

VISIA’s multi-point positioning system and live image overlay make it easy to capture perfectly registered images to document progress over time. Rotating capture module easily captures left, right and frontal facial views.

A VISIA többpontos pozícionáló rendszere és az élőképes átfedés megkönnyíti a sorozatfelvételek dokumentálását az idő előrehaladtával. A forgatható fényképező modul könnyedén rögzíti a bal, jobb és frontális arcnézeteket, gyors egymásutánban készített, különböző megvilágítású képekkel.

IntelliFlash® vakurendszert, kereszt polarizált fényt és UV-megvilágítást használ a felszíni és felszín alatti bőrállapot rögzítésére és mérésére. Az UV-fotózás a legteljesebb adatállományt biztosítja a napfény károsodásának felmérésére és elemzésére, beleértve az UV-fluoreszcens képalkotástis, mely a porfirin feltárására alkalmas.

A Canfield RBX® technológiája szétválasztja a vörös és a barna bőrkomponenseket, melyek együttesen előfordulva nehezen értékelhetők, s ezáltal jobban láthatóvá teszi a pókanyajegyeket, finom kapillárisokat, a pigmentfoltokat, a gyulladásos állapotokat  és más kondíciók megjelenítését.

Mennyiségi elemzés & vizuális értékelés

A foltok általában barna vagy vörös bőrelváltozások, melyek az alap bőrtónustól színben vagy kontrasztban eltérnek. A foltok méretben és formában különbözőek és szabad szemmel is láthatóak. Ide tartoznak: a szeplők, a pattanások hegei, a hyperpigmentáció és a vaszkuláris elváltozások.

 

RÁNCOK

Barázdák, gyűrődések vagy redők a bőrön, melyek az UV-károsodás következtében mélyülnek és egyidejűleg a bőr rugalmassága is csökken.

 

TEXTÚRA

TEXTÚRA

Kiemelkedések és besüppedések a bőr felületén, amelyek befolyásolják a bőr simaságát.

 

PÓRUSOK

A pórusok a verejtékmirigyek csatornáinak kör alakú felületi nyílásai. Az árnyékok következtében a nagyobb pórusok a környező bőrszínnél sötétebbek, így a szoftver a sötétebb szín és köralak alapján azonosítja a pórusokat.

 

UV-FÉNY OKOZTA FOLTOK

A diagnosztika során használt UV-megvilágítás fénye elnyelődik az epidermális melaninban közvetlenül a bőrfelszín alatt, s ezáltal képes megmutatni az UV-sugárzás okozta foltokat.

 

PIGMENTÁLT FOLTOK

A pigmentáció és színegyenetlenségek a bőrfelszínen és alatta. Láthatóvá válik a hiperpigmentáció, a szeplők, a lentigo és a melasma.

 

VÖRÖS TERÜLETEK

A koncentrált sötétebb vörös területek, melyeknek különböző oka lehet, úgymint aknés góc, gyulladás, rozácea vagy pókangióma. A képen kirajzolódnak a tágult kapillárisok is.]

 

PORFIRINEK

A porfirinek a Propionibacterium acnes anyagcseretermékei, amelyek a pórusokban helyezkednek el (UV megvilágításban fluoreszkálnak).  

 

Objektív eredmények, egyértelmű kommunikáció

Adjon személyre szabott ajánlásokat a VISIA szoftverrel a rendszerbe felvitt bőrápolási termékekből és kezelésekből. Alkalmazottai hatékonyabban értékesíthetik a fiatalító és bőrápoló kezeléseket, egyértelmű javaslatokkal kombinálva, melyet a VISIA Complexion Analysis tökéletesen alátámaszt. Javaslatai megtalálhatók lesznek a kinyomtatott ajánláson.

A személyre szabott, kinyomtatott ajánláson könnyen érthető információkat talál majd a páciens, melyek az ügyfél-oktatásban és a terápiás tervezésben is használhatók. Az ajánlások értékes segítséget nyújtanak bevételei növeléséhez.

A ViewMyConsult segítségével kapcsolatban maradhat az ügyfelekkel, mivel az az esztétikai eljárások lehetőségeit vizsgálja. Az ügyfelek megtekinthetik képeiket, kezelési ajánlásaikat és kezelésüket otthon, biztonságos, jelszóval védett webes portálon keresztül.

TRUSKIN AGE®

Meghatározza a beteg bőrállapotát és az azon alapuló életkorát, forradalmian új viszonyítási alapot biztosít bőrápolási termékek és kezelési lehetőségek kiválasztásához. (A statisztikához alapul vett populáció bőrállapota eltérhet az európai átlagtól).

SZÁZALÉK SKÁLA

A VISIA szabadalmaztatott összehasonlító módszere – a mért értékeknek a normál értékekhez való hasonlítása - a világ legnagyobb bőrtani adatbázisa alapján. A páciens bőrét az azonos korú és bőrtípusú átlaghoz hasonlítja. Mérje meg a foltokat, ráncokat, textúrát, pórusokat, UV-foltokat, pigmentált foltokat, vörös területeket és porfirineket.

LÁTVÁNYOS ÖSSZEHASONLÍTÁSOK

Az eredmények egymás melletti összehasonlítása lehetséges a nézetek, funkciók vagy időpontok bármely kombinációjával, beleértve a grafikonokat és a numerikus adatokat. Nagyítás és panorámaképek egyidejű használata a tiszta és egyszerű összehasonlításhoz.

SZEMPILLA ANALÍZIS

Értékeli a szempilla javító kezelések eredményeit numerikus értékelésekkel és grafikus megjelenítésekkel.

LUPÉ ESZKÖZ

Célozd meg a kiválasztott területet a nagyítóval, szűkítsd vagy növeld a nagyítót méretét, vagy közelíts rá az egér segítségével vagy a touchscreen megérintésvel.

3D NÉZET

Bármely szögből három dimenzióban ábrázolhatja a bőr felületét, természetes bőrszínnel, színes domborzattal vagy szürkeárnyalatosan.

ÖREGEDÉS SZIMULÁCIÓ

Szimulálhatjuk az öregedési folyamatot, megmutatva a páciens bőrét 5-7 évvel idősebben vagy fiatalabban, megjelenítve a foltokat, a ráncokat vagy akár mindkettőt.

FÉNYKÉPEZŐ MÓD

Ismételhető arckép dokumentáció a beteg állapotának rögzítéséhez, analízis elvégzése nélkül. Az elemzés később is elvégezhető, ha szükséges. A keresztpolarizált megvilágítás csillogásmentes képet garantál (jobb, mint a vakuval készült kézi kamerás felvételek).

BŐRTÍPUS BESOROLÁS

Az ügyfelek bőrtípusának automatikus besorolása az egyszerűsített képfeldolgozáshoz és elemzéshez.

iPAD KONZULTÁCIÓS APPLIKÁCIÓ

Az összes VISIA analitikus és kommunikációs eszköz elérhető iPad-en, így a VISIA konzultáció a rendelőben bárhol lehetséges. Ehhez iPad Air vagy újabb eszköz, valamint iOS 10 vagy újabb verzió szükséges. Az iPad APP feláras kiegészítőként vásárolható meg.

VIEWMYCONSULT® INTEGRÁCIÓ

Maradjanak kapcsolatban! Az ügyfelek megfontolják a jövőbeni esztétikai kezelések lehetőségeit, ha látják, hogy milyen eredmények érhetők el.  Biztonságos, jelszóval védett web portálon keresztül az ügyfelek megtekinthetik fényképüket, kezelési ajánlásaikat és a kezelések hatékonyságát a saját otthonukban.
 
MIRROR® INTEGRÁCIÓ

Közvetlen kapcsolat a Canfield's Mirror orvosi képalkotó szoftverrel (külön kapható), mely segít bemutatni a pácienseknek a bőrfelszínen végzett beavatkozások és az injekciós kezelések előnyeit. A Mirror orvosi képkezelő szoftver minden páciens képét kezeli, bármilyen CANFIELD kamerával készült, s azonnal elérhetővé válik.
 
CANFIELD CARE®

Korlátlan technikai támogatás, hardvergarancia, képzési webinárok, szoftverfrissítések és ViewMyConsult hozzáférés.

 

Műszaki adatok

VISIA Facial Imaging Booth

 • Automatikus fókusz
 • Automatizált fehér balansz korrekció
 • Fényképező mód pozíciói: Bal 33°, Közép 0°, Jobb 33°
 • Álltámasz magassága: 8,8 in (22,3 cm) az asztaltól
 • Homloktámasz magassága: 16 in (40,6 cm) az asztaltól
 • Multi-spektrális képalkotás
  • standard fény IntelliFlash
  • kereszt-polarizált fény
  • ultraviola fény

Méret &Tömeg

Középen: 13 x 14,2 x 20,9 in (32,9 x 36 x 53,1 cm)
Teljes terjedelem 3 állású lengéssel: 15 x 22,9 x 20,9 in (38,1 x 58,2 x 53,1 cm)
Tömege: 31 lbs. (14 kg)

Teljesítmény

Feszültség: 100 to 240 VAC (+/- 10%)
Frekvencia: 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Áramerősség: 3 A (rms)

Követelmények:

Munkaállomás

 • 8 GB RAM
 • 2.2 GHz vagy gyorsabb processzor, Intel i5
 • Minimum 1 GB szabad hely a lemezen az installációhoz
 • 250 GB szabad hely az ajánlott adatokhoz
 • Monitor: 1280 x 900 (4K maximálisan 150% -os nagyítással támogatott monitorok)
 • USB portok: 2 ajánlott port (USB 2.0)
 • 1 Gbps vetetékes LAN csatlakozás (Wi-Fi nem támogatott)
 • Windows 7 SP 1 (Professional vagy Ultimate - 64 Bit)
 • Windows 8.1 (Professional 64 Bit)
 • Windows 10 (Professional 64 Bit) - Ajánlott
 • Windows Home Edition & Windows VISTA – Nem támogatott
 • Internet Explorer 11

 

VISIA iPad App

 • Minimum 802.11n vagy újabb protokoll támogatott a rendelőn belüli Wi-Fi routeren
 • iPad Air vagy újabb
 • iOS 10 vagy újabb

SQL Server

 • Windows Server 2008 R2 SP1, Server 2012 vagy 2012 R2, Server 2016
 • SQL 2008, 2012 (Express Edition alapértelmezés szerint telepítve van), 2016
 • 2 GHz vagy gyorsabb processzor, Intel i5
 • 8 GB RAM (vagy magasabb)
 • 1 Gbps vezetékes LAN csatlakozás (Wi-Fi nem támogatott)
 • 300 GB HD, 7200 rpm minimum
 • A szükséges hely függ a beteg képei nagyságától és a használt kamera beállításaitól
 • Rendszeresen ütemezett biztonsági másolatok erősen ajánlottak

Megjegyzés

 • A felhasználóknak rendszergazdai jogosultsággal kell bejelentkezniük.
 • A 943999 alatti sorszámok már nem támogatottak. Vegye fel a kapcsolatot a Dr Derm Equipment Kft. ügyfélszolgálatával.
 • A sorozatszám a hátlapon lévő USB port mellett található.
 • Nem támogatjuk a szerver osztály OS operációs rendszerként való használatát.
 • A WAN kapcsolat nem támogatott.

Letölthető prospektus

 

Termékek