CANFIELD vizuális diagnosztika

Vectra H2

Vectra H2

3D képrögzítés és animáció arcra, mellre és testre

A VECTRA H2 kézi képalkotó rendszer klinikai minőségű 3D képalkotást nyújt bármely rendelő számára. Precíziós optikát kínál a nagy felbontású 3D-s képekhez, egy intuitív, könnyű és egyszerűen kezelhető képrögzítési rendszerben. Ideális az arcesztétikai kezelésekhez (volumenpótlás) és műtétekhez (face lifting, orrplasztika), valamint a testen végzett leggyakoribb plasztikai beavatkozásokhoz (mell augmentáció, mellfelvarrás, zsírleszívás). Kitűnő minőségű klinikai dokumentáció a kezelések előtti állapot rögzítéséhez és az eredmény bemutatásához, tudoimányos közleményekhez vagy előadásokhoz. A nemzetközi kongresszusokon látott előadások tökéletes minőségű dokumentációja a legtöbb esetben Canfield Vectra rendszerrel készült.

 

AUTOMATIZÁLT KÉP ÖSSZEVARRÁS

A három arcképből, vagy 5 testfotóból automatikusan összeilleszt egy 3D-s képet a VECTRA Sculptor szoftver.
 

 

JELÖLÉS NÉLKÜLI NYOMONKÖVETÉS

Az automatikus jelölés nélküli nyomonkövetés dinamikusan értékeli a bőr felületének változását. Egymás utáni felvételeken a bőrfelület automatikusan igazodik, így vizuálisan nyomon követhető és dokumentálható.
 

 

JELENÍTSE MEG A VÁLTOZÁSOKAT!

A részletgazdag képek összehasonlítása lehetővé teszi a kifinomult háromdimenziós biomechanikai elemzést. Megjeleníthetők a lágyszöveti változások, kvantitatív megközelítésben, a nyújtásra, tömörödésre, liftingre és a térfogatváltozásra vonatkozóan. A jövőbeli kezelések ösztönzése a betegek személyes eredményeinek bemutatásával.Bizonyítsa a páciens számára a javulást a kezelés eredményének részletes feldolgozásával.
 

 

KÜLÖNBÖZTESSE MEG RENDELŐJÉT

Jobb betegtájékoztatást és nagyobb média elérést tesz lehetővé a legmodernebb képalkotó eszközökkel és a reális 3D eredményekkel.
 

ISMERTESSE A LEHETŐSÉGEKET

Használja a páciens saját képeit a kezelések bemutatására, magyarázza el neki a beavatkozás lehetőségeit és korlátait, mondja el a várható eredményeket. Beszéljék meg páciens elvárásait, tűzzék ki a kezelési célokat közösen, és tájékoztassa a betegeket a lehető legjobb kezelési tervről. Mutassa be a páciensének az elképzelhető esztétikai eljárások izgalmas lehetőségeit az ő saját képeivel.
 

 

A VECTRA H2 RENDSZERHEZ ELÉRHETŐ SZOFTVEREK

Face Sculptor®

 • értékelés
 • automatikus mérések
 • orrplasztika
 • áll formázás
 • feltöltések
 • face lifting
 • arc kontúrozás
 • bőrfelszín megújítás

Breast Sculptor®

 • értékelés
 • páciens oktatás
 • emlőnagyobbítás
 • mellfelvarrás
 • felülvizsgálat
 • sajátzsír feltöltés

Body Sculptor®

 • hasplasztika
 • zsírleszívás
 • fenék nagyobbítás
 • cellulit kezelés
 • volumen változás mérése

 

FACE Sculptor® ARCTERVEZŐ SZOFTVER

3D bőranalízis identifikálja, analizálja, és bemutatja a foltokat, a ráncokat, a textúrárát, a pórusokat, a pigmentfoltokat és a vörös területeket. Grafikonok ábrázolják a kalkulált értékeket minden tulajdonságnál.

 

Automatizált mérések, melyek közül néhány lehetőség csak 3D technológiával érhető el, segít pácienseinek megérteni jelenlegi állapotukat.

Mutassa be a lehetséges eredmények közötti különbséget, amit egy vagy több eljárással érhet el. A Face Sculptor segítségével felfedezheti a lehetőségeket és segítheti páciensét a lehető legjobb kezelési terv melletti döntésben.

A Candfield szabadalmaztatott RBX® technológiája képes elkülöníteni a bőr vörös és barna komponenseinek egyedi színezetét, a bőr állapotának pontosabb megjelenítéséhez.

A szürke mód felfedi a kontúrokat, prezentálja a lehetőségeket a korrekciós eljárásokhoz.

 

A Markerless Tracking™ dinamikusan értékeli a bőrfelület változását. A bőrfelületet automatikusan feltérképezi, megjelöli és nyomon követheti. A vektor nyilak pontosan jelzik a bőrmozgás irányát és nagyságát, ami ideális ösztönző a jövőbeni kezelésekhez (a beavatkozások folytatásához). A terápiás technikák finomításához is segítséget nyújt az orvos részére.

 

Az intuitív szimulációs eszközök segítenek elérni a valósághű 3D-s eredményeket. A csúszkával a dorzális magasság beállítása azonnali háromdimenziós orrplasztikai szimulációt eredményez.

Szimulálja a volumen eltávolítását vagy hozzáadását. Láthatóvá teszi a kontúrváltozás mértékét egy szín-távolság térképpel, a volumenváltozást cm3-ben is megadva.

Egymásra fektethető a beavatkozás előtti kép a szimulált eredménnyel, mely nyilvánvalóbbá teszi a különbségeket.

Demonstrálja a különbségeket a valószínűsíthető végeredmények között csupán egy, vagy több beavatkozás eredményét szemléltetve. A Face Sculptor-ral segíthet páciensének dönteni a lehető legjobb kezelési terv mellett.

 

BREAST sculptor® MELLTERVEZŐ SZOFTVER

Automatizált mérések, melyek közül néhány lehetőség csak 3D technológiával érhető el, segít pácienseinek megérteni jelenlegi állapotukat.

Breast Sculptor edukáció checklista testreszabható tájékoztató és beleegyező nyilatkozatok sorát nyújtja releváns vizuális eszközökkel és mérésekkel, mely a tájékoztatott beleegyezés folyamatát egyszerűsíti. Nyomtassa ki az átbeszélt kérdések aláírt összefoglalóját.

Az intuitív szimulációs eszközök segítenek elérni a valósághű 3D-s eredményeket. A BREAST Sculptor® szoftver dinamikus lágyszövet modellezési technológiája, a termékkatalógusból kiválasztott implantátumok tényleges 3D modelljeit generálja. A szoftver a gravitáció, az implantátum alakja és elhelyezkedése alapján kalkulálja a valósághű állapotot.

Hasonlítson össze több implantátum lehetőséget különböző mérettel, stílussal és alakkal.

A mastopexia tervezése során a Breast Sculptor szoftver modellezi a műtét elvégzésének módját, beleértve a bőr kivágásának szimulálására használt állítható bemetszéseket is.

 

KÉPALÁÍRÁS:
circumareolar     circumvertical   inverted 

 

KÉPALÁÍRÁS:
pre-op 3D kép     szimulált mastopexia    mastopexia emlő nagyobbítással

BODY Sculptor® TESTTERVEZŐ SZOFTVER

Segítse, hogy páciense a lehető legjobb kezelési terv mellett döntsön azáltal, hogy megmutatja a különbséget a valószínűsíthető végeredmények között, csupán egy vagy több, kombinált beavatkozással.

 

Alakformálás Szimulálja a volumen hozzáadását vagy eltávolítását.

Automatikus körméret és volumen mérés az alakformálás során, csak 3D technológia és 360°-os képalkotás révén érhető el.

Egymásra fektethető a beavatkozás előtti kép a szimulált eredmény képével, mely nyilvánvalóbbá teszi a különbségeket.

ViewMyConsult® web portál segít kapcsolatban maradni pácienseivel, míg megfontolják az esztétikai beavatkozások lehetőségeit. A biztonságos hozzáféréssel (jelszóval védett weboldal), a páciensek meg tudják nézni a saját 3D-s képeiket saját otthonuk privát légkörében. Páciensei – a kezelőorvos döntse szerint – akár mindent hazavihetnek a ViewMyConsult®-tal és a személyre szabott, kinyomtatott riporttal.

Az opcionális IntelliStage® „forgószőnyeg” lehetővé teszi a pontos iránytartást a reprodukálható 360°-os képkészítéshez.

VECTRA H2 vakuja behajtható a biztonságos szállításhoz. A táska tartozék.

 

A VECTRA H2 RENDSZER ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI

 • Hordozható, kis tömegű, könnyen kezelhető
 • Fotografikus minőségű 3D képalkotás
 • Az innovatív vaku stúdió minőségű megvilágítást biztosít a topográfia és a kontúrok optimális megjelenítéséhez
 • Kétféle fókuszáló fénysugár a távolságbeállításhoz - egy az arcra és egy a testre - biztosítja a tökéletes élességet és az optimális felbontást
 • Páratlan értékelő és konzultációs szoftver

 

LETÖLTHETŐ PROSPEKTUS

 

Termékek