DR DERM Kozmetikai készülékek

Bodyslim

Bodyslim

A Bodyslim egy kiváló minőségű mély- meleg terápiás termotakaró. A hőmérsékletváltozás testünkre gyakorolt pozitív hatásait aknázza ki, amely méregtelenít, erősíti az immunrendszert és kellemesen pihentet.

A Bodyslim mély- meleg terápiás termotakaróval a problémás helyeken, ahol a lerakódó méreganyagok a legtöbb kellemetlenséget okozzák – mell a csípő és láb zónái – különböző hőmérsékleten tudunk kezelni. Ebben segít az anatómiailag elkülönített három termo zóna, s így a hőre érzékeny területeket is kezelhetjük.

A speciális vezérlőegység segítségével a vendégek saját igényeik szerint tudják a hőmérsékletet beállítani. A takaró borítását egy speciális antiszeptikus anyaggal vonták be, az un. Bio-Prüf technológia alapján, mely „védett” zónát hoz létre a takaró felületén. A Bodyslim tökéletesen illeszkedik az emberi test formájához, könnyű a rögzítése.

A hőmérsékletváltozás hatására élénkül a hatóanyag bevitel, javul az immunműködés és az alak formálódik, feszesedik.

A meleg hatására javul a kötött formában lévő zsírok lebomlása, az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás. A termotakaró stimulálja a nyirokrendszer, s ezáltal az immunrendszer működését.

A mély-meleg terápia a verejtéktermelés révén a bőr salakanyagainak kiürülését eredményezi, javul a diffúzió, s hőmérséklet kollagén és rugalmas rostokra kifejtett hatása következtében feszesebbé válik a bőr. A hő hatására kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe: az emulziók, krémek, hatóanyagszérumok, pakolások eredményesebben jutnak be, mint hőhatás alkalmazása nélkül.

Termékek