CYNOSURE – PALOMAR lézerek

Cynosure Apogee Plus

Cynosure Apogee Plus

A nagy teljesítményű Apogee®Plus esztétikai lézerkészülék gyorsabb szőrtelenítést és az epidermális pigmentált léziók hatékony eltávolítását biztosítja, a legtöbb bőrtípuson.

Nagy teljesítmény és gyorsaság

Az Apogee Plus nagy teljesítménnyel és gyorsasággal büszkélkedhet. Akár 20 J/cm2-es energiasűrűséggel, alapkiépítettségben 18 mm átmérőjű sugárnyalábbal és másodpercenként 2 villanással (2 Hz-es ismétlési idő) képes kezelni a bőrproblémákat.

Az Alexandrit lézer 755 nm-es hullámhossza a melaninban kiváló abszorpciós tulajdonsággal rendelkezik és klinikailag igazolt igazolt a hosszú távú eredményessége. Ez az a hullámhossz, ami kiváló a szőrtelenítésre: három kezelés után átlagosan 79%-kal csökken a szőr növekedése.1

Az Alexandrit lézer optimális behatolási mélységet kínál: hatékonyan eléri a szőrtüszőket, s a melaninban való tökéletes elnyelődése révén annak környezetét nem melegíti fel. Más lézerek, melyek hullámhosszúsága nagyobb, mélyebb behatolási mélységük és kevésbé szelektív elnyelődésük révén csak nagyobb energiával, így fájdalmasabban tudják a szőrtüszőket elpusztítani.

A 755 nm-es Alexandrit lézer egyedülálóan hatásos a bőr pigmentált lézióinak eltüntetésére, beleértve az öregségi foltokat, a napfény okozta pigmentfoltokat, szeplőket. Ehhez a kezeléshez az Apogee Plus egyedülállóan rövid fényimpulzusok kibocsátására képes, melyek a hámban található melanint felforrósítva, akár egyetlen kezeléssel, hegmentesen tünteti el a foltokat.

Gyors, hatékony, eredményes

Az Apogee Plus a világszerte elismert, korábbi Apogee lézerkészülék legújabb változata, melynek nagyobb a szpotmérete, az ismétlési frekvenciája és az energiája, így gyorsabb vele a kezelés. A bajusz kezelése kevesebb mint fél perc, a hónalj szőrtelenítése akár 2 perc alatt elvégezhető!

Testreszabható, biztonságos kezelések

Az Apogee Plus lézersugarának változtatható átmérője, energiája és impulzus szélessége révén lehetővé teszi a páciens hajszínéhez, szőrzetvastagsághoz és bőrtípusához alkalmazkodó beavatkozást. A kezelés közben a bőrt hideglevegős rendszerrel hűtjük, mely nemcsak a kellemetlenségeket csökkenti, hanem megvédi a bőr felső rétegeit, a magas víztartalmú hámot a hő okozta sérüléstől. A hideglevegős rendszer nem igényel fogyóanyagot, mint a folyékony nitrogén patronnal működő eszközök, melyeknél a patronok pótlása megdrágítja a kezelést.

Műszaki adatok

Lézer típus Alexandrit
Hullámhossz 755 nm
Impulzus hossza állítható 0,5-300 msec között

Maximum energiasűrűség / kezelőfej átmérő

18 mm
15 mm
12 mm
5 mm

 

20 J/cm²
30 J/cm²
45 J/cm²
50 J/cm²

Maximális ismétlési szám 3 Hz
Célzó fény vörös
Bőrhűtő rendszer hideg levegő - külön elérhető
Electronikai követelmények 208/240 VAC/30A
Méret (Magasság x Szélesség x Mélység) 41"x 15"x 25" (104 cm x 38 cm x 64 cm)
Tömeg 180 lbs (82 kg)

 

Termékek