CYNOSURE – PALOMAR lézerek

Cynosure Elite Plus

Cynosure Elite Plus

Az Elite Plus egy nagyteljesítményű esztétikai lézerkészülék, mely kétféle lézer fényét egyazon optikai rendszeren keresztül vezeti a kezelőfejbe, s így a kezelendő bőrfelületre. Az Elite Plus lézer a szőrtelenítés és a visszérkezelés gold standard-jait követi, hiszen a világos bőr szőrtelenítésére Alexandrit lézert, a pigmentált bőr szőrtelenítésére és visszérkezelésre Neodymium:YAG lézert kínál. Utóbbival nemcsak az alsó végtag, hanem az arc erei is hatékonyan kezelhetőek, az epidermális pigmentfoltokat pedig egyedülállóan rövid pulzusú Alexandrit lézerrel távolíthatjuk el.

Most még gyorsabb

Az Elite Plus esztétikai lézerkészülékben két klinikai lézer van összeépítve – a 755 nm-es Alexandrit és az 1064 nm-es Nd:YAG lézerek, melyek esztétikai kezeléseket tesznek lehetővé, felülmúlhatatlan hatékonysággal és kényelemmel.

Az Elite Plus előnye, hogy nagyobb a kezelőfej átmérője és az impulzusok leadása gyorsabb, így hatékonyabban továbbítja az energiát a gyorsabb eredményt érdekében.

Nagyobb átmérő, magasabb teljesítmény

Rövidítse le a kezelési időt az Elite Plus nagyobb kezelőfejeivel. A standard méret 18 mm, ami 44%-kal nagyobb kezelési felületet biztosít a konkurenciánál jellemző 15 mm átmérőjű kezelő fejhez képest! De kis felárért választható hozzá még nagyobb méretű kezelőfej (20, 22, 24 mm nagyságú), segítve Önnek a kezelés gyorsabbá tételét, ezáltal növelve az egy nap alatt kezelhető páciensek számát.

Optimális hullámhossz

A nagy teljesítményű, 755 nm-es hullámhosszúságú Alexandrit lézer fénye jól abszorbeálódik (elnyelődik) melaninban. Ez biztosítja hatásosságát és a hosszútávú eredményt a pigmentfoltok eltávolításánál és a szőrtelenítésnél. Tartós szőrtelenítés esetében átlagosan 79%-os az eredmény három kezelés után.1
Az 1064 nm-es Nd:YAG lézer a legbiztonságosabb fényhullámhossz  tartós szőrtelenítés esetén a sötétebb bőrtípusoknál vagy lebarnult bőrön.2,3,4 Ez a hullámhossz alkalmas még az arc és az alsó végtag ereinek a kezelésére is, mint az egyik legnépszerűbb esztétikai lézeres módszer.

A leggyorsabb kezelés sorozat

Azáltal, hogy az Elite Plus készülékkel a kezelés gyorsabban kivitelezhető, segít Önnek növelni ügyfélforgalmát, tehát termelékenyebb és jövedelmezőbb lesz a praxisa. A gyorsaság mellé egyedülálló megbízhatóság is társul: az Elite Plus a Cynosure vásárlóinak egyik legkedveltebb készüléke, a praxisok „igáslova” világszerte.

Testreszabható, biztonságos kezelések

Az Elite Plus készülék lehetővé teszi a páciens hajszínéhez, szőrzetvastagsághoz és bőrtípusához alkalmazkodó beavatkozást.  Az Elite Plus készülékben variálható a kezelőfej átmérőjének mérete, akár 3mm-től 24mm-ig (opcionális tartozékokkal). A lézerfény hullámhossza is választható, így maximalizálva a hatékonyságot és a páciens komfort érzetét a tartós szőrtelenítés, a pigment folt eltávolítás és az érkezelések alatt, a páciens bőrtípusának figyelembe vételével.
A kezelés közben a bőrt hideglevegős rendszerrel hűtjük, mely nemcsak a kellemetlenségeket csökkenti, hanem megvédi a bőr felső rétegeit, a magas víztartalmú hámot a hő okozta sérüléstől. A hideglevegős rendszer nem igényel fogyóanyagot, mint a folyékony nitrogén patronnal működő eszközök, melyeknél a patronok pótlása megdrágítja a kezelést.

Műszaki adatok

Lézer típus Alexandrit Nd:YAG
Hullámhossz 755 nm 1064 nm
Impulzushossz 0,5-300 msec 0,5-300 msec

Energiasűrűség

24 mm
22 mm
20 mm
18 mm
15 mm
12 mm
10 mm
7 mm
5 mm
3 mm

 

11 J/cm²
14 J/cm²
17 J/cm²
20 J/cm²
30 J/cm²
45 J/cm²
50 J/cm²
60 J/cm²
50 J/cm²
 

 

13 J/cm²
16 J/cm²
19 J/cm²
24 J/cm²
35 J/cm²
50 J/cm²
80 J/cm²
160 J/cm²
240 J/cm²
300 J/cm²

Ismétlési frekvencia 3 Hz 5 Hz
Jelzőfény vörös
Hűtőrendszer hideg levegő - külön elérhető
Elektromos hálózat 208/240 VAC, 30 A
Méretek 41"x 15"x 25" (104 cm x 38 cm x 64 cm)
Tömeg 180 lbs (82 kg)

 

Termékek