CYNOSURE – PALOMAR lézerek

StimSure elektromágneses izomstimulátor (EMS)

StimSure elektromágneses izomstimulátor (EMS)

Elektromágneses izomstimulátor

A Cynosure új alakformáló készüléke az izomzat fejlesztését célozza. A StimSure készülékkel végzett nagyenergiájú indukciós kezelés képes izomösszehúzódásokat létrehozni a kezelt területen anélkül, hogy a bőrre elektródákat helyeznénk. A célzott izomfejlesztés révén a páciensek néhány kezeléssel közelebb kerülnek az ideális fizikai állapothoz és a kívánt testformához. Más kezelésekkel kombinálva – mint pld. a zsírbontás különböző módozatai (zsírleszívás, non-invazív lézerlipolízis, cryolipolízis, mikrohullámú vagy rádiófrekvenciás kezelés)  – javítja a kezelés utáni eredményt és az elérhető hatást.

Elektromágneses impulzusokon alapulói izomkontrakciók

Az elektromágneses hullámok képesek a sejtekbe és a szövetekbe penetrálni, deformáció vagy károsodás nélkül aktiválni a biokémiai folyamatokat és javítani a sejtfunkciókat.  A mágneses mező stimulálja az idegsejteket is – neuromuscularis stimuláció - ennek köszönhetők az izomösszehúzódások, az izomzat erősödése és a vérkeringés javulása.

A StimSure kezelés biztonságos, egyszerű és gyors

A StimSure kezelést a páciens számára kényelmes, fekvő pozícióban végezzük. A kezelés időtartama 20-30 perc, amely alatt akár 24.000 izomkontrakció történik. A non-invazív és gyakorlatilag fájdalommentes kezelés után a páciens azonnal folytathatja szokásos napi tevékenységét, gyógyulási idővel nem kell számolni. A kezelés után izomláz éppúgy előfordulhat, mint egy intenzív fitness edzés után.

StimSure kezelési protokollok

A StimSure elektromágneses izomstimulátor készülék előre beállított kezelési programokat használ, mely lehetővé teszi a felhasználó számára a készülék gyors beállítását és a kezelés mielőbbi megkezdését. Ezen kívül a szoftver modern és egyszerű menü navigációja egyedi kezelési protokollok összeállítását is megengedi. Minden releváns kezelési paraméter módosítható, elmenthető és beállítható néhány érintéssel.


 

 

A StimSure elektromágneses izomstimuláció előnyei:

 

 • a StimSure készülék kiválóan kiegészíti a zsírbontó kezeléseket, hiszen a testformálást más irányból közelíti meg
 • a StimSure kezelés az izomzat megerősítését célozza, olyan területeken (fenék, has, csípő, végtagok), ahol az izomerősítés extrém erőfeszítést igényel
 • kitűnő lehetőség olyanok számára, akik nem tudnak kellő időt az edzőteremben tölteni
 • a StimSure kezelés felépíti az izomzatot és javítja az izomtónust
 • a kezelés fájdalommentes
 • nincs felépülési idő
 • a neuromuscularis ingerlésen alapuló izomtorna erős metabolikus és zsírbontó hatással párosul, tehát önmagában is teljes értékű készülék
 • segít csökkenteni az obezitással összefüggő rizikófaktorokat
 • a StimSure kezelés a páciensek széles körénél alkalmazható
 • rövid kezelési idő (20-30 perc, a kezelendő izomcsoporttól függően)
 • 6-8 kezelés (hetente 2 alkalom) az optimális eredmény érdekében
 • előreprogramozott kezelések és testreszabható kezelőprogramok
 • szolgáltatói oldalról fontos, hogy a kezelés közben nem igényel felügyeletet

Smartlipo, SculpSure és StimSure: szinergikus hatás, látványos alakformálás

A Cynosure fejlesztette ki az első minimál-invazív lézerlipolízis készüléket, a Smartlipo-t, melyet továbbfejlesztve, a három lézerhullámhosszon működő Smartlipo Triplex készülék révén lett piacvezető. A lézerlipolízis tapasztalatait felhasználva fejlesztették ki a SculpSure non-invazív lézerlipolízis gépet, mely a bőrön keresztül – műtét vagy sérülés nélkül – képes a zsírbontó lézernyalábot a zsírszövetbe juttatni. A SculpSure sokoldalú alakformáló kezeléseit most a neuromuscularis stimuláció elvén alapuló, elektromágneses StimSure készülékkel kiegészítve, komplex hatást érhetünk el.

Termékek