CYNOSURE – PALOMAR lézerek

PicoSure®

PicoSure®

Példátlan innováció

Picosure a széles körben használható 755 nm-es hullámhossz mellett (kék, fekete indigó, türkiz, zöld és barna), újabban 532 nm-es hullámhosszúságú fényt is kibocsát, hogy hatékonyabban kezelje a vörös, a narancs és a sárga tetoválásokat is.

PicoSure a világ első esztétikai pikoszekundumos lézere, széles körben elismert vezető technológia, páratlan klinikai sokoldalúsággal. A készülék folyamatos fejlesztés alatt áll: a legutóbbi PicoSure újítás a Boost™ Adjustable Pressure és FOCUS™ Lens Array, ami lehetővé teszi a szélesebb körű klinikai alkalmazást. Az új rendszer egyik innovációja, hogy 532 nm-es lézer fénnyel is dolgozhatunk vele, így a teljes színskála kezelhetővé vált. PicoSure az egyetlen olyan pikoszekundumos lézer, amely kombinálja a 755 nm / 532 nm-es hullámhosszt és képes kezelni a tetoválásokhoz használt összes tintaszínt.

FOCUS Lens Array

A különleges fókuszlencse a frakcionált lézerekhez hasonlóan sok kis frakcióban juttatja be a lézer fényét a bőrbe, de nem oszlopszerű, hanem pontszerű (fókuszált) hatást hoz létre. Ezzel a bőr megújítandó rétegei pontosabban elérhetővé váltak. A pikoszekundumos impulzusok FOCUS Lens Array-vel kombinálva figyelemre méltó eredményeket ad a ráncok, aknés hegek, és pigmentált elváltozások kezelésében. A PicoSure bőrfiatalító kezelések során nemcsak a bőrrétegek megújulása történik meg, hanem a pigmentegyenetlenségek is eltűnnek.

A világ első pikoszekundumos lézere:

  • Tetoválás eltávolítására
  • Aknés hegek kezelésére
  • Pigmentfoltok eltávolítására
  • Ráncok kezelésére

A PicoSure -PressureWave™- intenzív fotomechanikus technológiája ultrarövid impulzus sorozatok leadásával túlmutat a fototermikus hatáson alapuló kezeléseken. Kisebb energia sűrűséggel, kevesebb kezelésszámmal tisztább bőrfelületet eredményez a környező bőrszövet megsértése nélkül.

Pikoszekundumos vs.nanoszekudumos technológia

A hagyományos nanoszekundumos (Q-kapcsolt) lézer főleg fototermikus folyamatokon alapszik: a lézerfény pigmentszemcsékben való elnyelődése által keletkező hő a környező szövetekbe is továbbítódik. A PicoSure a PressureWave Technology-t alkalmazza, hogy a célzott festékanyagot kisebb részecskékre törje össze, melyet a szervezet könnyebben eliminál.

A különbség az ultra rövid impulzusokban rejlik

A PicoSure lézer pikoszekundumos impulzusa 100-1000x rövidebb, mint a Q-kapcsolt lézerek nanoszekundumos impulzusa
Csak az ultrarövid impulzusokkal váltható ki a tiszta fotomechanikus hatás
Ezekkel az ultrarövid impulzusokkal túlszárnyalható a Q-kapcsolt nanoszekundumos lézertechnológia eddig ismert sikere

Eredmények

 

Letölthető prospektus

 

 

 

Specifikáció

Hullámhossz 755 nm & 532 nm
Impulzushossz 550 - 750 ps
Energiasűrűség 165 - 200 Mj
Kezelőfej mérete

Zoom: 2 - 6 mm
Fix: 6 mm, 8 mm, 10 mm

Electronikai követelmények 200 - 240 V ~ 4.5 kVA, 50/60 Hz, egyfázisú, 30 Amp

 

Termékek