CYNOSURE – PALOMAR lézerek

Revlite SI Q-kapcsolt Nd:YAG lézer

Revlite SI Q-kapcsolt Nd:YAG lézer

A Q-kapcsolt lézer technológia Gold Standardja

Revlite® SI Q-kapcsolt Nd:YAG lézer indikációi:

  • Epidermális és dermális pigmentáció
  • Aknés hegek
  • Ráncok
  • Melasma (májfolt)
  • Tetoválás eltávolítás

A Revlite® SI az FDA (Food and Drug Administration, az USA orvostechnikai eszközöket engedélyező hivatala) engedélyével rendelkezik 1064nm hullámhosszon a dermális pigmentált elváltozások, az aknés hegek, a ráncok és a tetoválások kezelésére, 532nm-es hullámhosszon pedig az epidermális pigmentált léziók, a vaszkuláris elváltozások és a tetoválások kezelésére vonatkozóan.

Az innováció öröksége

1991. HOYA-Conbio® Medlite bevezetése

1996. Új modell „flat top” (cilinderszerű) sugárnyaláb profillal és Multilite® festék kezelőfejekkel, a hullámhosszok számának 2-ről 4-re bővítése

2001. Újabb modell csuklós karral

2007. Revlite® megjelenése, a PTP mód és az érintőképernyő bevezetése

2011. A Cynosure® megvásárolja a ConBio céget és bemutatja a Revlite® SI-t, Smart Infinite® kezelőfejjel és kiterjesztett PTP képességekkel

2017. Új, fejlettebb Revlite® SI szoftver és kezelőfelület  

  • 39 publikált tudományos közlemény
  • 12 esetismertetés és „white paper”
  • 25+ év folyamatos innováció

Közismert megbízhatóság a Q-kapcsolt lézerek között

A Revlite® SI-t világszerte „Az arany standard” Q-kapcsolt lézernek tekintik, amelyet alátámasztanak a vezető szakemberek tudományos közleményei, az iparág ismert szakértői által igazolt sikeresség és hatékonyság. A Revlite® SI olyannyira meghatározó a Q-kapcsolt lézer szegmensben, hogy a legnagyobb lézergyártók ezt a készüléket tekintik mintának, amit „másolni kell”. Bár paraméterek tekintetében lehetnek hasonlóságok más készülékekkel, a Cynosure® és a Conbio® e területen szerzett többévtizedes tapasztalatát nem lehet megkerülni. Egyes jellemzők „papíron” lehetnek azonosak a Revlite® SI képességeivel, de a bekapcsolás után azonnal eldől, hogy a Gold Standardnak tartott Cynosure-Conbio® készülék halkabb, gyorsabb, pontosabb, mint a másolatok, az eredmények pedig kevesebb kezeléssel, kisebb erőfeszítések árán születnek, miközben a mellékhatások ritkaságszámba mennek.    

Q-kapcsolt lézer, amely verhetetlenül sokoldalú

Az új Smart Infinite™ kezelőfej a gyorsabb és pontosabb kezelés érdekében közvetlenül a készülékkel kommunikál: páratlan precizitást kínál a szpotméret 1,2-8,5mm közötti, 0,1mm-es lépcsőkben történő beállításával. A Revlite® SI Q-kapcsolt lézer fénynyalábjának átmérője pontosan a kezelendő elváltozás méretéhez igazítható, így elkerülhető az ép területek kezelése, a lézió körüli bőrszín nemkívánt világosodása. 

A célzófény szpotmérettől független állandó intenzitása segíti a kezelés sikerességét. Miközben a lézerfény átmérőjét kisebbre állítjuk, nem fokozódik a jelzőfény intenzitása, zavaró módon láthatatlanná téve a kezelendő elváltozást. A jelzőfényt kibocsátó fényforrás tehát folyamatosan alkalmazkodik a beállított szpotmérethez, megtartva a kezelő által előzetesen beállított intenzitást. 

A Revlite® Q-kapcsolt lézer megörökölte a „nagytestvér”, a világon elsőként kifejlesztett pikoszekundumos lézer, a Picosure® kezelőfelületét. Az új, modern megjelenésű érintőképernyő végtelenül leegyszerűsíti az intenzitás beállítását és a kezelés elindítását. Az előre programozott paraméterek segítik a kevésbé gyakorlott felhasználót, ugyanakkor lehetőség van a „kedvencek” elmentésére is.

Hatalmas teljesítményű Q-kapcsolt lézer, PTP üzemmód

A nagy csúcsteljesítmény és a garantáltan rövid pulzusidő kiemelkedő fotoakusztikus hatást eredményez, mely képes úgy feltörni a pigmentszemcséket, hogy a környezet terhelése minimális legyen. A valódi „flat top” (cilinderszerű) sugárnyaláb profilnak köszönhetően a bevinni kívánt energiát egyenletesen juttatja a bőrre, jelentősen csökkentve a mellékhatások lehetőségét.

A PTP technológia  (PhotoAcoustic Technology Pulse™) dupla impulzus révén nagyobb teljesítmény bevitelére képes, mintha egyetlen impulzust használnánk. Az impulzusok közötti mikroszekundumos intervallum nagy energia leadását, ezáltal jobb eredményeket tesz lehetővé, a páciens komfortjának javulása mellett

 

MultiLite™ festék polimer kezelőfejek a Revlite® SI Q-kapcsolt lézerhez

A Revlite® SI képességei bővíthetők az 585 és 650 nm-es opcionális kezelőfejekkel, melyek a multikolor tetoválások teljes spektrumát képesek lefedni. Az 585nm-es lézerfény a sky-blue és türkiz árnyalatok, a 650nm-es hullámhossz a kékeszöld és zöld színű tetoválófesték eltávolítására szolgál.

 

532Lite™ kezelőfej a Revlite® SI Q-kapcsolt lézerhez

Pigmentált elváltozások kezeléséhez finoman szabályozható alacsony intenzitást kínál az opcionális 532Lite® kezelőfej. Kis szpotméret mellett, amit 0,1mm-es lépcsőkben 1,2 és 3mm között választhatunk, igen finom beállításokkal kezelhetjük az ajak szélén, vagy a szemöldökben használt piros, rózsaszín, narancssárga színeket.   

A hatást pácienseink bizonyítják


H. Cartier MD. jóvoltából


D. Rainone MD. jóvoltából


T. Tu MD. jóvoltából


D. Rainone MD. jóvoltából


P. Peng MD. jóvoltából


H. Cartier MD. jóvoltából


T. Tu MD. jóvoltából


H. Cartier MD. jóvoltából

A Revlite® SI Q-kapcsolt lézer letölthető prospektusa

A Revlite® SI Q-kapcsolt lézer műszaki adatai

Technológia Nd:YAG 532Lite
kezelofej
Festék polimer kezelőfejek
Hullámhossz  1064 nm  532 nm  532 nm*  585 nm*  650 nm*
Pulzusidő 5–20 nsec  5–20 nsec  <7 nsec
Maximális energiasűrűség
8.5 mm  2.1 J/cm2
8 mm  2.3 J/cm2
6 mm  4.2 J/cm2 1.5 J/cm2  —  —  —
4 mm  9.4 J/cm2  3.4 J/cm2  —  —  —
3 mm  16 J/cm2  6.0 J/cm2  1.1 J/cm2  —  —
2 mm  21 J/cm2  14 J/cm2  2.4 J/cm2  8.6 J/cm2 5.5 J/cm2
  —  —  —  6.5 J/cm2 4.1 J/cm2
  —  —  —  4.3 J/cm2 2.7 J/cm2
  —  —  —  2.2 J/cm2  1.4 J/cm2
1.5 mm 30 J/cm2  22 J/cm2 3.1 J/cm2
1.2 mm 22 J/cm2 4.9 J/cm2
PTP üzemmód
8.5 mm 2.7 J/cm2 —  —  —  — 
8 mm 3.1 J/cm2
6 mm 5.5 J/cm2 1.6 J/cm2
4 mm 12.0 J/cm2 3.7 J/cm2
3 mm 22.0 J/cm2 6.5 J/cm2
2.6 mm 30.0 J/cm2 15 J/cm2
1.5 mm
1.2 mm
Maximális ismétlési frekvencia 10 Hz  10 Hz 2 Hz 1 Hz
Jelzőfény vörös, változtatható intenzitású        
Elektromos csatlakozás 230V, 50Hz, egyfázisú, 10A        
Méretek / Magasság 13cm, szélesség: 30,5cm, mélység: 72,5cm        
Tömeg 59,4 kg        

 

*opcionális kezelőfejek

A kezelések eredményei páciensenként különbözőek lehetnek és nem garantáltak.

Forrás: 1 Yaghami, D, Garden, J, et al. Photodamage Therapy Using an Electro-Optic Q-Switched Nd:YAG laser. Lasers in Surgery and Medicine. 2010;42:699-705.

© 2020. Dr Derm Equipment Kft. A képek felhasználása a forgalmazó írásbeli engedélye nélkül tilos.

Termékek