CYNOSURE – PALOMAR lézerek

Cynosure Vectus (810nm-es dióda lézer)

Cynosure Vectus (810nm-es dióda lézer)

A piac leggyorsabb szőrtelenítő diódalézer készüléke*

A Vectus diódalézer nagy felületek gyors szőrtelenítését teszi lehetővé a bőrtípusok és szőrzet fajták számos kombinációján anélkül, hogy a hatékonyság vagy páciens komfortja csökkenne. Nagy szpotméretet (23x38mm, több mint 8cm2) és villanási gyakoriságot (akár 3Hz) kínál hatékony bőrhűtés mellett, a gyorsabb kezelés érdekében, amely nagyobb vendégforgalmat és gyorsabb megtérülést jelent.

Innováció a lézer technológiában

A Vectus diódalézer a legmegfelelőbb választás, ha nagy felületet a lehető legrövidebb idő alatt szeretne szőrteleníteni. A Vectus diódalézer megbízhatósága és alacsony üzemeltetési költsége a Cynosure-Palomar fejlett dióda technológiájában rejlik. Mivel egyetlen villanással nagy terület tartós szőrtelenítéséhez alkalmazható, így a páciensek széles körének nyújt kényelmes megoldást.

A Vectus diódalézer lehetővé teszi, hogy még a legnagyobb területeket is egyenletesen kezelhessünk, s minden eddiginél gyorsabban (a háton akár kevesebb, mint 5 perc alatt). A kisebb kezelőfej-csúcs felhelyezésével pedig nehezebben hozzáférhető, kisebb felületű bőrterületek kényelmes kezelése valósítható meg.

A Cynosure-Palomar dióda technológiája vezető szerepet tölt be a szőrtelenítés területén – elsőként kapta meg erre a technológiára az FDA engedélyt 1997-ben. A készüléket természetesen a cég azóta folyamatosan fejleszti, így lett piacvezető a világ számos országában. A VECTUS 810nm-es diódalézer az Amerikai Egyesült Államokban készül, s a gyár az USÁ-ban szokásos, kifejezetten nagy igénybevételre tervezte. 

A VECTUS 810nm-es diódalézer speciális funkciói

Advanced Contact CoolingTM 
A kezelőfej bőrrel érintkező zafírüveg felülete megvédi a bőrt azáltal, hogy egyenletesen és stabilan hűti, s egyúttal a páciens komfortérzetét is fokozza a kezelés alatt. A zafírüveg egyedülálló hővezető képessége révén a bőr a villanások közben egyenletesen hűvös marad, miközben a diódalézer fénye a zafírüvegen való áthaladás során nem veszít a hatékonyságából.

Photon RecyclingTM
Egyenletes fényeloszlást eredményező technológiai bravúr, mely a kezelőfej belsejének szabadalmaztatott kialakításán alapul. A visszaverődő fény a kezelőfejben felerősödve újra a bőrfelületre jut, hogy a lézer által előállított energia teljes egészében hasznosulhasson. A felerősített fényimpulzus a szőrtüszőket tökéletesen koagulálja, így csökkentve a nem kívánatos szőrszálak további növekedését.

A Vectus diódalézer egy integrált SkintelTM melaninolvasóval van felszerelve, ami az egyetlen FDA-engedéllyel rendelkező pigmentelemző készülék. A melanin tartalom meghatározása segít az optimális energiaérték meghatározásában, a tesztlövésekhez és a kezelés végrahajtásához. A Vectus diódalézer a Skintel melaninolvasó révén biztonságosan alkalmazható és testreszabható a páciens bőrtípusa és életmódja szerint.

A VECTUS DIÓDALÉZER INDIKÁCIÓI

 • Szőrtelenítés minden bőrtípuson, nagy felületeken a nagyobb applikátorral
 • Szőrtelenítés minden bőrtípuson, nehezen hozzáférhető felületeken a kisebb applikátorral
 • Epilálás és gyantázás okozta szőrtüszőgyulladás megelőzése

 

 

A VECTUS 810nm-es diódalézer készülék előnyei

 • Piacvezető a szőrtelenítő lézerek között a nagy szpotméret tekintetében
 • Az időigényes vákuumszívásos technológia nélkül működik
 • A teljes hát kezelése kevesebb, mint 5 perc
 • Skintel® Melanin ReaderTM gondoskodik a biztonságról és a hatékony beállításokról
 • Asszisztenciának könnyen delegálható munkafolyamat
 • Nincs eldobandó, költséges alkatrész (disposable)
 • Megnövelt bőrhűtési kapacitás a páciensek fokozott kényelméért
 • PhotonRecyclingTM technológia: nagyobb energiasűrűség, kevesebb kezelés

 

Letölthető prospektus

 

 

 

A VECTUS diódalézer műszaki adatai

Rendszer típus

Dióda lézer

 

Kis Zafír Optika

Nagy Zafír Optika

Hullámhossz

810 nm

810 nm

Impulzushossz

5 ms- 300 ms

5 ms - 300 ms

Kezelőfej mérete

12 mm x 12 mm

23 mm x 38 mm

Energiasűrűség

100 J/cm²

20 J/cm²

Ismétlési frekvencia

3 Hz-ig

3 Hz-ig

Kezelés sebessége

4 cm²/s-ig

17 cm²/s-ig

Maximális teljesítmény

2200 W

3000 W

Tápfeszültség

100-240 VAC, 50/60 Hz (20A), Max 1100 W

Méretek

21.4" x 22.9" x 40.5" (54 cm x 58 cm x 103 cm)

Tömeg

120 lbs (54 kg)

* Spot by spot üzemmódban akár 17-24cmmásodpercenként

Termékek