CYNOSURE – PALOMAR lézerek

Vectus Laser

Vectus Laser

A piac leggyorsabb szőrtelenítő készüléke

A Vectus nagy felületek gyors szőrtelenítését teszi lehetővé a bőrtípusok és szőrzet fajták számos kombinációján anélkül, hogy a hatékonyság vagy páciens komfortja csökkenne. Nagy szpotméretet (23x38mm, több mint 8cm2) és villanási gyakoriságot (akár 3Hz) kínál hatékony bőrhűtés mellett, a gyorsabb kezelés érdekében, amely nagyobb vendégforgalmat és gyorsabb megtérülést jelent.

Innováció a lézer technológiában

A Vectus Laser a legmegfelelőbb választás, ha nagy felületet a lehető legrövidebb idő alatt szeretne szőrteleníteni. A Vectus Laser megbízhatósága és alacsony üzemeltetési költsége a Cynosure-Palomar fejlett dióda technológiában rejlik. Mivel egyetlen villanással nagy terület tartós szőrtelenítéséhez alkalmazható, így a pácinesek széles körének nyújt kényelmes megoldást.

A Vectus Laser lehetővé teszi, hogy még a legnagyobb területeket is egyenletesen kezelhessünk, s minden eddiginél gyorsabban (a háton akár kevesebb, mint 5 perc alatt). A kisebb kezelőfej-csúcs felhelyezésével pedig nehezebben hozzáférhető, kisebb felületű bőrterületek kényelmes kezelése valósítható meg.

A Cynosure-Palomar dióda technológiája vezető szerepet tölt be a szőrtelenítés területén – elsőként kapta meg erre az FDA engedélyt 1997-ben. A készüléket természetesen a cég azóta folyamatosan fejleszti, így lett piacvezető a világ számos országában.

Speciális funkciók

Az Advanced Contact CoolingTM bőrrel érintkező zafírüveg kezelőfeje megvédi a bőrt azáltal, hogy hűti azt, s a páciens kényelmét is szolgálja a kezelés alatt.

Photon RecyclingTM –egyenletes fényeloszlást eredményez, mely a szőrtüszőket a tökéletesen koagulálja, így csökkentve a nem kívánatos szőrszálak további növekedését.


A Vectus Laser egy integrált Skintel™ Melanin Reader™-rel rendelkezik, ami az egyetlen FDA-engedéllyel rendelkező melanin olvasó, így a Vectus laser biztonságosan alkalmazható és testre szabható a páciens bőrtípusa és életmódja szerint.

INDIKÁCIÓK

 • Szőrtelenítés minden bőrtípuson
   

 

 

A készülék előnyei

 • Piacvezető a nagy szpotméret tekintetében
 • Az időigényes vákuumszívásos technológia nélkül működik
 • A teljes hát kezelése kevesebb, mint 5 perc
 • Skintel® Melanin ReaderTM gondoskodik a biztonságról és a hatékony beállításokról
 • Asszisztenciának könnyen delegálható munkafolyamat
 • Nincs eldobandó alkatrész (disposable)
 • Megnövelt bőrhűtési kapacitás a páciensek fokozott kényelméért
 • PhotonRecyclingTM technológia: nagyobb energiasűrűség, kevesebb kezelés

Specifikációk

Rendszer típus

Dióda lézer

 

Kis Zafír Optika

Nagy Zafír Optika

Hullámhossz

810 nm

810 nm

Impulzushossz

5 ms- 300 ms

5 ms - 300 ms

Kezelőfej mérete

12 mm x 12 mm

23 mm x 38 mm

Energiasűrűség

100 J/cm²

20 J/cm²

Ismétlési frekvencia

3 Hz-ig

3 Hz-ig

Kezelés sebessége

4 cm²/s-ig

17 cm²/s-ig

Maximális teljesítmény

2200 W

3000 W

Tápfeszültség

100-240 VAC, 50/60 Hz (20A), Max 1100 W

Méretek

21.4" x 22.9" x 40.5" (54 cm x 58 cm x 103 cm)

Tömeg

120 lbs (54 kg)

Termékek