DEKA lézerek és IPL

DEKA Synchro Nd:YAG és Alexandrit lézer platform

DEKA Synchro Nd:YAG és Alexandrit lézer platform

Több készülékből álló sokoldalú rendszer: a világ legnagyobb teljesítményű Nd:YAG lézere (180W) érkezeléshez és szőrtelenítéshez (az érsebészek kedvence) és az első 5 Hz-es villanásszámú Alexandrit lézer, mely jelenleg a leggyorsabb, s a Moveo technológiával még fájdalommentes is!

A DEKA a jövőt megelőzve bemutatta a leggyorsabb és legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézert, amelyet valaha is kifejlesztettek! A leggyorsabb, mert magasabb, mint 5 Hz frekvenciával dolgozik az exkluzív Moveo technológiát használva és 3 Hz-en a tradicionális (szpotról szpotra) technikával, miközben a versenytársaknál a standard frekvencia 2 Hz maradt! A kifejlesztésekor a legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézer, mert eléri a 125 Wattot, ami legalább 25%-kal haladta meg bármely, a piacon található készülék teljesítményét! A szpotméret pedig 24mm-re nőtt, így a 20mm-es szpotméretű gépekhez képest 44%-kal, a 18mm-eshez képest pedig 78%-kal nagyobb felületet kezel minden egyes villanással. Az Alexandrit lézerforrás képes impulzushullámokat szállítani 2 ms alatt is, egészen 0,2 ms-ig. Ez egy másik hihetetlen előny a bőrfiatalításnál és a pigmentált léziók kezelésében.

A kombinált alkalmazással sokoldalú non-ablatív rejuvenáció valósítható meg: kollagén indukció és az értágulatok kezelése Nd:YAG lézerrel, valamint a napfény okozta foltok eltávolítása rövid pulzusú Alexandrit lézerrel - komplex bőrmegújítás sérülés és gyógyulási idő nélkül.

„Több, mint 15 éve dolgozom bőrgyógyászati lézerekkel és a Synchro REPLA:Y készüléket már több éve alkalmazom a rendelőmben. Korábban KTP lézert használtam az éreredetű elváltozásokra és dióda lézert a szőrtelenítésekhez. Határozottan állítom, hogy a többféle hullámhossz szélesebb körű alkalmazást tesz lehetővé: az Alexandrit és a Nd:YAG hullámhossz kiegészíti egymást, ha minden bőrtípust és a lebarnult bőrt is szeretnénk gyorsan és biztonságosan szőrteleníteni. A felszíni heliodermatitis és vaszkuláris elváltozások a pulzáló fényű FT kezelőfejjel is könnyedén kezelhetők.

Végül, azt gondolom, hogy a Synchro REPLA:Y egy elengedhetetlen eszköz, ha a legszélesebb körben szeretnénk szőrtelenítést kínálni, hiszen páratlan a teljesítményszintje, sebessége és szpotmérete. A Synchro REPLA:Y rugalmassága lehetővé teszi számomra, hogy a betegek minden igényét kielégítsem és egyidejűleg bővítsem a praxisom kínálatát.”

Marc Patarin, M.D. Bőrgyógyász – Challans, Franciország
 

A világ legnagyobb teljesítményű szőrtelenítő rendszere

A Synchro REPLA:Y egy úttörő lézer platform, amely maximálisan biztonságos kezelési lehetőséget kínál minden páciensnek, az Alexandrit vagy a nagy teljesítményű Nd:YAG lézert alkalmazva és az opcionálisan megvásárolható DEKA FT IPL lámpával kombinálva. A Synchro REPLA:Y lehetővé teszi az orvosok számára, hogy az összes rendelkezésre álló fényforrást számos alkalmazásbanhasználják (elsősorban szőrtelenítésre, éreredetű problémákra,pigmentált elváltozások kezelésére és bőrfi atalításra). Az előre programozottmenü ebben óriási segítséget nyújt!

A Synchro REPLA:Y egy nagy teherbírású készülék, mely kifejezetten alkalmas nagy energiakibocsátásra és magas frekvencián történő működésre, ezzel a leghatékonyabb és leggyorsabb szőrtelenítés elérésére. Röviden, a világ legnagyobb globális szőrtelenítő lézerrendszere a sebesség és a teljesítmény szempontjából!

A DEKA folyamatosan törekszik arra, hogy eleget tegyen technikai és klinikai innovációk iránti elkötelezettségének.

Synchro REPLA:Y’s PLUS

5 Hz munka frekvencia

 A világ legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézere, amely még gyorsabb a Moveo technológiának köszönhetően. Továbbá a hagyományos szőrtelenítés módban a hihetetlen 3Hz-es ismétlési frekvenciával dolgozik, míg a szokásos működési frekvencia a versenytársaknál még mindig 2 Hz! Nagy sebesség a gyorsabb kezeléshez.

125 W

Nagyobb teljesítményű Alexandrit lézer a magasabb energiasűrűség eléréséhez, 3 Hz-ig terjedő ismétlési frekvenciával. Legalább 25%-kal erősebb, mint bármely más rendszer a piacon!

180 W

Az új Nd:YAG lézer teljesítménye is nagyobb: 40%-kal erősebb, mint a piacon évő bármely más rendszer!

24 mm

A legnagyobb spot méret az Alexandrit és az Nd:YAG lézernél egyaránt használható.

12+1

Válasszon több, mint 12 kezelőfej közül (testreszabott összeállítás) a Moveo kezelőfejen kívül.

4

A lézerforrások különböző típusai érhetők el: Alexandrit lézer; hosszú pulzusú Nd:YAG (stardard kibocsátású) lézer; rövid pulzusú Nd:YAG (magas csúcsteljesítményű) lézer; FT pulzáló fény akár 10-féle változtatható filterrel.

1

Az első és egyetlen Alexandrit lézer, mely frakcionált pulzusú fénykibocsátással rendelkezik.

300 felett

Az előre programozott menüből elérhető bőrgyógyászati és esztétikai sebészeti protokollok megkönnyítik még a kezdő lézeresek munkáját is.

Hűtés

Választhatja a beépített kontakt bőrhűtést a MOVEO lézer és a pulzáló fényű kezelőfejekhez, vagy a külső hideglevegős hűtést speciális DEKA adapterrel.

Erős, gyors, komplett: lézer platform valódi specialistáknak

A Synchro REPLA:Y jelenleg a legnagyobb teljesítményű (125 W) és leggyorsabb (5 Hz) Alexandrit lézer, együtt a DEKA páratlan Nd: YAG lézerével (180 W - 24 mm spot méret).
A Synchro REPLA:Y négy különböző konfi gurációt kínál a klinikák igényeire szabva. Mindegyik elérhető a korszakalkotó Moveo technológiával.

Synchro REPLA:Y Excellium lézerek

A Synchro REPLA:Y széria két legnagyobb teljesítményű rendszere:

  • Excellium 3.4, a világ legnagyobb teljesítményű szőrtelenítő rendszere, mely egy hihetetlen lézer platformot kínál a leggyorsabb Alexandrit lézerrel (3 Hz-es tradicionális, 5 Hz-es Moveo) és a legnagyobb (180 W-os) Nd:YAG lézerrel.
  • Excellium HP, a legújabb Synchro HP verzió, egy 180W-os Nd:YAG lézer hihetetlen pulzus karakterisztikával. Mindkét rendszer sokféle kezelőfejjel képes dolgozni, a 2,5 mm-estől (csak Nd:YAG) a 24 mm-esig, valamint a szabadalmaztatott Moveo kezelőfejjel is. Testreszabható kezelési paraméterek, illeszkedve a páciens klinikai igényeihez és bármilyen bőrtípushoz. Korlátlan érkezelési és szőrtelenítési lehetőségek minden bőrtípusra.

Synchro REPLA:Y Premium lézerek

Ez a két új Premium konfi guráció a legnagyobb teljesítményű Alexandrit forrást (125 W) kínálja, kisebb (70 Wattos) Nd:YAG lézer opcióval:

  • Premium 2.4.2 egy kombinált rendszer a legnagyobb teljesítményű Alexandrit forrással (125W, 3 Hz/5 Hz), mely egy 70 W-os Nd:YAG lézerrel van egybeépítve. Minden felhasználónak maximális kényelmet nyújt, akár szőrtelenítésről, eredményes érkezelésekről, bőrfi atalításról vagy bőrgyógyászati alkalmazásokról (hegek, körömgomba, verruca) legyen szó.
  • Premium 1.4.2 rendszer a legnagyobb teljesítményű Alexandrit lézert (125W, 3 Hz/ 5 Hz) kínálja Nd:YAG lézer nélkül, szőrtelenítéshez és pigmentfoltok eltávolításához.

Könnyű használat: egyetlen érintéssel elérhető a protokoll adatbázisból Bevált klinikai protokollokat tartalmaz a kezeléseket átfogó széleskörű adatbázis. A kezelési beállítások, melyek dermatológusok és kutatók által lettek validálva, a kezelést végző szakember számára a megfelelő paramétereket adják meg. Ilyen módon, az adatbázis segíti a professzionális felhasználókat a leghatékonyabb kezelési paraméterek gyors és biztonságos kiválasztásában.

Moveo technológia: egyszerűen nagyszerű!

A zafír kezelővéggel ellátott Moveo kezelőfej a DEKA Kutatás-Fejlesztési csapatának munkája, ez ma az orvosi lézeres szőrtelenítés legforradalmibb alkalmazása.

Az ötlet négy alapvető elképzelésre épül:

A technológiai innováció hatékonysága

A Moveo kezelőfej mind az Alexandrit, mind a Nd:YAG lézerhez rendelkezésre áll, de a 755 nm jelzi rendkívüli innovációs értékét. A lézerrendszer által kibocsátott energia látható és közeli infravörös hullámhossza nagymértékben visszaverődik a bőrfelszínről. A szomszédos grafi kon a fényvisszaverődést mutatja a bőrfelszínről, különböző hullámhossznál és eltérő melanin tartalom mellett. A 755 nm-es Alexandrit lézer fényének visszaverődése alacsony melanin tartalom (8%) mellett (III-as fototípus) 50% fölötti! Ez azt jelenti, hogy a kezelés során jelentős mennyiségben vész el a terápiás célokra használt energia. Az ok, hogy jelentős eltérés van a bőr és a környező levegő visszaverődési képessége között. A Moveo kezelőfejet e probléma megoldására tervezték. A DEKA által kifejlesztett technológia zafír kezelővéget alkalmaz, amely eddig soha nem látott hatékonysággal drasztikus mértékben képes lecsökkenteni a bőrről visszaverődő energia mennyiségét.

Csak előnyök – korlátlanul!

A DEKA megoldotta a szőreltávolítás terén a hagyományos Alexandrit lézer korlátait és nehézségeit, de megtartotta minden előnyös tulajdonságát. A Moveo technológia egyszerű, sima mozdulatokat tesz lehetővé. A 20 mm zafír kezelőfej- vég mérete miatt még speciális területeken is képes eltüntetni a nemkívánatos szőrszálakat. A kis területeken megismételt mozdulatokra a szőrszál létfontosságú részei fokozatosan felmelegednek, majd elpusztulnak, a páciens számára mindez teljesen fájdalommentesen és mellékhatások, égető érzés vagy elszíneződés nélkül.

Klinikai esetek

Alexandrit lézer – Moveo technológia. A kezelés előtt és másfél hónappal egy kezelés után. Tisztán felismerhető a kezelt terület (szőrtelen) a kezeletlen tetoválással határolt területtől (szőrrel).
P. Bonan, M.D. és M. Troiano, M.D. – Firenze, Olaszország
 

Nd:YAG lézer – Moveo technológia. Kezelés előtt és két hónappal egy kezelés után.
P. Bonan, M.D. és M. Troiano, M.D. – Firenze, Olaszország
 


Pigmentfoltok - Alexandrit lézer
M. Patarin, M.D. – Challans, Franciaország
 


Nd:YAG lézer és FT pulzáló fény éreredetű elváltozásokra.
M. Patarin, M.D. – Challans, Franciaország
 


FT pulzáló fény melasma kezelésére zőrtelenítés).
M. Patarin, M.D. – Challans, Franciaország
 

 

Synchro REPLA:Y pulzáló fényű FT kezelőfejjel

A sokoldalú FT lámpa bármikor hozzáadható a rendszerhez, növelve a felhasználó lehetőségeit a felületes ér- és pigmentált elváltozások kezelésében. Az FT lámpa nagy kezelési területet (6,3 cm2) fed le, amely 4°C-ra lehűthető. A speciális szűrők gyorsan cserélhetők, melyet az 5 rendelkezésre álló közül választhat ki, a fényemissziót az adott kezeléshez és a beteg fototípusához állíthatja be (akne, erek / rozácea, pigmentáció, szőrtelenítés).

 

Cégünk több, mint 25 éve foglalkozik kozmetikai és orvosi eszközök forgalmazásával, üzembe helyezésével, alkatrészellátásával és szervízével. Az értékesített eszközök használatára vonatkozó gyakorlati tudnivalókat és a hatásmechanizmus megértéséhez szükséges elméleti információkat a telepítés helyén, az Ön szalonjában oktatjuk. 

 

Letölthető prospektus

 

 

 

Műszaki adatok

Alexandrit lézer modul

Nd:YAG lézer modul

 

Modelek

Premium 1.4.2 és 2.4.2; Excellium 3.4

Premium 2.4.2

Excellium 3.4 és HP

Lézer típus

Alexandrit

Nd:YAG

Hullámhossz

755 nm

1064 nm

Energia/impulzus

63,5 J (max.)

70 J (max.)

120 J (max.)

Lézer energia

125 W (max.)

70 W

180 W

Pulzustartam

0,2 - 50 ms között (egy impulzus)
0,4 - 80 ms között (iker impulzus)

0,2 - 10 ms között (Magas tetőzésű mód)
2 - 30 ms között (Standard mód)

0,2 - 10 ms között (Magas tetőzésű mód)
2 - 50 ms között (Standard mód)

Szünet impulzusok között

 

10 - 125 ms között

Teljes impulzus hossz

0,2 - 376 ms

0,2 - 260 ms között (Magas tetőzésű mód)
2 - 280 ms között (Standard mód)

0,2 - 260 ms között (Magas tetőzésű mód)
2 - 300 ms között (Standard mód)

Impulzusszám

1, 2

3 fölött

Ismétlési frekvencia

10 Hz fölött

0,3 - 10 Hz között

Spot méret (választható)

5 - 24 mm között; Moveo kezelőfej
(Testreszabható választás)

2,5 - 20 mm között; Moveo kezelőfej
(Testreszabható választás)

2,5 - 24 mm között; Moveo kezelőfej
(Testreszabható választás)

Energiasűrűség

2 - 250 J/cm3

1400 J/cm3 fölött

1500 J/cm3 fölött

Páratlan kezelési sebesség!

Az új Synchro REPLA:Y a leggyorsabb kezelést kínálja a piacon.

A „kezelési sebesség” definíciója itt annyit jelent, hogy egy perc alatt a szőrtelenítő rendszer mekkora felszínt képes lefedni. A grafikon a kezelések gyorsasága közötti különbséget illusztrálja a REPLA:Y rendszer Alexandrit lézerének rögzített energiasűrűségével, a konkurens készülékekkel összehasonlítva. Viszonyításként a konkurens eszköz által lefedett területet 100%-nak véve (zöld oszlopok), a REPLA:Y Alexandrit (kék oszlopok) mindig nagyobb területet kezelm kb. 20% -tól (a 18 mm-es spot méretű kezelőfejet használva) akár 70% -ig (21 mm-es szpotméretű fejjel). Annak érdekében, hogy jobban megértsük a kezelési sebesség fontosságát, vegyük figyelembe, hogy az alsó végtag átlagos felülete 3 000 cm2!

Technikai adatok

Moveo kezelőfej

 

Lézer típus

Alexandrit (ajánlott)
Nd:YAG szintén alkalmas

Hulláhossz

755 nm (ajánlott) & 1064 nm

Energiasűrűség

8 J/cm2 fölött

Frekvencia

10 Hz fölött

Impulzus sturktúra

3 egyszerű impulzus: Soft, Medium, High

Zafírfej átmérő

20 mm

Szofver

Integrált klinikai adatbázis

Lézerkezelőfej hűtése

Inegrált bőrhűtő rendszer

Súly

közel 280 g

 

FT pulzáló fény kezelőfej

Forrás

Xe lámpa

Emissziós spektrum

500 - 680 nm & 850 - 1200 nm; 520 -1200 nm;
550 - 1200 nm; 600 - 1200 nm; 650 - 1200 nm

Energia/impulzus

156 J (max.)

Pulzustartam

3 - 20 ms között (egy impulzus)
3- 8 ms között (több impulzus)

Szünet impulzusok között

5 -50 ms között

Teljes impulzus hossz

3 - 124 ms között

Impulzusszám

3 fölött

Ismétlési idő

2 sec. (min.)

Kezelhető terület

48 x 13 mm (6,2 cm2), 23 x 13 mm (3,0 cm2)
 - választható

Energiasűrűség

25 J/cm2 fölött

Bőrhűtés

Integrált zafír hűtés

 
 

Általános rendszer specifikációk

Modellek

Premium 2.4.2 és 1.4.2
Excellium 3.4 és HP

Célzú sugár

Zöld dióda lézer @532 nm - 4 mW

Kibocsátásvezérlés

Kézi vagy lábkapcsoló

Lézer kezelőfej hűtés

Integrált bőrhűtés

Protokoll adatbázis

300 fölött

Méretek

120 (H) cm x 49 (W) cm x 100 (D) cm

Súly

150 kg

Szükséges elektromos áram

230 VAC - egy fázisú
50/60 Hz; 32 A

Termékek