DEKA lézerek és IPL

Minisilk FT széles spektrumú IPL készülék

Minisilk FT széles spektrumú IPL készülék

DEKA pulzáló fényű készülék: kompakt, hordozható és rendkívül sokoldalú. Hatásos kontakt bőrhűtéssel és 6 szűrővel.

A Minisilk FT a pulzáló fényű készülékek gyártásában élen járó DEKA cég legújabb, FT kezelőfejét kapta meg, mely az e területen elvárt hatékonyságot és biztonságot egyedülálló módon ötvözi. A kezelőfej nem egyetlen hullámhossz-tartományban képes kezelni, hanem cserélhető szűrői révén 6 különböző fényspektrumot választhatunk, a kezelendő probléma és a bőrtípus függvényében. A nagy méretű kezelő felület hűtött, így az epidermis – még nagyobb energiasűrűség használata esetén - sem ég meg.

Minisilk FT: Minden orvosi-esztétikai központ forgalmát képes növelni

A Minisilk FT készülékkel a szőrtelenítést fájdalom nélkül és hatékonyan végezhető, minden fototípusú bőrön. A sorozatos kezelések során - a szőrszálak vékonyodása miatt – a paramétereket célszerű lenne változtatni, de erre nem minden készüléknél van mód. A Minisilk FT a villanások paramétereinek megváltoztatásával alkalmazkodik a változó viszonyokhoz, így mindig a legnagyobb hatékonysággal kezelhetünk.

A DEKA FT kezelőfejének bőrrel érintkező felülete kellően széles (48mm) ahhoz, hogy lerövidítse a kezelés idejét. A nagy kezelőfelület (6,2cm2) jelentősen, akár kétszeresen meghaladja a versenytársak kezelőfejeinek méretét (3,0 cm2). Minisilk FT készüléket tehát nagyobb testfelületek kezelésére is alkalmassá tették.

Még ha nagyobb intezitás szükségeltetik is, a Minisilk FT impulzusai csak a célterületet kezelik a környező bőr megégése nélkül. A DEKA intelligens technológiái közé tartozik a cserélhető szűrőrendszer és a kezelőfejbe integrált hűtőrendszer is, amely igen praktikus a felhasználó és kényelmes a kezelt páciens számára.

Felhasználási terület

  • Szőrtelenítés
  • Vaszkuláris léziók (erek)
  • Pigmentált léziók
  • Akne kezelése
  • Fotorejuvenáció

PLUS

6 Cserélhető szűrők, különböző spektrumú fénykibocsátással. Csak egy pillanatig tart, hogy beállítsa a megfelelő fényemissziót az adott alkalmazáshoz és a páciens fototípusához.
11 Állítható szintek a kezelőfejbe integrált bőrhűtés rendszerhez.
36 liter Kompakt technológia. A Minisilk FT készülékházának csökkentett mérete könnyebb mozgatást és hordozhatóságot garantál.
2 Minden egyes szűrőnél elérhető kezelési pontméret: 48 x 13 mm (6,2 cm2) és 23 x 13 mm (3 cm2). Mostantól a különböző kezelési területeken alapuló ideális spot méret kiválasztása lehetséges.
700 gramm Könnyű és ergonomikus fogású kezelőfej, hogy keze ne fáradjon el a hosszantartó kezelések során.
Teljesítménymérő A rendszerbe beépített teljesítménymérő folyamatosan figyeli a kezelőfej megfelelő működését, így a készülék használata során mindig azonos eredményekre számíthat.

 

„Számos páciens kérdezi, hogyan tudna megszabadulni a szőrtelenítő krémektől és gyantától. Ezért elhatároztam, hogy megkeresem az igényeiknek és az én elvárásaimnak leginkább megfelelő technológiai megoldást: gyakorlatias, sokoldalú és gazdaságos eszközt. A DEKA Minisilk FT rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal: széles körű kezelési lehetőségekkel, progresszív szőrtelenítési metódussal, a páciensek elégedettségét garantáló sokoldalúsággal a fotorejuvenáció során is. Nagyon könnyen változtathatóak a szűrők, a kívánt alkalmazáshoz és a páciens fototípusához: ezért minden egyes kezelést a pácienseim valós szükségleteire összpontosítva, biztosíthatom a teljes kényelmet és a lehető legrövidebb gyógyulási időt. A kezelések sebessége kettős előnnyel jár: a pácienseim több rövid kezelés után érik el céljukat, és a rendelőm bevétele növekszik anélkül, hogy feláldoznám a kezelések biztonságát."

Prof. Giovanni Cannarozzo, MD
Bőrgyógyászati Tanszék
Firenzei Egyetem, Olaszország

„10 éve használom a DEKA Minisilket. Megbízható, kevés odafigyelést igénylő, strapabíró készülék, mérete miatt akár hordozható is. A sötét erős szőrzet eltávolítására kiválóan alkalmas, igaz, mint minden ilyen jellegű kezelés, ez is kis fájdalommal jár, de toleralható. A hónalj, arc, bikinikörnyék szőrtelenítését végzem vele, jó eredménnyel. Összességében egy jól használható készülék!”

Dr Vágó Áron, Kecskemét

Sokoldalú és felhasználó barát

A Minisilk FT a pulzáló fényű technológia fejlesztésében élen járó DEKA cég legújabb innovációit reprezentálja. Ez a rendszer felhasználóbarát szempontok szerint lett kialakítva: használata egyszerű, praktikus és hatásos.

A bőr fő kromofóráinak abszorpciós spektruma: melanin, víz és oxihemoglobin.

A Minisilk FT rendkívül kompakt és könnyű készülék, amelyet könnyedén mozgathat a kezelőhelyiségek között, vagy szállíthatja egyik munkahelyről a másikra. A kezelőfej filtereinek gyors cserélhetősége lehetővé teszi, hogy a páciens fototípusának megfelelően, a leghatékonyabb kezelést végezhessük.

A Minisilk FT készülék főként szőrtelenítő és bőrfiatalító kezelésekben bámulatosan hatásos. A páciensek azonnali látható és esztétikailag lenyűgöző eredményeket tapasztalnak kezelésről kezelésre. A pulzáló fény stimulálja az új kollagén képződését, javítja a bőr tónusát, textúráját és megjelenését. A mélyebb rétegek melegítése azonnali, természetesen feszes hatást ad a bőrnek.

A Minisilk FT készüléket a test bármely részén alkalmazhatjuk, még a kényesebb területeken is, mint az arc, a nyak, vagy a dekoltázs. A hatása már 4-5 kezelés után látható, mely az ezt követő hónapokban tovább fog javulni.

A különböző fénytartományok és a bőr rétegeinek interakciója meghatározza a filter kiválasztását a páciens fototípusának megfelelő kezeléshez.

Pigmentált léziók, kuperózis, rozácea, tág pórusok, öregségi foltok, felületes vaszkuláris léziók, telangiektázia: a Minisilk FT készülék pulzáló fénye specifikusan és célzottan képes javítani a bőrelváltozásokat.

Maximális sokoldalúság cserélhető filterekkel

A Minisilk FT egyszerű szűrőcserével oldja meg a fényspektrum változtatását, a kezelőfej körülményes cseréje, átszerelése nélkül! A szűrőcserével a kezelést végző személy a páciens fototípusához leginkább illeszkedő hullámhossz-tartományt pillanatok alatt ki tudja választani. A szűrők a fénytartomány alsó határát adják meg (500, 520, 550, 600, 650, 800 nm). A sötétebb fototípussal rendelkező páciensek is kezelhetőek.

FT pulzáló fényű kezelőfej: Kompakt, könnyű és ergonomikus: maximum komfortérzet.Gyors és biztonságos minden bőrtípuson

Frakcionált impulzus: a biztonság garantált

A Minisilk FT egyetlen villanást képes három kisebb impulzusra osztani, így a szőrtelenítés vagy a pigmentfoltok eltávolítása sötétebb bőrön is biztonságos marad. A frakcionált impulzus képessé teszi a készüléket, hogy magasabb összenergiát vigyen beenergiasűrűségen legyen használható miközben a kezelt bőrfelület ne sérüljön: a kezelő orvos kiválaszthatja az egyes impulzusok időtartamát és energiáját. A DEKA intelligens technológiája védi az egészséges bőrt és megelőzi a hőkárosodást.

6 cserélhető filter különböző emissziós spektrumokban, amely a teljes hullámhossz skálát lefedi.

A hőkárosodás kockázata kizárható

A új kontakt bőrhűtő rendszer garantálja a fájdalommentes és biztonságos beavatkozást. Az innovatív DEKA technológia révén magas energiasűrűséggel kezelhetünk, mellékhatások (tartós vörösség vagy égés) nélkül. Teljes komfort a páciensnek és maximális biztonság a kezelőorvosnak.

Optimalizált működés integrált energiamérővel

A Minisilk FT integrált energiamérő egysége garantálja az impulzusok hatékonyágát minden kezelési helyzetben. A kezelőfej helyes működését az integrált energiamérőn elvégzett egyszerű teszttel ellenőrizhetjük. Ennek az eszköznek a megalkotása tette a DEKA céget nemzetközi szinten elismert gyártóvá a pulzáló fényű készülékek piacán, hiszen ezzel garantálni tudja a mennyiségi és minőségi fényimpulzusokat, lehetővé téve az üzemeltetők számára, hogy ellenőrizzék a kibocsátott energia hatékonyságát és helyességét. A DEKA a monitorozás lehetőségét is kínálja a lámpa élettartama és működési ideje alatt, az esztétikai centrumok tulajdonosai ezáltal képesek elkerülni a jogtalan és ellenőrizetlen felhasználást.

P. Campolmi, MD – G. Canarozzo, MD - P. Bonan, MD. Firenze, Olaszország (polarizált fénnyel készült képek)  P. Campolmi, MD – G. Canarozzo, MD -P. Bonan, MD. Firenze, Olaszország (polarizált fénnyel készült képek)

 

P. Campolmi, MD – G. Canarozzo, MD - P. Bonan, MD.
Firenze, Olaszország    
A. Pulvirenti – Catania, Olaszország

 

A. Pulvirenti – Catania, Olaszország      A. Pulvirenti – Catania, Olaszország

Technikai adatok

FT pulzáló fényű kezelőfej  
Fényforrás Xe lámpa
Emissziós spektrum 500-1200 nm (500)
520-1200 nm (520)
550-1200 nm (550)
600-1200 nm (600)
650-1200 nm (650)
​800-1200 nm (SA)
Impulzusonkénti energiamennyiség 160 J (max)
Impulzushossz 3-8 ms
Impuzusok közötti késleltetés 5-50 ms
Impulzus szám 1-3
Ismétlési frekvencia 2 s (min) @Std mód
0,5 s @ Std mód
Kezelt terület mérete 43 mm x 13 mm (6,2 cm2),
23 mm x 13 mm (3cm2) - opcionális
Opcionális kezelőfej 48 mm x 17 mm
500-1200 nm-es integrált  filterrel
Energiasűrűség >25 J/cm2 @ 500; 650 filterek
>65 J/cm2 @ SA mód
Beépített bőrhűtő modul Kontakt Peltier Rendszer
(8 és 18oC között)
Emissziós kontroll Láb- és kézikapcsolók
Elektronikai követelmények 230 Vac / 10 A (max) / 50-60 Hz
Méretek 22cmx45cmx37cm, 16 kg

Termékek