DR DERM Kozmetikai készülékek

CaVital® WRC

CaVital® WRC

A Dr Derm Equipment 25 éves kozmetikai készülékgyártó tapasztalataira épülő, szakorvosi háttérrel kifejlesztett komplex alakformáló rendszer.

A CaVital® WRC készülék első verziója 2008-ban jelent meg, azóta Európa és a Közel-Kelet számos klinikáján és kozmetikájában sikerrel alkalmazzák. A CaVital® WRC a testkezelés 3 sikeres technológiáját: a pulzáló vákuumot, a rádiófrekvenciát és az ultrahangot kombináltan alkalmazza. A CaVital® WRC számos páciensvédelmi megoldást a világon elsőként vezetett be, így a kezelőfej alatti bőr hőmérsékletének folyamatos kontrollját, mely tökéletesen biztonságossá teszi a rádiófrekvenciás kezelést. A kerámia kezelőfejek megóvják a kezelt pácienst a fém elektródák okozta allergiától és a kezelőfejek korróziója sem fordulhat elő. A készülék legfrissebb verziója 2018-ban jelent meg.

VITÁLTERÁPIA

A Dr Derm Equipment komplex alakformáló rendszerének kifejlesztése során a test alakjának természetes módon történő átformálását tűztük ki célul. Az új készülék az élettani működések intenzív befolyásolásán keresztül mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal látványos és tartós eredmény érhető el. A készülék jól bevált szépségipari módszereket a legmagasabb technikai színvonalon vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékony tudja befolyásolni.

A vitálterápia célja az anyagcsere folyamatok ideális arányú élénkítése, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása mellett. Ez a finomra hangolt odafigyelés garantálja Önnek a szervezet minimális megterhelése mellett elérhető maximális sikert.

A BŰVÖS BETŰSZÓ: wrc

A bűvös betűszó a készülékben felhasznált technológiákra utal, melyek szinergikus együttműködése többet nyújt, mint a hasonló technológiákra épülő moduláris gépek. A W jelentése: vitálterápia vákuummal, az R a rádiófrekvencia sokoldalú alkalmazására utal, a C kavitációs ultrahang megjelölése. A Dr Derm Equipment a készülékhez olyan speciális kezelőfejeket fejlesztett ki, melyek szintén megelőzték korukat! A készülék vákuum segítségével a lefedett bőrfelületet a kezelőfejben kialakított üregbe – a köpölyözéshez hasonló módon - felszívja, így a bőr alatti zsírszövetet oldalirányból tudja ultrahanggal vagy rádiófrekvenciával kereszttűzbe venni. Ez a technológia az érzékeny hasi szervek feletti kezelést is biztonságossá teszi, hiszen a rádiófrekvencia vagy az ultrahang nem irányul közvetlenül a has felé.

W– VITÁLTERÁPIA VÁKUUMMAL

A Dr Derm Equipment évtizedek óta gyárt vákuumterápiás készüléket. A vákuummasszázs a pangó szövetközötti folyadékot (nyirok) a nyirokcsomók felé vezeti, s ezzel tehermentesíti a szöveteket, csökkenti az ödémát. Bár a biztonságos kezelés érdekében bevezetett vacucontrol® automatika által elkerülhetővé vált a szövetek megnyújtása, a konstans vákuum alkalmazását lassúnak és a kezelő személyzet számára megterhelőnek ítéltük. Így ergonómiai meggondolások alapján a kezelést dinamizáló pulzáló vákuum alkalmazása mellett döntöttünk.  

Az állítható hullámzású negatív nyomás kíméletesen bánik a bőrrel, s a vákuumszívás gyengülő fázisában a kezelőfej könnyen siklik a bőrfelületen. A készülékbe programozott vákuumerősséget a vacucontrol® automatika állandó szinten tartja, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani.

A pulzáló vákuum beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok és a felszabadított zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40-70-szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyirokértörzseken keresztül a véráramba jut, végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és salakanyagokat. A narancsbőr egyik fiziológiai tényezője, szövetközti ödéma tehát a CaVital® WRC készülékkel végzett vitálterápiás vákuummasszázs során természetesen úton távozik a szervezetből.

R– RÁDIÓFREKVENCIA

A CaVital® WRC készülék a rádiófrekvencia felhasználásának két eltérő módszerét: a mélyreható monopoláris kezelést és a felületes hatású multipoláris kezelést egyaránt kínálja. 

A rádiófrekvencia egyik alkalmazása a nagy felületű, monopoláris HeptaFlowerRF L fejjel történő SeptoDetox® rádiófrekvenciás kezelés. A kerámia kezelőfejen elhelyezett hét pólus rádiófrekvenciás árama a mélyebb rétegek elérését célozza és sikeresen veszi fel a harcot a cellulit egyik legfontosabb oka, a szeptumok elsalakosodása ellen. A SeptoDetox® révén, a súlyfelesleggel küzdő pácienseken látványos alakformáló hatást érhetünk el. A nagyméretű kezelőfej 7 elektródája egyidejűleg nagy felület lefedését biztosítja, s a lefedett felületet annak minden pontján intenzíven kezeli, ezáltal garantálja a konkurens készülékekhez képest rövid kezelési időt.

A hexapoláris HeptaFlowerRF L kezelőfej használata során a dermalis rétegekben és a kötőszövetben kifejtett hatásra fókuszálunk. A felületes problémákra használatos kezelőfejjel, a szövetek felmelegítése révén a kollagén rostokat megfeszítjük, s az azonnali „shrinking” hatással a szövetek megnyúlása ellensúlyozható. A termális hatás új kollagénrostok képződését is stimulálja, mely a rostok denzitásának javulásával hosszú távon javítja a bőrszerkezetet.

A hexapoláris HeptaFlowerRF S kezelőfej megkönnyíti a kisebb felületek, pl. kar kezelését, mert átmérője annak görbületéhez alkalmazkodik, s kitűnően siklik a felületen.

Innovatív megoldás a HeptaFlowerRF kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a CaVital® WRC készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Continuous Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a hámot meg lehet óvni a túlzott felmelegedéstől, így a kezelés során más készülékekre jellemző kellemetlenségektől. A CTCRF révén a kezelés sokkal gyorsabban elvégezhető, mint azokkal a rádiófrekvenciás eszközökkel, ahol a bőr hőmérsékletét infravörös hőmérővel folyamatosan ellenőrizni kell.

A  WRF6® kezelőfej belsejében elhelyezett 6 kerámia elektróda működése bipoláris technológián alapul, így a  vákuum által a  kezelőfejbe szippantott bőrrétegek a rádiófrekvenciás hullámok kereszttüzébe kerülnek, s ott egyedülállóan hatékony módon, fókuszáltan hatnak a  kiemelt szövetrétegekre. Mivel a megfeszített bőr ereiből a vér kiürül, a rádiófrekvenciás kezelés a véredényeket megkíméli. A kezelés során szinergikusan hat a rádiófrekvencia melegítő és a vákuum feszesítő hatása, mely a fibroblasztokat aktiválja. A vákuum a rádiófrekvencia által felszabadított salakanyagok és a zsír távozását már a szövetközti térbe jutásuk pillanatában megindítja.

Az elszállított anyagcseretermékek a szövetközti folyadéktereket kitöltő nyirokkal együtt természetes úton távoznak a kezelt szövetekből, így a vitálterápia alapelve, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása itt is megvalósul.

C– KAVITÁCIÓS ULTRAHANG

A harmadik alkalmazott technológia az ultrahanghullámok kavitációs hatásán alapuló, zsírszövet „megsemmisítő” technológiát helyezi a középpontba. A CaVital® WRC készülék a klasszikus középfrekvenciás kavitációs ultrahang helyett az optimalizált magasfrekvenciás ultrahangot használja, mely nem okoz a fülben kellemetlen hanghatásokat. A kavitációs ultrahang a zsírsejtek vékony falának felszakadását, ezáltal a felesleges lipidek intracellularis térbe kerülését segíti elő.

FocuSonic® kezelőfej különleges kiképzésének köszönhetően egyesíti a fókuszált ultrahang és a kavitációs technológia előnyeit: a kézidarab vákuumterében elhelyezett 5 ultrahangforrás közvetlenül a kezelendő területre fókuszál. A kezelés során a negatív nyomás felszívja a bőrt, s a kiemelt szövetrészek az ultrahanghullámok kereszttüzébe kerülnek. A kavitációs hanghullámok a zsírsejtek rupturálódását, így a zsír mobilizálását eredményezik.

Az ultrahanggal egyidejűleg használt vákuumszívás elindítja a mobilizált zsír távozását a szövet közötti térből, így a zsír és a salakanyagok nem panganak tovább a problémás területen. Az ultrahang mechanikai rezgései által megindított folyadékáramlást a vákuumhatás teszi folyamatossá.

Ugyancsak új fejlesztés a kavitációs tulajdonságú modulált ultrahanggal működő, síkfelületű MultiCrystalLOFU® kezelőfej. A több kisebb felületű hangforrásnak köszönhetően a nagy energiájú, intenzív ultrahanghullámok kontrollált módon, csak meghatározott mélységig penetrálnak a kötőszövetbe.

A CDM® folyamatos kontaktusellenőrzés révén az ultrahang csak akkor hagyja el a hangforrásokat, amikor a bőrrel megfelelő kontaktusba kerül. Ezzel a megoldással biztosítható a megfelelő ultrahang dózis bevitele és csökkenthető a hangforrás felmelegedése. A CDM® így a kezelőfej és a készülék hosszú élettartamának garanciája.

Termékek