DR DERM Kozmetikai készülékek

CaVital WRC® testkezelőgép 6 technológiával: unipoláris és multipoláris rádiófrekvencia (RF), fókuszált ultrahang és pulzáló vákuum

CaVital WRC® testkezelőgép 6 technológiával: unipoláris és multipoláris rádiófrekvencia (RF), fókuszált ultrahang és pulzáló vákuum

A CaVital® WRC magyar fejlesztésű és gyártású készülék 6 fejlett technológia segítségével, összesen 9 kezelőfejjel hatékonyan és gyorsan tudja orvosolni a túlsúly okozta zsírfelesleget, a narancsbőrt, a szülés vagy fogyás után előforduló megereszkedett bőrszerkezetet. A CaVital® WRC – vel végzett alakformáló kezelések egyes plasztikai sebészeti beavatkozások alternatívái. A biztonságos és hatékony eredményeket a beépített különböző páciensvédelmi rendszereknek, a kijelzőn látható hőmérséklet ellenőrzésének köszönhetjük. A rádiófrekvenciás kezelőfejeken kerámia elektródákat használunk, nincs allergiát kiváltó fém alkatrész, s nincs kellemetlen áramérzet sem.

A Dr Derm Equipment 25 éves kozmetikai készülékgyártó tapasztalataira épülő, szakorvosi háttérrel kifejlesztett komplex alakformáló rendszer. A Dr Derm a világpiacon elsőként vezette be a bőrhőmérséklet mérésen alapuló automatikus rádiófrekvenciás vezérlést, valamint a pulzáló vákuummal kombinált rádiófrekvenciás és ultrahangos kezelőfejeket. A készüléknek azóta sok külföldön gyártott versenytársa akadt - némelyik megtévesztésig hasonló módon működik - de kiváló ár/érték aránya miatt a CaVital® WRC készülék megőrizte hazai piacvezető szerepét.

A CaVital® WRC készülék első verziója 2008-ban jelent meg, azóta Európa és a Közel-Kelet (Egyesült Arab Emirátusok, Egyiptom, Szaúd-Arábia, Kuwait) számos klinikáján és kozmetikájában sikerrel alkalmazzák. A CaVital® WRC a testkezelés 3 sikeres technológiáját: a pulzáló vákuumot, a rádiófrekvenciát és az ultrahangot kombináltan alkalmazza. A CaVital® WRC számos páciensvédelmi megoldást a világon elsőként vezetett be, így a kezelőfej alatti bőr hőmérsékletének folyamatos kontrollját, mely tökéletesen biztonságossá teszi a rádiófrekvenciás kezelést. A kerámia kezelőfejek megóvják a kezelt pácienst a fém elektródák okozta allergiától és a kezelőfejek korróziója sem fordulhat elő. A készülék legfrissebb verziója 2018-ban jelent meg.

6 hatás, 6 technológia

zsír elfolyósítás és detox kezelés

  • unipoláris rádiófrekvenciával

bőrfeszesítés és testformálás

  • hexapoláris rádiófrekvenciával

bőrkisimítás

  • bipoláris rádiófrekvenciával és vákuummal

nyirokmasszázs

  • pulzáló vákuummal

cellulit feltörés

  • kavitációs ultrahanggal

zsírmobilizálás

  • magas frekvenciájú kavitációs ultrahanggal és vákuummal (HIFU)

VITÁLTERÁPIA -  A DR DERM TESTKEZELÉSI KONCEPCIÓJA 

A Dr Derm Equipment komplex alakformáló rendszerének kifejlesztése során a test alakjának természetes módon történő átformálását tűztük ki célul. Az új készülék az élettani működések intenzív befolyásolásán keresztül mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal látványos és tartós eredmény érhető el. A készülék jól bevált szépségipari módszereket a legmagasabb technikai színvonalon vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékony tudja befolyásolni.

A vitálterápia célja az anyagcsere folyamatok ideális arányú élénkítése, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása mellett. Ez a finomra hangolt odafigyelés garantálja Önnek a szervezet minimális megterhelése mellett elérhető maximális sikert.

A BŰVÖS BETŰSZÓ: W.R.C.

A bűvös betűszó a készülékben felhasznált technológiákra utal, melyek szinergikus együttműködése többet nyújt, mint a hasonló technológiákra épülő önálló egységek. A W jelentése: VITÁLTERÁPIA VÁKUUMMAL, az R a RÁDIÓFREKVENCIA sokoldalú alkalmazására utal, a C CAVITÁCIÓS ULTRAHANG megjelölése. A Dr Derm Equipment a készülékhez olyan speciális kezelőfejeket fejlesztett ki, melyek szintén megelőzték korukat! A készülék vákuum segítségével a lefedett bőrfelületet a kezelőfejben kialakított üregbe – a köpölyözéshez hasonló módon - felszívja, így a bőr alatti zsírszövetet oldalirányból tudja ultrahanggal vagy rádiófrekvenciával kereszttűzbe venni. Ez a technológia az érzékeny hasi szervek feletti kezelést is biztonságossá teszi, hiszen a rádiófrekvencia vagy az ultrahang nem irányul közvetlenül a has felé.

W, mint WAVING (hullámzás)

A Dr Derm Equipment évtizedek óta gyárt vákuumterápiás készüléket. A vákuummasszázs a pangó szövetközötti folyadékot (nyirok) a nyirokcsomók felé vezeti, s ezzel tehermentesíti a szöveteket, csökkenti az ödémát. Bár a biztonságos kezelés érdekében bevezetett vacucontrol® automatika által elkerülhetővé vált a szövetek megnyújtása, a konstans vákuum alkalmazását lassúnak és a kezelő személyzet számára megterhelőnek ítéltük. Így ergonómiai meggondolások alapján a kezelést dinamizáló pulzáló vákuum alkalmazása mellett döntöttünk.  

Az állítható hullámzású negatív nyomás kíméletesen bánik a bőrrel, s a vákuumszívás gyengülő fázisában a kezelőfej könnyen siklik a bőrfelületen. A készülékbe programozott vákuumerősséget a vacucontrol® automatika állandó szinten tartja, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani.

A pulzáló vákuum beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok és a felszabadított zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40-70-szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyirokértörzseken keresztül a véráramba jut, végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és salakanyagokat. A narancsbőr egyik fiziológiai tényezője, szövetközti ödéma tehát a CaVital® WRC készülékkel végzett vitálterápiás vákuummasszázs során természetesen úton távozik a szervezetből.

R, mint RESHAPING (újraformálás)

A CaVital® WRC készülék a rádiófrekvencia felhasználásának két eltérő módszerét: a mélyreható monopoláris kezelést és a felületes hatású multipoláris kezelést egyaránt kínálja. 

A rádiófrekvencia egyik alkalmazása a nagy felületű, monopoláris HeptaFlowerRF L fejjel történő SeptoDetox® rádiófrekvenciás kezelés. A kerámia kezelőfejen elhelyezett hét pólus rádiófrekvenciás árama a mélyebb rétegek elérését célozza és sikeresen veszi fel a harcot a cellulit egyik legfontosabb oka, a szeptumok elsalakosodása ellen. A SeptoDetox® révén, a súlyfelesleggel küzdő pácienseken látványos alakformáló hatást érhetünk el. A nagyméretű kezelőfej 7 elektródája egyidejűleg nagy felület lefedését biztosítja, s a lefedett felületet annak minden pontján intenzíven kezeli, ezáltal garantálja a konkurens készülékekhez képest rövid kezelési időt.

A hexapoláris HeptaFlowerRF L kezelőfej használata során a dermalis rétegekben és a kötőszövetben kifejtett hatásra fókuszálunk. A felületes problémákra használatos kezelőfejjel, a szövetek felmelegítése révén a kollagén rostokat megfeszítjük, s az azonnali „shrinking” hatással a szövetek megnyúlása ellensúlyozható. A termális hatás új kollagénrostok képződését is stimulálja, mely a rostok denzitásának javulásával hosszú távon javítja a bőrszerkezetet. A két rádiófrekvenciás technológia együttes alkalmazása újraformálja a női testet.

A hexapoláris HeptaFlowerRF S kezelőfej megkönnyíti a kisebb felületek, pl. kar kezelését, mert átmérője annak görbületéhez alkalmazkodik, s kitűnően siklik a felületen.

Innovatív megoldás a HeptaFlowerRF kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a CaVital® WRC készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Continuous Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a hámot meg lehet óvni a túlzott felmelegedéstől, így a kezelés során más készülékekre jellemző kellemetlenségektől. A CTCRF révén a kezelés sokkal gyorsabban elvégezhető, mint azokkal a rádiófrekvenciás eszközökkel, ahol a bőr hőmérsékletét infravörös hőmérővel folyamatosan ellenőrizni kell.

A  WRF6® kezelőfej belsejében elhelyezett 6 kerámia elektróda működése bipoláris technológián alapul, így a  vákuum által a  kezelőfejbe szippantott bőrrétegek a rádiófrekvenciás hullámok kereszttüzébe kerülnek, s ott egyedülállóan hatékony módon, fókuszáltan hatnak a  kiemelt szövetrétegekre. Mivel a megfeszített bőr ereiből a vér kiürül, a rádiófrekvenciás kezelés a véredényeket megkíméli. A kezelés során szinergikusan hat a rádiófrekvencia melegítő és a vákuum feszesítő hatása, mely a fibroblasztokat aktiválja. A vákuum a rádiófrekvencia által felszabadított salakanyagok és a zsír távozását már a szövetközti térbe jutásuk pillanatában megindítja.

Az elszállított anyagcseretermékek a szövetközti folyadéktereket kitöltő nyirokkal együtt természetes úton távoznak a kezelt szövetekből, így a vitálterápia alapelve, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása itt is megvalósul.

C, mint CONTOUR (testkörvonal)

A harmadik alkalmazott technológia az ultrahanghullámok kavitációs hatásán alapuló, zsírszövet „megsemmisítő” technológiát helyezi a középpontba. A CaVital® WRC készülék a klasszikus középfrekvenciás kavitációs ultrahang helyett az optimalizált magasfrekvenciás ultrahangot használja, mely nem okoz a fülben kellemetlen hanghatásokat. A kavitációs ultrahang a zsírsejtek vékony falának felszakadását, ezáltal a felesleges lipidek intracellularis térbe kerülését segíti elő. A fókuszált ultrahang elengedhetetlenül fontos a megfelelő testkontúr kialakításában.

FocuSonic® kezelőfej különleges kiképzésének köszönhetően egyesíti a fókuszált ultrahang és a kavitációs technológia előnyeit: a kézidarab vákuumterében elhelyezett 5 ultrahangforrás közvetlenül a kezelendő területre fókuszál. A kezelés során a negatív nyomás felszívja a bőrt, s a kiemelt szövetrészek az ultrahanghullámok kereszttüzébe kerülnek. A kavitációs hanghullámok a zsírsejtek rupturálódását, így a zsír mobilizálását eredményezik.

Az ultrahanggal egyidejűleg használt vákuumszívás elindítja a mobilizált zsír távozását a szövet közötti térből, így a zsír és a salakanyagok nem panganak tovább a problémás területen. Az ultrahang mechanikai rezgései által megindított folyadékáramlást a vákuumhatás teszi folyamatossá.

Ugyancsak új fejlesztés a kavitációs tulajdonságú modulált ultrahanggal működő, síkfelületű MultiCrystalLOFU® kezelőfej. A több kisebb felületű hangforrásnak köszönhetően a nagy energiájú, intenzív ultrahanghullámok kontrollált módon, csak meghatározott mélységig penetrálnak a kötőszövetbe.

A CDM® folyamatos kontaktusellenőrzés révén az ultrahang csak akkor hagyja el a hangforrásokat, amikor a bőrrel megfelelő kontaktusba kerül. Ezzel a megoldással biztosítható a megfelelő ultrahang dózis bevitele és csökkenthető a hangforrás felmelegedése. A CDM® így a kezelőfej és a készülék hosszú élettartamának garanciája.

A kezelésekről
Valamennyi kezelés fájdalommentes. A legtöbb esetben már az első alkalmat követően centiméterekben mérhető az eredmény. A számos technológiának és kezelőfejnek köszönhetően teljesen személyre szabott kezelési protokoll szerint dolgozunk.

Zsír elfolyósítás és detoxifikáció
A tömöttebb, vastagabb zsírréteg elfolyósítása és a méregtelenítés unipoláris rádiófrekvenciával történik. Kizárólag az unipoláris rádiófrekvencia képes csökkenteni a testzsír mennyiségét és formálni az alakot. A 7x-es hatású Heptaflower® kezelőfej hatékony a bőr mélyebb régióiban, a kívánt energiát ideális módon juttatja a nagyobb felületekre.

Bőrfeszesítés és testformálás
A petyhüdt, laza, lógó, megereszkedett bőrt a leghatékonyabban a 6x-os hatású hexapoláris rádiófrekvenciás kezelőfejekkel lehet kezelni. A rádiófrekvenciás áram a felső rétegeket érinti, de a hatása nagyon intenzív, a kezelés végén azonnal látható az eredmény. A nagyobb felületekre a nagyobb, míg a kisebb, ívelt felületek kezelésére (pl.: felkar) a kisebb kezelőfej az ideális.

Bőrkisimítás
A hason lévő bőr kisimítása a legbiztonságosabb a vákuummal kombinált bipoláris rádiófrekvenciás kezelőfejjel. A vákummal felszívott szövetmennyiséget kezeljük, így a hason, a lágy szervek közelében is teljesen biztonságos a rádiófrekvenciával végzett feszesítés.

Cellulit feltörés
A cellulit, narancsbőr feltörését a kavitációs ultrahangos kezelőfej végzi.

Zsírmobilizálás
A zsír feloldása és a zsírmobilizálás a magas frekvenciájú kavitációs ultrahanggal kombinált vákuumos kezelőfejjel történik. A kezelőfej pulzáló vákuum segítségével felszívja a kezelendő bőrfelületet és kavitációs ultrahanggal kezeli azt. Az eredmény: csökken a zsírszövet mennyisége, javul a kötött cellulit.

Nyirokmasszázs
A leghatékonyabb eredményhez a kezelés végén nyirokmasszázs szükséges. Ezt a pulzáló vákuumos kezelőfejekkel, a nyirokutak mentén lehet elvégezni. Ez a technológia csökkenti az ödémát, mely nemcsak körfogat csökkenésben és súlycsökkenésben nyilvánul meg, hanem mérsékli a cellulit legfontosabb okát, a szeptumok elsalakosodását is.

Néhány CaVital WRC felhasználó referencia:

Forma Bontó Medical
Flamingó alakformáló
MonSalon kozmetika
Bene Szilvi rehabilitációs és művészeti terapeuta
Hermina hidegterápiás központ

Magazin megjelenések

HVG
 

Termékek