DR DERM Kozmetikai készülékek

CaVital® WRC

CaVital® WRC

Komplett alakformáló rendszer. Vákuum, Rádiófrekvenciás zsírbontás és testfeszesítés, valamint kavitációs ultrahang egy készülékben.

A Dr Derm Equipment legfrissebb készülékének kifejlesztése során a test alakjának természetes módon történő átformálását tűztük ki célul. Az új készülék az élettani működések intenzív befolyásolásán keresztül mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben, ezáltal néhány kezeléssel látványos és tartós eredményt ér el. A készülék a legkorszerűbb kezelési módszereket a rádiófrekvenciás kezelést, a kavitációs ultrahangot és a vákuumot vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékony tudja befolyásolni.

Vitálterápia

A vitálterápia célja az anyagcsere folyamatok ideális arányú élénkítése, a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása mellett. Ez a finomra hangolt odafigyelés garantálja Önnek a szervezet minimális megterhelése mellett elérhető maximális sikert.

R– Radiofrequency

Az „R-modul” beépítése esetén a nagy felületű monopoláris HeptaFlowerRF L fejjel, a Dr Derm által kifejlesztettSeptoDetox® rádiófrekvenciás testkezelést végezhetjük el. A hét unipólust vezérlő technológia mélyre hatoló rádiófrekvenciás árama sikeresen veszi fel a harcot a cellulit egyik legfontosabb oka, a szeptumok elsalakosodása ellen. A SeptoDetox® révén, a súlyfelesleggel küzdő pácienseken látványos alakformáló hatást érhetünk el.

A hexapoláris HeptaFlowerRF L kezelőfej használata során, a dermalis rétegekben és a kötőszövetben keletkező hő kollagén rostokat megfeszítő, azonnali „shrinking” hatása révén a szövetek megnyúlása ellensúlyozható. A termális hatás a kollagén képződést is stimulálja, mely a rostok denzitásának javulásával hosszú távon javítja a bőrszerkezetet.

A hexapoláris HeptaFlowerRF S kezelőfej megkönnyíti a kisebb felületek, pl. kar  kezelését, mert kitűnően siklik a felületen.

Innovatív megoldás a HeptaFlower® kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a CaVital® WRC készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Continuous Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a szaruréteget meg lehet óvni a túlzott felmelegedéstől, így a kezelés során más készülékekre jellemző kellemetlenségektől.

W– Vitaltherapy with Vacuum

Alapkiépítettségben kétféle készülék létezik. A „W-modullal” szerelt változat pulzáló vákuummal történő nyirokmasszázsra szolgál. Az állítható hullámzású negatív nyomás kíméletesen bánik a bőrrel, s a vákuumszívás gyengülő fázisában a kezelőfej könnyen siklik a bőrfelületen. A szövetkímélő vákuummasszázst a több mint egy évtizede a Dr Derm Equipment által kifejlesztett vacucontrol® automatika garantálja. A készülékbe programozott vákuumerősséget a vacucontrol® állandó szinten tartja, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani.

A pulzáló vákuum beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok és a felszabadított zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40-70-szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyirokértörzseken keresztül a véráramba jut, végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és salakanyagokat. A narancsbőr egyik fiziológiai tényezője, szövetközti ödéma tehát a CaVital®WRC készülékkel végzett vákuummasszázs során természetesen úton távozik a szervezetből.

C– Cavitation ultrasound

A harmadik, „C-modul” az ultrahanghullámok kavitációs hatásán alapuló, zsírszövet „megsemmisítő” technológiát helyezi a középpontba. A CaVital® WRC készülék által vezérelt, optimalizált paraméterek nagyfokú kavitációs hatást biztosítanak. A kavitációs ultrahang a zsírsejtek vékony falának felszakadását, ezáltal a felesleges lipidek intracellularis térbe kerülését segíti elő.

FocuSonic® kezelőfej különleges kiképzésének köszönhetően egyesíti a fókuszált ultrahang és a kavitációs technológia előnyeit: a kézidarab vákuumterében elhelyezett 5 ultrahangforrás közvetlenül a kezelendő területre fókuszál. A kezelés során a negatív nyomás felszívja a bőrt, s a kiemelt szövetrészek az ultrahanghullámok kereszttüzébe kerülnek. A kavitációs hanghullámok a zsírsejtek rupturálódását, így a zsír mobilizálását eredményezik.

Termékek