DR DERM Kozmetikai készülékek

Celluloderm® 2000 interferenciás izomstimulátor készülék

Celluloderm® 2000 interferenciás izomstimulátor készülék

A celluloderm®2000-4RC készülék működése a reumatológiai, ideggyógyászati és orvosi rehabilitációs kezelésekben már évek óta alkalmazott interferenciás áram terápiás hatásán alapul. Az orvosi és kozmetikai tapasztalatok birtokában az interferenciás áram jól ismert élettani hatásait különböző kezelési célokra használhatjuk.

A sejtek anyagcsere működésének serkentésére, a nyirokáramlás élénkítésére, az izomzat erősítésére, a zsírszövet tömegének csökkentésére, a fájdalomérző idegvégződések ingerlékenységének csökkentésére, a bőr és a szövetek revitalizálására és megújítására külön programok állnak a rendelkezésünkre.

celluloderm®2000-4RC készülék 2 párhuzamos testtáj - összesen 4 terület - kezelését teszi lehetővé 16 elektródájának köszönhetően. A korábbi készülékhez képest növelt csatornaszám segítségével nagyobb területeket tudunk egy időpontban párhuzamosan kezelni.

A készülék által kínált 40 kezelőprogram közül az alapprogramoknál a készülék az adott hatás eléréséhez legmegfelelőbb frekvenciatartományt megadja, ám a kezelési időt és a kimenő áram intenzitását változtathatjuk. Acelluloderm®2000-4 RC azonban nagy bonyolultságú összetett kezeléseket is képes elvégezni. Csak kiválasztjuk a program nevét pl: Wellness, Fitness, Cellulite vagy lipolízis és már zajlik is a választható időtartamú izomerősítő és bőrfeszesítő program, a narancsbőr kezelés, vagy a zsíroldó program. A készülék felhasználási területeinek csak az Ön képzelete szabhat gátat!

Az Önök igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki az RC távirányítót melynek segítségével vendége a kezelőágyról gyorsan és hatékonyan szabályozhatja az egyes csatornák áramerősségét.  A távirányítón található start/stop gombbal vendége le is állíthatja a kezelést, ha a beállított áramerősséget kellemetlennek érzi.

A készülék könnyű és hatékony működtetéséhez több fajta elektródát is használhat. A testkezelésekhez tépőzáras bandázsszalagokkal rögzíthető puha gumielektródákat adunk, melyeknél az áramvezető-képességet vékony rétegben felvitt géllel biztosítjuk.

Ha a vendég saját elektródával való kezelést szeretne, vagy olyan bőrfelületet kívánunk kezelni, ahol a gumielektródák nem férnek el megfelelően, akkor az öntapadós elektródákat ajánljuk. Ezek – vékony anyaguknak és kis méretüknek köszönhetően - jól követik a bőr felszínének egyenetlenségeit.Az arcra különösen kisméretű öntapadós elektródáink vannak, melyek erős tapadósképességük révén biztonságosan a bőrön maradnak.

Celluloderm készüléket alkalmazó országos ismertségű referenciáink:
NATURMED HOTEL CARBONA & THERMAL SPA****, HÉVÍZ
SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****, SÁRVÁR 

A Spirit Hotel videója a kezelésről.

Magazionokban:
Marie Claire
Well & Fit

Kisebb szalonok, ahol a celluloderm készüléket használják:
Chez Catherine Salon & Beauté
Rózsakert Medical Center Dr Bajnok Éva obezitológus-endokrinológus
Akupunktúrás Komplementer Medicina rendelő
Kolibri alakformálás
Nagyerdei szépségszalon
Beauty & Soul Szépség-Egészség Központ
Biolife biokozmetika
Babilon szalon
Magyarországi SPA hotelek
 

Termékek