DR DERM Kozmetikai készülékek

Mezoforte® RF-TS

Mezoforte® RF-TS

A rádiófrekvencia alkalmazása arc és testkezelések során napjaink legkeresettebb és leghatékonyabb kezelési eljárásai közé tartozik. A Dr Derm Equipment egy új rádiófrekvenciás arc- és testkezelő géppel lepte meg partnereit.

A Mezoforte® RF-TS készüléket négy különböző rádiófrekvenciás kezelőfejjel forgalmazzuk a leghatékonyabb kezelések elérése érdekében. A rádiófrekvencia használatakor az energia egyenletes területen felmelegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A bőr túlmelegedését a Mezoforte® RF-TS kezelőgépnél a Computerized Temperature Control of Radiofrequency(CTCRF) technológia biztosítja.

A tapasztalatok szerint az unipoláris készülékek látványos hatásokkal rendelkeznek a vastag zsírszövetre ható testkezelések terén, illetve a mélységi hatást megkívánó beavatkozásokban. Ugyanakkor a kettő vagy több aktív pólussal szerelt kezelőfejek jól látható azonnali hatást garantálnak a felületes kezeléseknél, így pld. az arc ránctalanításánál, illetve a kevésbé vastag zsírszövet bontásánál. A Mezoforte® RF-TS egy kézenfekvő megoldást kínál: mindkét technológiát – az unipoláris és a bipoláris, illetve hexapoláris – alkalmazza! Az arc ránctalanításához bipoláris, felületes hatást igénylő testkezeléshez a hexapoláris kezelőfejet használjuk. Ekkor a rádióhullámok a kezelőfejbe épített két, illetve hatszor kettő pólus között áramlanak, így elsősorban a hámot és az irha felső részét érik el, biztosítva a bőr felületének megújulását. Az intenzív testkezeléshez viszont az unipoláris kezelőfejet javasoljuk E módszernél a rádióhullámok akadálytalanul hatolnak a mélyebb szövetekbe, hiszen az áramkör az aktív és a távolabb elhelyezett passzív elektróda között áramlik.

A salakanyagok eltávozásának fokozására javasolt, hogy a rádiófrekvenciás kezelést kombináljuk vákuum kezeléssel, tekercseléssel, esetleg szaunával.

Termékek