DR DERM Lakossági készülékek

Hyperhidrosis: a túlzott verejtékezés (lábizzadás) kezelésére

Hyperhidrosis: a túlzott verejtékezés (lábizzadás) kezelésére

A csapvíz-iontoforézis élettani folyamatait elemezve a Dr Derm cég egy olyan készüléket fejlesztett ki, amellyel minden beteg számára akár rendelőintézetben, akár otthon is, a lehető legegyszerűbben elvégezhető a kéz és a láb fokozott verejtékezésének kezelése. Egy kiegészítő applikátorral a hónaljizzadás is kezelhető.

A Hyperhidrosis készülék két, egymástól elkülönített víztartályt tartalmaz, amelyek a két kéz vagy a két láb kezelésére szolgálnak. A csapvízzel történő feltöltés és a készülék üzembe helyezése után a készülék automatikusan 10 percig működik. A bekapcsolás után Önnek csak az áram intenzitását kell a kívánt értékre beállítani, és a kezelés alatt az egyéni áramérzet függvényében korrigálni.

A fokozott izzadás terápiájának első fázisában heti 3-5 kezelés javasolt, alkalmanként 10-20 perc. A verejtékezés csökkenésével ezek ritkithatóak. A látványos eredmények eléréséhez rendszeres kezelés szükséges, melyek időszakosan szüneteltethetőek.

A fokozott izzadás iontoforézis kezelésének ellenjavallata

Nem végezhető a csapvíz iontoforézis kezelés a problémás területet érintő bőrbetegség esetén, lázas betegség esetén, nagyfokú visszértágulat fölött, trombózis utáni állapotban, olyan testrészen, amelyben fémtárgy (izületprotézis, csontszeg) van, valamint pacemaker (beépített szívritmus szabályzó) esetén és terhesség alatt.

Termékek