DR DERM Lakossági készülékek

Hyperhidrosis

Hyperhidrosis

A csapvíz-iontoforézis élettani folyamatait elemezve a Dr Derm cég egy olyan készüléket fejlesztett ki, amellyel minden beteg számára akár rendelőintézetben, akár otthon is, a lehető legegyszerűbben elvégezhető a kéz és a láb fokozott verejtékezésének kezelése. Egy kiegészítő applikátorral a hónaljizzadás is kezelhető.

A Hyperhidrosis készülék két, egymástól elkülönített víztartályt tartalmaz, amelyek a két kéz vagy a két láb kezelésére szolgálnak. A csapvízzel történő feltöltés és a készülék üzembe helyezése után a készülék automatikusan 10 percig működik. A bekapcsolás után Önnek csak az áram intenzitását kell a kívánt értékre beállítani, és a kezelés alatt az egyéni áramérzet függvényében korrigálni.

A terápia első fázisában heti 3-5 kezelés javasolt, alkalmanként 10-20 perc. A verejtékezés csökkenésével ezek ritkithatóak. A látványos eredmények eléréséhez rendeszeres kezelés szükségeltetik, melyek időszakosan szüneteltethetőek.

Ellenjavallat

Nem végezhető kezelés a kezelendő területet érintő bőrbetegség esetén, lázas betegség esetén, nagyfokú visszértágulat fölött, trombózis utáni állapotban, olyan testrészen, amelyben fémtárgy (izületprotézis, csontszeg) van, valamint pacemaker (beépített szívritmus szabályzó) esetén és terhesség alatt.

Termékek