DR DERM Lakossági készülékek

Hyperhidrosis: a túlzott verejtékezés (lábizzadás) kezelésére

Hyperhidrosis: a túlzott verejtékezés (lábizzadás) kezelésére

A csapvíz-iontoforézis élettani folyamatait elemezve a Dr Derm cég egy olyan készüléket fejlesztett ki, amellyel minden beteg számára akár rendelőintézetben, akár otthon is, a lehető legegyszerűbben elvégezhető a kéz és a láb fokozott verejtékezésének kezelése. Egy kiegészítő applikátorral a hónaljizzadás is kezelhető.

A tenyér-talpi izzadás egyszerű otthoni kezelése hazai fejlesztésű készülékkel.

A Hyperhidrosis készülék két, egymástól elkülönített víztartályt tartalmaz, amelyek a két kéz vagy a két láb kezelésére szolgálnak. A csapvízzel történő feltöltés és a készülék üzembe helyezése után a készülék automatikusan 10 percig működik. A bekapcsolás után Önnek csak az áram intenzitását kell a kívánt értékre beállítani, és a kezelés alatt az egyéni áramérzet függvényében korrigálni.

A fokozott izzadás terápiájának első fázisában heti 3-5 kezelés javasolt, alkalmanként 10-20 perc. A verejtékezés csökkenésével ezek ritkithatóak. A látványos eredmények eléréséhez rendszeres kezelés szükséges, melyek időszakosan szüneteltethetőek.

A kezelés elve a mirigyek verejtéktermelésének szabályozása, részben a csapvízben található klór ionok, részben a kezelőáram hatására. A fokozott izzadás Hyperhidrosis készülékkel történő kezelése veszélytelen, s csak ritkán jár mellékhatásokkal (túlzott kezelés esetén a terület kiszáradása).

A fokozott izzadás iontoforézis kezelésének legfőbb ellenjavallatai: nem végezhető a csapvíz iontoforézis kezelés a problémás területet érintő bőrbetegség (pld, ekzema, gombás folyamat) esetén, lázas betegség esetén, illetve olyan testrészen, amelyben fémtárgy (izületprotézis, csontszeg) van. Pacemaker (beépített szívritmus szabályzó) esetén és terhesség alatt a készülék használata tilos.

Termékek