JEISYS MIKROTŰS RF, LÉZER ÉS IPL

Cellec V villanófényes IPL készülék

Cellec V villanófényes IPL készülék

IPL villanófény kiteljesedése 9 cserélhető szűrővel és más innovatív megoldásokkal

IPL készülékek között üdítő újdonság a Cellec V, mely egy korszerű, kitűnő ár-érték arányú, professzionális IPL készülék. A széles spektrumú intenzív pulzáló fényt a kezelőfejbe helyezhető szűrők alakítják a kezelési célnak megfelelő szűkebb spektrumú villanófénnyé. Sokoldalú kezeléseket valósíthat meg a Jeisys Cellec V IPL készülékkel, melyhez alapáron 9 különböző szűrő tartozik. 

Cellec V IPL - Jól választ, ha ez lesz az esztétikai praxis első készüléke!  

Az érkezelésekre kifejlesztett specializált szűrők széles választéka mellett pigmentált elváltozásokra és szőrtelenítésre használható szűrőkkel felszerelt korszerű, nagy teljesítményű IPL készülék, hűtött kezelőfejjel. A nagyfelületű színes érintőképernyő segítségével a paraméterek könnyen leolvashatók és beállíthatók.  Az első IPL készülék, melynek kezelőfeje bőrhőmérsékletet ellenőrző szenzorral van felszerelve (Jeisys szabadalom). A Cell Toning és a Photo Shower™ funkciók tovább bővítik a Cellec V IPL készülék alkalmazási spektrumát. 

IPL 9 cserélhető szűrővel: célpontban a rozácea és az éreredetű elváltozások
IPL célzott szűrők vaszkuláris elváltozásokra

Specializált duális szűrők
Rövid hullámhossz (600, illetve 650nm alatt) a magas elnyelődési képességű oxihemoglobin és deoxihemoglobin elérésére, és hosszú (900nm feletti) hullámhossz a mély elváltozások felmelegítés által történő roncsoláshoz.

Pontosabb és biztonságosabb szűrők
Az éreredetű elváltozások precízebb elérését szolgálja a bőrtípus és az elváltozás mélysége szerint történő szűrőválasztás.

 

 

500(S) 530(S) 530(D) 550(S)
500-600nm 530-600nm 530-650nm & 900-1200nm 550-650nm
I-II. bőrtípus I-II. bőrtípus Minden bőrtípus III-IV. bőrtípus

Vaszkuláris / Pigmentált léziók
IPL kezelése

Arci telangiektázia, Tűzfolt, Rozácea, Kisebb erek, Szeplők, Bőrvörösség

Vaszkuláris léziók
IPL kezelése

Arci telangiektázia, Rozácea

Vaszkuláris léziók
IPL kezelése

Arci telangiektázia, változatos érvastagság

Vaszkuláris / Pigmentált léziók
IPL kezelése

Arci telangiektázia, Rozácea, Szeplők, Lentigo, Bőrvörösség

 


IPL kezelőfejhez tartozó szűrők:

 • 560-1000nm Pigmentált elváltozások
 • 590-1000nm PhotoFacial
 • 640-1000nm PhotoFacial, Szőrtelenítés
 • 700-1000nm Szőrtelenítés
 • 800nm-1000nm Szőrtelenítés
   

Villanófény nagy energiasűrűséggel
A Cellec V villanófényes IPL készülék kezelőfeje akár 60 Joule/cm2 energia leadására képes, mely a legtöbb IPL készülék által elérhető teljesítményt felülmúlja. Magas IPL teljesítményre lehet szükség, ha a kezelni kívánt problémára jellemző target (érképletek, rozácea: hemoglobin, pigmentfoltok, szőrszálak: melanin) csak kis mennyiségben van jelen. Ilyenkor a kevés target fényelnyelődését maximalizálni kell ahhoz, hogy a fény okozta károsodás (fotodestrukció) megfelelő legyen. Az IPL magas energiasűrűségének beviteléhez természetesen a hűtött kezelőfej elengedhetetlen, a Jeisys Cellec V készülék ezt a szolgáltatást is alapáron kínálja.   

Cell toning
A mikrosecundum (µs) pulzusidejű fényleadás a pigmentált léziók hatékonyabb destruálására alkalmas, kevesebb szövődménnyel. A melaninszemcsék termorelaxációs ideje (TRL) igen alacsony (1ms-nál kisebb), az eredményes kezeléshez ennél rövidebb impulzushossz szükséges. Más IPL készülékek millisecundum pulzusidejű fényt használnak, mely a szöveteket nagyobb mértékben felmelegítheti, ezáltal kevésbé kíméletes.
 

Photo shower™ technológia

A Photo Shower™ technológia percenként 300 fényimpulzus folyamatos leadását jelenti, mely a kezelőfej mozgatásával („sliding” vagy „moving” technika) a fényenergia gyors bevitelét teszi lehetővé.

IPL fénnyel történő egyperces akne kezelés 

 • A 420nm-es szűrővel elérhetőek a faggyúmirigyekben szaporodó baktériumok, melyekben a kék fény hatására porfirint termelnek, majd reaktív szabad gyökök szabadulnak fel, melyek elpusztítják a baktériumot. A szűrt villanófény tehát a baktériumok autointoxikációját eredményezi, a baktérium pusztulás révén az akne egyik oki tényezőjét, a gyulladást okozó Propionibacterium acnes-t kapcsolja ki. 
   
 • A kezelőfejet csúsztatva a bőrfelszínen, nagysebességű villanófény leadással - a Photo Shower™ technológia révén - a kezelés mindössze egy percet vesz igénybe.

 

 

Termékek