JEISYS MIKROTŰS RF, LÉZER ÉS IPL

Jeisys INTRAcel PRO mikrotűs rf

Jeisys INTRAcel PRO mikrotűs rf

A világ első mikrotűs RF készülékének legújabb verziója. 2017-ben „THE Aesthetic Industry Awards” díjjal elismert készülék.

INTRAcel PRO: új készülék a mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás (RF) technológia kitalálójától.
 ​
Hasonlítsa csak össze a versenytársakkal! 
Ergonomikus (könnyebb, kézbe simuló), ugyanakkor nagy teljesítményű kezelőfej.
Szupergyors szolenoid motor és hegyes tűk, mely a gyors, fájdalommentes bőrbehatolást garantálja.
3-féle, kedvező árú adapter: non-invazív (szúrás nélküli), szigetelt tűs és szigeteletlen tűs.
Folyamatos bőrellenállás mérés automatikus teljesítményhangolással.

A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés során egy nagysebességű motor egy pillanat alatt a vékony, hegyes, steril tűket a bőr meghatározott mélységébe szúrja, ahol a tűkön keresztül rádióhullámokat juttat a bőrbe. A szigetelt (FRM) tűk csak azok csúcsán, mélységi irányba, a szigeteletlen (SRT) tűk pedig azok teljes hosszában, oldalirányba is vezetik a rádiófrekvenciás áramot. Különlegesség a szúrás nélküli, non-invazív SRR elektróda, mely a bőrfelület felől juttatja a kezelőáramot a bőrbe. 

Az INTRACEL PRO mikrotűs RF alkalmazási területei:

  • ráncok
  • tág pórusok
  • aknés hegek
  • enyhébb aknés bőr
  • erythema, bőrvörösség
  • szeplők, öregségi foltok
  • melasma

SRR, FRM & SRTTM tipek az INTRACEL PRO kézülékhez

Biztonságosabb, látványosabb és hosszantartóbb eredmények az SRR, FRM & SRTTM
kezelőfejcsúcsok önálló és kombinált alkalmazásával.

Vélemények az INTRAcel PRO készülékről

„(Az INTRAcel mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés) csak helyi érzéstelenítést igényel, a kezelés után a bőr nem nedvezik, a vérzés nagyon kicsi, ha van egyáltalán, nincs bevérzés, vagy nagyfokú ödéma sem. A 49 tűs elektródával az egész kezelés nagyon rövid, sok más terápiával összehasonlítva. A mikrotűs frakcionált rádiófrekvencia az Intracel készülékkel egy valódi „lunchtime” kezelés, egyértelmű előnyökkel a páciens számára, melyből az elfoglalt esztétikai szakemberek csak profitálhatnak.”
Klaus Fritz, M.D., Germany
A mikrotűs rádiófrekvenciás technológia első európai meghonosítója, ismert nemzetközi előadó.  

„A posztinflammatorikus hiperpigmentáció (PIH) alacsony incidenciája fontos igény a pigmentációra hajlamos, sötétebb bőrtípusok és az ázsiai populáció kezelése esetén. Ez egy megkülönböztetett előnyt jelent, hiszen megnöveli a lehetőségeinket, akár a lokális terápiákkal kombináltan is. Ilyen kreatív megoldásokat ismerhettem meg Ázsiában, ahonnan ez a technológia ered, s az első tapasztalataim alapján látom, hogy még számos új lehetőséget ígér.”
Michael H. Gold, M.D., USA
IPL és lézer berendezéseket gyártó nagy világcégek konzulense,  több szakkönyv szerzője,
a 5-Continent-Congress (5CC) nemzetközi konferencia megalapítója, ismert nemzetközi előadó.  

„Az egyszerűbb készülékekkel végzett mikrotűs rádiófrekvenciás kezelések eredményességének komoly akadálya, hogy a bőr ellenállása, így az alkalmazandó áram erőssége a bőrfelület minden egyes pontján különbözik. A Jeisys az Intracel PRO készüléknél megoldotta ezt a problémát, hiszen a valós idejű bőrellenállás mérés lehetőség nyújt arra, hogy a kezelendő terület minden egyes pontján az optimális áramerősséget alkalmazzuk (a készülék vezérlőegysége a kezelőfeszültséget az aktuális bőrellenállás függvényében pillanatról pillanatra változtatja). A kezelőfej nagyteljesítményű motorja a tűket nagy sebességgel juttatja a bőrbe, csökkentve a kezelés során jelentkező kellemetlenséget. Az egyszerhasználatos steril kezelőfejcsúcs tűi igen hegyesek és vékonyak, s ezzel a kialakítással a bőr minimális sérülése mellett lehet a mikrotűs RF kezelést megvalósítani.”

Dr Varju Gábor, Budapest

INTRAcel PRO készülék alkalmazása a májfolt kezelésére

A májfolt esetén a pigment a bőr mélyebb rétegeiben, az irhában helyezkedik el. Ezek a mély rétegek kémiai hámlasztással, vagy felületes hatású lézerekkel nem érhetőek el. A tapasztalat szerint az IPL készülékek - ha átmeneti javulást hoznak is - hosszú távon a melasma sötétedéséhez vezetnek. Korszakalkotó megoldást jelent a májfolt kezelésében a mikrotűs rádiófrekvencia: a nem szigetelt tűk a rádióhullámok oldalirányú terjedését is lehetővé teszik, a készülék májfoltkezelésre optimalizált paraméterei (pulzusidő és teljesítmény) révén hatásosan képes halványítani. Nem elhanyolható előny az sem, hogy az INTRAcel PRO készülék a májfoltok kezelését rövid gyógyulási idővel tudja megvalósítani.

Valós idejű MSR technológia: az INTRAcel PRO készülék hatékonyságának garanciája

Az INTRAcel PRO készülék fejlesztőgárdája, a világ első mikrotűs rádiófrekvenciás készülékének, a Jeisys Intracel-nek a nemzetközi piacon szerzett tapasztalatait felhasználva, intelligens vezérlést fejlesztett ki a legbiztonságosabb RF kezelés érdekében. Az INTRAcel PRO készülék a kezelendő területet először mérőárammal teszteli, mely valós idejű bőrrezisztenciát mér, majd a kalkulált energiaszükséglet alapján állítja be az optimális értéket. Így garantálható, hogy a bőrfelület pontról pontra eltérő ellenásértéke ne befolyásolja a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés hatásosságát. A valós idejű ellenásmérés hiányában a készülék minden alkalommal állandó feszültséget adna le, mely a különböző ellenállású bőrrészeken különböző mértékű hatást fejtene ki. Amennyiben a bőrben a rádiófrekvencia hatása nem lenne azonos, a kezelés egyenletessége és harmonikus eredménye sem lenne garantálható! 

INTRAcel PRO kezelés előtt - után

Hogyan zajlik a mikrotűs RF kezelés az INTRACEL PRO készülékkel?

A kezelendő bőrfelszín letisztítása után a kezelőfejre egy steril kezelőfejvéget helyezünk el (mivel a kezelés apró sérülésekkel jár, a kezelőfejvéget minden páciens után cserélni kell). Az Intracel PRO  kezelés finom tűszúrásokkal jár, s a tűk mélyre hatolásakor – a bevezetett rádiófrekvenciás áramnak köszönhetően – enyhe bizsergő érzést okoz. Természetesen a fájdalomcsillapító krém enyhíti a kellemetlenségeket. Egyes esetekben a mikrotűs kezelés után steril hatóanyagszérumot viszünk fel a bőr felszínére, mely az átmeneti csatornácskákon keresztül képes a bőr mélyére beszívódni. Az eredmény a tág pórusok, kráterszerű hegek enyhülésében, a pigmentfoltok halványulásában, a bőr minőségének javulásában fog megnyilvánulni.

Cégünk több, mint 25 éve foglalkozik kozmetikai és orvosi eszközök forgalmazásával, üzembe helyezésével, alkatrészellátásával és szervízével. Az értékesített eszközök használatára vonatkozó gyakorlati tudnivalókat és a hatásmechanizmus megértéséhez szükséges elméleti információkat a telepítés helyén, az Ön szalonjában oktatjuk. 

Letölthető prospektus

 

 

 

Az INTRAcel PRO mikrotűs rádiófrekvenciás készülék technikai adatai

RF Típusa Bipoláris / Monopoláris
Energia Max. 50 W
Frekvencia 1 MHz
Ismétlésis ráta 0,2/ 0,5/ 1,0/ 2,0/ Egyesével
Kezelőfej Szolenoid
Kezelőfej csúcs

Invazív
49 szigetelt mikrotűs tip (FRM) - mélységi terjedéssel
16 nemszigetelt mikrotűs tip (SRT) - oldalirányú terjedéssel

Nem invazív
49 elektródás felszínes RF tip (SRR) - felületi terjedéssel

Tű vastagság 0,25 mm
Kezelhető terület 10 x 10 mm
Elérhető mélység 0,5/ 0,8/ 1,5/ 2,0 mm - a kezelőfej forgatógombjával állítható
Impulzus hossz 10 ms - 5,0 sec (az érintőképernyőn történő digitális beállítás szerint)
Tömeg 64 kg
Méretek 350 mm (Sz) x 405 mm (H) x 1080 mm (M)

 

 

 

 

 

Termékek