JEISYS MIKROTŰS RF, LÉZER ÉS IPL

Jeisys TriBeam Q-kapcsolt 1064/532nm pigment és tetoválás eltávolítás, carbon peel & rejuvenáció

Jeisys TriBeam Q-kapcsolt 1064/532nm pigment és tetoválás eltávolítás, carbon peel & rejuvenáció

TRI-BEAM Premium™ Q-kapcsolt lézer frakcionált módozattal, 20Hz frekvenciával

A TriBeam Premium egy nagy teljesítményű, kettős hullámhosszúságú pigment és tetoválás eltávolító lézer, különleges műszaki tulajdonoságokkal. Egyedülálló 20Hz-es frekvenciája a leggyorsabb lézerré teszi a Q-kapcsolt lézerek között, másodpercenkénti 20 villanással. A dupla pulzus lehetősége akár 40 impulzus leadását jelenti egyetlen másodperc alatt. A frakcionált kezelőfej kíméletesen juttatja be a 81 párhuzamos fénynyalábot, megkímélve a lézersugarak közötti területeket, s biztosítva a mielőbbi felépülést (melasma, chloasma kezelése). Rich-PTP üzemmódban szubcelluláris szelektív fototermolízist valósít meg, mely a bőrfiatalítás új lehetőségeit nyitja meg. A Quasi-Long Pulse üzemmód 0,3 msec-os impulzusaival pedig gyakorlatilag a hosszú pulzusú Nd:YAG lézerek non-ablatív rejuvenációs kezelése végezhető el.  


 • Gyorsabb
 • Biztonságosabb
 • HatékonyabbRich-PTP

2 impulzus / 20Hz, erőteljes PTP hangolás – Gyorsabb és hatékonyabb kezelés
A TRI-BEAM Premium™ ikerimpulzus szállítása hatékonyabbá teszi a kezelést és képes minimalizálni a melasma kezelések mellékhatásait.

A 2 impulzus szállítása 20Hz-es villanásszám mellett gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a kezelést, a jelenlegi 10Hz-es PTP készülékekkel vagy az iker impulzusra alkalmatlan eszközökkel összehasonlítva.

Ikerimpulzus, maximum 1.6J nyalábenergia, 20Hz mellett

Dupla impulzus alacsony energia csúccsal: kevesebb hiper- és hipopigmentáció, kevesebb fájdalom.

Magasabb energia: 1.6J (lövésenként), 20Hz ikerimpulzus, gyakorlatilag 40Hz

"Rich-PTP toning" - új fogalom a Jeisys-től

A bőr tónusát javító lézeres kezelés, melyet a pigmentált bőr halványítására fejlesztettek ki. A bőr mélyén felhalmozódott melaninszemcséket a TriBeam készülék kettős impulzusai hatékonyan robbantják szét, alacsonyabb energiaterhelést alkalmazva. A kisebb energiaszint a pigmentációra hajlamos bőrűéknél nagyon előnyös, hiszen a lézer felmelegítő hatásának kiküszöbölésével a kiújulás lehetősége is eltörpül.    

Mikor ajánljuk?
- ha a páciens bőre fogamzásgátló alkalmazása vagy terhesség alatt foltossá vált
- ha napozás vagy szoláriumozás után egyenetlen színű lett a páciens bőre
- ha a páciens májfoltot, szeplőt azonosított az addig makulátlan bőrén
- ha a páciens bőre elvesztette korábbi ragyogását

Mit várhatunk a kezeléstől?
-  a májfoltok, szeplők halványulását vagy eltűnését
- jobb bőrtónust, egészségesebb megjelenést
- pórusösszehúzó hatást

 • Egy igazi lunchtime kezelés: bőrfelületi sérülés vagy el nem fedhető azonnali tünetek nélkül zajló, fájdalommentes, rövid beavatkozási időt igénylő módszer 
 • Nagy energia szállítása: 1.6J (lövésenként) – ikerimpulzusok 20Hz használatával - gyakorlatilag 40Hz-et jelent, mely szinte észrevétlenül hatol a bőr mélyebb rétegeibe
 • Az ikerimpulzus alacsonyabb energiacsúcsai alacsonyabb hőhatásuk miatt minimális hiper- és hipopigmentációt, fájdalmat okoznak. A pigmentáció csökkentését célzó kezelések egyik legnagyobb veszélye az elsődleges halványító hatás után a szövődménként jelentkező, másodlagos hiperpigmentáció. Ezt a Rich-PTP üzemmóddal a Jeisys a minimálisra csökkentette, így a versenytársakkal szemben jelentős előnyre tett szert.
 • A "Rich-PTP toning" biológiailag szubcelluláris szelektív fototermolízist valósít meg. A Rich-PTP lökéshullámszerűen összetöri a megcélzott kromofórákat, alacsony hőterhelés mellett erőteljes fotoakusztikus hatást valósítva meg.
 • A kezelés további hatása a kollagénrostok újraépítésének serkentése
 • A pigmentáció-csökkentés és a kollagénindukció ideális hatáskombinációja a "Rich-PTP" kezelést a legjobb bőrfiatalító módszerek közé emeli
 • Enyhébb melasma elhalványításához 3-5 kezelés szükséges 
 • Súlyosabb esetekben (erőteljes hyperpigmentáció, több rétegben) 5-10 kezelésre is szükség lehet
 • A Rich-PTP kezeléseket 1-2 hetes időközökkel végezzük, így ideális kúraszerű kezelés bérleti ajánlatokhoz
 • Kombinálható a Jeisys Intracel Pro mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, egy ülésben is
 • A melasma kezelés egy bőrsérülés nem okozó, non-ablatív beavatkozás 

Valódi „Flat Top Hat”: a fénynyaláb profil összehasonlítása lényeges szempont egy készülék kiválasztásakor

 • A TRI-BEAM Premium™ egy cilinderszerű, laposan elterülő fénynyaláb profilt bocsát ki, melyet a Jeisys értékes optikai elemek beépítésével ért el. A kockázatok csökkentése végett tehát az igényes készülék felépítésekor nem célszerű "spórolni": a drágább lencsék használata éppúgy megtérül, mint egy szemüveg vásárlásakor! A fénytanilag tökéletesített optikai elemek ugyan megdrágítják a készüléket, de a kezelésbiztonság és a sikeresség oldalán ez később megtérül.
 • A lézer lelke, a rezonátor is úgy lett kialakítva, hogy a leadott fénynyaláb egyenletes eloszlású legyen, ezzel a TriBeam Premium az elvárható legjobb energiaprofilt teljesíti.

„Flat Top Hat” (lapos cilinderszerű) kibocsátás - Jeisys TriBeam

Gauss-görbe szerű kibocsátás (gyengébb minőségű készülékek) 

Itt a lézer által lefedett kerek folt  centrumában (a képen sárga) az energiasűrűség olyan magas, hogy károsodást idéz elő a szövetekben, egy ideálisnak mondható "zöld zónán" kívül pedig, a széli részeken a hatás eléréséhez túl alacsony. Tetoválás eltávolítás során ez úgy mutatkozik meg, hogy a tatu halványulása furcsa mintázatot mutat: nem a szpotméretnek megfelelő, hanem annál kisebb kerek foltokban erősebben halványul és/vagy barnásan elszíneződik a bőr, míg a széli részeken a hatás nem kielégítő (a tatu nem halványul). 

CARBON PEEL, HOLLYWOOD FACIAL

Az egyenletes energialeadás és a nagy kezelési frekvencia lehetővé teszi olyan kozmetikai jellegű beavatkozások elvégzését is, mint a népszerű Carbon Peel, vagy ennek továbbfejlesztett változata, a Hollywood facial

Carbon Peel

Az aktív szén pórustisztító hatását használja ki a Carbon Peel kezelés. A bőrfelületre egy magas széntartalmú krémet viszünk fel, amit a Jeisys cég kifejezetten a TriBeam készülékkel végzett pórustisztító kezeléshez fejlesztett ki. A krém hatóideje alatt a karbonszemcsék a bőr pórusaiba jutnak, ahonnan a lézerkészülék ultrarövid fényimpulzusai távolítják el azokat, a szennyeződésekkel együtt. 

Mikor ajánljuk?
- ha tisztátalan a páciens bőrre
- ha a páciensnek aknés panaszai vannak
- ha a páciens bőre tág pórusú
- ha a páciens nem jutott el kozmetikai tisztításra

Mit várhatunk a kezeléstől?
- tisztább bőrfelszínt és pórusokat
- a bőr zsíros fényének megszűnését
- ismételt kezelésekkel az aknés folyamat enyhülését

Nagy energiájú GN módozat és Quasi-Long Pulse 

A TRI-BEAM Premium™ képes maximum 3500mJ energiát produkálni GN módozatban a Zoom HP, a Collimation HP és a frakcionált HP kezelőfejekkel, 1064nm-en.

A Quasi-Long Pulse üzemmód 300 microsecundumos (0,3 ms) impulzusaival megvalósítható a Neodymium:YAG lézereknél megszokott non-ablatív rejuvenáció, azzal a kiegészítéssel, hogy hiperpigmentált bőrön a kezelésünk sikeresebb lehet, mint a "hagyományos" Nd:YAG lézerekkel. A Quasi-Long Pulse miatt a Jeisys TriBeam szükségtelenné teszi a Neodymium:YAG lézer vásárlást, amennyiben azt elsősorban bőrfiatalítás céljára szereznénk be. 

TriBeam GENESIS bőrfiatalítás

A bőr kollagénállományának gyengülése, a bőr alatti volumen csökkenése a feszesség elvesztéséhez vezet. A TriBeam készülék lehetőséget ad arra, hogy a bőr kollagénállományát felmelegítsük, ami új rostok képződését indítja be. Ez a módszer a legrégebben felismert sérülés nélküli bőrfiatalítási lehetőség, melyből többezer kezelést végeznek naponta.

Mikor ajánljuk?
- ha a páciens bőrének tartása, feszessége gyengült
- ha a páciens arcán megjelentek az első ráncok
- ha volumenpótlás nem hozza a várt eredményt
- ha a páciens a plasztikai műtét eredményét szeretné tartósabbá tenni 

Mit várhatunk a kezeléstől?
- feszesebb arcbőrt
- jobb tónust és textúrát
- öregedési tünetek megjelenésének lassulását

Soft Peel szinergikus kezelés

Egyedülálló kezelési program, mely során a Carbon Peel bőrtisztítás és a GENESIS bőrfiatalítás egymást erősítő (szinergikus) előnyeit használjuk ki. A Carbon Peel eltávolítja a pórusokba tapadt szennyeződéseket és a szaruréteg elhalt hámsejtjeit, a GENESIS bőrfiatalítás pedig regenerálja a bőr szerkezetét.   

Mikor ajánljuk?
- ha a páciens egy alapos bőrtisztításra vágyik, mely fiatalító hatású is  
- ha a páciens problémás bőrén megjelentek az első ráncok
- ha páciensünket zavarja a bőrfelület csillogása, a tág pórusok és a ráncok

Mit várhatunk a kezeléstől?
- tisztább bőrfelszínt és szűkebb pórusokat
- zsíros csillogás helyett matt fényt
- a bőr textúrájának megerősödését
- kevesebb apró ráncot és foltot

Kezelőfejek

 • A Jeisys egységes megjelenésű kezelőfejei színkódokkal vannak ellátva, a könnyebb megkülönböztethetőség végett. Az ergonomikus kialakítás miatt kisebb kézben is kényelmesen használhatók. 
 • ZOOM kezelőfej: állítható szpotméret 2-10mm között, az elváltozás méretétől függően. Nincs többé szükség a kezelőfejek cserélgetésére, hiszen a Jeisys TriBeam ZOOM kezelőfeje az állítógyűrű segítségével egyetlen mozdulattal a lézió méretéhez igazítható. A 10mm-es maximális szpotátmérő kiemelkedő a versenytárak között, hiszen a legtöbb készülék csak max. 6mm-es kezelőfejet kínál, de a legdrágább kategóriában is ritkán találni 8mm-esnél nagyobbat!  A ZOOM kezelőfej az alapfelszereltség része.
 • COLLIMATION kezelőfej: fókuszálás nélküli párhuzamos fénynyaláb,amely a kezelőfej távtartó nélküli használatát teszi lehetővé. A COLLIMATION fej az elváltozás és a kezelőfej közötti távolságtól függetlenül egyenletes energiát ad le. Biztonságos és gyors CarbonPeel és HollywoodFacial kezelést tesz lehetővé. Fókuszált kezelőfejjel a CarbonPeel közben nagyobb energiaterhelés éri a bőrt, ami mellékhatások kialakulásához vezethet. A COLLIMATION kezelőfej az alapfelszereltség része.
 • FRAKCIONÁLT kezelőfej: Nem nyaláb, hanem pontmátrix: 9x9 pont az 5mm*5mm-es négyzetes szpoton belül. A frakcionált kezelőfej használatával 81 fénynyalábhoz jutunk, mely lehetővé teszi az apró pontokon keresztül bevitt magasabb energiasűrűséget, a környező bőr megóvása mellett, az egybefüggő tömegű (bulk) energianyalábot szállító kezelőfejekkel összevetve. Ez lehetőséget ad a különböző pigmentációs problémák elkerülésére, melyeket korábban nehezen tudtak kontrollálni. 1 db FRAKCIONÁLT kezelőfej az alapfelszereltség része.
 • 585nm DYE HP & 650nm DYE HP festékpolimer kezelőfejek: a hagyományos Q-kapcsolt Nd:YAG hullámhossz előfordulhat, hogy nem képes egy multikolor tetoválás minden színárnyalatát eltávolítani. A Sky blue (türkiz) és a zöld színekhez a Jeisys olyan kezelőfejeket fejlesztett ki, amelyek a lézer fényét 585, illetve 650nm hullámhosszúságúra alakítják, hogy a színskála minden árnyalatát sikeresen távolíthassuk el. A festékpolimer kezelőfejek nem képezik az alapfelszereltésg részét, opcionálisan rendelhetők.

Variálható szpotméretű ZOOM kezelőfej

Variálható szpotméretű, automatikusan felismert kezelőfej. Állítható szpotméret 2mm-től 10mm-ig, mely nagy szabadságot biztosít a kezelések során.

A Zoom kezelőfej egyszerűsíti a felhasználást, hiszen a kezelendő lézió különböző mérete miatt, vagy a különböző behatolási mélység eléréséhez nem kell minduntalan kezelőfejet cserélni, hanem az állítógyűrű továbbtekerésével változtathatjuk a szpotméretet.

 

 

 

 

Tetoválás eltávolítás

Új munkahely, másik életszakasz, új társ megváltoztathatja a korábban kedvelt tetoválással kapcsolatos érzéseket. A bőr irharétegébe juttatott festék maradandó motívumaitól később sokan szeretnének megválni. A TriBeam készülék sokoldalúan felkészült a klasszikus kékesfekete és a színes tetoválások eltávolítására is, hiszen a változatos festékszínekre különböző fényhullámhosszt kínál.

Mikor ajánljuk?
- ha a páciens megunta a tetoválását
- ha a tetoválás javítására van szükség
- ha a tetoválófesték gyulladást vagy betegséget okoz

Mit várhatunk a kezeléstől?
- a tetoválás fokozatos halványulását
- kíméletes, a bőrt nem károsító kezelést
- hegmentes eredményt

A Jeisys TriBeam készülék maximálisan felkészült a multikolor tetoválások eltovlítására. A ZOOM kezelőfej 2-10mm közötti szpotot kínál 532 és 1064nm-es hullámhosszon, emellett használhatjuk a FRAKCIONÁLT kzelőfejet és az 585 és 650nm-es festékpolimer fejeket is 2mm szpottal. A PTP üzemmód alacsonyabb energiaterheléssel képes a festékanyagot "bombázni", akár 20Hz-es villanásszámmal. 
 

Termékek