JEISYS MIKROTŰS RF, LÉZER ÉS IPL

Jeisys TriBeam Q-kapcsolt 1064/532nm pigment és tetoválás eltávolítás, carbon peel & rejuvenáció

Jeisys TriBeam Q-kapcsolt 1064/532nm pigment és tetoválás eltávolítás, carbon peel & rejuvenáció

TRI-BEAM Premium™ Q-kapcsolt lézer frakcionált módozattal, 20Hz frekvenciával

A TriBeam Premium egy nagy teljesítményű, kettős hullámhosszúságú pigment és tetoválás eltávolító lézer, különleges műszaki tulajdonoságokkal. Egyedülálló 20Hz-es frekvenciája a leggyorsabb lézerré teszi a Q-kapcsolt lézerek között, másodpercenkénti 20 villanással. A dupla pulzus lehetősége akár 40 impulzus leadását jelenti egyetlen másodperc alatt. A frakcionált kezelőfej kíméletesen juttatja be a 81 párhuzamos fénynyalábot, megkímélve a lézersugarak közötti területeket, s biztosítva a mielőbbi felépülést (melasma, chloasma kezelése). Rich-PTP üzemmódban szubcelluláris szelektív fototermolízist valósít meg, mely a bőrfiatalítás új lehetőségeit nyitja meg. A Quasi-Long Pulse üzemmód 0,3 msec-os impulzusaival pedig gyakorlatilag a hosszú pulzusú Nd:YAG lézerek non-ablatív rejuvenációs kezelése végezhető el.  


 • Gyorsabb
 • Biztonságosabb
 • HatékonyabbRich-PTP

2 impulzus / 20Hz, erőteljes PTP hangolás – Gyorsabb és hatékonyabb kezelés
A TRI-BEAM Premium™ ikerimpulzus szállítása hatékonyabbá teszi a kezelést és képes minimalizálni a melasma kezelések mellékhatásait.

A 2 impulzus szállítása 20Hz-es villanásszám mellett gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a kezelést, a jelenlegi 10Hz-es PTP készülékekkel vagy az iker impulzusra alkalmatlan eszközökkel összehasonlítva.

Ikerimpulzus, maximum 1.6J nyalábenergia, 20Hz mellett

Dupla impulzus alacsony energia csúccsal: kevesebb hiper- és hipopigmentáció, kevesebb fájdalom.

Magasabb energia: 1.6J (lövésenként), 20Hz ikerimpulzus, gyakorlatilag 40Hz

"Rich-PTP toning" - új fogalom a Jeisys-től

 • Egy igazi lunchtime kezelés: bőrfelületi sérülés vagy el nem fedhető azonnali tünetek nélkül zajló, fájdalommentes, rövid beavatkozási időt igénylő módszer 
 • Nagy energia szállítása: 1.6J (lövésenként) – ikerimpulzusok 20Hz használatával - gyakorlatilag 40Hz-et jelent, mely szinte észrevétlenül hatol a bőr mélyebb rétegeibe
 • Az ikerimpulzus alacsonyabb energiacsúcsai alacsonyabb hőhatásuk miatt minimális hiper- és hipopigmentációt, fájdalmat okoznak. A pigmentáció csökkentését célzó kezelések egyik legnagyobb veszélye az elsődleges halványító hatás után a szövődménként jelentkező, másodlagos hiperpigmentáció. Ezt a Rich-PTP üzemmóddal a Jeisys a minimálisra csökkentette, így a versenytársakkal szemben jelentős előnyre tett szert.
 • A "Rich-PTP toning" biológiailag szubcelluláris szelektív fototermolízist valósít meg. A Rich-PTP lökéshullámszerűen összetöri a megcélzott kromofórákat, alacsony hőterhelés mellett erőteljes fotoakusztikus hatást valósítva meg.
 • A kezelés további hatása a kollagénrostok újraépítésének serkentése
 • A pigmentáció-csökkentés és a kollagénindukció ideális hatáskombinációja a "Rich-PTP" kezelést a legjobb bőrfiatalító módszerek közé emeli
 • Enyhébb melasma elhalványításához 3-5 kezelés szükséges 
 • Súlyosabb esetekben (erőteljes hyperpigmentáció, több rétegben) 5-10 kezelésre is szükség lehet
 • A Rich-PTP kezeléseket 1-2 hetes időközökkel végezzük, így ideális kúraszerű kezelés bérleti ajánlatokhoz
 • Kombinálható a Jeisys Intracel Pro mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, egy ülésben is
 • A melasma kezelés egy bőrsérülés nem okozó, nona-ablatív beavatkozás 

Valódi „Flat Top Hat”: a fénynyaláb profil összehasonlítása lényeges szempont egy készülék kiválasztásakor

 • A TRI-BEAM Premium™ egy cilinderszerű, laposan elterülő fénynyaláb profilt bocsát ki, melyet a Jeisys értékes optikai elemek beépítésével ért el. A kockázatok csökkentése végett tehát az igényes készülék felépítésekor nem célszerű "spórolni": a drágább lencsék használata éppúgy megtérül, mint egy szemüveg vásárlásakor! A fénytanilag tökéletesített optikai elemek ugyan megdrágítják a készüléket, de a kezelésbiztonság és a sikeresség oldalán ez később megtérül.
 • A lézer lelke, a rezonátor is úgy lett kialakítva, hogy a leadott fénynyaláb egyenletes eloszlású legyen, ezzel a TriBeam Premium az elvárható legjobb energiaprofilt teljesíti.

„Flat Top Hat” (lapos cilinderszerű) kibocsátás - Jeisys TriBeam

Gauss-görbe szerű kibocsátás (gyengébb minőségű készülékek) 

Itt a lézer által lefedett kerek folt  centrumában (a képen sárga) az energiasűrűség olyan magas, hogy károsodást idéz elő a szövetekben, egy ideálisnak mondható "zöld zónán" kívül pedig, a széli részeken a hatás eléréséhez túl alacsony. Tetoválás eltávolítás során ez úgy mutatkozik meg, hogy a tatu halványulása furcsa mintázatot mutat: nem a szpotméretnek megfelelő, hanem annál kisebb kerek foltokban erősebben halványul és/vagy barnásan elszíneződik a bőr, míg a széli részeken a hatás nem kielégítő (a tatu nem halványul). 

CARBON PEEL, HOLLYWOOD FACIAL

Az egyenletes energialeadás és a nagy kezelési frekvencia lehetővé teszi olyan kozmetikai jellegű beavatkozások elvégzését is, mint a népszerű Carbon Peel, vagy ennek továbbfejlesztett változata, a Hollywood facial

Nagy energiájú GN módozat és Quasi-Long Pulse 

A TRI-BEAM Premium™ képes maximum 3500mJ energiát produkálni GN módozatban a Zoom HP, a Collimation HP és a frakcionált HP kezelőfejekkel, 1064nm-en.

A Quasi-Long Pulse üzemmód 300 microsecundumos (0,3 ms) impulzusaival megvalósítható a Neodymium:YAG lézereknél megszokott non-ablatív rejuvenáció, azzal a kiegészítéssel, hogy hiperpigmentált bőrön a kezelésünk sikeresebb lehet, mint a "hagyományos" Nd:YAG lézerekkel. A Quasi-Long Pulse miatt a Jeisys TriBeam szükségtelenné teszi a Neodymium:YAG lézer vásárlást, amennyiben azt elsősorban bőrfiatalítás céljára szereznénk be. 

Kezelőfejek

 • A Jeisys egységes megjelenésű kezelőfejei színkódokkal vannak ellátva, a könnyebb megkülönböztethetőség végett. Az ergonomikus kialakítás miatt kisebb kézben is kényelmesen használhatók. 
 • ZOOM kezelőfej: állítható szpotméret 2-10mm között, az elváltozás méretétől függően. Nincs többé szükség a kezelőfejek cserélgetésére, hiszen a Jeisys TriBeam ZOOM kezelőfeje az állítógyűrű segítségével egyetlen mozdulattal a lézió méretéhez igazítható. A 10mm-es maximális szpotátmérő kiemelkedő a versenytárak között, hiszen a legtöbb készülék csak max. 6mm-es kezelőfejet kínál, de a legdrágább kategóriában is ritkán találni 8mm-esnél nagyobbat!  
 • COLLIMATION kezelőfej: fókuszálás nélküli párhuzamos fénynyaláb,amely a kezelőfej távtartó nélküli használatát teszi lehetővé. A COLLIMATION fej az elváltozás és a kezelőfej közötti távolságtól függetlenül egyenletes energiát ad le. Biztonságos és gyors CarbonPeel és HollywoodFacial kezelést tesz lehetővé. Fókuszált kezelőfejjel a CarbonPeel közben nagyobb energiaterhelés éri a bőrt, ami mellékhatások kialakulásához vezethet.
 • FRAKCIONÁLT kezelőfej: Nem nyaláb, hanem pontmátrix: 9x9 pont az 5mm*5mm-es négyzetes szpoton belül. A frakcionált kezelőfej használatával 81 fénynyalábhoz jutunk, mely lehetővé teszi az apró pontokon keresztül bevitt magasabb energiasűrűséget, a környező bőr megóvása mellett, az egybefüggő tömegű (bulk) energianyalábot szállító kezelőfejekkel összevetve. Ez lehetőséget ad a különböző pigmentációs problémák elkerülésére, melyeket korábban nehezen tudtak kontrollálni.

Variálható szpotméretű ZOOM kezelőfej

Variálható szpotméretű, automatikusan felismert kezelőfej. Állítható szpotméret 2mm-től 10mm-ig, mely nagy szabadságot biztosít a kezelések során.

A Zoom kezelőfej egyszerűsíti a felhasználást, hiszen a kezelendő lézió különböző mérete miatt, vagy a különböző behatolási mélység eléréséhez nem kell minduntalan kezelőfejet cserélni, hanem az állítógyűrű továbbtekerésével változtathatjuk a szpotméretet.

 

Termékek