Zimmer Aesthetic & Urology

ZField Dual

ZField Dual

Újabb sikerek a non-invazív alakformálásban

A ZField Dual a Zimmer Medical esztétikai divíziójának innovatív terméke, mely az izomzat fejlesztését célozza. A ZField Dual készülékkel végzett nagyenergiájú indukciós kezelés képes izomösszehúzódásokat létrehozni a kezelt területen anélkül, hogy a bőrre elektródákat helyeznénk. A célzott izomfejlesztés révén a páciensek néhány kezeléssel közelebb kerülnek az ideális fizikai állapothoz és a kívánt testformához. Más kezelésekkel kombinálva – mint pld. a zsírbontás különböző módozatai – javítja a kezelés utáni eredményt és az elérhető hatást.

Elektromágneses impulzusokon alapulói izomkontrakciók

Az elektromágneses hullámok képesek a sejtekbe és a szövetekbe penetrálni, deformáció vagy károsodás nélkül aktiválni a biokémiai folyamatokat és javítani a sejtfunkciókat.  A mágneses mező stimulálja az idegsejteket is – ennek köszönhetők az izomösszehúzódások – ezáltal erősíti az izomzatot és javítja a vérkeringést.
 


Biztonságos, egyszerű és gyors

A kezelést a páciens számára kényelmes, fekvő pozícióban végezzük. A kezelés időtartama 20-40 perc. A non-invazív és gyakorlatilag fájdalommentes kezelés után a páciens azonnal folytathatja szokásos napi tevékenységét, gyógyulási idővel nem kell számolni.

A ZField Dual előnyei:

  • biztonságos alkalmazás
  • nincs felépülési idő
  • fájdalommentes
  • rövid kezelési idő
  • egyszerű használat


 


Z Field Dual, tökéletes kombináció az elégedett páciensért

A készülék két azonos méretű kezelőfejjel rendelkezik, melyeket azonos beállításokkal, szimmetrikusan tudunk használni. Egy kezelőfej önálló használata is lehetséges.

A ZField Dual kezelési protokollok

A készülék előre beállított kezelési programokat használ, mely lehetővé teszi a felhasználó számára a készülék gyors beállítását és a kezelés mielőbbi megkezdését. Ezen kívül a szoftver modern és egyszerű menü navigációja egyedi kezelési protokollok összeállítását is megengedi. Minden releváns kezelési paraméter módosítható, elmenthető és beállítható néhány érintéssel.

Termékek